16 Mart 2022 Çarşamba

Mutlak Baba'dan Mesaj: TANRI GENİ 08.03.2022

 Bir şunu diyen bir yazı 'The GOD GENE' görseli olabilir

Marta Aracılığıyla
Çeviri:Recep T. Ciftler
Selamlar, Sevgili çocuklarım!
Bugün sizlere, küreselcilerin kendi kontrolleri altındaki ana akım medya aracılığıyla dünyanın geri kalanın da etki etmeye çalıştıkları kesimde neden Rusya için bu kadar nefret uyandırmak amacında olduklarını açıklamak istiyorum.
Bu web sitesindeki mesajları uzun süredir okuyanlar, ne benim ne de Işık Kuvvetlerinin diğer temsilcilerinin hiçbir milleti, hiçbir ülkeyi, hiçbir halkı asla birbirinden ayırmadığımızı veya karşı karşıya gelmediğimizi muhtemelen fark etmişlerdir.
Bu oluyor çünkü bu kez, bir insan varlığının fiziksel bedende enkarne olduğunda gezegenin belli bir bölgesinden bağımsız olarak gerçekten değerli olan şeyi sadece o insanın Ruhudur.
Ruhsal gelişiminin ölçütü, milliyeti, sosyal veya dini kimliği değil, Ruhun saflığı ve “Ruh Yaşı”dır.
 
Sadece dualite, şu ya da bu kişinin algısına, tamamen başka - maddi ve sosyal – değerler getiren değişikliklerini getirmiştir.
Aslına bakarsanız, gezegeninizin nüfusunun böylesine eşsiz bir genetik özelliğe sahip olan kısmı arasında ayrılığa ilham vermemek ya da sahte gurur ya da üstünlük yaratmamak için daha önce pek konuşulmamış insan olmanın tek bir kriteri vardır.
Bu özellik, binlerce yıldır ona müdahale etmeye çalışan ve böylece İlahi Yaratılış planına da müdahale eden Draco sürüngenleri ve Orionlar tarafından iyi bilinmektedir
Söz konusu olan saf özellik, Dünya dışı yabancı varlıklarının müdahaleleri sonucunda “katkı maddeleri” tarafından çarpıtılmamış -Tanrı Genidir.
O Nedir?
Bu, ”Öz“ – İlahi ”Öz Çekirdek" – Bir insanda yaşayan ve yüksek düzeyde olan varlıklar tipik özelliği olan Koşulsuz Sevgi, Yardım ve Sempatiyi içeren Tanrı'nın parçacığıdır.
Bu parçacık sİZİN DNA ipliklerinden birindedir.
Bildiğiniz gibi, günümüz insanında orijinal 24 DNA ipliğinden sadece iki tanesi aktifken, diğerleri “uyku” halindedir.
Bu neden oldu?
Tanrı'nın Çocuklarını kendi isteklerine göre eğip bükemeyeceklerini çok iyi bilen gezegeninizin fatihleri tarafından insanların bu özel DNA yapısı kendi amaçları için bir engel olarak görüldü.
Bu nedenle insanın İlahi özünü hiçe indirgemek için ellerinden geleni yaptılar, böylece insanların titreşimlerini mümkün olduğu kadar azaltmışlardır..
İnsan genomunu kademeli olarak, DNA ana bileşeninini fiziksel hayatta kalma ve varoluş mücadelesi haline gelme şeklinde değiştirmeyi başardılar.
Gezegeninizde son meydana gelen olaylar zirveye çıktığında dualitenin Dünya'da iyice kök saldığını özellikle canlı bir şekilde gösterdi.
Peki, neden nefret ve saldırganlığın tüm gücü Dünya nüfusunun Slav kısmına geldi?
Bunun tek nedeni, Slav kökenli çoğu insanın çok otantik, doğuştan gelen İlahi genomu korumuş olmasıdır.
Bu nedenle çok eski zamanlardan beri Slav ulusları Ruh Gücü, Adalet ve Merhamet ile ünlü olmuştur.
Elbette Draco ırkının insan vicdanına aşıladığı üçüncü boyut dünya programları Slavlardan da uzak durmadı.
Ama bu programların kalın tabakası altında bile Slavlar Tanrı Geni'ni korudular.
Bu nedenle, büyük bir talihsizlik olduğunda ve kişi İyi veya Kötü lehine seçim yapmak zorunda kaldığında, Tanrı Geni'ne sahip olan bir kişi, bazen hayatlarına mal olsa bile, her zaman İyi'yi seçer.
İşte bu yüzden şu anda var olan pek çok Slav milletini birleştiren Rus ulusunun yenilmezliği büyük bir üne sahiptir, bu da hala gezegeninizin yönetiminde olanlar tarafından iyi biliniyor.
Slav milletlerinin hiçbir şeyden nefret etmemesi sağlayan Tanrı Geni'ni mahvetmek için son girişimi gerçekleştirmelerinin nedeni budur: Hem sözde "ajıların" temel aldığı gen mühendisliğini, hem de on yıldır geliştirdikleri biyolojik silahlarını sadece bu amaç için geliştirmişlerdir.
Aydınlık Güçler ile Karanlık Güçler arasındaki son kritik savaş dünyada devam ediyor, öyleyse şimdi bu bilgiye de gözlerinizi açma zamanı geldi.
Ama umarım sevgililer, bu bigiler sizin sahte bir gurura kapılmanıza ya da önemli olma hissini değil, genel olarak insanlık görevinin farkındalığını ve ona karşı sorumluluğunun anlaşılmasını teşvik eder.
Sizi kutsuyorum ve sizi çok seviyorum!
Mutlak Baba sizinle konuştu
Luce Light'tan Alıntıdır.
 https://www.facebook.com/groups/596628730786157/

0 comments:

Yorum Gönder