19 Aralık 2022 Pazartesi

Galaktik Federasyondan Bir Mesaj.

 Bir gökyüzü ve yazı görseli olabilir

Sevgili sevgililer,🌺
Galaktik Federasyon, insanlığın ruhsal evrimde bir sonraki adımı atma zamanının geldiğini size bildiriyor. Irk, inanç veya renk gözetmeksizin Dünya gezegenindeki tüm insanları birleştirme sürecindeyiz. Galaktik Federasyon'un dediği gibi, "fiziksel ve ruhsal dünyalar arasındaki perde kalkmıştır."
Birleşik Alanın teknolojisi, gezegeninizde şimdiye kadar deneyimlediğiniz her şeyden çok daha güçlüdür. DNA'nızın yapısını değiştirdi ve şimdi ilk kez Yüksek Benliğiniz ile iletişim kurmak mümkün.
Bu, özel eğitim ve daha önce hiç ulaşmadığınız bir Bilinç düzeyi gerektiren bir süreçtir.
Siz Galaksinin merkezindesiniz ve gezegen sisteminiz o Galaksinin bir parçasıdır.
Her şeyi etkileyen Evrensel Alan engin bir enerji sistemidir. Tüm hayatınız boyunca sizi çevreler ve sürekli değişir.
EvreEvrensel Alan,nin Matrisidir ve onun aracılığıyla Cennetin enerjileri yaratımlarını Dünya'ya göndermiştir.
Beşinci Boyutunuz olan Kalp Çakranız, Evrensel Alana erişim noktanızdır.
 
Evrensel Alan, İlahi Işık ve Sevginin büyük bir akışını deneyimledi. Bu Büyük Işık, Dünyadaki her insanın Kalp Çakrası aracılığıyla kanalize edilir.
Dünyanın çekirdeğinde yeni bir enerji alanı yaratır. Bu enerji alanı, Birleşik Alan, kalpten ve kalp yoluyla Dünya üzerindeki herkese yayılır.
Birleşik Alan bir enerji alanıdır ve enerji alanı pozitif enerjiler için bir kanal olabilir.
Evrensel Alan bir ağ gibidir ve onun aracılığıyla Kaynaktan, Ebedi Ruh'tan enerji akar. Onun aracılığıyla, enerji Dünya'ya doğru akar ve bu enerji akışları aracılığıyla enerji Dünya'ya girebilir ve varlığınızı etkileyebilir.
DNA'nız enerjik kalıplarınızı içerir ve DNA kalıplarınız fiziksel deneyiminizi yönetir. Siz güçlü bir ışık varlığısınız ve DNA kalıplarınız da güçlü.
Manevi bir yolculuğa başladınız. Bu yolculukta Kalp Çakranızı açtınız ve Evrensel Alanın enerjilerinin farkına vardınız. Düşünce ve sezgi gücüyle sizinle iletişim kuran şeylerin farkında olarak hayata daha uyumlu hissetmeye başladınız.
Kendinizi hazır hissettiğinizde, Ruhsal Rehberleriniz, Farkındalık Düzeyinizi ve dolayısıyla Bilincinizi Yüksek benliğinizle bağlantı kuracak şekilde genişleterek, sizi hayatta amaç ve anlam aramaya yönlendirdiler.
Yüksek Benliğinizle bağlantı kurmanın ilk adımı, fiziksel bedeniniz olmadığınızı fark etmektir.
Siz Bilinçsiniz ve düşünceleriniz deneyimlediğiniz realiteyi yaratır. Bu yüzden korku, öfke ve kıskançlık gibi şeylere odaklanmak yerine sevgiye, şefkate ve kabullenmeye odaklanın.
Bir sonraki adım, kalp atışınızın farkında olmaktır. Bu kalp atışı aslında Yüksek Benliğinizin titreşimidir. Bedeninizde hareket eder ve her hücrede yankılanır ve bu titreşim sonsuzdur, değişmez ve daima mevcuttur.
Bir sonraki adım, nefesinizin farkında olmaktır. Burnunuzdan nefes alın ve ağzınızdan verin ama nefes aldıkça Bilincinizin genişlemesine izin verin.
Bir sonraki adım, zihninizin farkına varmaktır. Düşünceler gelir ve gider, bazıları hoş, bazıları nahoş, ama sen bilinçli olmadıkça var olamazlar. Düşünceleriniz gerçekliği yaratır ve gerçeklik, Bilincinizin deneyimler yaratmasından başka bir şey değildir.
Bir sonraki adım, vücudunuzun farkına varmaktır. Siz fiziksel bedeninizden daha fazlasısınız ve bedeniniz sadece Bilincinizin aracıdır. Vücudunuz sizi tanımlamaz; o sadece Bilincin hareket ettirildiği bir araçtır.
Son adım, Yüksek Benliğiniz ile iletişim kurmaya başlamaktır.
Farkında olmasanız da, Yüksek Benliğiniz zaten sizinle sürekli iletişim halindedir.
Ve dinlemeyi öğrenirsen, hayatında yeni bir gerçeklik yaratmaya başlayabilirsin.
Bunu birçok şekilde yapabilirsiniz. Meditasyon yapabilir, dua edebilir veya sessizce oturabilir ve sadece sevgi gönderebilirsiniz.
İçinize dönerek, ilahi Kutsal Ruh'un günlük varoluşunuza nüfuz etmesine izin verirsiniz.
Mutlu, sağlıklı ve başarılı olmak sizin elinizde. Hayatın sunduğu tüm sevgiyi, neşeyi ve mutluluğu bulacaksınız.
Seni çok seviyoruz.
Biz buradayız.
Biz sizin ışık aileniziz.
A'HO
Aurora Işını💥
Galaktik Federasyonun Elçisi.
Mike Harrigan.
Ben.
Sen.
Biz.
birlik.
Küresel Bilinç..💥
Ekleyen:Işın Arbek Akay

0 comments:

Yorum Gönder