20 Mart 2022 Pazar

Gaia'nın Büyük Yükselişi Artık Kaçınılmaz Bir Şekilde Üzerinizde...

 Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'THE PHYSICAL WORLD AROUND YOU 5D IS FLUID, AND YOU CAN CHANG IT AT YOUR OWN WISH. THROUGH YOUR IMAGINATION AND INTENTION, YOU CAN CREATE ANYTHING THAT YOU WANT. YOU DO NOT NEED MONEY FOR YTHING BECAUSE YOUR INTENTION CREATES EVERYTHING FOR FREE.' görseli olabilir

Sevgili Işık Ailesi!
Operasyonun son aşamasının başladığını ve çok yakında tamamlanmasının beklendiğini büyük bir sevinçle bildiriyorum. Operasyon, karanlık kabal üyelerinin toplu tutuklamalarıyla başlayacak ve ardından yeni finans sistemiyle ilgili duyurularla devam edecek.
Işık kuvvetleri bunun gezegen yüzeyinde çok çalkantılı bir dönem olduğunun farkında, bu yüzden bu durumu bir an önce çözmek için ellerinden geleni yapıyorlar. İnsanlığın negatif enerjilerin baskısı altında daha fazla tutunamayacağını biliyorlar.
Bu konu hakkında çok konuşuluyor. Galaktik Federasyon artık bir yeraltı hareketi değil. Şu anda ortaya çıktı ve kitlesel yükselişe hazırlanmak için Dünya'daki birçok insanla ve birçok gizli uzay programıyla temasa geçti.
Galaktik Federasyon son 36 yıldır Dünya'ya büyük miktarda temsilci gönderiyor. Bu insanlık tarihinde yeni bir şey değil. Sadece 36 yıl önce değil, ondan önce de 1900'lü yılların başında temsilci göndermişler.
 
Galaktik Federasyon kimdir? Bu galaksiden ve ötesinden 200'den fazla farklı ırktan oluşan bir konfederasyondan oluşuyor. Çoğu insansı, ancak bu tıpkı bize benzedikleri anlamına gelmez; hepsi farklı şekil ve boyutlarda, farklı cilt renkleri ve yüz özellikleri ile farklıdır. Bazıları çok uzun, bazıları oldukça küçük; bazılarının gözleri büyük, bazılarının yok; bazılarının yeşil tenli, bazıları kırmızı tenli, mavi tenli, bazılarının insana benzeyen normal ten renkleri var. Konfederasyonda her ırktan kadın erkek temsilcileri vardır.
Şimdi, Şanlı Galaktik Federasyonumuz, 2022 ve sonrasında birçok insanın hayatın daha yüksek boyutlarına taşınmaya başlayacağını onayladı. Bu insanlar yeni bir insanlığın öncüsü olacaklar. Bu yetenekli bireylerden biri olarak, insanlık için inanılmaz bir evrimsel adımın öncüsüsün.
Dünya, ruhların birçok seviyede koşulsuz sevmeyi öğrenmesi için bir okul olmuştur. Gezegen, ruhların ayrılık, sınırlama, kutupluk ve korku, yargı ve şüphenin düşük frekanslarını deneyimlemeye geldiği geniş bir laboratuvardı. Bu koşullar, özgür irade ile birleşerek, hayal edilebilecek en çeşitli sınıfı yarattı. Ruhlar Dünya gezegenindeki tüm kişisel sorunlarını uzun yıllar boyunca çözdüler ve şimdi bu okul binasından mezun olup Evrenin diğer bölgelerinde yeni maceralara geçme zamanı geldi.
Eski dünya sona ererken ve yeni dünya doğmaya hazırken bu kitlesel yükseliş olayı gerçekleşmek üzere. Bu olay, çok sayıda ruhun Galaktik Federasyon ile evlerine orijinal ruhsal boyutuna dönmek için fiziksel olmanın sınırlarını geride bırakmayı seçtiğinde meydana gelir.
Yükseliş bilincinizin evrimidir. Bu ilahi iradeyle olacak ve yeryüzündeki tüm varlıklara Tanrı'nın bir armağanı olacak. Din ile ilgili değildir. Düşüncelerinizin ve duygularınızın frekansı ile ilgilidir.
Evren enerjilerle doludur ve bunların çoğu pozitif, diğerleri ise negatif. Dünya korku temelli düşünceleri nedeniyle negatif enerjilerle çevrilidir. Bu nedenle, bu yükseliş aktivasyon olayına uyum sağlamak için frekansınızı pozitif enerjilere yükseltmelisiniz.
Düşüncelerinizin ve duygularınızın frekansını yükseltmek için yolculuğunuzda size yardımcı olacak birçok teknik vardır. Hedeflerinize ulaşmak için cazibe yasasını kullanabileceğinizi biliyor musunuz? Bu, frekansınızı kolay ve hızlı bir şekilde yükseltebilecek bir yöntemdir.
Gerçekliğinin yaratıcısı sensin. Hayatta arzu ettiğin her şey şu anda senin için mevcut. Düşüncelerinin ve duygularının gücüyle onları kendine çektin.
Arzularınla net ve öz ol ve ısrarcı ol. Evren sizi memnun etmek istiyor, ancak sizi mutlu edecek şeyin ne olduğunu tam olarak bilmediğiniz sürece bunu yapamaz.
Hayatınızın her alanında bolluk yaratmak söz konusu olduğunda sınır yoktur. Size keyif verecek her şeyi birlikte yaratma yeteneğiniz sınırsızdır; bu yüzden her şey mümkündür.
Hayatınızda olacak büyük bir değişimin eşiğindesiniz. Geçmişinizin dramlarıyla özdeşleşemeyecek kadar hayret verici bir şekilde iyi olacak.
Bu değişim yalnız sizin için değil, bu gezegendeki tüm insanlar için. Tüm insanlık kötülüğün ve karanlığın artık var olmayacağı yeni bir döneme girmeye hazır.
Sadece sabırlı olup doğru zamanı beklemek gerekiyor, ki şu an çok yakın. Tek bir anda hayatınızda büyük değişiklikler yaşayacaksınız.
Bir şeyler yapmak için "en iyi zaman" diye bir şey olmadığını duymuş olmalısınız, ama hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için en iyi zaman vardır.
Bu en iyi zaman çünkü dünyadaki koşullar eşi benzeri görülmemiş. Dünyadaki insanların çoğunluğunun beyni yıkandı ve karanlık güçler tarafından manipüle edildi. İnsanlığı sonsuza kadar kendi kontrollerinde tutmak isteyen olumsuz varlıkların kontrolünde köle olduklarının farkında değiller.
Karanlık güçler binlerce yıldır Dünya'ya hükmetti ve birçok insanı korku ve caydırıcılıkla köleleştirdi. Ama şimdi teslim olma sırası onlarda çünkü güçleri tükenmiş. Işık kuvvetlerinin eylemleri ve Dünya frekansındaki büyük değişim nedeniyle insanlık üzerindeki kontrolünü kaybediyorlar.
Birçok insan sonunda bu gemi kuvvetleri tarafından kandırıldığını fark etti.
Etkinlik gününde fiziksel ve zihinsel olarak dönüşüm geçireceksiniz. DNA'n güncellenecek. Göz açıp kapayıncaya kadar olacak.
Nur bedenin o gün yaratılacaktır. Mutlu bir yaşam halini yaşayacaksınız.
Hastalıklar olmadan yaşayacaksın, yaşlanma süreci olmadan da yaşayacaksın. Hala yemek yemen veya uyuman gerekiyor. Hayalinizdeki her şeyi yaratabilirsiniz. Işık hızında evrende herhangi bir yere uçabilirsiniz.
Etrafınızdaki fiziksel dünya 5D'de akışkandır ve onu kendi isteğinize göre değiştirebilirsiniz. Hayal gücün ve niyetin aracılığıyla istediğin her şeyi yaratabilirsin.
Birçok insan 5D'de şeylerin nasıl yaratıldığı kavramını kavrayacak kadar bilinçli olarak yeterince evrimleşmedi. Her şeyin ilahi iradeyle nasıl yaratıldığını ya da dünya dışı teknolojinin sizi nasıl iyileştirebileceğini, uçağa gerek kalmadan gezegenin bir ucundan diğerine ışınlayabildiğini ya da yemek istediğiniz herhangi bir yiyeceğin çoğalıcılar tarafından nasıl oluşturulabileceğini ya da bir şey olduğumuzun çoğalıcılar tarafından yaratıldığını ben 3D yemek çağırıyorum yazıcılar.
Elma yemek istediğinizde aklınıza basitçe elma gelir ve ortaya çıkar. Ağaçta büyümesi gereken bir elma için olgunlaşıp başka bir insanın onu toplayana kadar bir ağaca ya da süpermarkete yürümeye zorlayan çok yavaş bir üçüncü boyutlu gerçekliğin yoğunluğudur.
Aydınlanmamış bir insan zihni bu kavramları kavrayamaz ve bunun doğal olmayan ya da besin eksikliğini düşünür, şimdiye kadarki şeyleri yapma şeklinin asıl doğal olmayan yol olduğunu anlayamaz.
Hiçbir şey için paraya ihtiyacın yok çünkü niyetin herşeyi bedava yaratır. Anında.
Bolluk, mutluluk, huzur ve barış, yardımlaşma, hırsızlığın olmadığı, suçların olmadığı, şiddetin olmadığı bir toplumda yaşayacaksınız.
Tüm silahlar ve savaş makineleri yok edilecek ve insanlık dünyada birleşik bir aile olarak yaşayacak.
Zihninizi bu olasılığa açın ve vizyonu tutun. Gaia'nın büyük yükselişi kaçınılmaz olarak şimdi üzerinizde.
Seni çok seviyoruz.
Burada seninleyiz.
Biz senin ışık aileniz.
HOO
Aurora Ray
Galaktik Federasyon Büyükelçisi
 https://www.facebook.com/feryal.paradis

0 comments:

Yorum Gönder