9 Aralık 2022 Cuma

Ashtar Sheran - İnsanlığın Eylem Sahnesi Geldi

 Bir anime tarzı 1 kişi görseli olabilir
Sevgili Dünya Gezegenin Kardeşleri, BEN ASHTAR Şeran'ım!
Birçoğu iyi haber olarak göremese de her zaman iyi haberler getirdiğim gibi burada olmak büyük bir sevinç sebebi. Tüm bu sürecin etkili bir şekilde başladığı yaklaşık 100 yıl öncesini hatırlamalıyız. Sanmayın ki biz herşeye inandığınız zamanda başladık. Her şey uzun zaman önce planlandı ve başladı, böylece gezegen bu süreç için hazırlanmaya başlayabilirdi. Bu gezegen eski ve çok büyük, bu yüzden buradaki herhangi bir süreç birkaç yıl içinde gerçekleşmeli. Uzun ve nispeten yavaş bir şey olmalı. Yani bu gezegen uzun bir süredir yapım aşamasında.
Ve tüm hazırlık süreci, hala burada olanlar tarafından saldırıya uğruyor, gezegeninizdeki kararları verenler tarafından savaşılıyordu. Yani sürece zarar vermediler diyemeyiz. Tabii ki yaptılar. Sanki biz büyük bir ışık dalgası başlattık ve onlar silahlarıyla karşıt bir dalga başlattılar. Yani oldukça karmaşık bir süreçti; çoğu kişi daha fazla güce ihtiyacımız olduğunu düşünebilir. Gücümüz olsaydı bulunduğumuz yere gelirdik çünkü yapılan her saldırıda farklı tepki verdik, hep onların tarafında bir kayıp yaşattık. Ve bunca zamandır böyleydi, bugüne kadar, artık silahları yok, kalkanları yok, gezegenin dışındaki süreci destekleyen başka gemileri yok.
 
Onlar yalnız, sadece düşünen zihinler ve ne yazık ki hala gezegende komuta merkezlerinde. Dış dünyayla, evrenle artık bir temas kalmadı. Gemileri buraya gelmeye çalışıyor, ancak bu gezegenin etrafındaki çevre çok iyi korunuyor, atmosferinin çok ötesinde. Ve buraya gelmeye çalışan herkesi engellemeyi başardık. Süreç durmadı dinlenmiyoruz Tüm bu süreci devam ettirmek ve bu gezegeni korumak zorlayıcı bir şey. Artık burada çalışmayacaklarının bilincindeler. Yani onlar için süreç mümkün olduğunca çok kaos ve acı yaratmak. Ama ne yazık ki özgür iradeye sahipsin ve çoğu yaptığı birçok şeye katılıyor.
Bu konuda hiçbir şey yapamayız çünkü bu herkesin seçimi. Enerjiyi dinlemek ve titreşmek her ne olursa olsun gezegende herkesin tercihi. Ve bu dönem artık herkes için bir öğrenme dönemi. Herkes kendi seçimlerinin sonuçlarını öğrenmeli. Tüm gezegen için zor zamanlar henüz gelmedi, ancak her birinin ektiğini ve titreştiğini yaşayacağını her zaman vurguluyoruz. Kendini bunun dışında tutanlar, bu bağlamın tamamına bağışıktır. Neden %100 bağışıklıkları olacak diyemiyoruz? Ortaya sokulduğun için ve maalesef liderlerinin aldığı bazı kararlar herkesi etkileyecek.
Ama her birinin geçeceği yol acıların derecesini, sorunun derecesini tanımlar. Yani herşeye bak, sürecin bir parçası olduğunu anlayarak ve öğrenerek. Bunlar sebep olduğu son süreçlerdir ve her şeyi mümkün olan en az etki Şimdi inanmıyorsan dediklerimize güvenme her şeyin koca bir yalan olduğunu ve söz verdiğimiz dünyanın olmadığını düşün, senin için zor olacak. Çünkü onların istediklerini titreteceksin: korku ve öfke.
Büyük an geldi son savaş diyebiliriz Ama bu varlıklar arası bir savaş değil; aklınızı ve her birinin inancını içerecek bir savaş. Her birinin evrimine atıfta bulunacak. Hazır olmalısın. Pek çok kişi soracak, "İyi haber nerede?" Bize sadece daha fazla korku getirdin. " Buraya gelip hiçbir şey olmaz diyemezdim çünkü yalan söylemiş olurum. Ama yineleyeceğim güzel haberler getirdim. Ve neden iyi haber? Çünkü bugün Işık bu gezegene tamamen yerleştirildi ve herkesin zihnini yavaş yavaş değiştiriyor. Gelen Işığa bağlı olarak değişen birçok zihni geri getirmek için çok çaresiz bir eylem gerekiyor.
Korkuyu getirmek gereklidir. Çaresizliği getirmek için gerekli. Peki, iyi haberler nereden geliyor? 'Işığın Kazandığını' kabul ediyorlar! Ve şimdi ayrılmadan önce mümkün olduğunca çok zarar vermeleri gerekiyor. Ve yapacakları da bu. Öyleyse tekrar soruyorum, iyi haber nerede? İyi haber her birinizin katılımı ve evrimi. Şimdi buradasın, kendine diyorsun ki: "Tüm bunları kalbimde çok fazla ışıkla yaşayacağım. " Çok güzel şeyler oldu demeniz için. O noktaya gelmene izin verdik, gezegenini kalkanlardan ve sahip olduğu tüm silahlardan temizledik.
Pek çok insan inanmasa da, pek çok kişi hiçbir şey yapmadığımızı düşünse de iyi haber bu. Şu anda bu gezegende büyük bir sorun dalgası var. Gaia serbest bırakma noktasına ulaşıyor, ona koyduğun bağları koparıyor. Ve garanti ederim ki güzel şov olmayacaklar, ama her zaman dedik ki her biri olması gereken yerde, ve her biri kendi evrimi için gerekli olanı aktaracak. Bunun üstesinden nasıl geleceğinizi kalbiniz belirleyecek. Kalbiniz Işık ve Sevgi titreşiyorsa, dersleri Sevgi ile alır ve onlardan öğrenirsiniz. Korku, isyan, öfke veya inançsızlıkla yaşamak istiyorsan bunu geri alacaksın.
Her şey hızlanır, ne çıkarırsan onu çabuk alırsın. Yani hep şöyle demiştiriz: Seçim anı ve buğdayın samandan asıl ayrılması, her birinin bir yöne veya Işığa doğru titreşeceği ve yolculuğuna devam edeceği, o ile de olsa engeller, ama kalpte her zaman bir sürü Sevgi ile yoksa diğer tarafa döner ve gelecek tüm süreç tarafından yutulur. Yani hazır ol. Gerçekten bu işe karışmayacağınızı mı düşündünüz? Biz üzerimize düşeni yaptık ve şimdi insanlığın payı geldi ve bu gezegenin evriminin son aşaması geldi. Manevi yönü yapılmıştı; şimdi ise insanlığa bağlı.
Şimdi hareket etmeli ve bayraklarınızı yükseltmelisiniz, ama "A" ya da "B" lehine değil. " Bayrak her birinindir. Ve hangi bayrağı kaldırmalı? Işığın biri, Aşkın biri, İnancın biri, Güvenin biri. Ya da diğer bayrak; öfke; isyan; korku. Hangi bayrağı kaldırıyorsun? İnsanlığın harekete geçme zamanı geldi çünkü bu gezegenin geleceğini tanımlayacak olan siz olacaksınız. Tamamen senin titreşimine bağlı, Gaia'nın yükselip yükselmeyeceği anlamında geleceğe değil, artık değişmeyeceksin. Davranış ve zamanı değiştireceksin. İnsanlık şimdi Işık ve Sevgi titreseydi, aksini yaratmak için orada olanlar hemen ortadan kaldırılır, sen de yükselirdin.
Gaia'nın yükselmesi için Baba/Anne Tanrı'nın izin verdiği son ana kadar hızlanmak ya da beklemek senin elinde. Yani şimdi senin kısmın geldi, biz kendi payımızı yaptık ve Baba/Anne Tanrı'nın tanımladığı ve belirlediği her şeyi yerine getirdik. Şimdi seçim sizin; insanlığın özgür iradesine saygı duyulur, ve her biri izleyeceği yolu seçer; başka yapabileceğimiz bir şey yok. Yani şimdi her şey senin elinde. Işığı titret ya da korku titreşimi; her ikisi de işe yaramaz. O zaman herkes kendi seçimini yapacak. Işığın yolunu takip etmeyi seçen kimse, tarafımızdan desteklenecek, korunacak, yönlendirilecek ve tüm bu karışıklıktan giderek daha fazla uzaklaştırılacaktır.
Diğerleri ters yöne çekilecek, giderek daha çok ona ilgi duyacak. Böylece zamanla saman bir tarafta, buğday bir tarafta, ikisi de kirlenmeden olacak. Ve bu sırada gezegenin yükselişi gerçekleşecektir. Bu ana en son andan önce ulaşabilirsin ya da ulaşamazsın. Ya da, Baba/Anne Tanrı tarafından tanımlanan yüce anda, buğday ve saman hala kirlenmiş durumda. Ve olacak ve hazır olan gidecek; hazır olmayan gitmeyecek, basit. Seçim yapmak artık her insana kalmış. Hangi yoldan gidilir? Artık süreç sizin elinizde; geleceklere aldanmak isteyen, umut kalmadı diye düşünen, seçimini yapacak.
Her şeyi görmezden gelip Işığa devam eden kim varsa o da bir seçim olacaktır. Artık sizin elinizde; hiçbirinizin aklınıza müdahale edemediğimiz için yapabileceğimiz bir şey yok. Seçenek her biri tarafından yapılacaktır. Genellikle dediğiniz gibi kartlar masada ve onu takip edecek oyun her birinin kart seçimine bağlı olacak. Benim için iyi bir haber çünkü bu gezegende yaşadığımız ve yaşadığımız her şeyde üzerimize düşeni yaptık. Ve bizim için, 'Işık kazandı'! Yani bizim için iyi bir haber çünkü gezegene bakıyoruz. Ve gezegen için, 'Işık Kazandı'! Artık insanlık kaldı son adım son kararlar.
Ashtar Sheran
Kaynak: Melekler ve Işık Terapileri

 

0 comments:

Yorum Gönder