10 Mart 2022 Perşembe

Mira

 

Selamlar,
Ben Mira, Pleiadian Yüksek Meclisi ve Dünya gezegeninizdeki son olaylar hakkında uygarlığınızla konuşmak için buradayım.
Şu anda Ukrayna ve Rusya arasında neler olduğu konusunda büyük bir endişeniz var. Bir şeyi temin ederim ki, bu çatışmayla ilgili resmin Medya ve hükümetiniz tarafından gerçek bir şekilde açıklanmadı.
Oradaki durum hakkında gerçek çarpık. Genellikle Dünya Ana'daki siyasi olayları tartışmaktan uzak dururum, bugün, Pleaidian Yüksek Meclisi olarak insanlığa, dünyanın dört bir yanındaki liderler ve gazeteciler tarafından yine yanlış yönlendirildiğinizi söylemek benim görevim olduğunu hissediyorum. Onlardan herhangi birine güvenebileceğini düşünüyor musun?
 
Bu savaş Ukrayna'daki Aydınlık ve Karanlık arasında işleri yoluna koymak ve masum insanları öldürmeyi durdurmak için. Hazarya mafyası iktidar olmak için çaresiz, bu yüzden sivil insanları öldürüyorlar. Işığa karşı mücadelede kaybediyor, bu yüzden 3. Dünya Savaşını başlatmaya çalışıyor. Bu olmayacak. Dünyanın titreşimleri yüksek ve Karanlık pozitif enerjilerde hayatta kalamaz. Yozlaşmış Ruhlar kendi kılıçlarından ölüyorlar.
Odaklanmanın sen olması, meditasyonlarla titreşimlerini yükseltmesi ve cevaplar için ruhundan sorması gerekiyor. 3D yanılsamayı çökertmek ve Yeni bir Dünya için temel oluşturmak için tüm bu olayların gerçekleşmesi gerekiyor. Lütfen yakın gelecekte önünüze çıkacak daha fazla olay ve gerçeklere hazır olun. Uyanış devam ediyor ve giderek daha fazla insan özgür ve mutlu olmak istiyor. Zalim kumandalar sağa sola maruz kalıyor ve sonu çok yakın.
Kendi devletleri tarafından ezilen ve ihanete uğrayan Kanadalı Kamyonculara çok üzüldüm. İnsanların çıkarlarına hizmet etmeleri gerekiyor. Benim gerçekliğimde hiç hükümetimiz yok, çünkü onların çalışmadığını biliyoruz. Danışmanları biz seçiyoruz ve beklendiği gibi yapmazlarsa, onları yenisiyle değiştiriyoruz. Amerikan Kamyoncularına bolca ışık ve sevgi gönderiyorum.
Toprak anayı seviyorum gemimin penceresinden çok güzel görünüyor Ekibim gezegeninizi gözlemliyor. Kavganıza müdahale etmemize izin verilmez, tüm gezegen tehlikede değilse, Ashtar filosuyla müdahale eder.
Yargılama, endişe, öfke, kıskançlık vs. gibi bağları bir kenara bırakıp doğa ana ile bağlantı kurarak bu kurutucu duygulardan kurtulalım. Endişelerinizi ve karışıklıklarınızı çözmek için kalbinizi dinleyin. Lütfen, hepimizin bağlı olduğunu asla unutmayın. Büyük bir aileyiz, uzay, zaman ve boyut bizi ayıramaz. Biz Biriz.
Kardeşlerime kucak dolusu sevgiler. Universal Channel'a teşekkür ederim.
Evrenin enerjilerini kucaklamak için kendinizi açın
Mira
Erena Velazquez tarafından kanalda
 https://www.facebook.com/feryal.paradis

0 comments:

Yorum Gönder