24 Aralık 2022 Cumartesi

LEMURYA

 Bir harita ve şunu diyen bir yazı 'LEMURIA' görseli olabilir

Hiçbir şeyin tarih kitaplarında olduğu gibi olmadığını anlayın, çünkü tüm insanlık tarihi bizi yabancılaştırmak amacıyla manipüle edilmiştir.
Gerçekliğin çoğu bilerek gizlendi. LEMURYA'nın kadim uygarlığını bilmenizi istemiyorlar, ATLANTUS uygarlığı, bugünkü medeniyetimize kıyasla hem ruhen hem de teknolojik olarak daha gelişmiş. Çünkü bu gerçeklere erişebiliyorsanız, başka birçok soruya erişim sağlayarak tüm resmi anlatımı tehlikeye atabilir.
 
Bugünden önce medeniyetler vardı. Lemuria, birçok kişi tarafından Kayıp Cennet olarak kabul edilen kayıp kıtalardan biri, aynı zamanda Lemuria'dan sonra doğup batan Atlantis kıtası. Bugüne kadar, tarihçiler, antropologlar, jeologlar, biyologlar diğer öğrenciler ve bilim insanları arasında kayıp dünyanın gerçekten var olup olmadığını tahmin ediyorlar. Böylece, Lemuria bir efsaneden çok daha fazlası, dünyada uygarlıkların oluşumunun sırrına dair hipotez hakkında teorik bir olasılık haline geldi. Lemuria kavramı bilim insanlarına ilk kez 19. yüzyılın ortalarında, yeni sınıflandırma yöntemleri ve biyolojik analizler üzerinde büyük bir coşku bazı tuhaf tesadüfleri ortaya çıkardığında ortaya çıktı.
Lemuria kelimesi lemur teriminden türetilmiştir ve Afrika, Güney Hindistan ve Malezya'da sınırlı yaşam alanı olanlara atıfta bulunur; Eosen Çağı'nda muhtemelen tüm Kuzey Yarımküre'de yaşayan tarih öncesi hayvanlar. Böylece, Lemurya'nın işgal etmiş olması gereken alan Malezya takımadaları, Afrika'nın Güney kıyılarından Madagaskar'a kadar.
Bazıları Lemuria'nın "insan ırkının beşiği" olabileceğine inanıyor. Bu spekülasyon, bir dizi göçte insanlığın tüm dünyaya nasıl yayıldığı hakkındaki çağdaş teorilere uyuyor.
Size söylenen ve gerçek gibi sunulan her şeyin zihinsel manipülasyon sisteminin bir parçası olma ihtimalini hiç düşünmekten vazgeçtiniz mi? Gezegensel bir geçişin ortasındayız, zor zamanlar olacak, ancak ışığın kaos olması için gerekli! Kendinizi hazırlayın, çünkü bu, insanlıktan gizlenmiş ve çoğu henüz ana akım medya aracılığıyla sızdırılmamış olan birçok bilgiden sadece biri. Başka hiçbir şey halının altına süpürülmeyecek!
 https://www.facebook.com/groups/310404919579859

0 comments:

Yorum Gönder