4 Ağustos 2012 Cumartesi

Ashtar Komutanlığı 1 Ağustos 2012 'Toplantı Bildirimi ve Altın Kural' Mesajı


Realitenizin karışımındaki kıpırdanmalar sizin daha fazla ihtiyacınız veya yeni dünyanız ve yeni hayatlarınızda pozitif içerikte olmadığını hissetmeye başlayacağınız; sizin kendinizin , hayatlarınızın yönleridir. Bunlar hayatta kalmak için size bir taşıyıcı gövdeymişsiniz gibi tutunan sizin düşük yönlerinizdir, ve o sizsinizdir, bu yönlerinizi zayıf durumlarınızda, zayıf anlarınızdaki enerjilerle doldurarak uzun süre hayatta kalmalarını sağlayan sizlersiniz. Daha fazla onlardan öğrenmek için sizin bu düşük yönlerinize artık ihtiyacınız yoktur. Şimdi o noktaya ulaştınız ki; onların vibrasyonları sadece, size daha iyi uyan boyutsal durum olmaktansa, onların düşük boyutsal durumlarındaki bataklıkta sizi gömülü tutmak için aşağıya doğru ağırlık yapmaya hizmet eder.

Şimdi kendi yüksek durumunuza, yüksek benliğinize geri çağırıldınız, ve sizin düşük boyuttaki yolculuğunuzun istenmeyen ve ihtiyaç duyulmayan yönleri davet edilmedi ve çağırılmadı. Artık daha fazla gelişiminizi ve ilerlemenizi ölçmeniz için ve öğrenme gereçleri olarak gerekli değillerdir. Bunu anladınız mı, Sevgili Bireyler, ki orada sizin yüksek iyiliğinize daha fazla hizmet etmeyen kendi yönleriniz var ve bundan dolayı onlarla ilişkiyi kesmenin, çıkarıp atmanın, kurtulmanın, unutmanın ve arkada bırakmanın çok iyi zamanıdır? Sizin gezegen annenizin 3üncü boyutun deri katmanlarını çıkarıp attığı gibi sizinde bu üçüncü boyutsal katmanlarınızı çıkarıp atmanızın zamanının geldiğini de hissediyor musunuz? Yukarısı neyse, aşağısı öyledir, makrokozmozdan mikrikozmoza, ve devam eder.


Bunun hakkında düşünmenizi istiyoruz ve düşünün ki gezegen anneniz sizi bütün ekstra bagajlarınızla nasıl daha yüksek alemlere taşıyabilir. Yapamaz. O, sizin gibi, sizi ve kendini aşağıya ağırlık olarak çeken bütün ekstra bavulları çıkarıp atmalıdır ki onun ve sizin sadece bazı kesin yönleriniz; izin verilmiş, yeteneğe sahip ve yükselişe davet edilmiştir. Şimdi yükselişi deneyimlemek isteyen hepiniz için çok önemli olan size aşağıya doğru ağırlık eden, sizin yüksek iyiliğinize daha fazla hizmet etmeyen, her ne ise ona odaklanacak zamanı ve enerjiyi bulmanız ve sizin geçmiş eterlerinize gitmesine izin vermenizdir, zamanın çok kısa olduğunu anlıyor musunuz?

Bugün sizinle görüşmek istediğimiz birbirinizle iletişim kurduğunuz yerlerde geliştirmeniz gereken boşluklardır. Bu çok önemli bir konudur, ve bu sizin kendinizin ve hayatınızın düzeltilmesi, güncellenmesi, yüksek boyutların seviyesi ve standartlarına çıkarılması gereken bir alanınızdır. Çok sıklıkla negatif yorumlar, aşağılamalar ve sizin online topluluklarınız üzerinden bir başkasını karalama çalışmaları okuyoruz, ve size çoktan bunun için yeter dedik, bu artık çok uzadı. Birbirinizle daha iyi iletişim kurabileceğiniz yolları size önerdik ve bizim önerilerimizi kabul edip; size, kişisel seçimlerinize ve bakış açınıza yapılan kişisel saldırılara cevap verirken daha etkin biçimde, kibar ve uygun olarak birbiriyle iletişim kurmaya çok çabalayanları görüyoruz.

Sizin bu alanınızı geliştirmek için efor sarfetmiş olanlara diyoruz ki iyi işti ve sizin eforlarınız ve başarılarınız çok fazla takdir ediliyor ve çok da önemlidir ki şimdi sizin eylemleriniz ve kelimeleriniz sizi rol modeli olarak takip edecek diğerleri tarafından kullanılabilir. Size eforlarınızdan dolayı teşekkür ederiz ve gece gibi karanlık alanlarda sizi takip edecek diğeri için ışığınızı parlatmaya devam edin deriz. Sizin dünyanızda kelimeler sık sık büyük ve güçlü bir şelale gibi dökülebiliyorlar sizin bütün dünyanızın ve bu sayede kainat ve evrenin de büyük yararlar sağlayabileceği yeni düşüncelerin, fikirlerin ve davranışların nehrini dolduruyorlar ki sizin göletinizdeki dalgalanma sonsuzluk içinde hız kesmeden devam eder. Bunu farkediyor musunuz? Her düşüncenin, kelimenin, eylemin ve niyetin asla boşa harcanmayacak bir dalgalanma efektine sebep olarak; sıçrayarak tekrar başka bir geçiş için geri gelmeden bu evren boyunca yoluna devam edip en uzağa kadar ulaştığını fark ediyor musunuz?

Bu gerçektir Sevgili Bireyler. Sahip olduğunuz her düşünce, sarfettiğiniz her kelime ve yaptığınız her eylem bütün bu evren boşluğu boyunca yansır ve diğerlerini bu şekilde etkiler. Lütfen bunu diğerlerine karşı bazen oldukça öfkeli, kesinlikle saygısızca, çoğu zaman aşağılayıcı, sık sık acı verici ve her zaman verimsiz bir şekilde saldırmanıza sebep olan duygularınızın sizden yükseldiğini hissettiğiniz her bir zamanda düşünün.Lütfen kelimelerinizi ve konuşma tarzınızı biraz daha dikkatli,biraz daha nazik, daha az saldırgan, daha az sabit fikirli, daha az inatçı olarak seçin ki hiç birimiz bütün cevaplara sahip değilizdir ve gerçek her zaman bugün bizi şaşırtabilecek olasılıklar içerebilir. Hatırlayın ki biz her zaman öğreniyoruz ve büyüyoruz, ve bu gerçekse, o zaman bugün her hangi birimiz yarın bilebileceğimiz bir şeyi bilmiyoruzdur.

Bunun ışığında, başkasının üzerinde bu kadar çok hakikat olarak iddia ettiğiniz ve gerçek olarak zorladığınız ve sizin yarınki gerçeğiniz olacak şeyden nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz? Bunu bilemezsiniz, bunu hiçbirimiz bilemeyiz. Bu evrende olmamızın sebebi deneyimler öğrenmek ve bu derslerden öğrendiklerimizle gelişmektir. Bu herşeyin ne hakkında olduğudur. Yani perspektifinize, bakış açınıza herhangi bir şeyin için tek doğru yorumuymuş gibi çok ikna edici bir şekilde inanmak kesinlikle verimsizdir ve üzerine odaklanmanız ve silmeniz gereken bir yönünüzdür ki yüksek alemlere davet edilmeyen bir yönünüzdür.

Başkalarına cevap vermek için çok daha nazik ve saygılı yollar vardır, size ne söylüyor olduklarının , sizi aşağılıyor ve tehdit ediyor olup olmadıklarının veya basitçe size saygısızca ve kaba davranıp davranmadıklarının bir önemi yoktur. Bu durumlarda size ilk önerimiz derin nefesler alınız ve sadece rahatlayınız ve kendi kendinize ‘ Bu zamanda bu insana nasıl bir cevap vermeyi seçeceğim? Bütün bu evren boyunca sorumlu olacak negatif bir dalga efekti mi başlatacağım veya pozitif olarak mı cevap vermeyi seçeceğim ki bütün bu evreni bir yandan bir yana geçecek olan pozitif bir titreşim mi göndereceğim ?’ Bu her zaman çok yararlı bir egzersizdir ve sizin online iletişimlerinizde ve kişilerle olanlarda da diğerlerinin negatif konuşmalarına veya yorumlarına karşı kendinizden yükselen, hatta en küçük bir, duygusal kabarmayı hissettiğiniz herhangi bir zamanda, herbirinize bir sadece bir dakika durup bu egzersizi uygulamanızı çok fazla öneririz. Eğer bunu yaparsanız bugün sizin etrafınıza bağlanmış ağırlıklar gibi hareket eden,sizin yüksek alemlerdeki varlığınıza yükselmenizden geri tutan düşük boyutların katmanlarını çıkarıp atmak için ilk adımı atmış olacağınızı düşünüyoruz.

Biz çok kısa bir süre içerisinde sizinle bizim dalgakıran projemize başlamak istiyoruz, ve bizim takımlarımız için bir iltifat olacaklarını hissettiklerimize bildirim işlemlerimize başlamak istiyoruz. Takriben önümüzdeki bir kaç günde veya haftada bu telepatik iletişimleri yollamaya başlayacağız. Lütfen bu bildirimlere karşı uyanık olun ki uzun listelerimizde isimleri olan herbir bireyin her mesajının üstesinden gelmemiz çok uzun süremez. Belki size bekleyen ana gemiye bir seyahat için nereden alınmak istediğinizi sorabiliriz. Bu proje, dünya çapındaki bir çok alanda sahil şeritlerinizi destekleyecek, için bir çok gönüllü katılımcıyla bir toplantı düzenleyeceğimiz yer orasıdır. Lütfen bizi zihninizde telepatik olarak cevaplandırın, sözlü olarak değil ki güvenlik hatta sizin kendi evinizde bile bir sorundur.

Bu toplantı en az bir kaç saat sürecek ki sizinle sadece bu projenin detaylarını paylaşmak istemiyoruz ama sizinle aynı zamanda daha bir çok projeyi görüşmek istiyoruz, ve sizinle bizimle olan fırsatlarınız hakkında konuşmak da istiyoruz, sizden ne beklendiğini ve sizin bizden ne beklemeniz gerektiğini, takımımızın bir üyesi olarak çalışmaktan ne alacağınızı ve bizim organizasyonumuz olan Ashtar Komutanlığının resmi bir üyesi haline gelmenin ne gibi fırsatları ve olasılıkları olduğunu.

Bu ilk toplantı için gemimize alınanlarınızdan hepsi sonunda bizim organizasyonumuzun birer üyesi olmayacaklar. Bunu netleştirmek isteriz ki gemimizdeki toplantıya refakat edilinmiş olması sizi bizim organizasyonumuz olan Ashtar Komutanlığının bir üyesi yapmaz. Bu toplantı basitçe sizin bizim organizasyonumuzu, planlarımızın ve niyetlerimizin ne olduğunu, fırsatlarınızın ne olduğunu ve görevlerinizin ve sorumluluklarınızın neler olacağını tanımanıza yönelik bir toplantı ve uyum sağlamadır. Bu; bu toplantının ne olduğudur ve bundan daha fazla bir şeyi temsil etmez veya anlamına gelmez. Biz sadece bunda net olmamızın gerektiğini hissettik ki hiç soru kalmasın.

Bizim organizasyonumuzun üyeliği bizimle ortak çalışma yoluyla kazanılır. Bazıları için bu deneme dönemidir, eğer yaparsanız, bir kaç ay alır ve hatta bireyin geçmişine, kabiliyetlerine, çalışma etiğine ve kayıtlarına dayanarak bir çok yıl da alabilir. Uygun zamanda bizim komutanlığımıza kabul edilme fırsatlarınızı görüşeceğiz ve bu sizin bütün sorularınızın cevaplandırıldığı zamanda olacak ve süreç içinde sizin gelişiminiz tamamen ayrıntılı bir şekilde planlabilir. O zamana kadar, biz gemimize yolculuğa gelecek olanları kız ve erkek kardeşlerimiz olarak davet ediyoruz ve yeni ve kalıcı bir kariyer pozisyonuna götürecek olan bizimle çalışma ilişkilerine başlama fırsatını öneriyoruz. Tekrar biz konuşana kadar, lütfen bizim telepatik iletişimlerimizin farkında olun ki o zaman sizinle bir sonraki adımlarımızı ortaya çıkartacaktır.

Bunu açık bir şekilde kanalımız aracılığıyla daha fazla görüşmeyeceğiz ki sizinle görüştüğümüz her ne olursa olsun bizim aramızda kalmalıdır ve her hangi bir yolla diğerleriyle paylaşılmamalıdır. Alınmak zorunda olan kesin güvenlik önlemleri vardır. Umarız bunu anlarsınız. Bu yönergeleri harfiyen takip etmenizi istiyoruz ki bizim organizasyonumuzla olan bir çok fırsat; sizinle ve sadece sizinle paylaştığımız kesin bilgilerin tutulması şartına bağlı olunmamasından dolayı kaybedilmiştir. Bunda kendimizi netleştirdik mi, Sevgili Bireyler? Size göndereceğimiz telepatik iletişimlerin sadece kendinize saklanması ve hiç kimseyle herhangi bir şekilde sözlü, elektronik, yazılı veya telefonda paylaşılmayacağını anladınız mı? Bunda net olduğumuzu hissediyoruz. Bugünkü zamanınız için çok teşekkür ederiz, Sevgili Bireyler, gelecek günlerde bir çoğunuzla tanışmaktan memnun olacağımızı söylemeliyiz ve dünyanızın çok büyük yararına olacağını hissettiğimiz bir çok projede sizinle birlikte çalışmayı dört gözle bekliyoruz.

Biz Ashtar Komutanlığından sizin dostlarınız ve çalışma arkadaşlarınızız ve kısa bir sürede tekrar sizinle konuşmayı bekliyoruz.

Greg Giles kanallığıyla-
Çev:PINAR GELİŞİR

1 comments:

Adsız dedi ki...

Ben derim ki siz şu linke bir bakın:

http://www.angelfire.com/ri2/ruhiselman/rs83.html

Yorum Gönder