30 Ağustos 2012 Perşembe

ASHTAR KUMANDASINDAN MESAJ, 29/8/2012 “YUKSELIS ICIN DEMIR ALMAK”

Bu degisiklikleri duymak isteyen insanlarinizin kulaklarina, yeni dunyanizin fisiltilari dusuyor. Biz, Ashtar Komutasi, bu yer alan degisiklikleri ve bircogunuzun hayatiniz boyunca edindiginiz hobilerinizin, ilgilerinizin, sevgilerinizin, zamaninizi geciris sekillerinizin ve uzun bir calisma haftanizi bitirisinizin ve bu gibi angaryalarin bircogunuzun hayatlarinda buyuk yer kapladiginiz goruyoruz. Bu su an degisiyor.

Angarya isleri ve calisma zorunluluklarinizi degistirmek; zamaninizi gecirmenin, gunlerinizi doldurmanin, kalplerinizi ve zihinlerinizi doldurmanin yeni yolu. Cunku, artik harcadiginiz zamanla cok daha pozitif seyler yapabileceksiniz. Biz, sizleri bu sinirlamalardan, verimsizlikten, tatminkar olmayan dikkat dagitici seylerden kendi yol yordamimizla, mumkun oldugunca, geri tutmaya calistik. Bizim acimizdan en fazla yapabilecegimiz sey bu. Secmediginiz bir seyi yapmaniz icin sizleri zorlayamayiz. Biz hicbir sekilde, kimseyi zorlamayiz; ya da ikna etmeye, yonlendirmeye calismayiz. Bunu asla yapmayiz. Yaptigimiz sey: bu dusuk boyutlu dunyada, cogunuz icin daralmis olan zamani daha iyi kullanmanin yollarini aciklamak.


Bircogunuz, istediginiz takdirde, bu dunyadaki ve su zamandaki, sinirli, secimler icinde yasadiklarinizdan ziyade; cok daha keyifli, eylenceli, heycanli ve tatminkar gecireceginiz gunlere, bir gerceklige, yaylaya (J) ust boyuta, daha yuksek bir varolusluga tirmanacaksiniz, yukseleceksiniz, terfii edeceksiniz. Daha fazlanizin daha yapici isler icin zamaninizi harcadiginizi gormeyi arzuluyoruz, cunku bircogunuz verimli olmayan tesebbuslerde vaktinizi basitce harciyorsunuz ve yaptiginiz seyin cok degerli bir varligi (ZAMANI), heba etmek, car cur etmek oldugunu soylemekten baska bir aciklamsi olmadigini uzulerek goruyoruz.

Zaman birkac acidan algilanabilir. Bunlardan biri, zamani; sizi zindana kapayan, gununuzu elinde tutan kavram olarak gormek. Bir digeri ise, zamani; kendinizi anlayacaginiz yolculugunuzu ve gelisiminizi cok daha berrak gorebileceginiz bir arac olarak algilamaktir. Zamani bu yapici kapsamda kullanmak, bazilariniz icin degil; hepiniz icin daha bilgece ve temkinli bir davranis olacaktir fakat goruyoruz ki, cok aziniz zamanin potansiyelini ve faydasini en iyi sekilde kullaniyor. Zamaninizi, sanki farkli bir ulkeye gitmissiniz de, bir A noktasindan B noktasina seyehat edeceginizde yakit ve zamaninizi kontrol ettiginizdeki gibi surekli haritalandirmayi, kontrol altinda tutmanizi oneriyoruz. Pazar alisverisinizde harcayaginiz zamandan, calismaniz gerektigi zamandan ya da evle ilgilenmenizin gerektigi zamandan veya cocuklarinizla ilgilenmenizin gerektigi zamandan arta kalan bos zamaninizi bir yere yazin. Aksi halde bu degerli varliginizin ne kadarinin kaldigini, mumkun mertebe bilgece harcamaniz gerektigini fark edemezsiniz.

Ne kadar zamaniniz kaldigini bir yere yazdiginizi ve bu kisitli zaman icinde, isik icin, kendiniz icin ne tur isler yapabileceginizi gormeyi diliyoruz. Sonra, tv izleseydiniz ya da sadece otursaydiniz, kitap okusaydiniz ne kadar zaman harcayacaktiniz? Bu zamani farketmenizi istiyoruz. Cunku su anda bu basit seyler icin bile harcanacak zaman yok. Zaman, simdi sizin icin cok cok yogun olma zamani… bircogunuzun, hem icsel hem de dissal odevlerini tamamlamalari icin sadece birkac saat kaldi. Bircogunuz bu son saatlerde uyanmayi ve yukselisin ilk dalgasiyla, belki de ikinci dalgasiyla basarili bir sekilde yukselmeyi sectiniz. Bu sizin seciminizdi ve biz secimlerinizi yapmaniza izin verdik. Cunku secim sizin… soyledigimiz gibi, herbirinizin her secimine saygi duyuyoruz ve boyun eyiyoruz.

Bunu dikkate alarak, icinde bulundugunuz enkarnenizin dairesel dongusunun sonunda asiri derecede yogun ve buyuk is yuku altinda kalmak zorundasiniz. Bunun boyle olmasini sizler istediniz, cunku bu sekilde daha fazla is yapmis olmayi hissedecektiniz. Icsel ve dissal yapmaniz gereken odevler icin gereken zamani uzun bir araya serpistirmektense, diyelim ki bir kac sene – ya da 10 yila, tabiri caizse yumurta agzina gelince (J) bu son dakikalarda, son birkac sene diyelim, bu butun aktivitelerden cikip sadece ve sadece bizim, takim arkadaslarinizin, Ashtar Komutasi’nin ve belki de uyesi oldugunuz diger galaktik komutalarin, yapmaya anlastiginiz, islerine fokuslanmayi sectiniz. Ayni, cok onemli bir final sinavina son gece sabaha kadar calismaniz gibi.. pekala, ama bu sefer sinaviniz bir sonraki sabah degil… artik hicbiriniz icin cok fazla “diger sabah”lar olmayacak. Simdi o sinava uğunup çalıştığınız gibi, uğunma zamanı, ciddi anlamda ugunmadan bahsediyoruz.

Isin vahametini, ciddiyetini ve aciliyetini simdi anliyor musunuz? Neredeyse Eylul’e geldik. Ve bircogunuzun farkedecegi gibi, gunler artik su gibi akip gidiyor. Eylul, ekim, Kasim ve sonra ARALIK… oyle bir ay ki, belki de – kuvvetle muhtemel – bircogunuzun buraya deneyimlemeye geldiginiz her seyi deneyim edeceginiz ay… ki bu sizin daha ust bilince, gerceklige yukselisiniz olacak. Bu ayin sizin yukselis ayiniz olacagi sozunu vermiyoruz. Aman yanlis anlasilmasin. Soz verdik de yerine getirilmedi gibi olmasin. Bu sadece sizin kendinize verebileceginiz bir soz, cunku titresimlerinizin ne zaman yeterli seviyeye gelip, ust gercekliklere baglanacagini bilmiyoruz.

Bunu anliyor musunuz? Beklediginiz seyin bu oldugunu anlayabiliyor musunuz? ‘Bekleme’ derken, beklemeyi kastetmiyoruz: ‘Calismayi kastediyoruz. Calismalisiniz bunun icin gayret etmelisiniz, her gunun her dakikasi buna cabalamalisiniz, cunku bu sizin uğunma zamaniniz, calisma zamaniniz. Kendinizin titresimini yukseltmeniz icin cabalamalisiniz. Icinde calistiginiz dunyanizin da titresimini yukseltmelisiniz. Anlatabildik mi? Her hangi bir tarihi ya da bizim gelip ellerinizden tutup size uzay gemilerimize cekmemizi beklemeyin. Umariz ki, bu satirlari okuyan herkes bunu cok iyi anlar. Hatta anlamayan birilerini gordugunde de bu durumu onlara anlatir ve bu bilginin direk ust boyuttaki Ashtar Kumandasi ofislerinden geldigini soyler. Bu dusunceler, isini iyi bilmeyen birisinin fikirleri ya da dusunceleri degil. Bu direk bizden, yukselisi daha once cok boyutlu evrenin bircok boyutunda, bircok kez deneyimlemis, ust gercekliklerden, bilinclerden geliyor ve size diyoruz ki, su anki deneyiminizde belirli bir tarihi ya da size assist edecek dis mihraplari beklemiyorsunuz. Siz sadece kendinizi bekliyorsunuz. Ve yine, beklemekten kastimiz calismak.
Bircogunuzun bunu yaptigini goruyoruz. Hem icsel hem de dissal gorevlerinizi gayretle yerine getirdiginizi goruyoruz. Acik olmak gerekirse, icsel isiniz sizinle ilgili calismalarinizdir. Sizlerin dusuk boyuttaki gorunusunuzle ilgili yaptiginiz calismalardir ki bu gorunusler, duruslar, bu hal, sizin ust boyuttaki titresiminizle, frekansinizla uyusmayacak hallerdir. Bu haller ve calisma size ya ust benliginize direk dahil edecek, ya da ust benliginize kaynasmadan size ust boyutlara yukseltecek. Bu her iki yolda da uzerinizdeki yukten kurtulmalisiniz, size asagi ceken capalari cekmelisiniz. Demir almalisiniz.

Bu capalarin bazilari nelerdir? Size soyluyoruz ki, bazilariniz haram olan ilac kullanimlari, asiri yemek yeme, fazla uyuma isaretleri gostermekte… Kendinize ve baskalarina davranis sekliniz, konusma biciminiz, kotu karardan baska bir sey degildir ve kimseye faydasi yoktur. Bu bahsettiklerimiz handikaplari bircogunuzun paylastigini goruyoruz. Bunlar duzeltilmeli… hem de hemen duzletilmeli. Cunku tekrar soyluyoruz; 12 basamakli programlara katilmak icin yillarca zamaniniz yok ve kendinizdeki bu kisisel eksiklikleri tamamlamaniz icin de yillariniz yok. Sadece aylariniz var. ve bir kac tane… gercekten bu uzerinizdeki yukleri botunuzdan atmak icin, temizlenmek icin bu senin sonunu mu bekleyeceksiniz? Biz diyoruz ki, bir an evel bu temizlige baslasaniz iyi olur, eger coktan baslamadiysaniz, bu mesaji bitirir bitirmez baslayin.

Elinize kalem kagit alin ve kendinizin ust boyut hayatina yardimci olan ve olmayan alanlari not edin. Listeyi tamamladiktan sonra, her gun listedeki ust boyuta yardimci olmayan bir alani cikarmak icin calisin. Listedeki butun olumsuz alanlarin bu sene sonunda Aralik’ta olmasi muhtemel –yine muhtemel diyoruz cunku bu tamamen size bagli- bilinc sicramasinin meyvelerinden once temizlenmesi gerekiyor. Bir cogunuz icin bu sicrama daha sonra olabilir. Bunu anlamanizi istiyoruz fakat sunu da demenizi istemiyoruz: “oo, pekala, o zaman daha cok vaktim var ben dedaha cok gunleri bosa harcamaya devam edebilirim.” Kesinlikle bunu gormek istemiyoruz. Bu yuzden diyoruz ki, bu yilin Aralik ay’I BEL KI DE, diyelim ki, ilk gemilerin demir alacagi zamandir.

Bugunluk butun diyeceklerimiz bu kadar. Dileriz ki, her biriniz bu dusuk boyuttaki yuklerinizden basariyla siyrilirsiniz. Bu yukler ne olursa olsun, bu mesaja yorum yazip bizi bilgilendirebilrisiniz. Eger size tavsiyelerimiz olacak olursa, sonraki mesajlarimizda, fikirlerimizi sizlerle paylasacaifz.

Hepinizi seviyoruz. Biz Ashtar kumandasi, sizing arkadaslariniz ve aileleriniziz.
Cev:Osman Fevzi Baş


0 comments:

Yorum Gönder