5 Kasım 2015 Perşembe

KRYON: “DNA’NIN GELECEĞİ”

DANantennae
Bu canlı kanallık Minneapolis, Minnesota’da verildi
1 Ağustos 2015
 Lee Carroll kanalıyla
 Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Partnerim kenara çekiliyor, bunun gibi verilen bir mesaj için kenara çekilmesi gerekiyor. Bunun neye benzediğini biliyor ve bunu bir çok kez yaptı. O bir yerde ve sizin dinlediğiniz gibi dinliyor.
O şu anda konuşmuyor. Ben konuşuyorum ve yine, söylenen şeyleri kavramak için algının sizin için temiz olması gerektiğini söylüyoruz. Onun bilgisinin ötesinde olan şeylerden söz ediyorum ve tam şu anda fiziksel olan bu gezegenin gerçek enerjisi hakkında konuşuyorum. Bir çok kez tuhaf fizikten söz ettik, ama bugün buna girmeyeceğiz. Bunun yerine, bildiğiniz ve analdığınız, değişmekte olan çok boyutlu bir kaynak vasıtası ile sizi etkileyen fiziksel, üç boyutlu şeylerden konuşacağız.
Gezegensel Geçiş Birçoklarının Kehaneti Oldu
Yıllardır fiziksel değişimin gezegene gelmekte olduğunu söyledik. Kehanetler kendi anlaşılmaz şekillerinde net idi ve gezegenin kendisinin bilincinin değişeceğini ve gezegenin insancıllıkta “daha yumuşak” olacağını ve beklenmeyen şeylerin gerçekleşeceğini söylüyorlar. Hatta size gelmekte olan jokerin (beklenmedik durumun) olabileceğini ve bunlardan daha fazlasının olacağını anlattık. Bu beklenmedik durumlar beklenmedik veya olası olmayan şeylerdi – beklemediğiniz dünya değiştiren icatlar, beklemediğiniz başkalarının eylemleri ve hatta beklemediğiniz iyilik. Daha yumuşak enerji size geliyor ve bu çok tatlı ve birçokları bunun iyi bir tahmin ve muhteşem bir kehanet olduğunu söyledi. Ancak nelerin gerçekleşmekte olduğunu anlatmak istiyorum ve size bunun ABC’sini vermek istiyorum. Size etrafınızda olan bitenlerin fiziksel 3B gerçekliğini vermek istiyorum.
 
Bunun bazısı size bir tekrarlama olarak görünecek, ama değil. Bu, bugün neler olup bittiğini size göstermek için daha önce verdiğim bir çok küçük parçanın birleştirilmesidir. Konu DNA. DNA sadece bedeninizdeki kimyasal bir molekül değildir. O kutsallığın çok boyutlu bir parçasıdır. DNA adını verdiğiniz molekül tüm galakside bulunur, sevgililer. O yaşamdır ve her yerde yaşamın oluşma yoludur. O her yerdeki yaşamın geometrisi ve modellemesidir ve gezegeninizin dışında bulduğunuz diğer yaşamı inceleyebildiğiniz bir gün bunu göreceksiniz. DNA sadece fizik vasıtasıyla değişebilir, çünkü kimyayı kontrol eden fiziktir. Bu değişim ile ilgilidir.
 Bilincin Fiziği
Bugünün dersi ile nasıl ilişkili olduğunu görebilmeniz için geçmişte size söylediğim bazı şeyleri gözden geçirelim. Yirmi altı yıl önce, mesajlar vermeye başladığım zaman, partnerime ilk kitabında dünyanın manyetik ızgarasının değişeceğini yazmasını söyledim. O kitabına yazdı. Şimdi bu bilim tarihidir, manyetik kuzey o zamandan beri bir kaç derece yer değiştirdi. Manyetik ızgaranızın İnsan bilincinin fiziği ile ilişkili olduğu veya birbirlerine dolandığı mesajını verdim. Bunda net olun: Bilinç ölçülemeyen ufacık ezoterik bir şey değildir. Sizin henüz görmediğiniz gerçek fiziktir. Bu anda gezegende bir çok deneyler, manyetik alanın kuvvetinin gerçekte kitlesel İnsan bilinci ile değiştiğinin farkında (gezegendeki şefkatli olaylar ile eşfaz/tutarlılık). En sonunda çok boyutlu alanları daha net bir şekilde ölçebildiğiniz zaman, dünyanın manyetik alanı ile İnsan bilinci arasındaki bağıntıyı görebileceksiniz. Bu nedenle, “Izgara nasıl giderse, İnsan bilinci öyle gider” diyebilirsiniz. Şimdi neden bana “Manyetik Üstat” dendiğini biliyorsunuz.
Manyetik Izgara ve Gelen Değişim
Farkında olmanız gereken şey, ızgaranın İnsan tarihinde çok fazla değişmediği ve bir çok yaşamlarınızda durağan kaldığıdır. Ancak, 1987’de çok fazla yer değiştirmeye başladı. Nedeni? Bir şeyi almak için konum değiştirebilmesi için yer değiştiriyor – gelmesi beklenen bir şey. Bunu, görülebilir olduğunu bilmediğiniz bir şeyi daha iyi görebilmeniz için, mobilyalarınızın yerini değiştirmek gibi düşünün. Izgaranın yeniden konumlanması, bizim “evrim enerjisi” diyeceğimiz gelen bir şey içindir ve o fizikseldir. O gerçekten fizikseldir! Aslında, onun geldiğini görebilirsiniz!
Bundan aylar ve yıllar önce, gezegeninizin daha önce hiç bulunmadığı bir uzay bölgesine girmekte olduğunu anlattık. Bu ezoterik değildir. Bir astronoma sorun, “Güneş sistemi koruyucu baloncuktan çıkıp daha önce görmediğiniz yeni bir tür radyasyon veya enerjiye mi giriyor?” Güneş sisteminizin uzayda bulunduğu yer nedeniyle her zaman sahip olduğu koruyucu kalkanını kaybediyor olması olası mı?
Bunu galaktik hareketi ve güneş sisteminizi çok fazla anlamayanlara daha fazla açıklayayım. Galaksinizdeki tüm yıldızlar merkezin etrafında yavaşça hareket ediyorlar. Güneş sisteminiz ve onun Yıldızı (Güneş) galaksinin merkezi etrafında dönerken, her zaman hareket halinde idi. Güneş sisteminiz ortanın etrafında dönerken, sizler her zaman yeni bir zaman ve uzay periyodundasınız. O çok yavaş hareket ediyor, ama (merkezin etrafını bir sefer dönmek milyonlarca yıl) tüm insanlık için, bu temel olarak koruyucu bir baloncuk gibi tek enerji içinde idi ve şimdi bu değişiyor. Buna inanmıyor musunuz? Farklı bir şey olup olmadığını araştırın veya bir astronoma sorun. Bu kanallığı kendiniz için gerçek hale getirin, size söylediğimiz şeyi daha tam olarak anlayacaksınız.
Güneşin Rolü
Siz bu yeni enerjiye veya bazılarının “radyasyon” dediği şeye girerken, bunun nasıl işlediğini bilmelisiniz, çünkü bu Güneşiniz ile çok ilişkilidir. Fiziksel olarak, bu Güneşin manyetik alanını (heliosfer) etkiler, bu da güneş rüzgarları aracılığı ile sizin kendi manyetik alanınıza patlar. Bu, bunun fiziğidir, ama sevgililer, size bunun ezoteriklerini vereyim. Başından beri plan buydu, eğer İnsan ırkı olarak 2012 işaretleyicisini geçerseniz, uzayın bu bölgesine geçecektiniz ve manyetikler değişecekti, bu da İnsan bilincinin değişmesini sağlayacaktı. Sevgililer, bu, sizin işaretleyiciyi geçmenizi bekleyerek her zaman buradaydı! 26 yıl önce bu nedenle geldim ve size manyetiklerin değişeceğini anlattım. Bu, Güneşinizi – Güneşinizin heliosferini – etkileyecek olan evrimsel bir enerjidir, bu da sonra dünyanın manyetik alanına geçecek, bu yeni bilinç için şu anda yeniden konumlanmakta olan manyetik alan.
Pekala, ya kehanetlerin söylediği gibi kendimizi yok edersek? Ya bunu alacak hiç İnsan olmazsa?” diyecek olan entellektüeller var. Bu basit. Hiç bir İnsan burada olmazdı, ama  gezegen yine de uzayın bu yeni bölgesine ilerlemiş olurdu ve aynı enerjiler orada olurdu, ama sizler olmazdınız. Basit. Ama gerçekte, siz buradasınız!
Şimdi yerlilerden gelen kehanetin de gerçekleşmekte olduğunu görebilirsiniz, çünkü onlar size ekinoksların presesyonundan (Aralık 2012) sonra gelen değişiklikleri anlattılar. Galaksinizin etrafındaki bu yeni yere girişiniz hakkındaki bu kehanete nasıl sahip olabildiler? Bunu düşünün! Bu şeyler yeni değil ve kadim insanlar bile size bunun gelmekte olduğunu anlattılar! Onlar bilimin özelliklerini bilmiyor olabilir, ama kehanetleri benimkiyle aynıdır: Yeni bilinç geliyor.
Sevgililer, bu parçaları fiziksel olarak görebileceğiniz şeyde bir araya getirmeye devam etmek istiyorum. Size anlattığım gibi, bu değişimler Güneşinizi etkiliyor. Güneşinizin heliosferi sizin manyetik ızgaranızı değiştiriyor. Şimdi, tüm bunların işlemesi için, Güneş bunun için sessiz olmalıydı. Bir astronoma Güneşi ve Güneşin döngülerini sormanızı istiyorum. Güneşin şu anda hangi ışıldama periyodunda olduğunu sorun. Astronom, Güneşin şimdiye kadar görülen en sessiz döngülerden birinde olduğunu söyleyecektir. Güneş patlamaları ve güneş lekeleri Güneşi çevreleyen çok boyutlu alandaki bozunumlardır, yeni enerjiler uygulanmaya başlarken bunların gitmiş olması gerekirdi. Tüm bunların çalışması için, Güneş mümkün olduğu kadar sessiz olmalıydı ve sessizdir. Güneşin sessiz zamanı sizin ikliminizi de etkiliyor ve bunu da anlattık. Onun sessizliği nedeniyle, siz gelmekte olan enerji ile ilgisi olan kehanet ettiğimiz [gelmekte olan soğuk zaman] bir iklim döngüsündesiniz. Bu fizikseldir. Astronoma sorun, “Tüm bunlardan kaygılılar mı?” Onların bazıları endişeli, bazıları değil. Ama tam şu anda bu sizi ve gezegeni etkiliyor. Şimdi manyetik ızgaranın neden değiştiğini, ne zaman değiştiğini biliyorsunuz. Bu fizikseldir.
Tüm Bunların Ezoterikleri
Şimdi, tüm bu yukarıdaki fiziksel değişimin gerçekleştiği aynı anda, sizlere Pleiadeslilerin düğümleri ve boşlukları ile ilgili ezoterik bilgiler verdik. * Pleiadeslilerin kendilerinin başlangıçta burada bulunmuş olmaları ve bu gelen değişimi biliyor olmaları, kehanetlere yardımcı olmaları olası mı? (kadim takvimleri ve kehanetleri etkilemeleri?) Aslında, bu doğrudur, ama bu yerlilere “atalardan gelen sezgi” olarak göründü. Pleiadesliler tarafından bırakılan düğümler ve boşluklar gezegenin ızgaralarını etkileyen hızlı – yol makineleridir. Bilinç gezegenin ızgaraları ile ilişkilidir, hatırlıyor musunuz? Ama sadece Manyetik Izgara dahil değildi. Ayrıca Kristal Izgara (İnsan duygusal hatırlayışı) ve Gaia ızgaraları da dahildir – bunların hepsi. Bunların hepsi bu zamanda Güneşten gelen yeni evrim enerjisi ile kombinasyon halinde çalışıyor. Bu ızgaralar düğümler ve boşluklar tarafından besleniyor. Bunların hepsi ne yapıyor? Tüm bunların gerçek alt çizgisi nedir? Yanıt: Değişen ve geçiş yapan enerjilerin bu birleşimi tek bir şeyi etkiliyor – DNAnızı.
DNA Evrimi Geliyor
İnsan Varlığının DNA’sı değişmeye ve geçiş yapmaya hazır. Bunu mikroskopta asla görmeyeceksiniz, çünkü bu kimyasal değil; bu fiziktir. Bir an için dinleyin, çünkü bunun nasıl işlediğini önceden gördünüz. Şimdiye dek çöp olan DNA’nın yüzde 90’ı şimdi biliminiz tarafından anlaşılıyor. Şimdi bilim bu yüzde 90’nın bilgi – bir kitapçık – genler için kontrol paneli olduğunu anlıyor. Ama gerçekte ne içerdiği veya genlere bilgiyi nasıl verdiği hala bir gizem. Henüz fark edilmeyen şey, bunun çok boyutlu bir aktarım olmasıdır. Aslında DNA’nızda bir parça kuantumluluk var ve bu da bilimsel olarak görüldü (Garaiev ve Popoinin’in DNA ile deneyleri) DNA’nın bu yüzde 90’ı, bilgi almaya hazır ve sonra ızgaralarınızdaki değişimler aracılığı ile kitapçığı yeniden yazan bedeninizdeki trilyonlarca anten gibidir. DNA bilgi alacak ve değişecek. Bu genetikleri etkileyecek. Anneler bunu önce alacak ve çocuklarına aktaracak. Anneler, buna sahip olduğunuzu bile bilmiyorsunuz, yine de tam şu anda bunu çocuklarınıza aktarıyorsunuz. 10 yıldan fazla süre önce partnerimin yazdığı “İndigo Çocuklar” ile ilgili kitabın farkında mısınız? Bu çocuklar yeni enerjinin öncüleridir. Çocuklar farklıdır! Bu 2012’den önce başladı, çünkü sizin bunu yapacağınızın potansiyelleri çok yüksekti ve başardınız. Torunların anneleri, onların farklı olup olmadıklarını size sormalı mıyım? Çok farklılar!
Çocuklardaki Değişimler Önce
Bir İnsan bebek bugün gezegene geliyor, ama bugün olup bitenler sizin doğduğunuz zamandan farklıdır. Sizler uzayda yeni bir yerdesiniz, Güneş sessiz, ızgaralara yeni bilgi besleyen düğümleriniz ve boşluklarınız var ve bilinç paradigması onlar için sizin için olandan farklı. Onların Genesis (yaratılış) hücreleri, “İnsan nasıl işler” hücreleri değişiyor.
Standart İnsan doğası için olağandışı farklı olan şeyler çalışmaya başlayacak. Özden gelen ile bilinç arasındaki engel, sezgisel benlik gelişmeye başlayacak. Engel azalmaya başlıyor. Kendilerinde neyin yanlış olduğu ile ilgili çok doğru sezgiye sahip olan çocuklara hazır olun. Size bir şeyin yanlış olduğunu söylerlerse, onları doktora götürün! Hemen. Onlara, “Bu senin hayal gücün, tatlım” veya, “Daha sonra geçecek” demeyin. Bunu duyuyor musunuz? Tam şu anda bunu duymaya ihtiyacı olup da dinleyenler var, çünkü onların çocukları, “Tuhaf hissediyorum; yanlış bir şey var” diyor. Çocuk büyütmeye alışık olan anneler ayrıca belirli sağlık kalıpları bulunduğu eski enerji paradigmasına alışıklar. Bu değişiyor. Çocuklar kendi sağlıkları hakkında sezgisel olmaya uyanmaya başlıyorlar. Özden gelene köprü henüz kurulmadı, ama onlarda daha yakın ve onlar bir şeylerhissediyorlar. Özden gelen ilk kez onlarla konuşuyor. Siz buna sahip olmadınız, ama onlar sahipler. Onları dinleyin.
Çocukların Akaş’ı daha net olmaya başlıyor. Bu çocuklar size kim oldukları ve ne yaptıkları hakkında bir çok şey anlatacaklar. Bir ebeveyn iseniz ve şu anda bunu dinliyorsanız, yapabileceğiniz en kötü şey bunu baskılamaktır. Yapabileceğiniz en iyi şey çocuğa mutlak gerçeği söylemektir, mutlak gerçek: “Sana inanıyorum.” Şeyleri yüksek sesle söylediğiniz zaman, çocuğa yardımı olur. Bu içtendir ve çocuk bunu alır. Dinleyin, anne babalar: Bu şeylerde, çocuğunuza müttefik olun, bu çocuklarınızla ilişkinizi değiştirir. Tüm bunlarla ilgili onlara dürüst olun. Herkesin anlamayacağını söyleyin, bu nedenle bununla ilgili sessiz olma zamanları olacaktır. Bunlar Yeni Çağda çocuklar için talimalardır. Bu nitelikler daha da kuvvetlenecek ve sizin talimatlarınız anlamlı gelecek.
İçgüdü öncesinden daha iyi çalışacak. İçgüdü, İnsanlarda çok fazla görmeye alışık olduğunuz bir şey değildir. Bunu çoğunlukla hayvanlarda görürsünüz, çünkü hayvanların bebeklerinin çok kuvvetli hayatta kalma içgüdüsü vardır. Doğumdan bir kaç saat sonra yürüyebilmeleri için, bu onlara aktarılır! Siz buna sahip değilsiniz. Ama, bu aynı içgüdü mekanik aktarımı İnsanlarda kuvvetlenmeye başlıyor ve özellikle Akaşadan gelen içgüdüler. Bu kimyasal olduğu kadar ezoteriktir (genetik ve Akaşik). Hayvanlarda olduğu gibi, siz de buna sahip olmalısınız ve olacaksınız. Eğitim almadan nasıl yürüyeceğini ve yemek yiyeceğini hatırlayan çocuklar göreceksiniz. Bu eski paradigmadan daha hızlı olacak ve çocuk gelişimini bilen doktorların gördüklerinden daha hızlı olacak. Bu “standartların ötesinde” olacak. Buna hazır olun; bu içgüdüdür. Bu basit kimyadır. Bu daha iyi çalışan DNA’dır.
DNA hücresinin kendisine bakarsanız, neler oluyor diye sorabilirsiniz. Gerçek şu ki, DNA daha fazla bilgileniyor, bazıları “etkinleşiyor” diyor. Ezoterik inançta aktivasyon adı verilen moda olmuş bir sözcük var. Lütfen bunu değiştirmeyin, ama bunun doğru olmadığını bilin. Siz hiç bir şeyi aktive etmiyorsunuz. Bunun yerine, DNA yı mahpustan salıveriyorsunuz. Eğer sandalyeye mahkum, buruşmuş ve hareket edemeyen biri varsa, buna rağmen aniden bu bağdan salıverilirse parmakları çözülür ve elleri tekrar bütün olmaya başlar, bunun nedeni DNA’ya bir şeylerin olmasıdır. Ele veya kasa ya da parmaklara, hatta kola bir şey olmamıştır, DNA’ya olmuştur. Bu salıvermedir. Bu vizyonu taşımanızı istiyorum. Sözünü ettiğim tüm değişimler felce uğramış DNA hapishanesinden salıverilmek ile ilgilidir! Ve (hazır olun), bu aynı anda bedendeki TÜM DNA’da gerçekleşiyor. Bu, “bütün beden deneyimidir,” bölgesel “el/kol” deneyimi değildir.
DNA nız bu eski enerjide felce uğradı ve bunu yaratan sizin kendi özgür seçiminizdir. DNAnız, yaşam süreniz (yaşlanma), hastalıklarınız hepsi bu gezegenin enerjisini almayı istediğiniz yerdir ve DNA’nız işbirliği yaptı. Siz bununla yaşadınız ve bu şimdi değişiyor. Bu DNA aktivasyonu değildir, DNA salıverilmesidir. Salıverme!
Tüm bunların derinliği: Sahip olduğunuz yardımı kavrıyor musunuz? Bir an için tüm bunların bu şeyleri yapan siz olacağını düşündünüz mü? Bu, galaksiyi, içinde bulunduğunuz uzay bölümünü, düğümleri ve boşlukları ve Evrenin yaratıcısı kapsıyor. Bu, Pleiadeslileri kapsıyor, sizin zaman çizginizi kapsıyor ve sevgiyi kapsıyor. Tüm bunlar yeni enerjide oturmanız ve DNA’nızın bağlarını salıvermeniz içindir. Şimdi sevgililer, yaşlı ruhlar, bilmeniz gereken bir şey var. Bunun için yeniden doğmayı beklemek zorunda değilsiniz. Yaşlı ruh tam şu anda, aynen yeni doğan bebek gibi içinde ekipmana sahiptir.
DNA Kalıpları
DNA’nız bilgi ve kalıplar ile doludur. Kalıplar yaşam modelleri ve paradigmalarıdır. Bu kalıpların çoğu, tam olmayan sahip olduğunuz kalıplardır. Bir kalıp ile ilgili bilmediğiniz şey, onun kendi modellemesi dediğimiz şeye sahip olmasıdır. Eğer önceden bir kalıbın bir bölümüne, yani tasarımın bir parçasına sahip iseniz, yapabilirse bu kendisine tasarımın geri kalanını çeker. Bunu anladınız mı? Eğer resmin bir parçasına sahipseniz, o parçanın resmin geri kalanını isteme tutumu vardır – bir arzu tavırı! En kısa zamanda o kayıp parçayı elde etmek mümkündür, bu mıknatıslara benzer. Kendi üzerine uçar ve kalıp yerine çarparak kapanır ve siz bütün şeyi alırsınız. Hepiniz kalıbın parçalarına sahipsiniz ve “hazır” parçalara en derin şekilde sahip olanlar yaşlı ruhlardır (bunu okuyanlar). Dünya deneyiminiz bunu bekledi! Kayıp olan kalıpları tamamlayacaksın, yaşlı ruh.
Genesis (Yaradılış) Hücreleri: Başlangıç Kalıbı
Bu mesajda kullandığım bu terim tıbbi bir terim değil, Kryon terimidir. Benzer tıbbi bir terim olabilir, ama bu farklıdır. Her zaman var olan ve hiç gitmeyen kalıplardan biri İnsan kitapçığının parçasıdır. O, bu açıklamada olduğu gibi lineer değildir, ama çalışacak. Bunu şu şekilde düşünün:Doğum kitapçığını düşünmenizi istiyorum. Geldiğiniz zaman, kitapçık neye benziyordu? Beş günlük iken hangi sayfadaydınız? Altı ayda hangi sayfadaydınız? 30 yaşındayken hangi sayfadaydınız? Büyüme kronolojisi nedeniyle hepiniz tüm sayfaların farklı olduğunu biliyorsunuz.
Sayfalar hala orada ve Genesis hücreleri adını verdiğim şey için kalıp hala orada. Genesis hücreleri özel bir şekilde büyümeyi ve öğrenmeyi hızlandıran, yeni doğmuş bebeğin hücreleridir. Çocuk altı ayda etrafındaki dünyanın çoğunu emer. Bu konuşmayı, dili, ayakta durmanın ve yürümenin başlangıcını ve daha fazlasını kapsar. Genesis kitapçığının antenleri çok büyüktür! Etraflarındaki her şeyin tutumlarını ve bilincini dinlerler. Siz zaten bunu biliyorsunuz. Bu yeni doğan bebek için aktiftir, sonra yavaşlar ve yetişkin olursunuz. Genesis hücreleri sihirdir. Önce kullanılır, sonra kullanılmaz, ama hala oradadır ve hiç gitmez. Kalıp hala oradadır, nasıl yapıldıklarının talimat seti oradadır. Tüm bunlar fiziktir, çünkü tüm bunların nasıl çalıştığının kimyası fiziktir. Bugünün çocukları hakkında bilmeniz gereken şey, antenlerin sizinkinden 10 kat uzun olmasıdır.
Şimdi, yaşlı ruh, şimdi bu hücreleri salıverebileceğini, bunları kendin için aktive edebileceğini söyleseydim ne olurdu? Şu anda senin için elde edilir olabilirler, sadece kitapçığa gidip onları al. Bunu onaylamalar ile yap, bilinç değişimi ile yap, meditasyon ile yap. Özden gelen ile nasıl iletişim kurarsan kur, tekrar kullanılmak için Genesis hücreleri zaman hapishanesinden salıverilmeye hazırdır. Bunun sizin için anlamı aydınlanmaya hızlı yolla büyümedir! Bunlar Akaşa ile çalışır!
Bu, sahip olabileceğiniz her durum içindir. Bunu gereksiniminiz olduğunu düşündüğünüz şey ile sınırlamayın! Her zaman sorun, “Sevgili Ruh, neye gereksinimim var?” Şöyle ifade edin, “Sevgili Ruh, bu ve daha iyi bir şey.” Bu potansiyeli kullanın! Genesis hücreleri yaşlı ruh için hazır. Yaşlı ruh deyip duruyorum, fark ettiniz mi? Başka deyişle, bir sayıda yaşam size, bu dünyada sadece bir kaç kere bulunmuş olan birinin sahip olmayacağı kalıp bilgisini verir. Yaşlı ruhlar deneyim ve bilginin kalıbını geliştirmek için yüzlerce, belki binlerce yaşama sahiptir. Bu odadaki her biriniz kendinize,” Daha önce burada olduğumu biliyorum” diyebilirsiniz ve özden geleniniz bunun gerçeği ile titreşir. Çok fazla şey biliyorsunuz! Çok fazla şey hissediyorsunuz! Kanallığı dinleyerek bu odadasınız! Bu mesaj doğru ve gerçek. Siz yaşlı bir ruhsunuz. Size söylediğim her şey beklediğiniz bir enerjideki İnsan Varlığının güçlenmesi ile ilgilidir.
Bununla bitiriyorum: Akaşanızı kazmanın veya kalıbı salıvermenin sırrı şefkatli bir bilince sahip olmaktır. Bu sizi şaşırtıyor mu? Her zaman kayıp olan şey budur. Eğer Akaşanızı kazacaksanız [geçmişte öğrendiklerinizi çekip çıkaracaksanız] ve kim olduğunuzu yeniden yazmaya başlayacaksanız, kendiniz ile şefkat anlaşması yapmak zorunda olacaksınız. Öfke yokluğu, başkalarına özen gösterme, içinizdeki Tanrının saflığı ile nasılsınız? Şefkat yaratmak için bilincin fiziği şefkatli eylem adını verdiğim şeyi yaratır. Bu odadaki herkes ve okuyanlar içindir. Yaşlı ruh bunu nasıl yapacağını bilir. Dinleyin: Kim olduğunuzu biliyorum. Yaşlı ruh olmadıkça, hatta meraksız yaşlı bir ruh olmadıkça dinliyor veya okuyor olmazdınız. Siz yaşlı ruhsunuz ve kim olduğunuzu biliyorsunuz. Şefkat gezegende bu noktada tüm duyguların kralıdır. Şefkat sizi sevginin evrimleşmiş haline yönlendirecek ve şefkat ve başkalarına özen gösterme olmadan, bu işe yaramayacak. Aslında, hiç bir şey işe yaramaz.
Çok yavaşça gezegende bir bilinç bölünmesi olacak ve bunun hakkında sizinle daha önce konuştuk. Şefkatli olanlar ve olmayanlar olacak ve bu apaçık olacak, çok aşikar olacak! Özen gösterme ve göstermeme. Bu gezegende tam şu anda karanlık bir ordu var. Onun “şefkat faktörü” nedir? Anlıyor musunuz? Bu özgür seçim zihin halidir, ama bu gelecek olan bölünmedir. Bundan endişelenmeyin, şefkatli olanlar. Üstadın vasıflarını aldığınız zaman, ışık sizi sarmalar. Artık kendinizi karanlıktan korumak yok. O otomatik olarak sizden geri çekilecek. Artık günün hastalıklarına yakalanmak yok, şefkat ile size temas edemeyecekler. Bu fiziktir; bu gerçektir; bu fizikseldir ve şu anda gerçekleşiyor. Toplumunuz düşündüğünüzden daha yakında bunu yansıtacak. Haberlerinizi açtığınız zaman ve deli olduğumu düşündüğünüzde, sadece bekleyin. Gelmekte olan bazı beklenmedik olaylar var. İyilik yeni enerjidir!
Ben insanlığı seven Kryon’um.
Ve öyledir. KRYON
(Çeviri: Saffet Güler)
* DÜĞÜMLER VE BOŞLUKLAR

0 comments:

Yorum Gönder