29 Aralık 2016 Perşembe

ARKTURUSLULAR: YÜKSELİŞ MERDİVENLERİ


800px-Blake_jacobsladder
YÜKSELİŞ MERDİVENLERİ
 Juliano ve Arkturuslular
David K. Miller kanalıyla
Sedona Journal of Emergence
Ocak 2017
Selamlar, Ben Juliano’yum. Bizler Arkturuslularız! Üçüncü boyut beşinci boyuta bağlıdır. Bu bağlantıların bir kısmı gezegeninizde iyi biliniyor ve kutsal yerler ve kutsal enerjiler tarafından temsil ediliyor. Siz yıldız tohumlarının bir kısmı bu yerleri ziyaret ettiniz. Eğer beşinci boyuta bağlı olmasaydı biyosferiniz de dahil üçüncü boyut var olamazdı. Gerçekte, beyninizin, ruhunuzun ve yüksek spiritüel enerjinin tüm yaşam formlarının – var olan her şey – beşinci boyut ile bağlantıları vardır. Sizin beşinci boyuta doğal bir bağlantınız var, bu bağlantı mirasınızın parçasıdır. Bu, genetik kodlarınızın parçasıdır. Siz zaten genetik yapınızda, genetik enerjinizde beşinci boyuta açılmaya ve deneyimlemeye sahipsiniz.Yükselmek için genetik yapıya sahipsiniz. Bu Adem ırkları olarak temelinizin parçasıdır.
Dünyadaki Mevcut Portallar
Sizin yardımınızla, yükseliş merdivenlerini indirdik. Bu gezegende yükselişiniz için spesifik olarak tasarlanmış daha fazla yerin olması gerektiğini kuvvetli bir şekilde hissediyoruz. Cennetsel merdivenler kavramı İncil’de ve tarih boyunca bir çok farklı kültürde ortaya çıktı. Cennet merdivenlerini kadim taşların üzerindeki hiyeroglifler olarak görüyorsunuz. Bunlar yüksek bir aleme giden bir yolun olduğu fikrini temsil ediyorlar ve her kadim kültür yüksek alemleri biliyordu ve çoğu zaman yüksek alemlere gitmek için eğitiliyorlardı. Bazı kültürler tırmanmayı temsil etmek için merdiven arketip sembolünü kullandılar. Yakub’un merdiveni kavramı Musevi İncilinde bulunur. Hatırladığınız gibi Yakup bir kayanın üzerinde uyuyakaldı. O normal bir kaya değildi; özel güçleri ve spiritüel enerjileri olan bir kaya idi. Belki bu kristal enerjisi ile karşılaştırılabilir, kristallerin bilincinizde ve bilinçdışınızda farklı kapılar açma gücü vardır. İncil hikayesinde Yakup uyurken, beşinci boyuta gitmeyi deneyimledi. Aynı zamanda, yüksek melek varlıklarının üçüncü boyuta inmek için bu merdiveni kullandığını gördü. Cennet merdiveni insanlığın, bu durumda Yakub’un melekleri görmesini sağlayan dönüştürücü enerji aleti olarak hizmet etti. Melekler her zaman herhangi bir yere inebilirler. Gerçekte merdivene gereksinimleri yoktur, ama belki kısıtlı algısal yeteneklere sahip olan üçüncü boyut varlıkları olarak sizler melekleri görmek için merdiven kavramına gereksinim duyuyor olabilirdiniz. Bu hikayede merdiven bir ışık koridoruna benzetilebilir. Bu, algısal yeteneklerinizi genişletmenize yardımcı olan özel bir enerji alanıdır. Merdiven beşinci boyutu görmenize yardımcı olur.
 
Yükseliş merdivenine yakın olduğunu zaman, genişlemiş görsel yeteneklere ve genişlemiş beşinci boyutsal yeteneklere sahip olursunuz. Enerjisel olarak beşinci boyuta bağlandığınız zaman, telepatik güçlere sahip olursunuz, spiritüel aletlere (aynı anda iki yerde bulunma gibi), yoğun meditasyon deneyimlerine ve elbette zamanlama doğru olduğunda yükselme gücüne sahip olursunuz. Yükseliş merdivenlerini şu andaki yeteneklerinizi geliştirmek ve yükselişinizi pratik etmek için spiritüel bir alet olarak görüyoruz. Tüm dünyaya bir çok yükseliş merdiveni indirdik. Bunlar Sant Pere de Ribes, Barselona, İspanya; Mt. Fuji, Japonya; Kudüs, İsrail; Tomaree Ulusal Parkı, Nelson Bay, Avustralya; Jobs Peak, Alpine City, Kaliforniya; ve Bell Rock, Sedona, Arizona’yı içeriyor. Bell Rock gücü büyüyen eşsiz bir boyutlararası portaldır. Yükseliş merdivenleri koridorlara benzer. Koridorlar üçüncü ve beşinci boyutlar arasındaki tünelleri birleştirir. Koridorda olduğunuz zaman, beşinci boyut enerjilerini daha direkt olarak deneyimleyebilirsiniz. Ayrıca koridorda olduğunuzda bir dönüşüm hissedebilirsiniz. Yüceltme denilen şeyi hissedersiniz. Bell Rock yükseliş merdiveni yükseltici bir koridor veya vorteks olarak kategorize edilir. Vorteksler yüksek alemlere veya İç Dünyanın alt bölgelerine erişim sağlayan koniye benzeyen enerji alanları olarak tanımlanır. Dünyada daha fazla topraklanmış hissetmenize yardım eden yatay erişim sağlayan vorteksler vardır. Yükseltici vorteks yükseliş merdivenlerini deneyimlemek için mükemmel bir yerdir. Bir merdiveni tırmanıyormuşsunuz gibi hissedersiniz. Yüksek varlıkların aşağıya indiğini deneyimlersiniz ve ruhunuzun güçlenmiş yüceltmesini hissedersiniz. Yükseliş merdivenine yaklaştıkça, doğanızda var olan beşinci boyut spiritüel ışığınız son derece aktive olur. Yükseliş merdivenlerine gitmeden önce pratik yapmanız gerektiğini ve bilinçaltınızı bu merdiven imgeleri ile yüklemeniz gerektiğini kuvvetli şekilde hissediyoruz. Yükseliş merdivenlerinden birine fiziksel olarak gidemiyorsanız, meditasyonlarınız sırasında resimlerden seçtiğiniz bir bölgeyi gözünüzde canlandırabilirsiniz.
Yükseliş Çağrısına Hazırlık
Bilinçaltı, düşünmeden şeyler yapmanıza izin veren Dünyanızdaki bir araçtır. Bilinçaltı bilinçli zihne tepki verir. Bir dansçı veya atlet olarak eğitim gördüğünüz zaman, bilinçaltınız ile çalışırsınız. Sporda ve dansta, düşünmeden tepki verebilmeyi istersiniz. Bilinçaltı da dil öğrenmeye ve meditasyon yapmaya dahildir. Belirli sonuçları tezahür ettirmek istediğiniz zaman, meditasyonlar sırasında gözünde canlandırma yardımcı olabilir. Bilinçaltı ile daha etkili bir şekilde çalışmanıza yardımcı olabilen kurallar ve aletler vardır. Temel aletlerden biri gözünde canlandırma ve imgelemedir. Bilinçaltı bilinçdışının üst katmanıdır. Yükselişe hazırlıkta, yükseliş merdiveninin görsel imgelerini indirin. Bu aktivite sizi yükseliş çağrısına anında karşılık vermeye hazırlar. Belki yükseliş çağrısının nanosaniyede gerçekleşen bir şey olduğunu anlıyorsunuz, ki bu o kadar hızlıdır ki sadece bir bilgisayar tarafından doğru şekilde ölçülebilir. Yükseliş çağrısı gerçekleştiği zaman, anında karşılık vermek istersiniz. Ne yapacağınızı düşünmek istemezsiniz; sadece üzerinde çalışmakta olduğunuz yükseliş aletleri ile karşılık vermek istersiniz. Yükseliş merdiveninin görsel bir imgesini damgalama veya indirme yükselişe hazırlanmanız için önemli bir alettir. Seçtiğiniz yükseliş merdiveni imgesini gözünüzce canlandırma pratiği yapın ve bu imgeyi bilinçaltınızda taşıyın. Rüya zamanınızda bu imgenin görünmesini istemenizi tavsiye ediyorum. Rüya zamanı imgelemesini kullanmak için bir teknik Carlos Castaneda’nın Don Juan’ın Öğretileri kitabında açıklanmıştır. Yazar rüya zamanında ellerinizi görmeye çalışmanız gerektiğini açıkladı: Uyanık bilinçte ellerinize bakın ve ellerinizi en büyük netlik ile görmeye çalışın. Sonra rüya zamanında ellerinizi tam olarak uyanık bilinç sırasında üçüncü boyutta gördüğünüz gibi görmeyi isteyin. ellerinizi gördüğünüz bir rüya görürsünüz. Bu egzersizin amacı, daha büyük psişik güç elde edebilmeniz için, rüya zamanınızda kendinizin farkınıza varmanıza yardımcı olmaktır.
Daha büyük psişik güçle, daha güçlü astral seyahat yapabilir ve spiritüel enerji alanınızı ve auranızın titreşim alanını hızlandırabilirsiniz. Aşağıda Castaneda’nın tekniğine dayanan ileri bir egzersiz var. Uyanık bilincinizde yükseliş merdivenine odaklanın. Odaklanırken, kendinize bu imgenin iki şey yapacağını söyleyin: (1) Bu yükseliş merdiveni rüya zamanınızda görünecek ve onu kullanabilecek ve ona tırmanabileceksiniz. (2) Bilinçaltınızı bu onaylama ile programlayın: “Yükseliş zamanında, yükseliş merdiveni imgesine sahip olacağım ve onu kullanabileceğim. Yükseliş sırasında seçtiğim yükseliş merdivenine gidebileceğim.” Yükseliş için farklı yollar vardır. Bir yerde dururken yükselebilirsiniz. Yatağınızda uyurken yükselebilirsiniz. Enerji alanınızı merdivenden beşinci boyuta anında hareket ettirmeyi gözünüzde canlandırma iyi bir uygulamadır. Yükseliş merdiveni yakınında olduğunuz zaman, fiziksel bedeninizin demateryalize olduğunu ve üçüncü boyuttan beşinci boyuta dönüştüğünü görün. Meditasyonlarınızı sırasında bunu uygularsanız, yükseliş deneyiminiz daha büyük kolaylık ve rahatlıklar gerçekleşebilir.
Yükseliş Kodlarını Açmak
Meditasyon uygulamasına başlamak için, İbranice kutsal cümleyi tonlayacağım “Kutsal, kutsal, kutsal Her Şeyin Sahibi”, çünkü bu yükseliş kodlarını açmaya yardımcı olur. Böylece, daha kolaylıkla dönüşebilirsiniz. Yükseliş kodlarını yükseliş merdivenleri ile ilişkilendirin. Önce Kadosh seslerini dinleyin [Tonlama: Kadoooosh, kadoooosh, kadoooosh, Aaaadooonaiiiiii Tssseevaaaoooot.] Bu egzersiz için, Bell Rock, Sedona, Arizona’daki yükseliş merdiveni imgesini kullanacağım. Bu, 1,5 metre yüksekliğinde güzel parlak – kırmızı bir kayadır. Bu, bir zamanlar suyun altında olan kadim bir kayadır. Kırmızı kayanın bir çok çatlakları var, çünkü çok fazla çevresel ve atmosferik enerji deneyimledi. Bell Rock çan şeklinde, bu nedenle ismi bu şekilde. Bell Rock’taki yükseliş merdivenine yaklaştığınız zaman, enerjilenmiş hissedersiniz; son derece enerji yüklenmiş ve hatta daha genç bile hissedersiniz. Sanki beşinci boyut bedeninize giriyormuşsunuz gibidir. Üçüncü boyut yaşamınızın düşüncelerinin ve üzüntülerinin yok olduğu görülür. Bu kayayı devasa bir çan şeklinde gözünüzde canlandırın ve çanın tepesinde beşinci boyuttaki yıldız gemimiz Athena’ya giden bir ışık koridoru olduğunu imgeleyin. Bu ışık koridorunun bir ışık merdiveni olduğunu gözünüzde canlandırın ve merdiveni tırmanan diğer yıldız tohumlarını görün. Bu merdivenin muhteşem güçleri var, çünkü çok boyutludur. Bu holografik bir merdivendir; bu nedenler, binlerce insan aynı anda onu tırmanabilir. Önde, arkada, solda ve sağda insanlar olabilir. Merdivene çabasız tırmanılır. Karşılaştırırsak, üçüncü boyut Dünya bedeninizde bir merdiveni tırmansaydınız, biraz çaba gerektirirdi. Genellikle merdiveni çıkmak için belirli miktarda kuvvet ve denge gerekir. Hatta yükseklik korkusu yaşayabilir ve merdivenin sabit olmayabileceğinden kaygılanabilirsiniz. Belki merdiveni tırmanırken merdivenin kaydığı deneyimler yaşadınız ya da aşağıda onu tutan birine gereksiniminiz var. Ama bu merdiven sağlam kayadır. Merdiven çok topraklanmış hissettirir. Düşme korkunuz yok ve merdiveni çıkarken, herhangi fiziksel bir çaba hissetmezsiniz. Fiziksel kuvvet kullanmak zorundaymışsınız gibi hissetmezsiniz. Sadece yukarı çıkma duygusu hissedersiniz, çünkü yukarı çıktığınızı düşünüyorsunuz. Bunu düşünün ve sonra bunu yapın – yukarı çıkmak ve merdiveni tırmanmak. Bu çok yumuşak, çok çabasız. Yukarı bakın ve melekleri ve ruhsal rehberleri görün. Merdivenin üst noktasında beni, Juliano’yu görüyorsunuz. Size yoğun enerji ve ışık gönderiyorum. Sizi Bell Rock yükseliş merdiveninin daha yükseklerine çeken bir mıknatıs gibiyim. Yükseliş zamanında beşinci boyuta yolcuğunuzun yumuşak ve çabasız olmasını sağlayacağım. Bell Rock’un tepesinde devasa bir altın enerji alanı var, bir çok insan yükseliş merdiveni ile çalışmaya dahil oluyor. Yakınınızdaki başka bir yükseliş merdivenine daha fazla bağlantılı hissediyorsanız (daha önce sözü edilenler gibi), meditasyonlarınızda o imgeyi kullanın. Tüm merdivenler sizi çabasızca Athena yıldız gemisine yükseltir. Düşüncelerinizin sizi yukarıya yansıttığını hissedin. Şimdi bu Bell Rock yükseliş merdiveni imgesini üçüncü gözünüzün önünde beyaz ekrana koymanızı istiyorum. Bu imgeyi ekranda tutun. Bu imgeyi tam olarak onu yarattığınız şekilde yükleyeceğiz – Bell Rock’un tepesinde konumlanmış merdiven. Seçtiğiniz herhangi bir bölgede Juliano’nun noktasında merdiveni görebilirsiniz. Şimdi imgenizin parlak olması için size omega ışığı (*) gönderirken bu imgeyi bilinçaltınıza yüklüyorum. Beşinci boyuttan gelen bu ışık frekansları çok renkli ve normalde üçüncü boyutta görülmeyen yoğunluğa sahip. Omega ışığı üçüncü boyutta çalışabilir, özellikle bir beşinci boyut üstadı onu Dünyaya gönderdiği zaman. Bu ışığın üçüncü boyut enerjilerini dönüştürme ve spiritüel çalışmanızı derinleştirme ve güçlendirme özel güçleri var. Omega ışığının onu kuvvetlendiren beşinci boyutsal gücü var ve sizin yükselişe reaksiyonunuzu aktive eder ve büyütür. Yükseliş merdiveni rüya zamanınızda ortaya çıkar ve ona tırmanabilirsiniz, ki bu muhteşem bir deneyimdir. Şimdi Omega ışığının imgenize geldiğini hissedin. Omega ışığı merdiven imgenizi dolduruyor. Üç sayısında, tüm imge bilinçaltınıza inecek. Ruhunuz, canınız ve egonuz uyumlanacak – bir, iki, üç. İmge bilinçaltınıza gitti. İmge bilinçaltınıza düşerken yükselmekteymişsiniz gibi hissedebilirsiniz. Omega ışığını kullanarak bu güçlü imgeyi başarılı şekilde yüklediniz. Meditasyon yaptığınız ve bilinçaltınız vasıtasıyla onaylamalar ve tezahürler kullandığınız zaman, bu tekniği kullanın. Arzu ettiğiniz imgeyi beyaz ekranınıza koyun, imgeye omega ışığı getirin ve sonra onu omega ışığında süsleyin. Bugün yapmış olduğumuz gibi onu bilinçaltınıza gönderin. Meditasyonlarınızda ve yükseliş uygulama çalışmanızda güçlü bir yükselme ve etki deneyimlersiniz. Bizim perspektifimizden, yükseliş çalışması pratik yapılmalıdır. Merdivenleri içeren bu güçlü yerleri kullanarak yükselişe hazırlanmalısınız. Bu merdivenler güçlü aletler ve aktivasyonlardır. Yükseliş kodlarını mühürler olarak düşünüyorum ve bunların kırılıp açılması gereklidir. Omega ışığını, mühürleri gevşetebilen veya kilidini açan bir lazer ışın demeti gibi düşünebilirsiniz. Şimdi etrafınızda omega ışığını gözünüzde canlandırın, çünkü o düşük titreşimleri uzakta tutan koruyucu bir ışıktır. Etrafınızda omega ışığına sahip olduğunuz zaman, düşük kuvvetler auranıza sızamazlar.
Işığı Almak İçin Omega Alıcılarınızı Hazırlayın
Omega ışığı alıcılığınız üzerinde çalışmak önemlidir. Auranızı güneş paneli gibi düşünün. Solar hücreler veya paneller Güneşten enerji alabilirler ve bu enerjiyi 12 – volt elektriğe çevirebilirler. Son bir kaç yılda daha etkili solar hücreler inşa etme teknolojisi büyük ölçüde ilerledi, şu anda kullanmakta olduğunuz güneş paneli hücreleri daha etkili ve daha güçlü. Solar hücrelerinizi korumak için bakım olacağını anlayın. Örneğin, kirlendikleri zaman hücreleri temizlemeniz gerekebilir. Ayrıca solar – hücre panellerinin Güneş almak için konumlandırılması gerektiğini düşünün. Auranızın etrafında omega ışığı almak için en etkili, alıcı hücrelere sahip misiniz? Auranız omega ışığını en etkili şekilde alacak kadar temiz mi? Auranızı yüksek ışığın yönünde döndürebiliyor musunuz? Merkezi Güneş şu anda Athena yıldız gemisine büyük miktarda omega ışığı yayıyor, Athena yıldız gemisi de omega ışığını size gönderiyor. Auranızı gözünüzde canlandırın ve etrafınızdaki enerji alanını görün. Auranızın dış kenarını parlak mavi bir çizgi olarak görün ve orada güzel enerjisel alıcıları görün. Bu alıcılara omega ışık alıcıları adı veriliyor. Bunlar auranızın her tarafındadır. Bu alıcıların saf ve temiz olduklarını görün. Aura ışık sensörlerinizin omega ışığını en etkili şekilde alabilmesi için, bu alıcılar en ileri spiritüel teknolojiye sahipler. Tüm auranızın etrafında çoklu omega ışık hücreleri var ve auranız şimdi omega ışığı alıyor. Işıldıyorsunuz, çünkü çok fazla ışık alıyorsunuz. Direkt güneş ışığının altında olan ve çok fazla enerji alan ve pilleri çok etkili şekilde yükleyen dünyadaki güneş panelleri gibisiniz. Siz şimdi omega ışığını üçüncü boyut enerji alanınıza işliyorsunuz. Spiritüel dönüşüm yasası, benzer düşüncede olan enerji alanlarının birbirini çektiklerini söyler. Enerji alanınız parlak omega ışığı ile dolu. Yükseliş merdiveni de omega ışığı ile dolu. Yükseliş anında, çok fazla miktarda omega ışığı akışı olacak. Yükseliş meditasyonlarınızdan, bilinçaltınız şimdi omega ışığına sahip ve rüya dünyanız yükseliş merdiveni imgesine sahip. Uyumadan önce yükseliş merdiveninin gözünüzde canlandırın. Bu güçlü ışık imgesi rüya dünyanızı doldursun. Beşinci boyut ışığına daha direkt olarak bağlanmak için gezegen etrafında diğer aletleri aktive ediyoruz.
Yükseliş için diğer etkili aletler tüm dünyaya indirilen on iki adet Arkturus eterik kristalidir. Bu kristaller dünyaya özel beşinci boyut şifa ışığı çekebilen omega alıcılarına sahiptir. Bir gezegen olarak dünya kilidinin açılması gereken özel yükseliş kodlarına sahiptir. Bu, şifa çemberleri, kutsal tonlamalar ve grup enerji bağlantılarını kapsayan özel çalışma gerektirir. Bu güçlü gezegensel çalışmayı yapmaya hazırsınız ve birlikte Dünya gezegeni için yükseliş kodlarını açmayı istiyoruz. Bunun gerçekleşeceği zaman yakında gelecek. Hepinizi çok seviyorum. Size omega ışığı gönderiyorum. Ben Juliano’yum.
* OMEGA IŞIĞI
Bu Omega Işığı, fiziğin normal yasalarını ve Dünyanın normal yasalarını çok aşan özelliklere sahip olan kuantum ışıktır. Bu Dünya gezegeni biyosfer dediğimiz şeyi yaratan yaşam gücünün ve spiritüel enerjinin birikimine sahiptir. Biyosfer aslında bu gezegenin etrafındaki enerjinin kuvvet alanıdır. Bu auraya benzer. Bir insanın aurasına benzeyen bir çok özelliklere sahip olan bir enerji alanıdır. Örneğin, Dünyanın aurası yaşam gücü enerji alanı içerir. Meridyenleri içerir. Bir çok farklı kaynaktan gelen kuvvet alanlarının farklı yollarını içerir. Bu farklı kaynaklar insanlık için henüz bilinir değil. Biz bu tür bir ışık kaynağı kullanmaktayız. Şifa için olan bu yeni ışığa kuantum ışığı diyoruz. O kuantum şifa için kullanılıyor. Ona ayrıca kuantum ışığının bir formu olan Omega Işığı adını veriyoruz. Omega Işığı evrende akan ilahi yaşam gücü enerjisinin parçası olan spiritüel bir enerji gücüdür. Omega Işığının özel bir gücü ve karakteristikleri vardır, çünkü evrende var olan yüksek kaynaktan gelir. Omega Işığının bu yüksek kaynağının muazzam şifa yetenekleri vardır. Biyosfere ve biyosferde yaşayan tüm varlıklara tamamlayıcı olan muazzam yetenekleri vardır. Omega Işığının büyük şifa özelliği vardır, çünkü biyosfer ile rezonanstadır. Biyosferin bir titreşim frekansı vardır. Evrendeki her şeyin bir titreşim frekansı vardır. Biyosfer özel bir frekansta ışır ve titreşir. Omega Işığı titreşir ve bu biyosfer ile nasıl rezonansta olacağını bilir, bu nedenle Omega Işığını hissedenler ve alanlar bir güncelleme alırlar, enerjisel sistemlerine enerji yükseltmesi alırlar. Daha bütün hissederler; daha birleşmiş hissederler ve en yüksek seviyede var olan spiritüel ışık ve enerji ile daha fazla temasta hissederler.
Omega Işığı normal insan görüş spektrumunda görünür değildir. Normal insan ölçüm cihazları ile de algılanmaz.
12 Kristalin Listesi ve Her Birinin Rolü:
  1. Mt Fuji, Japonya— Bu kristal şimdi gelişiyle açılmakta olan Lemurya’dan gelen yaşam güçlerinin enerjisini taşır. Bu ışığın büyük sırlarını ve gezegenin kadim bilgisini içeren kadim bir kristaldir. Kadim büyükbabalar ve büyükanneler ile bağlantısı vardır.
  2. Gölü, Bodensee, Almanya— Bu kristal Dünyanın ley hatlarına yeni bilgiler, yeni kodlar, yeni yapılar, yeni dinamikler sağlar ve yeni bilgiye erişmemizi sağlar.
  3. Moraine Gölü, Kanada— Lineer zaman/uzayın ve neden/sonucun normal yasalarını bypass edebilen Kuantum eterik enerji aktivasyon ışığını içerir.
  4. Shasta, Kalifornia, ABD— Kristal, Galaktik Kachina ve Arkturus Yıldız Kapısının birleşimi; Mt Shasta güçlü bir Yükseliş noktasıdır. Ayrıca ruhumuza, ruhsal gücümüze ve ruhsal misyonumuza kolay bir bağlantı sağlar.
  5. Volcán Poas, Kosta Rika— Bu kristal galaksileri farklı yönlerde iten ve çeken Büyük Çekici Güç ile bağlantılıdır. Ayrıca Yerkürenin enerji kanallarındaki bloke enerjiyi çekmeye ve boşaltmaya yardımcı olur, örneğin o bölgede denge yaratmak için Ring of Fire’ı modifiye etmek.
  6. Montserrat, Barcelona yakınında, İspanya— Bu görkemli yer kutsal bir sitedir. Juliano bize onun savaşlardan ve kutupluluktan özgür olduğunu ve kristalin güçlü, kutsal bir enerjiye sahip olduğunu söylüyor. Bu kristal kutsal ışık ile çalışmak için indirildi ve diğer kristallerin kutsal enerji siteleri olmalarına yardımcı olacak.
  7. Blue Mountains Ulusal parkında Grose Vadisi, Avustralya— Bu kristal Gaia Ana’nın Dişil Tanrıça enerjisi olan Gökkuşağı Yılanına bağlar. Avustralya’nın Aborijinleriiçin büyük önemi olan bir bölgedir.
  8. Taupo Gölü, Yeni Zelanda— Bu kristal zenginliğin ve bereketin temsilcisidir. Onunla çalışanlar için enerjinin büyük çekici kuvvetidir. Ayrıca Dünyadaki Yerli İnsanlaron spiritüel kuvvetinin ve gücünün yeniden onaylanmasıdır. Onları misyonlarına yeniden uyandırmaya yardım eder.
  9. Barrancas del Cobre (Copper Canyon), Meksika— Bu kristal bize Arkturus enerjisine yeni bir bağlantı verir, Alano Gezegeni ve orada yaşayan Alano isimli 5 nci boyut üstadına bağlanabildiğimiz bir bağlantı. Ayrıca kristal özel titreşme enerjisini taşır, bu başka boyuttaki kendimize veya nesnelere gitmemizi sağlar.
  10. Lago Puelo, Arjantin— Bu kristal Dünyaya ilk getirilen kristaldir. Bu kristal başlangıçta var olan enerjiyi, inisiyasyon enerjisini ve enerjiye bağlantıyı taşır.
  11. İstanbul— Bu kristal ifşa edilecek saklı bilgiler ve yüksek ezoterik bilgiler ile ilgilidir. İçsel Kodları açmanın anahtarları buradadır.
  12. Serra da Bocaina— Dünya 3 ncü ve 5 nci boyutlar ile etkileşim kurar. Bu kristal, 5 nci boyut enerjisinin 3 ncü boyutta tezahür ettirilmesini temsil eder. _,_.___
(Çeviri: Saffet Güler)

1 comments:

Unknown dedi ki...

Buna nasıl yorum yapılabilir ? Ya kabul edersin yada etmezsin

Yorum Gönder