7 Mart 2022 Pazartesi

KRYON MESAJI:

 Bir yazı görseli olabilir

On iki Çemberi Celseleri
Ruhun Özellikleri - 1
01.09.2021
Lee Carroll Aracılığıyla
Ses Kaydından Çözümleme ve Çeviri: Necati Tarıman
Selâmlar sevgili dostlar, ben Manyetik Hizmetten Kryon. Devam etmekte olan bu değişim süreci nedeniyle bu çok zor bir zamandır. Bu değişim sürecinden 2012 yılından önce birçok kez benim celselerimde söz edilmişti ama bu süreç bundan çok daha önceki zamanlarda kadim halklar tarafından da öngörülmüştü. Şimdi 2012 yılından neredeyse 10 yıl sonra sizler de artık neler olup bittiğini görebiliyorsunuz
Bu karanlık ve aydınlık arasında cereyan etmekte olan gerçek bir savaştır ve bu savaşın sonuçlarını bizzat gözlemlemeye başladınız. Nasıl daha fazla ışık yaratabilirsiniz ve bunu yaparken yaşamınızı sürdürmeyi nasıl başarabilirsiniz? Tüm çevreniz gürültü ve karanlık ile sarmalandığında olayların ruhsal veçhesi ile nasıl tutarlı bir uyumluluk içinde olabilirsiniz? Biz sizlerin gerçekte kim olduğunuzu anlamanıza yardımcı olmaya çabalıyoruz.
 
Bu ay yapacağımız bu dört celseyi “İnsan Ruhunun Olağanüstü Özellikleri” olarak adlandıracağız. 31 yıl önce gelip sizlere bilgiler aktarmaya başladığımız zamandan beri ruh kavramını gündeme getiriyor ve ondan söz ediyoruz. 2014 yılı içinde yaptığımız bazı celselerde “Ruhun 9 Özelliği” hakkında konuşmuştuk. Şimdi sizin kim olduğunuzu anlamanız için size hatırlatılması gereken dört olağanüstü özellikten söz edeceğiz.
Ruhunuz Yaratıcı Kaynağın bir parçasıdır. Bir insanın ruhu ne kadar büyüktür? Bu bağlamda ruh ile merkabah kavramlarının ayrı olduğunu belirtmek gerekir. Merkabah sizin çevrenizde yer alan 8 metre genişliğindeki ruhsal balondur. Ruhunuzun sonu vebaşlangıcı yoktur, ezeli ve ebedidir. Sizler gördüğünüz ve bildiğiniz her şeyin bir başlangıcı ve sonu olduğunu düşünmeye alışık ve buna göre formatlanmış olduğunuz için bunu idrak etmekte çok zorlanıyorsunuz. Ancak hep sözünü ettiğimiz perde, hür irade ve benzerleri de dâhil olmak üzere, her şeyin bir amacı vardır.
Her bir insanın DNA içinde yer alan çok boyutlu bir parçası vardır. Şimdi artık buraya ışık gelmeye başlamıştır ve değişim süreci de aslında bununla ilgilidir. Değişim sayesinde daha fazla çok boyutlu kavrayış ve daha yüksek bilinç düzeyine yol açmakta olan daha fazla çok boyutlu farkındalık ortaya çıkmaktadır. Buna “bilincin evrimi” diyebiliriz.
Farkındalık arttıkça şu anda aklınıza bile gelmeyen çözümlere ulaşacaksınız. Eğer yılmadan ve pes etmeden bu yolda devam edebilirseniz, ümitli olmak için çok daha fazla sebebiniz olacak. Gerçi karanlık canla başla mücadele etmeyi sürdürüyor ama sonunda aydınlık kesinlikle kazanacaktır. Aslına bakarsanız, aydınlık şimdiden birçok alanda kazanmaya başlamıştır.
Ben insanlara tutkun olan Kryon'um.
Ve Öyledir.
KRYON MESAJI:
Ruhun Özellikleri -2
08.09.2021
Lee Carroll Aracılığıyla
Ses Kaydından Çözümleme ve Çeviri: Necati Tarıman
Selâmlar sevgili dostlar, ben Manyetik Hizmetten Kryon. Bu hafta ruhun en karmaşık özelliği hakkında konuşacağız. Ruhun bu özelliğinden gerçi şimdiye dek pek çok kez söz ettik ama yine de anlaşıldığını söyleyebilecek durumda değiliz. Bu konunun anlaşılmasının bu denli zor olmasının nedeni sizlerin doğrusal dünyada yaşıyor olmanızdan dolayı hayal kırıklıkları yaşamaktan kaçınamıyor olmanızdır. Halbuki perdenin diğer tarafında her şey farklıdır.
Sizlere çocukluğunuzdan itibaren perdenin diğer tarafı (cehennem, cennet, vs.) ile ilgili olarak doğrusal bir tarif verilmektedir. Size ruhun bu olağanüstü özelliğini söylediğimde, bu sizin hiç hoşunuza gitmeyecek ve hayal kırıklığı yaşayacaksınız. 2014 yılında birkaç kez ruhun bölünmesinden söz etmiş ve diğer tarafa geçtiğiniz (öldüğünüz) her seferde ruhunuzun bazı parçalarının Dünya'da yaşamaya devam eden sevdiğiniz kişilerde kaldığını belirtmiştik.
Bu sanki tanrısallığınızın bir parçasının koparılıp başka bir kişiye verilmesi gibi bir durumdur. Bunun doğrusal düşünce tarzı ile ifade edilmesi olduğunu ayrıca söylemeye herhalde gerek yoktur. Biz bu olayı sizin rahatsızlık hissetmemeniz için farklı bir şekilde ifade etmiş ve buna ruhun paylaşımı adını vermiştik. Ancak, gerçek sizin düşündüğünüzden daha büyüktür.
Siz ruhunuzun ilâhi bir balon içinde yer aldığını sanıyorsunuz ancak ruh paylaşımı ifadesi ruhunuzun bir deri balon veya kılıf içinde olduğunun ima edilmesinden fazlasını göstermektedir. Eğer çok boyutluluğu anlayabilseydiniz, ruh bağlamında herhangi bir sınırlama olmadığını fark ederdiniz. Ruhunuzun ne kadar büyük olduğunu ifade edemezsiniz. Ruh paylaşımı nasıl işliyor? Sizler asla yalnız değilsiniz.
Siz ruhunuzu pek çok insanla paylaşırsınız ve onlar da başkalarıyla paylaşırlar. Sizler Tanrı'nın aynı anda bir milyar farklı yerde olduğunu herhalde hayal edebilirsiniz. Özünüz Tanrı'dan geldiğine göre Tanrı'nın özelliklerine sahip olmanız gerekir.
Bu Dünya'dan ayrıldığınızda ruhunuzun bir parçası sizi seven kişilerle (bunların mutlaka anne-baba veya evlatlar olması gerekmiyor) kalır. Sizi seven kişiler de Dünya'dan ayrıldıklarında bir parçayı onu seven kişilerde bırakırlar. Eğer ruhunuzu bir kaba koyup üstüne su ilave edebilseniz, bu karışımın bir kısmını sevdiğiniz kişilerin kabına koyabilirsiniz. Bu aşamada kendi kabınızdaki karışımın hangi parçasının kime ait olduğunu söyleyebilir misiniz? Hayır, söyleyemezsiniz çünkü karışımda bu ayırt edilemez.
Şu an itibarıyla harika Akaş ile birlikte ruhunuz sizi seven varlıklarla doludur. Sevdiğiniz ve kaybettiğiniz insanlarla birlikte onların sevdikleri ve kaybettikleri insanların hepsi oradadır. Bu durum Akaşik aileyi ortaya çıkarır ki, sizler bunların bazılarıyla burada berabersiniz ve aşk ilişkisini yeniden canlandırmak için bazılarıyla bu Dünya'da biraraya gelmeniz teşvik edilmişti. İşte bu sizin hayal gücünüzün sınırlarını çok aşan bir sistemdir. Sonuç olarak sizler muhteşemsiniz ve ruhunuz da bunu yansıtmaktadır.
Ve Öyledir.
KRYON MESAJI:
On iki Çemberi Celseleri
Ruhun Özellikleri - 3
15.09.2021
Lee Carroll Aracılığıyla
Ses Kaydından Çözümleme ve Çeviri: Necati Tarıman
Selâmlar sevgili dostlar, ben Manyetik Hizmetten Kryon. Sizlerin mevcudiyeti nedeniyle burası bir büyüklük, şifa ve ihtişam mekânıdır. Buna inanmakta zorluk çekiyor olabilirsiniz ama Yaratıcı Kaynak sizleri aynen bu şekilde görmektedir. İnsan muhteşemdir ama işin tuhafı (ironi) insanın bunu bir türlü hissedemiyor ve algılayamıyor olmasıdır.
Bugün rehberlerden ve meleklerden söz etmek istiyorum. Rehberler ve melekler nereden geliyorlar? Sizin bu soruya herhangi bir ruhani liderden veya belki de bir medyumdan almayı beklediğiniz cevap onların göklerden veya perdenin diğer tarafından geldikleridir. Aslına bakarsanız, yardımın tamamı kendi ruhunuzdan kaynaklanmaktadır.
İnsanların kayıtlara geçmiş, kutsal metinlerde yer alan, meleklerle olan temaslarının hemen hemen hepsi kişisel olmuştur. Dolayısıyla, meleklerin normalde gelip kendilerini gösterdikleri toplantılar pek söz konusu olmaz. Meleklerle yaşanan grup tecrübeleri çok nadirdir çünkü bir melek kendisini bir bireye gösterir ve onunla temas kurar.
Buradaki meleğin görüntüsü mevzubahis olan kişinin hayalinde yarattığı imaja uygundur. Aslında bir meleğin şekli yoktur. Gelen varlık çok güçlü çok boyutlu bir enerjidir ve bu bağlamda kişinin bilinçaltı böyle bir hayale uygun bir araç yaratır. Melek büyük çoğunlukla beyaz bir kıyafet giymekte ve başında bir hâle olan güzel bir kadın figürüdür, çünkü insanın bilinçaltı esasında melekler ve meleksi prensipler ile bağlantılı olarak bir anne şekli görmek istemektedir.
Orta Doğuya yaptığımız seyahatlerden birinde partnerim Sina Dağına tırmanmıştı ve orada yapılan celsede verdiğimiz mesaj tabiatıyla Musa ile ilgiliydi. O celsede Musa'nın kendisine verilen harmaniyi giymek için isteksiz olmasına rağmen yine de giydiğini anlatmıştım. Musa isteksizdi çünkü o harmaniyi giymeyi hak etmediğini düşünüyordu ama emir büyük yerden geldiği için yine de o makamın beklentilerini elinden geldiğince tatmin etmeye çalışıyordu.
Sözü edilen mekân Musa'nın sözde yanan çalıyı gördüğü ve onunla konuştuğu yerdi. Musa'nın burada gördüğünü zannettiği ve yanmasına rağmen alevler tarafından tüketilmeyen çalı, aslında tabii ki çalı filan değildi ama Musa o anda durumu böyle algılamıştı. Ayrıca, Musa'nın duyduğu ses de kadın değil, erkek sesiydi.
Şimdi biraz duralım ve neler olup bittiğini inceleyelim. Perdenin diğer tarafının buradaki insanlarla ruhsal temas kurması gerektiğinde kullanılabilecek bir sistem olmalıdır. Bazı zamanlarda böyle bir iletişimin içeriği korkutucu olurdu. Şimdi gelip sizinle konuşan bir enerji hayal edin. Bu olayın ve söylenenlerin bir anlam ifade etmesi için bilinçaltının bir insan formu yaratması gerekir.
Aslında meleklerle gerçekleşen ve kayda geçen her iletişimin başlangıcında “Benden korkma!” ifadesi yer alırdı. İyi de, başında hâle, üstünde beyaz bir kıyafet olan güzel bir kadından korkmaya ne gerek olsun ki? Tabii ki bundan daha fazlası vardı. Eğer siz böylebir durumda olursanız, önünüzde çok büyük bir enerji olur. Unutmayın ki ruhunuz da Yaratıcı”dan bir parçadır. On iki çemberi aslında ruhunuzun bir parçasına gitmek için köprüyü geçmekten ibarettir ve o durumda siz ruhunuzun ne kadar muazzam olduğunu hissetmeye davet edilirsiniz. Atalar, akaşınız, meleklerle birlikte Tanrı da ruhunuzun içinde bulunmaktadır. Başka bir ifadeyle, melekler sizin için ruhunuzdan gelirler ve sizinle konuşurlar.
Şimdi biraz da rehberlerden söz edelim. Rehberler meleklerden biraz farklıdır. Melekle temas çok derin bir deneyim, neredeyse bir vizyon olarak algılanmaktadır. Rehberler ise size ait olan ve her gün sizinle birlikte çalışan varlıklar olarak tarif edilirler. Aslında rehberler daha az konuşurlar ama sizi sezgi aracılığıyla doğru zamanda ve doğru yerde olmaya yönlendirirler.
Niyetiniz ve olumlamalarınız, eşzamanlılıkların gerçekleştirilmesi ve şifa bulmak amacı ile doğru zamanda doğru yerde olmanız sizler için rehberler tarafından geliştirilir ve bu amaçla itilir ve çekilirsiniz. Rehberler insan oldukları için sizler nasıl isterseniz o şekilde görülürler ve her kültürde ona uygun bir görüntü sergilerler. Rehberler bağlamında herhangi bir sayı veremezsiniz, çünkü her şey sembolizm temeline dayalıdır. Pek çok insan üç adet rehberden bahseder ama bildiğiniz gibi üç değişimin sembolüdür.
Rehberler sizin değişmeniz amacına yöneltilmiş olarak vardır. Rehberler de ruhunuzdan kaynaklanır. Diğer bir deyişle, ruhunuz değişmenizi sağlamak amacı ile sizi itip çekmektedir. Burada olmayı ve bu kadar sevilmeyi hak ediyorsunuz. Ben insanlara tutkun olan Kryon'um.
Ve Öyledir.
KRYON MESAJI:
On iki Çemberi Celseleri
Ruhun Ozellikleri - 4
22.09.2021
Lee Carroll Aracılığıyla.
Ses Kaydından Çözümleme ve Çeviri: Necati Tarıman
Selâmlar sevgili dostlar, ben Manyetik Hizmetten Kryon. Eğer size Galaksinizin ve hattâ evrenin her tarafına dağılmış halde insan olmamakla birlikte ruhları olan varlıklar olduğunusöyleseydim şaşırır mıydınız? Bir ruh Tanrı'nın bir parçası ve muazzam olmanın yanında aynı zamanda çok boyutludur ve dolayısıyla aynı anda birçok yerde olabilir. Bundan önce rehberler ve melekler hakkında konuştuk. Aslında herkesin melekler ile rehberlerin ne oldukları ve neler yapabilecekleri ile ilgili fikri ve düşüncesi vardır. Rehberler ve melekler sizin ruhunuzun parçasını oluştururlar.
Bugün ruhun dördüncü olağanüstü özelliği hakkında konuşacağız. Bu size en yakın olan özelliktir. Yüksek benlikten söz ediyoruz ve pek çok insan bu kavrama aşinadır dersem yanlış olmaz. Celse yapmak denilince pek çok insan perdenin diğer tarafına uzanmayı ve oradan buraya bilgi getirmeyi anlamaktadır.
Yüksek benlik basitçe daha yüksek seviyede titreşen siz misiniz yoksa çok daha büyük bir şeyi mi temsil ediyor? Aslında yüksek benlik bunların biraraya getirilmiş halidir ve çok küçük olabildiği gibi evren kadar büyük de olabilir. Yüksek benlik sizin ruhunuzla olan ilişkinizdir ve kısmen dört boyutlu dünyada yer alır. Ruhunuzun tanrısallığı her daim ve On İki Çemberi celselerinde sürekli sözünü ettiğimiz köprüyü geçmenize gerek olmaksızın emrinize âmâdedir. Yüksek benlik öylesine yüksek düzeyde titreşir ki, bazıları aslında onun ilâhilik olduğunu öne sürerler.
Her bir insanın her an emrine âmâde olan yüksek benliği vardır. Diğer taraftan, eğer herkesin yüksek benliği varsa, neden çoğu insan bunun farkında değildir? Sebep onun geri planda kalması ve sizin onun farkına varmanızı beklemesidir. Yaratıcı Kaynak size kutsallığınızı kendi başınıza bulmanız veya bulmamanız bağlamında hür irade ve seçim hakkı bahşetmiştir. Bundan dolayı da gezegende kendi tanrısallığı ile ilgilenmeyen milyonlarca insan vardır. Onlar yaşamı sürdürme çabasındadır ve bir şekilde yaşamayı sürdürürler. Bununla birlikte, yüksek benlik ile birlikte ruh, rehberler ve melekler vardır ve sizin fark etmeniz için beklemektedirler. Başka bir deyişle, eşzamanlılık, şifa ve benzeri şeyler için gerekli olan âletler aslında doğumdan itibaren sizde mevcuttur. Bunların varlığının anlaşılıp kabul edilmesi uyanışa yol açar. Bu yolda devam ederseniz, yaşlı ruh olarak kendi gerçekliğinizi yaratabileceğinizi, kendinize şifa verebileceğinizi ve doğumda size verilmiş olan tüm âletleri kullanabileceğinizi anlarsınız. Tanrı sizi sever ama sizler (ögür iradenizle) seçim hakkınızı kullanmak suretiyle bu âletleri kullanmayı öğrenmelisiniz.
Yüksek benlik bir grubun parçasıdır ve birçok yönden perdenin diğer tarafı ile bağlantılıdır ama insan olmanız hasebiyle belirli biyolojik özellikleriniz de vardır ve bunlardan biri de Epifiz bezidir. Epifiz bezi üçüncü göz ile çok yakından ilişkilidir. Bu sizin bedeninizin çok boyutluluğunun bir parçasıdır ve bu sayede Epifiz bezi aracılığı ile bilgi gönderip alabilirsiniz.
Köprüyü geçip yüksek benliğinize ve ruhunuza gittiğinizde, ailenizdeki tüm yüksek benliklerle karşılaşırsınız. Sizler kendinizi aileden ve gezegendeki yaşlı ruhlardan ayrı tutamazsınız. İşte bu eşzamanlılığın açıklamasıdır çünkü hep birlikte çalışırsınız. Sözü edilen grup içinde yer alabilmek için sadece serbest seçim hakkınızı ve saf niyetikullanmalısınız. Aslında yüksek benlik eşzamanlılığın yaratıldığı alandır. Yüksek benlik size sezgileri verir ve yol üstündeki çukurlara düşmekten korur. Ben insanlığa tutkun olan Kryon'um.
Ve Öyledir.
Kryon
 https://www.facebook.com/groups/596628730786157/

0 comments:

Yorum Gönder