8 Kasım 2015 Pazar

BM MİKAİL: KUTSAL BİRLİK VE İLAHİ KALP: 11/11/8

untitled
Başmelek Mikail ~ Celia Fenn kanalıyla
 6 Kasım 2015
Sevgili Işık Ailesi, sizler 11 Kasım’daki 11/11 Yıldız Kapısına doğru ilerlerken, enerjiler hızlanıyor. Bu, Yeni Dünya Dönüşümünüzde güçlü bir an olacak, Kutsal Birliğin ve İlahi Kalbin enerjilerinin Dünyanızda Yeni Yaratımı başlatmak ve aktive etmek için bir araya geleceği bir an. Bu aynı zamanda, Çok Boyutlu Bedeninizin Hücresel Mavikopyanızda yeni 5B Bedeninizin Kalıbını aktive etmek için hazır olacağı bir an olacak.
Kutsal Birlik: Cennet ve Dünya ve İlahi Kalp
Bu zamanda Güneş/Solaris ve mavi Yıldız Sistemi Sirius, Altın Gül Galaksisinde (Samanyolu) Galaktik çevrenizde “İki Güneş” olarak bir araya geliyor. Bunlar “Vesica Piscis” olarak bilinen Kutsal Geometrik Hizalanmaya giriyor. Bu, iki enerji “küresinin” bir araya geldiği ve yeni fikirlerin ve yeni enerjilerin ve yeni formların ortak “tohumlaması” için yer yarattığı zamandır.
Bu durumda, Vesica Pisces Büyük Merkezi Güneşe bir kapı açıyor, iki Güneş Sistemi Büyük Merkezi Güneşteki İlahi Kalpten gelen Elmas Işık ve Yaratıcı Enerjinin dalgaları ile dolup taşıyor. Işık Kodları ve Bilgi dalgaları dışarıya doğru aktarılırken, bu güçlü enerji dalgası Galaksi etrafında yankılanıyor.
Sevgili Dünyanız için, sizler frekansınızı yükselttiğiniz ve Beşinci Boyut ve daha üstü ile uyumlandığınız için, İlahi Kalpten yayılan bu Yüksek Frekanslı Işık dalgalarını daha fazla alabiliyorsunuz. Her Şeyin merkezindeki Tek Kalpten yayılan Işığın orijinal Işınlarını daha yoğun hissedebiliyorsunuz.
 
Bu süreç eski üçüncü boyut küresel sisteminin parçalanması ve Dünyada yeni Topluluk formlarının ortaya çıkışı ile birlikte gerçekleşmektedir. İndigo Kristal Varlıklar Dünyada Ruhsal Misyonlarını ifade ederlerken, şimdi ayağa kalkmaya ve fark yaratmaya hazırlar. Kanada’da olduğunu gibi, eski yolları yeni fikirler ve enerjiler ile değiştirmeyi seçen yeni hükümetleri görüyorsunuz. Ayrıca, genç insanların, Kristal neslin “hayır” ve “yeter” demek için ileri adım attığı Güney Afrika gibi yerlerde öğrenci hareketlerini görüyorsunuz. Bu değişim kasırgası, Yeni Dünya Izgaralarını demirlemek ve Yüksek Bilinç Seviyesinde Gezegensel Topluluk yaratan yeni Gezegensel Enerjileri karşılamak için Işık İşçileri ve Işık Savaşçıları tarafından yapılan tüm çalışmayla hizalanıyor.
Sevgili Işık Ailesi, bu kaotik bir zaman olarak görülebilirken, lütfen ayrıca Dünyada gerçekleşmekte olan derin değişimlerin de farkında olun. Gezegen İlahi Kalpten kendi Işık Kodlarını ve dönüştürücü bilgiyi alıyor ve bu Kutsal Birlik anı Işık Kodları olarak alınıyor ve Gezegensel Kalpte ve kendi İlahi Kutsal Kalbinizde saklanıyor. Her iki durumda da, bu ışık Kodları Yükselişinize ve Dönüşümünüze yardımcı olacak ve hızlandıracak.
Kutsal Birlik: Yeni Dünya Beşinci Boyut Beden Kalıbınızı Aktive Etme
Sevgililer, Yeni Dünyayı doğurmak için Cennetsel veya Galaktik enerjilerin bu hizalanma sürecinde, benzer bir işlem sizin Çok Boyutlu Beden Sisteminizde de gerçekleşiyor.
İlahi Kalbiniz ve Dünya Kalbiniz, kendi Kalp Merkezinizde Vesica Piscis veya Yıldız Kapısı yaratmak için uyumlanıyor. Ve bu anda, Işık Kodları 5B Fiziksek Bedeninizin Yeni Kalıbını üretiyor.
Bunu size açıklamak istiyoruz. Çok Boyutlu Enerji Bedeninizin iki enerji küresinden veya Enerji Kalplerinden oluştuğunu imgeleyin, buna Cennetsel Küre ve Dünyasal Küre adını vereceğiz veya Cennet ve Dünya. Bu iki Kürenin birleştiği merkezde sizin kendi güzel Kutsal Kalbiniz var.
Bu iki küre Galaktik Işık Kodları ve Frekans aktarımları ile kuvvetli bir şekilde aktive olduğu zaman, Kutsal Kalbiniz Dünyadaki yaşamınız ve fiziksel bedeniniz için yeni talimatları çıkarmaya başlar.
Bu zamanda, Elmas Işık Kodları yeni Beşinci Boyut Fiziksel Beden Tapınağının Aktivasyonu için İlahi Kalpten gelen yeni talimatları çıkarıyor. Bu fiziksel beden 3B Bedenden “daha hafif” ve daha az yoğundur ve bu nedenle bu aktivasyonun ve dönüşümün bazı semptomlarını hissediyor olabilirsiniz.
Öncelikle, özellikle Kalp bölgenizde stres semptomları olabilir. Kalp Merkeziniz İlahi Işığa uyumlanırken yoğun şekilde güçlü enerjiler alıyor ve göğüs bölgenizde kalp çarpıntıları veya sığ nefes alma ya da orta derecede stres deneyimliyor olabilirsiniz. Ayrıca kendi derin içsel süreçleriniz Dönüşüm içindeki Gezegensel Bilincin süreçleriyle uyumlanırken uykusuzluk ve uyku bozukluğu, olağandışı rüyalar da deneyimleyebilirsiniz.
11/11’de bu Yeni Dünya 5B Beden Kalıbı hücresel matriksinizde tam olarak aktive olacak. Sevgililer, bu zamanda Çok Boyutlu Sisteminizde Üç Kutsal Kalbin uyumlanması ile çalışmanın sizin için iyi bir fikir olacağını hissediyoruz. Bu, İlahi Kalp veya Kozmik Kalp, kendi Kutsal Kalbiniz ve Dünyanın Kutsal Kalbi arasındaki enerji akışını kolaylaştırır. Sadece uyumsuzluk ve akışa blokaj olmaması için, bu üç kalbin mükemmel hizalanmada olduğunu ve Elmas Işık Enerjisinin bunların arasında ve Dünya Kalbine aktığını gözünüzde canlandırın. Bu şekilde, sadece dönüşümünüzü destekleyen ve yardımcı olan İlahi Enerji akışına izin vererek ve kabul ederek, Dünyadaki amacınızı gerçekleştirmekte olursunuz.
Kutsal Birlik: Dünya, Deniz ve Gökyüzü
Sevgililer, sizin yeni Beşinci Boyut Beden Kalıbınızı aktive etmekte olmanız gibi, Dünya da aktive ediyor. Gezegen İlahi Kalpten gelen Güçlü Işık Enerjisi dalgalarını Gezegensel Bedeni yeniden uyumlamak ve yeniden tasarlamak için kullanıyor.
Bu süreç yıllardır devam etmektedir ve bir çoğunuz Dünya ile birlikte Yeni Dünya Gezegensel Izgara Çalışmasına katıldınız ve katılmaya devam ediyorsunuz. Bu, Yeni Dünyayı tasarlamakta, hayal etmekte ve tezahür etmekte Dünyanın sizinle birlikte çalışmasını sağlıyor.
Ama Dünya aynı zamanda, Yeni Dünya Gezegensel Bedenin değişimlerini ve aktivasyonunu kolaylaştırmak için Hava, Su, Ateş, Ruh ve Madde Elemental enerjileri ile de çalışıyor. Ateş, Su, Rüzgar, Toprak ve Ruh Gezegensel realiteyi yeniden şekillendirmek için hep birlikte çalışıyor. “Felaket” veya “fırtına olayları” gibi görünen doğal olayların çoğu, yeni şekillerde yeni topluluklar yaratabilmeniz için 5B Dünyasını yeniden şekillendirmek için Dünyanın ve Elementallerin birlikte çalışmasının kanıtıdır.
Eski tüketim toplumu ölmekte ve insanlar sahip olmaya ve tüketmeye ilgilerini kaybetmektedir. Kaynakların sürdürülebilir paylaşımına dayalı yeni bir felsefe İnsan Bilincinde doğuyor ve bu, Yeni Dünya Gezegenini yaratmak için Elemental Enerjilerin ve Doğanın Devalarının çalışması ile uyumlanacak.
Bu yavaş bir süreç olacak, ama sizler bu süreçteyken, Elmas ve Altın Işık ile dolu daha az yoğun bir Realitede Uyum ve Huzurun Parlak Geleceğine uyumlanmak için gerçekleşen değişimlerin ve Gezegenin kendi gelecek kaderini ve bedenini şekillendirdiği şekillerin farkında olun.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder