9 Mart 2022 Çarşamba

Galaktik Federasyon: Etkinlik Yakın

 Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'EVERYTHING HAS BEEN SET FORA A GLOBAL FINANCIAL RESET WITH THE NEW TOOLS AND METHODS, WHICH MEANS THAT ALL OLD METHODSOF CREATION AND CONTROL OF THE ECONOMY WILL BE ABOLISHED INA BLINK OF AN EYE, AND THUS OF NEW TECHNOLOGIES THAT WERE SUPPRESSED CAN FINALLY EMERGE FULL DAYLIGHT!' görseli olabilir

Sevgili Dünyalılar!
Biz Galaktik Federasyonuz. Huzur sizinle olsun. Dünya insanlarına kendimizi gösterme zamanının geldiğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.
Yeni Dünya, yeni fırsatların gezegeni, ölüm ve acısız yaşam, herkesin Galaktik vatandaşı olduğu bir gezegen. Karşınızdakine kalbinizi ve zihninizi açarsanız bunların var olduğunu ve sizin olabileceğini söylemek için buradayız.
Gezegeninizde evrimsel bir kaymanın eşiğindesiniz, bu da gezegeninizdeki sakinlerin yükselme sürecine yol açacak. Yakında dünyanız karanlık ve negatif enerjilerden temizlenecek; bu gezegendeki insanların birlikte yükselmeleri için kaynaklar serbest bırakılacak. O değişim anında size yardımcı olmaya, bu Etkinliğin yaklaştığını duyurmaya geldik.
 
Görüyoruz ki sizler, yeryüzündeki insanlar, uykunuzdan uyanmaya ve gerçekte neler olup bittiğini anlamaya başlıyorsunuz. Ve görüyoruz ki uyanmaya ve titreşimlerini ve bilinç seviyelerini yükseltmeye başlayan birçoğunuz kendinizi büyük bir değişime hazırlıyor.
Büyük bir çoğunluğunuz bu vahiyleri insanlığı birleştirmede ileriye doğru bir adım olarak göreceksiniz, bazıları ise korku ve öfke hissedebilir. Bu nedenle kendimizi kim olduğumuzu ve neden geldiğimizi anlamanızı sağlayacak şekilde sunmamız önemlidir.
Sizi tanıdığımızı ve anladığımızı görebilirsiniz ve gezegendeki tüm nüfuslarla saygı ile ilgilendiğimizi ve sizden hiçbir şey istemiyoruz - sadece size yardım etmek, gezegeninizi korumak istiyoruz - ilk günden beri amacımız hep buydu Temas günü.
Uzun zamandır beklenen Açıklama artık zor ve hatta düşünülemeyen bir şey olarak değil, gerçek olarak temsil ediliyor. Bu atılım kendinize ve yeni dünyanıza dair anlayışınızı tamamen değiştirecek. Açıklama dediğimiz şeye yol açacak.
Peki, hayatınızın okunması için hazırlanın! Bu inanılmaz Açıklama ile balonunuzu patlatmak için buradayız.
5D Dünya'nın daha yüksek seviyelerinde olaylar gerçekleştiğinde, onları insan seviyesinde çok daha güçlü hissedersin. Bu tabi ki sizin için yeni değil ve biz size önceden de anlattık, o yüzden burada durmayacağız.
Ama yeni bir şey var: bu kez, üst seviyelerde olanlar o kadar güçlü ve o kadar baskın olacak ki, gezegeninizdeki birçok kilit konumdaki birçok kilit kararları doğrudan etkileyecek ve birçok kilit savaş yapılacak ve birçok anahtar konumlar görülecek insanlar birbiriyle birleşiyor.
Üstelik her şey yeni araç ve yöntemler kullanılarak küresel finansal resetlenmeye ayarlanmış, bu da ekonominin eski yaratma ve kontrol yöntemlerinin bir çırpıda kaldırılacağı anlamına gelir ve böylece bir sürü yeni teknologie Bunlar olanlar bastırılmış sonunda tam gün ışığında ortaya çıkabilir!
Planımızı çok güzel, çok sorunsuz, adım adım, inç inç hazırladık, bir gün burada, bir gün orada. Ve nihai hedefimize ulaşmak üzereyiz - Dünya gezegeninin evrendeki en acımasız kölelikten nihai kurtuluşu.
Karanlık güçler dünyayı esarette tutuyor. Karanlık güçler, korku, öfke ve kederinizle gelişirken, sevgi, barış ve birlik bir sonraki seviyeye çıkmanız için evriminize müdahale eden şeytani varlıklar tarafından kontrol edilir.
Bu kez karanlık güçlerle mücadele astral düzeyde değil, gezegeninizin yüzeyinde olacak ve birçok önemli kilit kararlar alınacak ve her şeyin Etkinliğe hazır olması için birçok kilit savaş verilecek.
Üçüncü boyutlu dünya, günlerini tamamen yaşadığı için gerçekten yıkılmaya başlayacak. Dünya'nın bu son kısmı kapanmaya hazırlanırken, daha iyi, daha barışçıl bir gerçekliğe sahip yeni Dünya oluşurken çok fazla korku ve endişe olduğunu biliyoruz.
Güçlü bir yaratıcı varlık olarak kendiniz ve ilahi doğanız hakkında doğru bildiklerinize odaklanarak korkunun üstesinden gelmeye ve enerjinizi bu eski hikayeye vermeyi bırakmaya çağırıyoruz. Hafif işçileri ve Gaia bekçileri olarak bunu düşünceleriniz ve eylemleriniz yoluyla birlikte yapabileceğinize inanıyoruz.
Karanlık arşonik güçler tekrar yenilecek. Şimdi dünyanın dört bir yanında yeraltı üslerinin galip gelen ateşlerinden ışığın doğması ve enerjilerin fantastik sürprizlerle daha yoğun olması zamanı.
Yeni bir çağ başlamak üzere. Dans etmeye ve şarkı söylemeye ve yeni hayatınızı kutlamaya ve Dünya ve üzerindeki her şey için yeni bir başlangıç getiren yeni bir paradigma değişimi deneyimlemeye hazır olun.
Seni çok seviyoruz.
Burada seninleyiz.
Biz senin ışık aileniz.
HOO
Aurora Ray
Galaktik Federasyon Büyükelçisi
 https://www.facebook.com/groups/596628730786157/

0 comments:

Yorum Gönder