12 Kasım 2015 Perşembe

ACİL BUNU HEMEN YAYIN! HADİSE MEDİTASYONU 21 KASIM 2015

Tekrar harekete geçmenin zamanı geldi! Dünyamızın kaderini kendi ellerimize almanın zamanı geldi! Hepimiz gezegenimizin özgürleştirilmesi sürecinin çok uzun sürdüğü konusunda hemfikiriz. İşte bu süreci toplu olarak hızlandırma fırsatımız.

Bu yüzden 21 Kasım’da küçük ve büyük gruplar halinde buluşacağız, tek tek ve çiftler olarak. O günde önemli bir dönem bitip bir başkası başlayacak. Bu, toplu gerçekleştirme gücümüzü kullanarak beklediğimiz değişimleri tetiklememiz için dönüm noktası.

Kitleler o gün toplanacak, pozitif Dünya dışı yıldız kardeşlerimizi ve yeraltındaki Işık varlıklarını çağıracak ve onların Dünyadaki duruma müdehalelerini talep edeceğiz. Dünyanın özgür vatandaşları olarak ilk defa kendi kaderimizi çizebilmemiz için onlardan gezegenimizi karanlık güçlerin zulmünden kurtarmada yardım etmelerini isteyeceğiz.




Bizim o günkü kitlesel çabamız planın meyvelerini verebilmesi için planı aktif hale getirmede tetikleyici olacak. O günkü aktif hale getirme bizim Işığın Zaferini ilanımız olacak! Bunu hemen yayın! Tüm Dünyada paylaşın! Lütfen web sitelerinizde ve bloglarınızda yayınlayın. Eğer alternatif bir medya organınız varsa oraya da gönderebilirsiniz. Dünyada bulunduğunuz bölümde yerel toplumunuzda buna katılacaklar için kendi facebook grubunuzu kurabilirsiniz. Bu hadise için ana bir facebook grubuna da ihtiyacımız var. Bu konuda bir video hazırlayıp YouTube'de de yayınlayabilirsiniz.

Bilimsel araştırmalar gösteriyor ki kitlesel meditasyonların insan toplumuna pozitif etkileri vardır. Bu yüzden bu meditasyona katılan her biriniz aslında Hadisenin daha erken olmasına yardımda bulunabilir.

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-prove-group-meditation-can-lower-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/ 

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Bu meditasyonu 21 Kasım Cumartesi günü 21:12 Merkez Avrupa Zamanında (CET) yapacağız. Bu 22:12 (TSİ) Türkiye, 20:12 Londra (GMT), 15:12 New York (EST), 14:12 Şikago (CST), 13:12 Denver (MST) ve 12:12 Los Angles (PST), ve 22 Kasım Pazar 4:12 Taipai (CST) demek.



Meditasyon zamanının kendi zamanınızda kaçta olacağını buradan bulabilirsiniz:

http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Event+Meditation&iso=20151121T211221&p1=168

Açıklamalar:

1. Rahat bilinç durumuna gelmek için kendi tekniğinizi kullanın.

2. İfşaat ve Hadise sürecini hızlandırmak için bu meditasyonu araç olarak kullanma niyetinizi belirtin.

3. Ruh yıldızı çakranızdan (başınızın 20 santimetre üstünde) bir ışık demetinin meditasyon yapan herkezin ruh çakrasına doğru aktığını gözünüzde canlandırın.

Dünya Enerji Grid Sistemi
4. Bu toplu ışık demetinin Dünya enerji grid sistemine genişlediğini ve gezegen yüzeyinde, yeraltında ve Güneş Sisteminin her tarafında yaşayan tüm duygulu varlıkların ruh yıldızı çakraları ile birleştiğini gözünüzde canlandırın. Dünyanın durumu ile ilgili tüm varlıkların İfşaat ve Hadisenin en yakın zamanda pozitif bir şekilde olması amacı ile uyum içinde olduğunu hayal edin. Tüm plazma strangelet ve toplet bombalarının kimseye zarar vermeden imha edildiğini gözünüzde canlandırın. Başka bütün egzotik silah teknolojilerinin ortaya çıkarılıp zahmetsizce imha edildiğini hayal edin. Tam ifşaatın ve Dünya dışı varlıklar ve gizli uzay programları ile ilgili bilgilerin ana medya yoluyla serbest bırakıldığını gözünüzde canlandırın. Hadisenin olduğunu ve sonunda Dünyamızın özgür olduğunu canlandırın.



Hadise hakkında bilgileri burada bulabirsiniz:

http://isigacagri2015.blogspot.com/p/hadise-bilgileri.html

http://www.veritasgalacticsweden.net/the-event

Hadise meditasyonu ile ilgili güncellemeler için:

http://2012portal.blogspot.com


 http://isigacagri2015.blogspot.com.tr/2015/11/acil-bunu-hemen-yayin-hadise.html

2 comments:

Adsız dedi ki...

Selam yazıyı ve yazının ait olduğu blog sayfayı inceledim ama Türkiye grubunu göremedim.Yani ülkemizde öyle bir çalışma yapan grup ya da gruplar yok mu 21 kasımda birlikte meditasyon yapabileceğimiz kişilere nasıl ulaşabiliriz?

ersin obay dedi ki...

Bir gruba katılmanız şart değil, Sadece meditasyon yapılacak saatte, Meditasyon yapmanız dünya grubana katılmanızdır, Kolektif bilinç aynı zamanda hareket etmektir, Enerjiyi güçlendirmektir, Dünyada kritik eneriye kritik kütleye ulaşmak için 144,000 kişiye ihtiyaç vardır, Zaten bu seviye ulaşdığı zaman değişim daha hızlı olacaktır

Yorum Gönder