16 Mart 2022 Çarşamba

Matthew Ward Mesajı: 09.03.2022

 Bir harita ve şunu diyen bir yazı 'RUSSIA Moscow Kiev UKRAINE' görseli olabilir

Ukrayna- Rusya; Ajı'lamaların Geri Tepmesi; Üçüncü Dünya Savaşı Yok; Holografik ET “İstilası"
Suzanne Ward Aracılığıyla
Çeviri: Recep T. Ciftler
Bu istasyondaki tüm ruhlardan sevgi dolu selamlar, ben Matthew. Tüm büyük olayların, Dünya'yı karanlığın tüm kalıntılarından kurtarmaya yönelik ilahi planla doğru hedefte olduğu güvencesiyle başlayalım. Eylemin çoğu hala perde arkasında olsa da, bazıları oldukça açık, ancak halk bunu önemli bir ilerleme olarak kabul etmiyor. Rusya ve Ukrayna'nın durumu da böyle.
Daha önceki bir mesajda bahsedildiği gibi, Vladimir Putin olarak görülen kişi, yaklaşık iki yıl önce İlluminati, Putin'i sürekli olarak onlarla işbirliği yapmayı reddettiği için nihayet ona suikast yapmayı başardığında, Rusya başkanının yerini alan benzer bir ikizidir(klonudur).Onu ana akım medyada katil bir diktatör olarak tasvir ettiler çünkü Rusya'daki ajanlarını ortadan kaldırdı ve onu kendi yaptıkları korkunç şeylerle suçladılar. Şu anda önemli olan şey, başlangıçta Rothschild kuklalarından biri olan ikizin(klonun), şimdi ışık kuvvetleri tarafında çalışıyor ve korunuyor olmasıdır.
 
Ruslar, ana akım medyanın bildirdiği ve genellikle eski ya da fotoşoplu fotoğraf ve film klipleriyle tasvir edildiği gibi şehirleri bombalamıyorlar. Biyolojik silah üreten ve depolayan laboratuvarları ve diğer İlluminati siperlerinini yok ediyorlar, ancak dünyanın geri kalanının çoğu gibi Ukraynalılar da bunu bilmiyor ve korkuyor, endişeli ve üzgünler. Stratejik hedefleri bilseler bile patlamalar ve yabancı birlikler yine de onlaarda travma yaşatırdı.
Daha sonra olanlar hakkındaki gerçeği öğrenecekler ve ülkeyi terk eden yüzbinlerce kişiden bazıları asıl olayları zaten biliyor - İlluminati ile birlikte çalışıyorlar. amanla tüm halklar, bazılarının “sebepsiz bir savaş” veya “tehlikeli bir istila” dediği şeyin başka bir amacı olduğunu bilecek. Bol doğal kaynaklara sahip bölgeleri İlluminati'nin yerleştirdiği "demokratik" yönetimin kontrolü altına almak için yeni sınırlar belirlendiği anlaşıldığında ayrılan bir nüfusu yeniden birleştirecekler.
Kamuoyunda görülen ABD başkanı da benzer bir ikizdir(klondur) ve herkesin ajı olmasını savunmak da dahil olmak üzere kendisine söyleneni söylemek ve yapmak zorunda. İlluminati'nin istediği sonuçları elde etmekten çok uzak, tüm “pan.de.mi” gerekliliklerini sona erdirme talepleri bu ülkede ve diğer birçok ülkede hızla yayılıyor ve henüz kamuoyu baskısına yenik düşmemiş liderler kısa sürede bunu yapacaklar. Halklar psikolojik ve ekonomik olarak, akademisyenlerin ve tıp uzmanlarının kesinlikle yapılması gerektiğini söyledikleri i sağlık açısından zarar veren emirlerden bıkmışlardır.
İlluminati gündemindeki diğer bir güncel madde de kukla olarak kullandıkları ulusal liderleri aracılığıyla Rus-Ukrayna çatışmasını tırmandırmaya çalışarak bir dünya savaşının çıkmasını sağlamaktır. Bu planları da başarılı olamayacak. 3.Dünya Savaşı olmayacak.
Olimpiyatların açılış ve kapanış törenlerinde teknolojik olarak üretilmiş efektlerin dramasının etkileri İlluminati'yi gündemlerinde başka bir şeyi düşünmeye motive etti: "Dünya Dışı Bir Uygarlığın" Dünya'yı işgal ettiği yanılsaması üzerinde çalışmak. Dolayısıyla, bir süre önce söylediğimiz şey tekrar etmekte fayda görüyoruz: Biz size onların artık holografik bir "Dünya Dışı İstilayı" üretmek için gerekli teknolojiyi kontrol etmedikleri söyledi, ancak eğer buna teşebbüs ederlerse, evrensel aile üyeleri bunu muhteşem bir eğlenceye dönüştürecekler.
"Lütfen Matthew'a Tanrı'nın "Yol boyunca burada ve orada, çukurlar ve tümsekler olacak ...'la ne demek istediğini sorun". Normalde Tanrı'nın sözlerini açıklayacak kadar küstah olmazdık, ama neye atıfta bulunduğunu biliyoruz ve “çukurlar ve tümsekler" hakkında konuşma iznine sahibiz.”
Tahmin edebileceğiniz gibi bu, bazıları Ukrayna'da neler olup bittiğine ve bunun nasıl sonuçlanabileceğine ilişkindir. Yeni bir vir.üs çeşidi hakkında başka bir kapanmayla sonuçlanan başka bir yanlış iddia olabilir; Meydan okuma şiddete dönüştüğünde, ulusal liderler düzeni yeniden sağlamak için sıkıyönetim ilan edebilir. Ana akım medya,(meydana gelebilecek tepkisel eylemleri) korkuyu ve topyekûn isyanı kışkırtmak için, meşru hükümetleri deviren askeri darbeler olarak adlandırabilir.
Dünya nüfusunu Ajı'lamaya çalışmak, bugüne kadar olduğundan daha sert bir hal alabilir ve eğer bu silahlı direnişe neden olursa, sıkıyönetim ve aynı medya tepkisi olasılığına da yol açabilir. Hükümet politikaları muhalifler ve destekçiler arasında kitlesel ayaklanmalara neden olabilir ve sosyal alanda tanıdık olandan herhangi bir büyük değişiklik halk için uğursuz görünüyorsa, yaygın tepkiler büyük sorunlara neden olabilir.
Ukrayna'daki mevcut durum dışında, yukarıda belirtilen durumlar sadece olasılıktır. Her gün ne olacağını belirleyecek olan milyarlarca düşünce, duygu ve eylemin enerjisidir ve sevgili aile, her ne olursa olsun, bununla korkusuzca başa çıkmaya ve başkalarının bununla başa çıkmasına yardım etmeye hazırsınız. Lütfen Tanrı'nın başka ne dediğini aklınızda tutun: Kendinizi “…olduğunuzu güçlü çok boyutlu aile üyeleri gibi hissettiğinizde, (karşılaştığınız)olaylar hemen (sinek) vızıltı(sı) gibi olacaktır.”
SEVGİ ve BARIŞ
Luce Light'tan Alıntıdır.
 https://www.facebook.com/groups/596628730786157/

0 comments:

Yorum Gönder