9 Aralık 2022 Cuma

"Galaktik Federasyon ve İlk Temas Ekibi"

Bir gökyüzü ve yazı görseli olabilir

Sevgi KAZANDI
Gezegen saf Kaynağın ötesine daha fazla enerji taşımayacak!
Biz, Galaktik Işık Federasyonu, Dünya'daki tüm Yıldız Tohumlarını ve Işıkişçilerini titreşimlerini yükseltmek ve bu mesajı bu gezegendeki karanlığın güçlerine göndermek için çağırdık.
Evrensel Yasaya göre, Kozmos'un bu bölümünü denetleyen galaktik beden olarak, karanlık enerji güçlerine Dünya insanlarının enerjisini kendi amaçları için kullanmaya devam etme izni vermiyoruz..⛔
Işığın Valileri olarak, yalnızca bu gezegene 1945'ten beri verilen Özgür İrade Yasası nedeniyle bu varoluş düzleminde binlerce yıl kalmasına izin verildikten sonra, Dünyanın iyi vatandaşlarını yalnız bırakmanızı rica ediyoruz. başlangıç.. .
Yıldız tohumları, Işıkişçileri ve Dünya Vatandaşları, lütfen yüksek sesle belirtin:
 
Biz, Dünya halkı, size, görünmez karanlığın güçlerine, varlıklarına, bizi hayal edebileceğiniz herhangi bir şekilde kontrol etme izni vermiyoruz..⛔
Onlara birbirleriyle savaşmalarına, yiyecek ve su kaynaklarımızı zehirlemelerine, insan vücuduna, hayvanlara ve çevreye zarar veren kimyasallarla kendimizi zehirlemelerine izin vermiyoruz..⛔
Biz insanlar, egemenliğimizi korumamıza veya insanlardan enerjik, fiziksel, zihinsel, duygusal, ruhsal ve başka herhangi bir vampirizm biçiminde fayda sağlayan devlet başkanları aracılığıyla kendimizi yönetmeye izin vermiyoruz..⛔
Şimdi gezegendeki tüm vatandaşların iyiliği için Dünya gezegenimizi kontrolümüz altına alıyoruz ve sizden, görünmezin bir parçası olan karanlığın güçlerinden, bu gezegeni derhal etkili bir şekilde terk etmenizi talep ediyoruz.
Bu mesaj herkesin görmesi içindir ve bu gezegen ve içinde bulunduğumuz Güneş Sistemi ile ilgili tüm varoluş krallıklarında yüksek sesle okunmalı, kopyalanmalı ve çoğaltılmalıdır.
• Sadece pozitif titreşime ve daha yüksek frekansa sahip varlıkların ve enerjilerin bu Dünya gezegenine temasına izin verilecek.
• Biz, Dünya vatandaşları, şimdi evimize sahip çıkıyoruz ve burada bulunan tüm negatif enerjileri, varlıkları ve varlıkları tahliye ediyoruz.
• Evrenin güçleri ve yasalarına göre, şimdi gidin!
• Terra Gaia, daha düşük negatif frekansların yüzeyde ve hatta gezegenin yüzeyinin altındaki herhangi bir bölgede yaşamasına artık izin vermeyen bir ışık frekansıdır.
• Herkes için pozitif ve sevgi dolu enerjinin daha yüksek bir frekansında titreşmeyen tüm varlıklar - şimdi bırakın - bu gezegeni yalnız bırakın!
• Dünya gezegeni için bu egemenlik beyanı tamamlanmıştır.
• Evrenimizin sularından çıkın, çünkü buradaki varlığınız artık bir arada değil.
Bu, Galaktik Işık Federasyonudur Dünya vatandaşlarına, birçok formunda Dünya Gezegeninin zaman çizgileri boyunca gösterdikleri azim için teşekkür ederiz. Hepinizi seviyoruz ve katlanmak zorunda olduğunuz tüm olumsuzluklardan kurtulmanıza yardım ediyoruz.
Küresel bir ulus olarak şifalanmanız için size yeni bir entegre ışık enerjisi gönderiyoruz.
Bu galaktik maddede yüksek çözünürlüğünüz için minnettarlığımızı ifade ediyor ve ışığı kısa patlamalar için tutmanızı ve sonra enerjiyi gezegeninizin derinliklerine bağlamak için Dünya'ya göndermenizi rica ediyoruz.
Tüm negatif frekanslar, enerjiler, varlıklar ve varlıklar, kurulmuş olan kaderi yaşamak için başka bir varoluş düzlemine geçecekler.
Gezegen artık saf olmayan Kaynağın enerjisini taşımayacak ve derin bir şifa sürecinden geçecek ve kendisini yaratıldığı orijinal modele geri döndürecektir.
Biz, Federasyon, sizden bu bildirge mesajını yaymanıza yardım etmenizi ve DNA kodlarınızın iyileşmesi ve bütünleşmesi için her türlü olumsuz düşünce, duygu ve enerjiyi Kaynağa dönüştürmenizi istiyoruz.
Olması gerektiği gibi, tarihin bu noktasında kamu yararına hizmet ediyor ve Dünya vatandaşlarına yardım ediyoruz. Şimdi kendi beyan mesajlarınızı gönderin, çünkü şimdi tam zamanı.
Aşk KAZANDI!💖
Elaine Pagliarini

0 comments:

Yorum Gönder