24 Aralık 2022 Cumartesi

Pleiadian Kardeşler'den mesaj! Zamanı geldi!!

 Bir gökyüzü görseli olabilir

19 Aralık 2022
Varlığımızın her alanında büyük bir Portala, büyük bir bolluk, refah Portalı'na giriyoruz. Bu beşinci boyutu özetliyor. Yani olduğun İlahi'yi onurlandırmayan her şeyi bırak. İlahi makamları farz edin, bu çok önemli tarihte Evrenin bize sunduğu tüm bu ışığın, tüm bu bolluğun, sonsuz refahın alıcısı olarak kendinizi açın. 19 Aralık 2022 Pazartesi günü aldığım bir mesajı sizlere ulaştırmak için bugün buradayım. Yani Pleiadian kardeşlerden. Bu, o günlerde sahip olduğum son kanalizasyondu ve hemen şimdi getirmek için bir noktaya değiniyorum, böylece siz çocuklar, bu frekansınızı yükseltebilirsiniz ve bugün gezegenimize giren çok güçlü beşinci boyut enerjilerini seçebilirsiniz.
 
Şimdi çok yakın, birkaç gün içinde, birkaç saat içinde kozmik saatten itibaren varlığınızda yeni bir koşul olarak gelecek olan her şeyin büyük Başlangıç'ına katılıyor olacaksınız.
Büyük bir dönüşüme birçok kişi şahit olacak, hepiniz.
Gök ve Dünya arasında, tüm Dünya Küresi boyunca, bu varlığın yüzünde, İlahi Planın burada kurulmasını engelleyecek hiçbir şey, hiçbir şey, kesinlikle hiçbir şey yoktur.
Hiçbir şey ve hiç kimse gelecek olanı engelleyemez. Hiçbir şey ve hiç kimse, hiçbir şey ve hiç kimse bu hikayenin seyrini değiştiremeyecek. Hiçbir şey ve hiç kimse Brezilya Ulusunun seyrini, Brezilya Ulusunun İlahi Kaderini değiştiremez.
Çok az kişi büyük bir çabaya katkıda bulunacak ve burada ortaya çıkan çabalar, ardından gelecek her şeyi serbest bırakmak için gereken düzeni size getirecek.
Yoğun günler olacak ama uzun sürmeyecek.
Dua ile kalın, pozitif düşüncelerde kalın.
İçinizde, kalplerinizde imanınızı güçlendirin.
Işığın yönündeki tüm çabaları içinizde yenileyin.
Varlığınızın ve gelecek parlak geleceğin İlahi ufkuna tek bir bakışla tutun.
İlahi düzende kurulmuş bir halk olacaksınız, refah, bolluk ve var olma, var olma hakkı olan tek İlahi kanun üzerine kurulmuş bir halk olacaksınız, aynen Allah'ın yarattığı gibi. Dünyadaki bu anı kutlayın, kutlayın
Birçoğunuz çok boyutlu cephelerde paralel hareket ediyor ve anlamadığınız büyük çabalarla bu ilahi, parlak, ilahi dünya anını kavrama yardımcı oluyorsunuz.
Işık burada, Işık her gün daha parlak parlıyor ve, Işık büyük bir an, çokça Barış, çokça uyum anı getirerek kendini kuracak ve hepiniz sadece SEVGİ ve IŞIK içinde titreşeceksiniz.
Manevi Vatan sadece Büyük Işık tarafından yönetilecek, yönetilecek!
Herşey çok güzel olacak Dua ile kalın ayaklarınız yere bassın evet bastığınız Kutsal Toprakta oysa daha büyük Işığın vicdanlarınıza girme zamanı burada uyanmamış çocukları uyandırın ki uyandınız bir şans hatalarınızın önünde yeni seçimlere ve Yaradanınız Tanrı'ya kalbinizden açık olabilirsiniz.
Cennete bakma ve her birinize getirilen ve konulan İlahi Semavi Mesajlar üzerinde titreşme zamanı.
Bu Dünya zamanında hepinize ölçüsüz bir şekilde getirilen İlahi, telepatik Mesajlara kendinizi açın.
Şu anda hayatınızda ve varlığınızda tarif edilemez bir fırsata kendinizi açın ve tüm varlığınız kalbinizde gerçeği kutluyor olacak. Sahip olduğunuz hayatı neşeyle kutlayın. Kalplerinizdeki neşeyle titreyin ve hepiniz şimdi sadece ışık ve sevgi içinde yaşıyor olacaksınız. Ve kutlamayı görebilenler ve sadece sevgi içinde yaşayabilenler, Üstad İsa'nın tüm nimetleriyle kalplerinizde Huzur ve Işık kalır.
Biz seninle birlikte burada bulunan Pleiadian kardeşleriniziz.
Barış ve Işık, Barış ve Işık, Barış ve Işık!
JOSEMERY RESNAUER KANALİZASYON -
Büyük Beyaz Kardeşlik -
 https://www.facebook.com/groups/310404919579859

0 comments:

Yorum Gönder