20 Mart 2022 Pazar

Siriuslular: Işığını Parla

 

Sevgili Sevdiklerim, birçoğunuz şu anda üzgün hissedebilirsiniz ve biz karışık ve karanlık bir dünyada ışığınızı parlatmanıza yardımcı olmak için buradayız. Bu mesajı okuyanlar, yıldızlardaki evinizden Dünya'ya gelmiş olabilirler, özellikle Gaia ve onun dünyevi ruhlarının 3. Boyut dünyasında olmaktan Dünya'daki gerçek bir Cennete dönüşmelerini sağlamak için özellikle de Gaia'ya ve onun Dünyevi ruhlarına yardım etmek için 5'ini ara Boyut.
Bazılarınız belki de 4 boyutlu kafa karıştırıcı duyguların dünyasında yaşıyor, bazen mutlu ama bazen depresif, zihninizin sizi bir daha asla o mutluluğa yükselemeyeceğinizi düşünmeniz için kandırabilir. Büyük Merkezi Güneş'ten dünyaya ışınlanan enerjiler, hepsini sayısız şekilde etkiliyor. Kendini çamaşır makinesinde ya da duyguların roller coaster'ında gibi hissedebilirsin. Bu duygular sonunda iyileşmek için yüzeye çıkıyor. Bu sizin için zor bir zaman olabilir ama korkmayın bu zamanlar uzun sürmeyecek ve diğer tarafta yüzeye çıktığınızda hayat muazzam bir dereceye değişmiş olacak.
 
Bir Işık İşçisi olarak Dünya'ya Gaia'nın üstün olmasına yardım etmek için geldin ve şimdi hepinizin Gaia'ya geri dönme zamanı geldi. Gittikçe daha fazla kişi görevine uyanıyor ama hala biraz uyuyor. Bazılarının uyanması zaman aldığının farkında olun ama umutsuzluğa kapılmayın enerjiler yükselecek ve yakın gelecekte uykuda kalmak neredeyse imkansız olacak.
Yüzyıllardır Dünya sakinlerini kontrol eden karanlık unsurlar gezegeni terk ettiler ve şu anda gördüğünüz şey, uyku yürüyüşünü kontrol ettikleri ve hala gezegende bazı tahribata neden olan kişiler. O kadar beyinleri yıkanmış ki başka bir yol bilmiyorlar. Bu insanların arasında olmak artık sana zarar vermez, çünkü onlardan çok daha güçlüsün, ancak ışığını karartabilir ve aşağı inmene neden olabilir, ve farkında olmalısın.
Artık geçmişte çektiğiniz tüm sıkıntı ve olumsuzluklarla bağlarınızı kesip gitmesine izin verme zamanı. Çoğunuz sizinle aynı frekansta olmayan başkalarıyla yaşıyor olabilirsiniz ve bu ışığınızı kısabilir. Sizin için zor olabilir ama aranızdaki boşluk genişse, arkadaşlarınızdan ve aile fertlerinden uzak durmanız gerekebilir ki, onlar da misyonuna uyansın. Sadece kiminle olacağını bileceksin. Bunlar, siz kötü olduğunuzda sizi neşelendiren insanlardır ve siz de kötü olduklarında onlara yardım edebilirsiniz. Bazı insanların sadece alıcı olduğunu görmeye başlayacaksın ve sen düşene kadar senden alacaklar ve ihtiyacın olduğunda yanında olmayacaklar.
Onları Işığınla destekliyor olabilirsin ama eğer seni kızdırıyorlarsa mesafeni koruma zamanı gelmiş olabilir. Artık onlara yardım etmek için daha fazla bir şey yapamazsın ama mesafeni koruyarak içlerine dönüp kendilerine yardım etmek zorunda kalacaklar. Yalnız kalma düşüncesi sizi korkutuyorsa, korkmayın, çünkü size yardım etmeyen insanları bırakırsanız, hayatınıza daha çok destekleyici olan başkaları girer. Her zaman daha yüksek diyarlara çağrıda bulun çünkü biz her zaman sizi desteklemek için buradayız.
Enerjiler öyle ki herkes karıştırılıyor, tabiri caizse. Geniş dünyada gördüğünüz şey, herkesin kişisel dünyasında olup bitenin sözde bir oyunudur. Ana medya, geçmişte Dünya'da olduğu gibi nükleer bir savaşla ilgili herkeste korku uyandırıyor. Size söylemek zorundayız ki, Dünyanın yok olmasına izin vermeyeceğini ve her zaman müdahale etmemize izin vereceğini ve geçmişte de yaptık. O, herkese Dünya'da hayatlarını sürdürmeleri ve ruhların öğrenmesi ve büyümesi için Özgür İrade verdi, ancak bu Özgür İrade bir gezegeni yok etmeye uzanmaz.
İçine girip geçmişinizdeki üzüntülerin son kalıntılarını temizlemenin ve ruhunuzu iyileştirmenin zamanı geldi, böylece 5. Boyut'a Parlayan Bir Işık olarak ilerleyebilirsiniz. Geçmişteki kederi bırak, öfkeyi bırak ve sana zarar verenleri bırak.
Parlayan bir ışık olarak başkalarına uyandıklarında yardım etmeye ve iyileştirmeye çok ihtiyaç duyacaksınız ancak o zamanlara kadar kendinizi iyileştirmek için içeri girin. Dinlen ve meditasyon yap, seni mutlu edecek şeyler yap. Korkmayın ve dünyanın durumu hakkında endişelenmeyin çünkü kendi kendine çözülecek.
Doğaya çık, Gaia ile bağlantı kur ve yaşadığın tüm sıkıntıları iyileştirmenin bir yolunu bul. Gaia insanlar tarafından incindi, ama kendisinde bir şikayeti yok ve senin için orada olacak. Sen ona yardım ettikçe o da sana yardım edecek. Şu anda belki belirsiz olabilir ama SEN geleceksin, ve SEN kendine ve herkese yardım etmek için ihtiyacın olan her şeyi ortaya koyabilirsin, kaderin olan bu dünyadaki cennete yüksel.
İyilerin yerleşmesi, kötülerin savrulması için bütün dünya havaya savruluyor sanki. Dünya şu an kargaşanın içindeymiş gibi görünebilir ama sevgili olanlar bu kargaşadan çıkacak olanlar sizi hayrete düşürecek ve hayrete düşürecektir. İyi her zaman kötüden çıkar. Korkma, Güven ve İnan ve Her şey iyi olacak.
Yardım ve rehberlik için bizi çağırın ama her zaman olduğu gibi SİZ Parlayan Işıklarsınız ve SİZ Dünyanın Kurtarıcılarısınız.
Size çok sevgi, ışık ve iyi dilekler gönderiyoruz.
Biz Sirius'uz.
**Kanal: Thea Grace Sirius
 https://www.facebook.com/feryal.paradis

0 comments:

Yorum Gönder