7 Ağustos 2012 Salı

PLEİADES KONSEYİNDEN KALEİDOS’UN MESAJI

Maria Bertram kanalıyla

1 Ağustos 2012 ( Olimpiyatlar sırasında iniş dedikoduları ile ilgili alıntı)


GERİ PLAN



Bu döküman İsveç’te Stockholm’un dışındaki küresel Dünya Ana Network’ünü yöneten Manne Lindberg ve Maria Bertram tarafından yaratıldı.

Maria Bertram bir medyumdur ve Galaktik Federasyonun aydınlanmış uygarlıklarından düzenli olarak rehberliğe kanallık yapar. Berrak kanallığına yıllar boyu süren yoğun spiritüel gelişim vasıtasıyla ulaştı.


Yıllardır başka kanallar vasıtasıyla diğer uygarlıklardan alınan birçok mesajları okuyoruz ve bilgilerin her zaman bizim mesajlarımızla uyuşmadığını görüyoruz, bazen de bizim mesajlarımız ile direkt olarak çelişiyor – mesajlar bazan aynı kaynaktan gelse bile. Diğer insanların mesajları ile bizimkiler arasındaki başlıca fark, içsel ruhsal gelişim ile ilgili mesajların yokluğudur ve topraklanmanın önemi üzerine mesajların yokluğudur, topraklanma bizim kaynaklarımızın mesajlarında en yüksek önemi verdiği şeydir. Bunun yerine odak çoğunlukla dışsal olaylardan dolayı değişimler ve tarihler üzerinedir.


Son zamanlarda 27 Temmuz’da Pleiades Yüksek Konseyindeki aydınlanmış dünya dışı varlıklardan alınan bir kanal mesajı İnternette yayıldı, bu mesaj şimdi onların ilk toplu iniş zamanları olduğunu ve bunun 4 Ağustos 2012′de Londra’daki Olimpiyat Oyunları sırasında gerçekleşeceğini söylüyor. Mesaj İnternette virüs gibi yayıldı ve büyük beklentiler yarattı. Bunun ardından, diğer aydınlanmış uygarlıklara kanallık yapan birçok diğer kanal da onların 4 Ağustos’ta Olimpiyat Oyunları sırasında inmeyi planladıkları bilgisini aldı. Bununla ilişkili olarak, insanlar iddia edilen iniş hakkındaki bilgi ile ilgili ne düşündüğümüzü sordular.


Mesaj, bizim gelecekteki toplu iniş ile ilgili Galaktik Federasyondan aldığımız önceki mesajlarımıza uymuyor. Mesajı okurken, onun yanlış olduğunu hissettik ve o mesaj ayrıca diğer doğru olmayan bilgileri de içeriyordu. Diğer taraftan, Maria metinde Pleiades Konseyinin varlığını hissetti ve onunla temas kurdular ve onun vasıtasıyla insanlığa bir mesaj getirmek istediklerini söylediler. Bir mesaj iletmek için söz konusu kanal ile temas kurduklarının doğru olduğunu onayladılar, ama o mesaj maalesef filtrelenmiş ve manipüle edilmişti – ve onların Olimpiyatlar sırasında inecekleri doğru değil.


Onlarla bir kanallık yaptık, başka şeyler arasında Dünyadaki kanallık mesajlarının çoğu zaman filtrelenmesinin ve manipüle edilmesinin nedenlerini, insanlığın neden henüz toplu inişlere hazır olmadığını ve Yeni Spiritüel Çağa geçişten önce spiritüel gelişim ile çalışmanın gerekli olduğunu anlattılar. Bu çok uzun bir mesaj olduğu ve 4 Ağustos’tan önce yayınlamaya zamanımız olmadığı için, mesajdan alıntı yayınlamayı seçiyoruz, daha sonra mesajın tümünü yayınlayacağız.


Herhangi bir şekilde diğer kanalları küçültmeyi istemeyiz, çünkü Yeni Spiritüel Çağa geçiş nedeniyle yerine getirdikleri inanılmaz önemli bir rolleri var. Bir medyum olarak çalışmanın ne kadar zorlayıcı olduğunu ve saf mesajlar aktarmanın ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Ama hayat görevlerimize odaklanmak ve diğer kanalların hangi mesajları yaydıklarına bakmaksızın, yaymamız istenilen mesajları yaymak zorundayız. İnsanlığın gerçekte neler olup bittiğini bilme hakkı var.


KANALLIK


TAKDİM


Maria kendisiyle temas kuran varlığı tanımlayarak başlıyor:


Bu kocaman, ışıltılı bir gülümsemesi olan insan benzeri bir adam. Kulaklarına kadar inen kahverengi saçı var ve aşağı sarkan bir püskülü var. Çok etkileyici mavi – yeşil gözleri ve parlak derisi var. Adının Kaleidos olduğunu söylüyor. Aurasında kırmızımsı – mor dişil enerjiyle birleşik çok güçlü parlak ışık enerjileri var. Yaydığı son derece yüksek frekanslı enerji nedeniyle neredeyse floresan görünüyor. Sanki ona dokunursam elektrik şokuna uğrarım gibi hissettiriyor. Bana gülümsüyor ve yaydığı yoğun sevgiyi hissedebiliyorum, bana doğru gelen nazik bir esinti gibi. Konuşmaya başlıyor:


Biz Pleiades Konseyine aitiz. Bu Pleiades’in içinde ve etrafında yaşayan, Dünya’nın, insanlığın ve Kozmosun gelişimi için işbirliği yapan bir çok farklı uygarlığın bir toplamı. Zamanın çağları boyunca Dünya ile çalışmakla meşgul olmaktayız. İnsanlığın doğumundan bu yana ve Dünya’nın doğumundan bu yana sizlerle birlikte olduk. Sizlerle yakın ilişkideyiz. Dünyadaki insanlığın Pleiades Konseyimizin üyeleri olan çoğu insan uygarlıklar ile yakın aile bağlantıları var. Bizler ayrıca Galaktik Federasyonun parçasıyız.


- Öyleyse insan gibi görünüyorsunuz?


Evet, çoğumuz, ama hepimiz değil. Hem insan olan hem de insan olmayan bir çok farklı uygarlıktan geniş bir grubu temsil ediyoruz.


DÜNYA ÜZERİNDEKİ KANALLIK FİLTRESİ


Dünya üzerinde, son zamanlarda kuvvetlenmiş olan filtre gibi bir şey olduğunu keşfettik, bu her formda kanallık mesajlarının zayıflamasına ve çarpıtılmasına yol açıyor, mesajımızı insanlara getirmek için Dünyadaki kanallar ile temas kurmamızı giderek zorlaştırıyor. Ve tamamıyla doğru veya aşağı yukarı doğru olan bilgileri iletebilmeleri için, çok saf olan çok, çok, çok az kanal var. Ama olmuş olan şey, daha önce en azından yüzde 50 veya 80 doğru olan önceki mesajlara kanallık yapan kanalların bugün azalması ve çok hatalı, çok çarpıtılmış ve çok karışık olmasıdır, bazen mesajlarda aktarılan şeyin yüzde 10 veya 20 si bile doğru değil. Bu ayrıca Dünyadaki kanallık mesajlarında kaotik ve karışık durumu yaratmış olan şeydir.


İNSANLIK NEDEN TOPLU İNİŞE HAZIR DEĞİL


Olimpiyatlar sırasında Dünyaya toplu iniş yapmayacağız. Ne de aydınlanmış dostlarımızın herhangi biri iniş yapmayacak. Bunun basit nedeni, insanlığın buna hazır olmamasıdır ve zamanı henüz gelmedi. Dünyadaki enerjiler gerçekleşecek ilk büyük resmi ziyaret için doğru enerjiler değil. O gün, ziyaret gerçekleştiği zaman, ruhsal gelişmelerinde en yükseğe erişmiş olan Dünyadaki en aydınlanmış insanlar ile birlikte olacak. İnsanlığı Yeni Çağa getirecek olan yarının temsilcileri ve insanlığın liderleri ile birlikte gerçekleşecek. Matriks ile bağlantılı olan herhangi bir olay sırasında [Olimpiyatlar gibi] gerçekleşmeyecek.


Bu ilk resmi inişin gerçekleşeceği zaman ile ilgili belirli bir tarih yok. Bugün tüm söyleyebileceğimiz, sonsuz şimdide ziyaretin gerçekleşmesinin beklendiği zaman ve enerjilerin doğru olduğu yerde yapılacağıdır. Size bugün verebileceğimiz tek yanıt, bu ziyaret gerçekleşinceye kadar birkaç yıl geçebileceğidir. Ziyaret Yeni Spiritüel Çağa son geçişten sonraya kadar gerçekleşmeyebilir, ama bilmediğimizden daha fazlası var [tam kanallıkta, Kaleidos Geçişin muhtemelen 2015 civarında gerçekleşeceğini, ama muhtemelen 2017 den önce olacağını söylüyor].


DÜNYADAKİ UZAY GEMİLERİNİN VARLIĞI


Ancak, gerçekleşmekte olan kademeli bir artış var, Dünya’nın sakinlerine kendimizi çok daha açık olarak gösteriyoruz ve elbette bu tür performanslar Olimpiyatlar gibi çeşitli türde büyük olaylarda gerçekleşebilir – tüm Dünyada bir çok diğer yerlerde ve bir çok diğer durumlarda gerçekleşebildiği aynı şekilde. Başka bir çok yerde var olduğumuz gibi, burada varız. Düşündüğünüzden çok daha fazla varız. Bildiğiniz ve tanımlayabildiğinizden çok daha fazla yerlerde varız. Eğer hepimiz aynı anda görülebilir olsaydık, insanlar tüm Dünyada bulunan hem büyük hem küçük tüm gemileri görmekten şok olurlardı. Bütün gökyüzünün çeşitli türde uzay gemileriyle tamamen dolu olduğunu kavrardınız.


Ayrıca kanallık metninde söylenen başka bir şeye yorum yapmak istiyoruz. Dünyadan dört kat büyük olan bir ana gemimizin olduğunu ve bir noktada Dünyaya indiğimizde orada enerji değişimi yaratacağımızı söylüyor. Bu tamamen yanlıştır ve içinde bulunduğumuz enerji realitesi ile ilgili bilgi yokluğunu belirtiyor. Eğer o boyutta bir gemi Dünyaya yaklaşsaydı, Dünya ve tüm güneş sistemi için devasa sonuçları olurdu. Dünya’nın enerji sisteminde büyük çapta bozulma ile sonuçlanırdı – ve Dünyanın içi dışına çıkardı ve tamamen harap olurdu. Ayrıca Dünya’nın güçlü yerçekimine, Dünya’nın manyetik aurasına yakın gelmek uzay gemisini olumsuz şekilde etkilerdi. Bunun nedeni böyle devasa bir gemiyi çalıştıran kuvvetli ışık frekanslarının Dünya’nın enerji dengesini yıkacak olması ve güçlü bir karşı etki yaratacak olmasıdır. Dünyanın içinin kapıları açılırdı ve büyük miktarlarda konsantre siyah dişil enerji [manyetik radyasyon] fışkırırdı, bu Dünyanın yerçekiminin kat kat kuvvetli olmasına yol açardı.


Bugün bizden Dünyaya gelen ve ziyaret eden ana gemilerin en büyük türleri yaklaşık on futbol sahası büyüklüğündedir. Yaklaşık oranları hayal edebilirsiniz.


- Tam şu anda Dünyada mevcut musunuz?


Evet, şu anda Dünya’nın etrafında dolanan ana gemimizdeyim. Ama elbette Dünyanın etrafında dolanan ve farklı yerlere inen farklı büyüklüklerde çeşitli araçlara sahibiz.


BİZ HAZIR OLMADAN ÖNCE BİZİMLE KARŞILAŞSANIZ NE OLURDU?


- İndiğiniz zaman insanlarla buluşuyor musunuz yoksa görünmez olduğunuz inişler mi yapıyorsunuz?


Her ikisi de. Ama çoğunlukla görünmez inişlerdir. Kendimizi gösterdiğimiz zamanlar var ve kendimizi göstermemeyi seçtiğimiz zamanlar var. İnsanlık kozmik topluluğa katıldığı zaman, Dünyadaki karantinanın parçalanmasının doğru şekilde gerçekleşmesi bizim için çok, çok önemli. Bu zamanda Dünya’nın ve onun sakinlerinin toplu inişler için hazır olmadığına inanıyoruz ve bu fikri işbirliği yaptığımız ağdaki tüm kozmik topluluk ile paylaşıyoruz. Geldiğimiz ve sizi ziyaret ettiğimiz zaman, kendimizle birlikte Dünyayı etkileyen çok, çok güçlü enerjiler taşıdığımızı, ama en önemlisi karşılaştığımız insanları varlığımızla etkilediğini anlamalısınız. Kendimizi size görünür kıldığımızda ve bölgenizde kendimizi size gösterdiğimizde, bize uyumlanabileceksiniz ve bu, şu andaki durumda kendimizle getirdiğimiz çok tiz, güçlü enerjiler ile karşılaşmaya herhangi bir şekilde hazır olmayan insanlar için muazzam bir enerji çarpışması anlamına geliyor. Bu sizin için iyi olmazdı. Kollektif olarak insanlık bu tür ziyaretler için henüz olgun değil. İnsanlık fazlasıyla temelsiz, topraklanmamış ve ele almadığı ve işlemediği çok fazla ağır karma taşıyor. Çok fazla güvensizlik, korku ve paranoya taşıyor – bu yüksek spiritüel anlayışı ve içgörüyü bloke ediyor. Bu, insanların yüksek spiritüel mesajlar almasını ve kalplerini bize açmasını ve yüksek spiritüel seviyede bizimle iletişim kurmasını çok zorlaştırıyor.


- Bu, spiritüel olarak uyanmış olan ve kendi ruhsal gelişimleri ile çalışan insanların küçük azınlığına uygulanıyor mu?


Maalesef, bizimle fiziksel karşılaşmalar için hazır olan çoğu insanın düşündüğünden o kadar çok, çok az insan var. Spiritüel uyanışlara sahip olan ve kendi ruhsal gelişimleri ile çalışan tüm insanların bizimle karşılaşarak çok, çok güçlü bir şekilde etkileneceklerini anlamak önemlidir. Şu anda Dünyadaki insanlarda gerçekleşmekte olan ruhsal dönüşüm sürecinde iken, kişi enerjilere inanılmaz şekilde şeffaf, geçirgen ve hassastır. Bu, eğer onlar kendi ruhsal gelişimlerinde temsil ettiğimiz frekansa erişmezlerse, varlığımızın onların süreçlerine onlar için iyi olmayan bir şekilde müdahale edebileceği anlamına gelir. Bu nedenle beklemeyi ve bireyler bizim enerjilerimizle karşılaşmaya hazır olunca temas kurmayı seçiyoruz. Bu, aslında spiritüel sürece başlamış ve bu süreçte olan, açılıp karmalarının çoğunun yüzeye çıktığı temizleme sürecine başlamış olan spiritüel insanların küçük grubundaki insanların da bizimle karşılaşmaya çok fazla hassas olacakları anlamına geliyor. Gerçekte 50 yıl önce insanlar ile karşılaşmak bizim için bugün olduğundan çok daha kolaydı. Bu bir çelişki gibi görünebilir, ama değildir. Bu, bugün Dünya’da gerçekleşmekte olan muazzam şekilde güçlü enerji dönüşümüne ve Yeni Spiritüel Çağa geçişten dolayı insanların içinde gerçekleşenlere bağlıdır. Enerjilerimize hazır olmayan çok fazla insan olduğu için, insanlık spiritüel gelişiminde beklendiği kadar ilerlemediği için, insanlık bu karşılaşmalara hazır oluncaya kadar beklemeyi seçiyoruz.


- Eğer enerjiler sizinle karşılaşmaya hazır olmayan insanlara “çarparsa” ne olurdu?


Her şeyden önce, insanlarda çok fazla korku, panik ve paranoya aktive etme riski var – ve insanların kalplerini bize açma ve bize ve mesajımıza ve yardım etme isteğimize güvenme kapasiteleri olmazdı. Bugün Dünyadaki insanların çoğunluğu içlerinde çok fazla çok büyük yıkıcı korkular taşıyor. İyi niyetlerle gelen yüksek bilinç halinde olan ziyaret etmek için gelen uygarlıklar ile düşük bilinç halinde olan ve eşit derecede iyi niyetleri olmayan uygarlıklar arasında ayırt etme yeteneğine sahip değiller. Bu, Dünyadaki sadece çok, çok az insanın sahip olduğu bir yetenektir. Bu insanlarda muazzam miktarda güvensizlik ve korkuya yol açar ve çok fazla içsel çatışmaya yol açar. Bu, insanlığın bu tür ziyaretleri kaldıramayacağı anlamına gelir. İlk toplu inişimiz gerçekleştiği zaman koşulların çok, çok iyi olmasını istiyoruz ve insanlığın ve – o zaman aydınlanmış bir bilinç halinde olacak olan – onun temsilcilerinin, insanlığın yeni liderlerinin tam sevgide açık kalpler ve açık zihinler ile bizimle karşılaşmaya hazır olmalarını istiyoruz. Bu liderler yüksek bilinç haline sahip olan uygarlıklar ile daha düşük bilinç haline sahip uygarlıklar arasında ayırt etme yeteneğine sahip olacaklar. Kendilerini halk ışığında göstermeyi bekleyen bugün Dünyada fiziksel bedenlerde yaşayan aydınlanmış üstatlar var ve onlar da zaman hazır olduğunda bunu yapacaklar.


OLİMPİYATLAR SIRASINDA İNİŞ İLE İLGİLİ MANİPÜLE EDİLMİŞ MESAJIN NEDENLERİ


- Olimpiyat oyunları sırasında ineceğinizi söyleyen kanallık mesajının gelmesinin nedenleri nedir? İnsanların bilinçaltındaki en büyük rüyası olduğundan mı yoksa mesajlar bilinçli olarak yanlış bilgi yaymak isteyen varlıklardan mı geliyor, ya da faktörlerin bir birleşimi mi? Verilen çok spesifik bilgi.


Çok spesifik bilgilerin bile yanlış olabileceğini ve yanlış kaynaktan gelebileceğini anlamanız önemlidir. Soru bir çok seviyede yanıtlanabilir. Burada etkileşen faktörlerin çeşitliliği var. Bir veçhe insanlığın sonunda kozmik topluluğun tam üyeleri olma yoğun özlemidir, bunu çok kuvvetli hissediyoruz. Bizim bir parçamız olmayı arzuluyorsunuz, kozmik kaynağınıza geri dönmeyi özlüyorsunuz. Bu yaptığınız tamamen doğal bir şeydir. Birçoğunuz, özellikle spiritüel inanca sahip olan spiritüel dünyadaki sizler her gün sorgulamaya, eksilmeye ve diğer türde zorluklara maruz kalıyorsunuz. Başından beri haklı olduğunuzu sonunda dünyaya gösterebilmek için “kesin kanıta” sahip olmayı arzuluyorsunuz. Sonunda atalarınız, dostlarınız, aile üyeleriniz ile yüz yüze olmayı bekleyemiyorsunuz. Bu, temennide bulunduğunuz büyük özleyiştir ve ayrıca duymayı istediğiniz bu olduğundan bu tür mesajları alıyorsunuz. Çok fazla özlemini çektiğiniz şey budur. Dünyadaki birçok insan çok büyük üzüntü taşıyor, bunun farkında bile olmayabilirler, kozmik kaynaklarına geri dönmek arzusuna sahipler, çünkü başka gezegenlerde, başka zamanlarda, başka hayatlar yaşadılar ve orada sahip oldukları ailelerini ve toplumlarını özlüyorlar.


Bir diğer veçhe, yanlış bilgi yaymaya, egolarını beslemeye ve insanların enerjilerini çalmaya çalışan varlıklar olmasıdır. Önemli olduklarını hissettikleri zaman iyi hissediyorlar, bu nedenle insanların işitmeyi istediklerini düşündükleri bilgileri, insanların ilgileneceklerini düşündükleri bilgileri uyduruyorlar. Ayrıca insanlığı yanlış yola yönlendirmek için yanlış bilgiler verebilirler, insanlara bazı umutlar veren ve sonra ezilmelerine neden olan bilgi sağlayabilirler. Büyük vaatler karşılanmadığı zaman, bu insanlarda çok fazla hayal kırıklığı ve şüphecilik yaratabilir, Olimpiyat Oyunları sırasında gelip inmedikleri zaman hayal kırıklığı ve şüphecilik yaratabilir. Hem insanların kişisel enerji sistemlerinde hem de insanlığın kollektif bilincinde, çok fazla şüphe ve aldatılma korkusuna yol açan çok büyük blokajlar vardır. Kendi sezginize gerçekten güvenmiyorsunuz ve aldığınız mesajlara gerçekten güvenmiyorsunuz. Bu, insanların yüksek spiritüel mesajlar alma yeteneğinin zorluğudur: “Neye güvenebiliriz ve neye güvenemeyiz?” Bu, doğru olmayan bilgi almayı deneyimlemek, farklı mesajlar arasında ayırt etmeyi ve neyin doğru olduğunu ve neyin olmadığını ayırt etmeyi öğrenmek insanlar için önemli bir ders olacaktır. Medyumluğu geliştirmek, temiz olan ve temiz olmayan mesajları ayırt etmeyi öğrenmek uzun bir öğrenim sürecidir. Bu deneyim insanlığa yardımcı olabilir. Bu, neyin doğru hissettirdiği neyin hissettirmediğinin güçlü duygusunu alarak mesajlar arasındaki farkı ayırt etmeyi daha iyi öğrenmek için, spiritüel gelişim sürecinde çok önemli bir ders olabilir.


DÜNYA ANA NETWORK’Ü HAKKINDA


Dünya Ana Network’ü sürekli büyüyen, tüm dünyada binlerce insandan oluşan küresel spiritüel bir ağdır. Biz Maria Bertram ve Manne Lindberg networkü İsveç’te, Stockholm’un dışında yönetiyoruz. Hayat görevimiz Yeni Spiritüel Çağa geçişte insanlığa ve Dünya’ya yardım etmektir ve Dünyada dişil enerjiyi yeniden oluşturmaya katılmaktır. Maria yıllardır İlahi Bilinç (Tanrı), Dünya Ana, doğa ruhları, spiritüel üstatlar, melekler ve Kozmostaki diğer uygarlıkların temsilcilerinden mesajlar almaktadır. Kanal mesajlarını yaymanın yanı sıra, bir şifa tekniğinin, Dünya Anayı iyileştirme tekniğinin talimatlarını yayıyoruz, kendinizi derinlere topraklıyorsunuz, topraklanma spiritüel dönüşüm ve Yeni Spiritüel Çağa geçiş için hazırlanmada ön koşuldur. Network’ün başlıca aktiviteleri kanallık talimatları ile Dünya Ana için küresel şifa seanslarıdır. Network ayrıca İsveç’te konferanslar yapmaktadır. Network’ün sunduğu her şey ücretsizdir. Websitesi:
www.MotherEarthNetwork.net

(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder