13 Ağustos 2012 Pazartesi

"1. Kısım 6 AĞUSTOS 2012 LINDA DILLON KANALLIĞIYLA STEVE BECKOW TARAFINDAN B.M. MIKAIL ILE RÖPORTAJ


Yükseliş Süreci SB: Evet, Başmelek, bugün göz önüne almanın iyi olacağını düşündüğüm şey, bir çok insan bugün ile 21 Aralık’ta olacak Yükseliş, veya ne olacaksa, arasında nelerin olacağını bilmek istiyor. Vücutlarımızda, duygularımızda, hayat deneyimlerimizde nelerin meydana gelmesini bekleyebiliriz
? BMM: Bir çok şey çoktan yapım aşamasına geçmiştir. Ve bu programı dinleyenler (***veya okuyanlar)için bu bilhassa doğrudur, onlar hatta enkarne olmadan önce, run seviyesinde, karar vermişlerdir ki Gaia, galaktikler ve intergalaktikler, ve kollektif insanlık, krallıklar ile birlikte Yükselişi geçirecekler. 


Yani, her şeyden önce, zaten gerçekleşmekte olan şeyi dağıtmayın. Evet, kendi vücutlarında, kendi zihinlerinde, kendi varlık durumlarında devam eden yön değiştirmelerin bilinçli bir şekilde farkında olmayan çok kişi var- söylemeliyiz ki hatta bunu çoğunluk olarak da görebilirsiniz-. Ama yinede bu değişimin şimdiden oldukça ilerlemiş olmadığı anlamına gelmez. Bunun kısa bir süreç olmadığını ve başlamış olduğunu biliyorsunuz.


 Biz sık sık kollektif insanlığın bu girişimde ilişkili olduğu 25 yıllık bir sürece değiniriz, ama çok açık olalım: varlığınızın özüyle ve bilinçli olarak Yükselişi geçirmeye karar vermiş olan herbiriniz ki bunu hevesle ve içtenlikle hayatınıza, bilinçliliğinize, varlığınıza davet ediyorsunuz, bu süreç hatta siz enkarne olmayı seçmeden önce başlamıştır. Bu yüzden bu devam etmiş ve sizin bütün hayatınızı inşaa etmiştir. Şimdi, konumlandırıldınız mı? Çünkü ‘ sıkışmış’ kelimesini kullanmayacağım. Aslında artık bu sürece ilişkin o sözcüğü daha fazla kullanmayacağım. Ve hepinizi o sözcüğü fırlatıp atmaya davet ediyorum ve eğer tekrar ben kullanırsam beni düzeltin. Ama siz, ne gibi değişiklikler beklemeliyiz? diye sordunuz.

 Ve bende her birinizin kalbinize ve vücudunuza, çevrenize ve durumunuza bakmanızı istiyorum. Bu yükseliş sürecinde neler olduğunun en net göstergesi sizin kalbinizdir. O sizin varlığınızın, bilmenizin ve karar vermenizin özüdür ki siz sevgiyi seçiyorsunuz, ki siz daha neşeli, daha az huzursuz, daha az sabırsızsınız, ve aynı zamanda yine de yeni macerayı kucaklamaya ve dualitenin, kutuplaşmanın, üçüncü şahıslar tarafından yaratılmış olan yanlış paradigmaların eski üçüncü realitesini bırakmaya daha heveslisiniz.

Fiziksel formunuzda yeniden yapılandırılmaya başladığınızı hissedin, ve size öneririz ki sadece dışsal değil ama içten dışarı, çünkü bunların bir çoğu beyninizin, salgı bezlerinizin, organlarınızın, kemikiliğinizin, atomaltı liflerinizin, DNAnızın parçalarının karbondan kiristal tabanlı değişimlere aktive edilmesiyle olur. Yani fiziksel formunuza dikkat edin. Şimdi, orada çok şey söylendi ve Yükseliş semptomları hakkında bir çok tartışmalar yapıldı – kozmik grip, baş dönmeleri, depresyon olukları, dalga zirveleri- böylece sadece yüksek frekansları tutmaz, yüksek frekansları sürdürmez; çoktan yüksek enerjileri, yüksek frekansları, daha çok sevgiyi, daha çok Işığı daha önce hiç olmadığı kadar tuttuğunuz için aynı zamanda dönüştürülen sizin vücudunuzdur. 

Şimdi, bu fiziksel şekilde ne demektir? Öncelikle bunun geldiği anlam şudur ki fiziksel formunuzda herhangi bir seviyede olan durumlar – zihinsel, duygusal, nedensel- varsa bunlar sevgi için, serbest bırakılması için, ortadan kaldırılması için yüzeye geleceklerdir. Yani eğer ‘ Pekala, ben işimi yapıyorum, ve işimde çok gayretliyim, ama bu astım, diyabet, hiç olmadığı kadar kötü durumda alev almış bir şekilde görünüyor’ diye düşünüyorsanız şaşırmayınız. Veya eğer duygusal bir zorluğunuz veya depresyon veya kaygı dengesizliğiniz varsa ki bir anda yıllardır hissettiğinizden çok daha kaygılı hissedersiniz; bu durumun, intibanın veya sizin fiziğinizde asıl sabitlenenin yüzeye çıkmasından dolayıdır.

Şimdi, bu nasıl yüzeye geliyor, ve bunun Yükseliş ile ilgisi nedir? Pekala, size söyleyeyim,öncelikle Anne/ Baba/ Bir,kendi rehberleriniz, yıldızlardan kız ve erkek kardeşleriniz tarafından geçiş süresince her birinizin değişimi azaltılmaz, fazlalaştırılır, ve hızla fazlalaştırılır. Yani siz daha çok enerji tutarsınız. Ve buna bağlı herşey içeri girdikçe bütün bu yukarı ve dışarı çıkan şeylere, bir elektrikli süpürge gibi, bir paspas gibi, aynı zamanda bir temizleyici gibi davranır. Ama bu olurken aynı zamanda iyileşmede gerçekleşir, bulacağınız şey daha enerjik, daha genç hissedeceğinizdir- dünyadaki insan algılarıyla daha genç, bizim genç algılarımız ve sizin algılarınız çok farklıdır! Ama yakında bütün bunları hatırlayacaksınız. 

Daha enerjik görüneceksiniz, ve bu yüzden daha diri, diyebiliriz. Vücudunuzun, dokularınızın, derinizin, kemiklerinizin, esnekliğinizin, organlarınızın, ki herşeyinizin daha ahenkli, daha etkili, daha gerçekten kim olduğunuz gibi faal göründüğünü hissedeceksiniz. Ve böylece, buna dikkat edin. Çok uzun bir zaman periyodundan fazla meydana getirmek istediğiniz özelliklerde veya konularında birden bir atılım sahibi olduğunuzu hissetmenize dikkat edin. Bir ağırlık örneği vereceğim. 

Bir çoğunuz benimle her gün bir kaç kilo vermek veya bir kaç kilo almak hakkında konuşursunuz – siz hepimizle konuşursunuz! Ve dikkat edeceğiniz şey sizin için en mükemmel yapı her ne ise vücudunuzun bunu ayarlamaya başlamasındaki kolaylık olacaktır, sevgili kalp. Yani bu bekleyebileceğiniz bir fiziksel durumdur. Şimdi, Yükseliş süreci ortak bir girişimdir, ve bu kapsayıcıdır, ve herkes eşit olarak hoş karşılanır. Ama zaman-çerçevesinde nerede olduğunuzdan ötürü, bazılarınız atlayarak başlamaya sahiplerdir; diğerleriniz çitlerin arkasındaki direnme faktöründedirler, çitlerde yalnız bırakılmazlar. Yani, tabii ki, bütün bu süreçlerin her biri –akli, fiziksel, duygusal- aynı zamanda gelişeceklerdir. Şimdi, izin verin akli hakkında konuşalım. 

Dikkat edeceğiniz başka birşey ve kendinizde bunu ölçebilirsiniz – çünkü gerçekte sorduğunuz budur- dinleyenlerinizin her birinizin kalbidir, kalpleriniz haykırıyorlardı ve bana diyorlar ki ‘ Başmelek, nasıl bileceğim? Nasıl emin olabilirim? Başka bir ölçüm, benim sevgili bireylerim, akli keskinliğiniz ile yapılır; akli bedenin hatıraları ile ilgilenmeyi (ve, sevgili Steve, bunu son zamanlarda sen deneyimlemiştin), akli manevralarla ilgilenmeyi kapsar, ve dramatik bir atlayıştır – bu herbirinizin alacağı kuantum sıçrayışlardan biridir- akli keskinlik veya zekilik diyebileceğiniz kuantum bir sıçrayış. 

Yani, önce ilgi azalması hakkında konuşalım. Şimdi, sen ve kanal ve Işıkta Radyosunda olan sevgililer çemberiniz ile bu gece paylaştığım sanki size yeterince bilgi gönderilmiyormuş gibi hissedilmesi hakkında bazı sohbetler yaptınız, ve sonra başka zamanlarda hissediliyor ki sizi besleyen ciltlerce ve ciltlerce ve ciltlerce bilgiyi tüketmekle bir alakanız yok. Siz, kollektif olarak, ve bütün bu sene ve geçen senenin iyi bir kısmında da, ve bazılarınız için bir çok yıldır, elektronik bilgi çağından yaratıcı çağa değiştiğiniz iyi bir yerdesiniz. 

Şimdi, bu sadece zihinsel açıklamanın dönemi değildir, bu kollektif olmanın açıklanması dönemidir ve bu herbirinizin kim olduğunuzu kapsar, tatlı melekler. Yani, kendinizde dikkat edeceğiniz şey, ve gelişiminizi nasıl izleyeceğiniz, bilgiyi tüketmedeki alakanızdaki değişimdir. Şimdi, bu ilgilenmediğiniz, dinlemeye, öğrenmeye ve gerçeği bilmeye meraklı ve güdümlü olmadığınız anlamına gelmez. Aslında, bu ateşli bir tutku haline geliyor. Ve bu sizinle birlikte olan seanslarımıza neden başladığımızdır ki o alevi tutuşturarak ve o gerçekten tamamen bitene kadar daha parlak yanmasına yardım etmektir. Yani daha anlayışlı hale geliyorsunuz ayrıca bilgi olarak tüketmek istedikleriniz de içinde, ama sizin akıl bedeninizde kendini ayrıca tekrar dengeliyor.

 İnsan topluluklarından bir çoğu öncelikle kendi akıl çeyreklerinde yaşadılar ve yaşıyorlar, ve bunu binlerce yıl yaptılar. Sizin kültürünüzde – ve maalesef doğu veya batı, güney veya kuzey, hiç bir şey fark etmez- zihin ve ego, kişilik, devasa hale gelmiştir, kral olmuştur. Yani, olan şeylerden bir tanesi sizin akıl bedeninizin gerçekte olduğunuz kişi ile daha ahenkli hale gelmesidir. Yani, akıl bedenlerine zayıf olmaları muhtemel olanlarınız için, siz bulacaksınız ki o bir şekilde geri çekiliyor ve sizin akıl bedeninizin çekici bulduğu şeylere alakalarınız tamamen emeklilik olmasa da, çünkü bunun amacı bu değildir, ama kesinlikle bir izin günü alıyor. Ve bu med cezir gibidir. 

Bu akışlar gibi,zirveye ulaşmalar gibi, iki dalaga arasındaki çukurlar gibi med ve cezir olacaktır. Ve bunun yerini alan şey tekrar dengelenmenin oluşmasıdır ki siz daha fazla duygusal bedeninize – herhalukarda bir çoğunuzun onu da tekrar dengelemesi gerekmektedir- gitme eğiliminde olmayacaksınız ama daha çok kendi ruhsallığınıza, varlıksal durumunuza gideceksiniz. Ve sizden buna izin vermenizi istiyoruz. Şimdi, akıl bedeninizin günlük izinlerle geri çekilmesinin bir parçası da, insan dilinde, bazı hatıralarınızın kararması veya keskinliğinizin kararması olarak adlandırabileceğimiz şeydir. 

Bazılarınız becerikli olduğunuzu bildiğiniz kadar hızlı veya akıcı olarak bilgileri veya hatıraları – ki onlar ilişkilidirler- tekrar ele geçiremediğinizi hissediyorsunuz. Ve bazılarınız için bu, sevgili kalpler, biraz dehşete sebeb oluyor. Yani, bu gece ben size söylemek için buradayım ne yaparsanız yapın, sevgili bireyler, endişelenmeyi durdurun. Korkunuzu bana verin, rehberlerinize verin, Anne evrene verin, ama ona tutulu kalmayın. Bazı hatıralarınız – söyleyebileceğimiz gibi- kararmıştır, çünkü onlar size daha fazla hizmet etmeyen doğal duygusallıktandırlar. 

Sizin bütünlüğünüze, sevginize, açılımınıza katkıda bulunmazlar; bunlar saplantı haline getirdiğiniz ve mızmızlandığınız durumlardır, yıllardır derinizin üzerinde bağlamış bir kabuk gibi ve basitçe gitmelerine izin vermenin zamanıdır. Ama bu size bu ileriye bakmaya ve yeni maceraları hoş karşılamaya da aynı zamanda yardım eder. Şimdi, bu küçük değişim yer aldıktan sonra – bazılarınız için bu günler, bazılarınız için haftalar, bazılarınız için aylar alır- bulacağınız şey bir sabah uyanırsınız ve aydınlık akli berraklık hissedersiniz, daha önce hiç hissetmediğiniz kadar aydınlıktır. 

Dediğimiz gibi, plan, evrensel plan, Anne’nin planı, akli kapasiteyi kökünden sökmek değildir. Epeyce zıttıdır, bu sizin için alanlarınızla tamamen ahenk ve dengede olmanızdır. Ve yani bu oldukça hızlı gerçekleşecektir. Birisinin ışık düğmesini geri açtığını hissedeceksiniz. Ama bu yeniden ahenklenme periyodundan geçtiğiniz için bulacağınız şey bunun dengelenmiş olduğudur, yani siz zamanınızı akıl bedeninizde veya akıl uğraşlarınızda harcamayacaksınız. 

Ondan sonra yapacağınız şey onu ahenkle duygusal kürenizde, fiziksel realitenizde, basitçe vücudunuzda değil ama Gaia’nın realitesinde kullanıyor olacağınızdır, o zaman kendinizle, insanlıkla, sizin yıldız kız ve erkek kardeşlerinizle, krallıklarla, ve bizimle birlikte eş-yaratıcı ortaklığa tamamen girmeye başlayacaksınız. Yani bu duygusal yeniden dengelenmedir, bu aklidir, bu fizikseldir. Bunlar bağımsız olarak olmuyorlar, bunlar ard arda oluyorlar, ama bazen aynı zamanda, keza eş zamanlı. Yani söyleyebileceğiniz şey bu değildir ki ‘ Şimdi ben akli iyileşmedeyim; şimdi ben duygusaldayım ; şimdi ben fiziksel olarak yenileniyorum.’ 

Yani bütün bunlar beraber dokunmuş, örülmüşlerdir, ve bu cinsi Yükseliş semptomlarından çok daha fazla deneyimleyeceksiniz ki bunları davet ediyorsunuz. Bu Yükseliş semptomlarının uzağa gitmesi değildir, bu basitçe bu geniş süreç tarafından kaplanmasıdır. Şimdi, siz bana zaman çerçevesi açısından soruyordunuz. Akli keskinliğinizin daha çok bileylendiğini ve duygularınızı daha net, daha dengelenmiş hissedildiği ve vücudunuz daha canlı ve diri hissedildiği zaman bileceksiniz, sonra tamamen Yükselme noktanızda olduğunuzu da bileceksiniz. Şimdi, söylediğimiz gibi, bazıları bu ana kapıya son dakikada gelecekler, vurarak ve bağırarak. 

Hepiniz hoş geldiniz. Ama sizden bir grupta iyi seyir halindeler, bunlar konuştuğum herşeyi zaten deneyimlemiş olanlarınızdır. Şimdi, başka bir soruyu açmadan önce, ayrıca söylemek istediğim şey, bazılarınız hala birleşme deneyimliyorsunuz, ve bu Anne/ Baba/ Bir ‘in sevgisiyleiki dalga arasında bulunan boşluk ve netlik ve büyük enerji zirveleriyle birleşmenin yoğunluğudur. Ama sabitçe biz bunun hakkında erkence konuştuğumuz için sürecin tamamlandığını düşünmeyin. Bu insanın kavram yanılgısıdır ve bu toplumun kavram yanılgısıdır.

 Çünkü çok hızlı bir şekilde beslendiğiniz bir inanç sistemi ve çok fazla bilgi vardır, düşünürsünüz ki ‘ Oh, bunu okudum. O yüzden bitti.’ Öyle değildir. Hala seyir halindedir. İlerliyor. Bu bir süreçtir. Bu yalnız sizin, zamanın bir anında konuşuyor olduklarım, için değildir. Bazılarınız bana dediler ki, ‘ Pekala, o zaman, ben üzgünüm. Diğerleri yalnızca anda düğmeyi çevirmeye sahipken ben neden bu uzatılmış süreç ve deneyimlerden geçmeye karar verdim ? Keşke bende uyanma anını seçmiş olsaydım.’ Sevgili kalpler, bu sizin hizmetinizdir. 

Bu Anne/ Baba/ bir olana– Konseye, Cennet Müessesine, sizin yıldızlardan kız ve erkek kardeşlerinize söylemiş olduğunuz şeydir: ‘ Gideceğim ve yolu hazırlayacağım.’ Bu tarlaya tohumu ekmek gibidir ki bahar geldiğinde asıl itibariyle büyüyecek bir şey olsun ve böylece hasat edilebilsin. Bu yaptığınız şeydir. Ve evet, bu sizin güçlü olmanızdan, lider olmanızdan, yol gösterici olmanızdan dolayıdır. Ama bu sizin seçiminiz olmuştu, bizim değil. Bu sizin sorularınızı cevapladı mı, veya hatta sorularınızı cevaplamaya başladı mı, Steve? 

Cev: Pınar Gelişir"

1 comments:

Türküm Fırater dedi ki...

bu harikaydı gerçekten...

Yorum Gönder