28 Mart 2022 Pazartesi

KARANLİGİN TEMİZLENME SÜRECİ

 

Burada olan ve bizim “karanlık” dediğimiz tüm varlıklar, onlar bu gezegende doğmuş varlıklar değiller, onlar çok uzaktan, büyük bir hazırlıklarla, çok fazla teknoloji ve bilgelikle gelen varlıklardır. Sadece bu varlıklar içinde rezonans(uyumllu) oldukları duygular iyi duygular değildir. Şu anda gezegeninizde olanlar göz önüne alındığında, her zaman mümkün olan en kötü duygulardır. Bu duygularla rezone(uyumlu) olmaya alışmışlardır ve bu varlıkların birçoğu mükemmel bir şekilde bu olumsuz duygulara uyarlanmıştır, pişmanlık duymazlar, acı hissetmezler, şefkat hissetmezler, komşuları için hiçbir şey hissetmezler. Diğer kardeşleri onlar için hiçbir şey değildir. Gelecekte onlara yardım etmek için kullanabilecekleri bir ruhtur sadece. Bu varlıklar hakkında ayrıntılara girmeyeceğim, onların enerjilerinden ve gezegeninizdeki hareketlerinden bahsediyorum.
Bu varlıklar 3.Boyutlu varlıklar değiller olsa görürsünüz Onlar yüksek boyutlardan gelen varlıklardır, bu yüzden onları göremezsiniz, ama her zaman yanınızdalar, hep de öyle olmuştur. Yani Düya'ya gelen tüm bu yeni ışık dalgaları sadece kullandıkları metal alaşımları değil vücutlarını da etkiliyor. Bu gelen Işık tarafından yok edilmediler. Öyle olsaydı, o Dünya'nızda dolaşamazlardı, gezegeninizin yüzeyinde hiç biri olmazdı. Hepsi çoktan yok edilmiş olurdu.
 
Yani olan bu değil. Ama Işığın sizde ortaya çıkardığı bu arınma ve değişimlerin oluşması gibi, onlarda da aynı işlevi gerçekleştirir. Işık, onların titreştikleri enerjileri temizlemek için aynı şeyi yapmaya çalışır. Oldukça evrimleşmiş varlıklar oldukları için kendilerini bu Işıktan koruyabilirler. Yani büyük çoğunluğu yaklaşmakta olan bu ışıktan etkilenmiyor. Bu ışık onları varlık olarak yok etmiyor, ama kurdukları tuzakların çoğunu, kurdukları ağların çoğunu yok ediyor, o kadar ki gezegenin etrafında olan büyük karanlık ağ yok edildi.
Tamamen bu karanlık ağlarıyla sarılı oldukları için bu ağ yok edildiğinde onlara birer sığınak görevi gören pek çok yer keşfedildi ve sonra Işığın onları bulması çok daha kolay oldu. O zaman sadece Alcyon Güneşi' inden gelen ışığı değil, gezegeninizin çevresinde olan varlıklardan gelen ışığı da bu sürece katacağım. Sonra ufak ufak bu varlıklar hapse atıldı ve mükemmelleştirilmek üzere alındı. Başlarına liyakatlarına göre nelerin geldiğinin ayrıntılarına girmeyeceğim ama tedavi edilmek için arınma merkezlerine götürüldüler.
Yani kardeşlerim, o ışık onları gezegenden uzaklaştırmadı, sadece tüm kaleleri, saklanma yerlerini, sahip oldukları büyük korumaları yerlebir etti. Bu ışık tarafından yok edildi ve böylece kendilerini ortaya çıkdı. Böylece onları yakalanmaları ve alınmaları daha kolay hale geldi. Neredeyse bugün, genellikle dediğiniz gibi artık bu varlıkların askeri üssleri yok. Hepsi yok edildi. Neredeyse hepsi. Sizlere(yerleşim yerlerine) çok yakın olan üsleri var. Bu yüzden dikkatli olmalıyız. Çevredeki diğer varlıklara etki etmeden onları yok etmemiz gerekiyor.
Bu Işığın muazzam bir gücü var. Büyük bir enerjinin ışığıdır, büyük bir gücün ışığıdır, dönüştürücü bir güçtür. Öyleyse,5.Boyutla rezonansa girmeyenlerin yükselmeyeceğini söylediğimizde, o zaman birçokları kendi kendilerine şunu soracaktır: “Ama 3.Boyutlu varlıklar değillerse evrimleşmiş varlıklar, nasıl engelleneceklerdir. onlar da yükselecek mi? ". İşte büyük süreç orada başlıyor kardeşlerim. İşte o noktada bizim esas işimiz başlıyor. Bizim işimiz, onların hepsini bu gezegenden çıkarmaktır.
İnsan gibi görünüp 5.Boyut ile rezonansta olmayan varlıklar yeryüzünden kolayca silinecek. Şimdi sizler bu operasyonun tam olarak ne olduğunu bilmiyorsunuz. Yani her birini aramak ve gezegenden çıkarmak zorunda olduğumuzu fark ediyor musunuz? Yavaş yavaş bu sürecin ne kadar zor olduğunu, bu sürecin ne kadar karmaşık olduğunu anlamaya başlıyorsunuz. Onlar kolayca Dünya'dan yok edilecek varlıklar değiller ama onların lehine işleyen teknolojileri olduğu gibi bizim de lehimize olan bazı şeyler var. Yani insan onların kılığına girmelerinin bir faydası yok, çünkü biz onların kim olduklarını biliyoruz. Unutmayın, bizler fiziksel bir beden görmüyoruz, enerjiyi görüyoruz ve onların ne kadar enerjiye sahip olduklarını tam olarak biliyoruz.
Böylece her birinin tam olarak nerede olduğunu görebiliyoruz. Dolayısıyla bu süreç aceleci bir şekilde yapılamaz, çok dikkatli yapılmalı, bolca planlama ile sizce neden misillemeler yapmadan gezegeni terk ediyorlar? Maruz kaldıkları bu eylemlere misilleme olarak yakalandıklarında misilleme olarak hiçbir şey yapmadıklarını düşünüyor musunuz? Bundan emin misiniz? Gezegeninizde meydana gelen bazı şeyleri gözlemlemeniz yeterlidir.
Dünyadan çıkarılan her negatif gruba karşılık, burada gezegende kalanlar Gaia'yı yok etmek için bir şeyler yapıyorlar. Dikkat edin, bu mücadele kolay değil çünkü her şeyi tetiklediler. Burada böylelikle kendilerine göre bir şeyler yapmaya çalışıyorlar, sadece tek bir düğmeye basıyorlar ve Dünya'da bir şeyler oluyor. İşte bu yüzden diyoruz ki, Dünya'da bazı eylemlere girişmeden önce her şeyi çok bilgelikle, çokça planlamayla, yapmamız gerektiğini söylüyoruz, çünkü onların yarattıkları tuzakları yok etmeliyiz, böylece siz etkilenmezsiniz, böylece Gaia'da etkilenmemiş olur.
Onların nükleer silahlar artık çalışmıyor demiştik. Onları kullanmaya çalışıyorlar. O silahları kullansalardı artık bu gezegenin yüzeyindeyaşamıyor olacaktınız, soyunuz çoktan tükenmiş olurdu çünkü bu silahları çoktan bu gezegeni yok etmek için kullanmış olacaklardı. Yani attığımız ilk adımlardan biri buydu: Bu silahları imha edilmesi. Çoğu kişi bu silahların haala saldırmaya hazır bir şekilde orada olduğunu düşünüyor. Deneyebilirler bile ama hiç birşey olmaz çünkü yok edildiler, aksi takdirde artık sizler Dünya yüzeyinde yok olmuştunuz, bunu çok iyi biliyorlar.
Yani onlara yapılan her şeye karşı misilleme yapmanın yolları Gaia'ya saldırmak, size saldırmak, hayatınıza kaos getirmek, daha fazla korku salmak; saçmalıklar, kötülükler, şiddet, yapmalarından ibarettir, Gittikçe daha fazla daha fazla şiddet yayıyorlar, çünkü ana akım medyayı kontrol ediyorlar. Yani ne ile birlikte kontrol ediliyorsunuz, gördüğünüz şeylerle birlikte nontrol ediliyorsunuz.
Kardeşlerim, savaş hala devam ediyor. Zaten kazandığımızı söylediğimizde, evet, zaten kazandık, çünkü bugün şu anda, her şeyin tam olarak nerede olduğunu biliyoruz; yaptıkları tuzaklar nerede; her birinin enkarne olduğu liderlerinin kalıntıları nerede, hepsini biliyoruz. Ama bir şey yapmadan önce, tüm bunları yok etmeliyiz, tüm tuzakları yok etmeliyiz. Emin olun, bunlar basit tuzaklar değildir. Seri halinde hazırlanmış tuzaklar var, eğer biri patlarsa, diğerleri tüm gezegende patlayacak şekilde yapıldılar. Çünkü o an için uzun yıllar kendilerini hazırladılar; çünkü bu anın olacağını biliyorlardı. Şimdi tuzaklarının hepsini aktifleştiremedile. Bunlar uzun zamandır hazır. Gezegenin foton kuşağına gireceğini ve yükseleceğini biliyorlardı. Her zaman biliyorlardı, sadece sizi yükseltmeyi başaracağımızı bilmiyorlardı. Bunu düşünemediler ama ne olur ne olmaz diye tüm gezegende çok tuzaklar kurdular.
Seri tuzaklardan biri patlarsa diğerleri de seri şekilde aktive olarak patlamalar olur ve bunlar Dünya'nın hayati önem taşıyan stratejik noktalarına yerleştirilmiş tuzaklar olduğu için gezegeninizde çok sorunlar çıkarır. Yani işimiz henüz bitmedi. Çalışmalar devam ediyor ama her şey çok hazırlıklı, çok planlı yapılmalı ama hepsi bitecek. Bundan emin olun. Çok daha kötü şeyleri yok etmeyi başardık, gezegeninizde sahip oldukları şeyleri ve mesajları çoktan yok ettik. Bu tuzaklar, diyelim ki, nihai yenilginin önündeki son engel olabilir, bu yüzden sabırlı olun. Her şey doğru zamanda olacak, böylece siz etkilenmeyeceksiniz ve özellikle de Gaia etkilenmeyecek. Gaia'da daha fazla yaralanmayacak . Zaten çok fazla yaralandı.
Kardeşlerim Alcyon'un Merkezi Güneş'nin enerjisi konusu bitti.
BEN BAŞMELEK MİKAİL' İM! Zaten kazandık. Geriye sadece düşman bölgesini temizlemek kalıyor
 https://www.facebook.com/feryal.paradis

0 comments:

Yorum Gönder