4 Ağustos 2012 Cumartesi

Başmelek Mikaille İfşaat ve Olimpiyatlar Hakkında


Geoffrey West:Hoşgeldin BM Mikail



BM Mikail:Merhaba,ben Mikail,barışın başmeleği,sevgi savaşçısı.Ve her birinizden dostlarım bir kez daha sahip olduğunuz hakikatın mavi ateşini alevlendirmenizi istiyorum,onu kafanızda alevlendirin,beyninizde,üçüncü ve dördüncü gözünüzde,boğazınızda,kalbinizde. Yargıdan kurtulduğunuz için,hakikatın ve aklın hüküm sürmesine izin verin ve bu pozitiftir.Ve sizi orada kalmaya davet ediyoruz.



Nerden başlayalım sevgili Geoff?



GW:Evet,şu anda herkesin aklında olan sorulardan biri de sözüm ona Olimpiyatların açılış sabahında gerçekleşen buluşma hakkında , ve muhtemelen bazıları bunun gerçekleştiğine dair onay veriyor.Ve de 4 Ağustos tarihi hakkında .



Bazıları bu tarihi asıl ifşaat tarihi olarak yorumluyor,bizlerde bu tarihin illa da bir şey gerçekleşmesi gerekmeyen bir ilahi mühlet tarihi olduğunu anlatmaya çalışıyoruz,fakat göksel ve galaktik kuvvetler bu tarihten sonra insanlık ve gezegen için ifşaat sürecine başlamada ilahi özgürlüğe sahip olacak.

Bu olayları teyit edebilir misin?



BM Mikail:Bu ya da şu şekilde gerçekleşmiş ya da gerçekleşmemiş olan buluşmayla ilgili herhangi bir yorum yapmayacağım.Bir kez daha şunu bildirmek istiyorum,bizler sevgi ve ışığa maruz kalması gereken belli bireyler ve gruplar üzerinde çalışıyoruz.



Ve her şey çok iyi sürüyor. Bu dirençli enerji olarak düşündüğünüz birçok şeyin sahip olduğu ve üstesinden gelineceği yöntemdir.



Galaktikler ve Galaksiler arası olanlar dünyaya gelişlerinin başlangıcı için yeşil ışık yaktı ve bunun gerçekleşmesi için hazırlıklar devam etmektedir.Bu,sizin buluşma dediğiniz olayın bir sonucu değildir.Basit bir şekilde popülasyon artık görünmelere,dünyaya gelme ve etkileşim içine girmeye tamamen hazır bir noktaya gelmiştir.



İnsan topluluklarının kalp ve zihinlerinde büyük ölçekte bir açılma olmuştur ve bu dönüşümün bir parçasıdır ve bu sevginin yukardan ve aşağıdan nüfuz etmesinin bir parçasıdır.Bu çalışmanın bir parçasıdır.Basit bir şekilde o buluşma ya da bu buluşma değildir.Bu sürecin bir parçasıdır dostlarım.



GW:Harika , bu bir gazeteci olarak sormam gereken bir soruydu,çünkü bazı insanların bu şekilde düşündüğünü biliyorum.Bu yüzden bizi aydınlattığın ve bu konu hakkında gerçeklerden bahsettiğin için teşekkür ederim.



Olimpiyat stadyumu çevresinde görünme olduğu iddia edilen bazı videolar var.Bu kaynaklar bu gemilerin kabal gemilerine benzediğini belirtiyor,ve de belki de yukarıda dolananlar kabal gemileriydi. Benim mesajlardan anladığım kadarıyla bu özel zamanda hiçbir kabal gemisinin faaliyet göstermesine izin verilmeyecek.



Yani açılış seromonileri sırasında olimpiyat stadyumunda görülen gemilerin galaktik federasyoan ait olduğunu rahatlıkla söyleyebilir miyiz?



BM Mikail:Evet bu doğru.Etkinliklerden zevk alan ve iştirak eden birçok yıldız kardeşiniz var,onlar basit bir şekilde sevgi ve ışıklarını yolluyorlar ve bu arada koruma da;barışçıl,uyumlu ve sevgi dolu bir projeyi garanti altına almak için.



GW:Doğru,sana kısa vadede olayların nasıl gelişebileceğini sorsam,nasıl olabilir?Çünkü kesinlikle belli bir tarih olayına girmeyeceğimizi ve açıklamayacağımızı biliyorum bu yüzden kesinlikle bu yönde gitmek istemiyorum.Enerjiler anlamında ifşaat enerjisini yaratmaya başladık,ortaya çıkan videolar,durum onu gösteriyor ki herşey bizim dünyadaki deyişimizle virüs gibi yayılıyor,önümüzdeki hafta ,on gün ya da iki haftalık süreçte işlerin nasıl meydana gelebileceğini görüyorsun ?



BM Mikail:Sizlere olayların çok hızlı meydana geleceğini bildiriyorum, işte bu yüzden insanlar kapsamlı enerji ayarlamaları ve uyumlamalarına maruz kalıyor ve yüzleşiyor.Bu yüzden bu şekilde hisseden insanların entegrasyon için zaman ayırmaları çok önemlidir;değişimden dolayı sadece zihinlerinde değil kalplerinde de.



Evet sizlere bunları öneriyoruz. Olimpiyatlara fazla takılmayın.Bu çok uzun zamanlar , binlerce yıl öncesinden planlanan bir olay.Tarihlerle oynuyorsunuz,bence bu güzel bir fikir,orjinal ve eğlenceli bir fikir,bu herhangi bir gün kadar iyi bir gün.



Dünya büyük dönüşümlere hazırlanıyor.Şimdi sizin ve dünyanızın maruz kaldığı en büyük dönüşüm diğer boyutlara geçiş.Boyutlararası olmaya başlıyorsunuz.Bu yüzden galaktik ve galaksiler arası olanlarla ve tüm yıldız kardeşlerinizle etkileşim kabiliyetiniz değişti.



Yani onları görme kabiliyetiniz,onlar içinse barışçıl ve sevgi dolu yollarla,karanlığın gölgesi olmadan aranızda daha açık bulunma dönemi başlamıştır.Ve bu olimpiyatlarla başlamadı.Sizden basit bir şekilde bir olay üzerine odaklanmanızı istemiyoruz.Bu çok uzun bir süredir planlanan bir olay.TÜm dünyaya bakın sevgililer ve çok hızlı bakın



GW:Harika,teşekkürler Mikail.Sadece teyit amaçlı soruyorum. İlahi mühletin geçip geçmediğini saptayabilir miyiz? Belki burada bir mesajı atlamış olabilirim.Sadece açıklığa kavuşturma amaçlı,ilahi mühletin geçtiğini saptayabilir miyiz ya da eğer geçtiyse bizi bekleyen nedir?



BM Mikail:Hayır,ilahi mühlet geldi ve geçti.O ben sana yukardan aşağıya düşen büyük kaya parçası hakkında konuştuğum şu sırada geldi ve geçiyor .Bu yeninin başlangıcıdır.



GW:Harika,teşekkürler



BM Mikail:Yani 4 Ağustos hakkında düşündükleriniz Amerika da yaşayanların 4 Temmuz hakkında düşündükleri ,Kanada da yaşayanların 1 temmuz hakkında ve Birleşik Krallıkta yaşayanların kraliçesinin doğum günü için düşündükleri gibi olsun.Bu kutlama olarak görebileceğiniz bir tarih.



Ve Başkanın doğum günü bu galaksiler arası varlığı onurlandırmak için güzel bir gün.(4 Ağustos Barack Obama'nın doğumgünü)



Çeviri:Utku MADEN


Kaynak: http://aquariuschannelings.com/2012/07/31/archangel-michael-on-disclosure-and-the-olympics/

0 comments:

Yorum Gönder