13 Aralık 2016 Salı

GİRİŞ (DAVID WILCOCK YAZIYOR)

David Wilcock ve Corey Goode Güncellemesinin İkinci Bölümünün ilk kısmıdır. Çok önemli bilgiler içeriyor ve hepimizin aklımıza takılan bazı soruları cevaplıyor:

 corey goode ile ilgili görsel sonucu

Gerçek internet üzerinden patlıyor. Milyonlar ilk defa, gezegeni yöneten ve diğer iğrenç suçlarının arasında çocuk ticaretiyle uğraşan "negatif bir elit" in olduğunu öğreniyorlar.
Kabal'ın bu bilgileri tamamen yok etme gayretli çabaları, sorunun kapsamını yeni yeni keşfeden milyonları oldukça şaşırttı.

Bu bilgi son derece rahatsız edici olmakla birlikte, aynı zamanda doğrudur. Bir gezegen olarak iyileşebilmemizin tek yolu bireysel ve toplu olarak onunla yüzleşmek ve onunla baş etmektir.
Bu güncellemenin birinci bölümü, daha önce yazdığımız her şeyden daha hızlı yayıldı, ilk 100.000 görüntülemeyi 31 saatten kısa sürede elde etti, üç gün içinde 150.000 kişiye ulaştı ve Facebook’ta 10.000 kez beğenildi.

Belki de şaşırtıcı olmayan bir şekilde, (David Wilcock'un) sayfası bu yayımın yayımlanmasından sonra Wikipedia'dan tamamen silinmiştir. Zaten gerçekleri pek yansıtmıyordu, ancak şimdi yokoldu.
Birinci Bölümdeki amacımız, Kabal / NWO (Yeni Dünya Düzeni)/ İluminati'nin bütün gündeminin ne kadar hızla ortaya çıktığını göstermek için birleşik bir bilgi kaynağı yaratmaktı.
Birinci Bölümdeki veriyi okuyup anlamış olsanız bile, "Büyük Resim" in sadece küçük (ve çok olumsuz) bir yönünü tespit ettiniz.
Hikaye, çoğu insanın hayal edebileceğinden daha derin - her bir yeni ciltte epik bir bilim kurgu romanı dizisi gibi büyük sürprizlerle dolu.
 
KOZMİK İFŞAAT "SAHTE HABER" DEĞİLDİR
Haftalık Gaia Kozmik showumuzun izleyicisiyseniz veya Corey Goode'nin istihbaratlarının geçmiş güncellemelerini takip ettiyseniz, bu yeni gerçeği zaten biliyorsunuz demektir.
Corey'nin tecrübeleri o kadar tuhaf ki şüpheciler olarak tanımlananların çoğu bizi %10 kadar bile takip edemiyor.

Bununla birlikte, Corey'nin verdiği istihbarat, birçok diğer üst düzey kaynakların bana 20 yıl içinde sızdırdığı şeyler ile uyum içinde. Gerçek son derece şaşırtıcı ve karmaşık.
Bu bilgi, aynı zamanda, 2200'ün üzerinde toplam referansla üç farklı yayınlanmış kitabımda bilimsel olarak doğruladığım Birin Yasası'ndaki materyalle uyuşmaktadır.
Kabal şimdi, TV yayın dizilerimiz için ana portalımız olan Gaia da dahil olmak üzere 200 popüler siteyi kara listeye koyarak inanılmaz derecede sert bir adım attı.
Arkadaşlarınız onları görmenizi istemiş olsalar bile, Google, Facebook, Apple, Snapchat ve diğer kaynakları bu siteleri bulmanızı engellemek için kullanıyorlar.
YouTube, bu yazının birinci bölümünde bahsettiğimiz David Seaman’ın "Gerçek Çağırıyor" ve Alex Jones videosu da dahil olmak üzere bu skandal hakkında yayın yapan her kanalı agresif bir şekilde kapatıyor.
Bu, bir üçüncü dünya faşist diktatörlüğü işidir- demokrasiye uyan birşey hiç değildir. Eğer bu gerçekten de sadece büyük bir yanlış anlama ise, neden bu kadar agresif davranıyorlar?
 

NEDEN GAİA’YI ENGELLİYORSUNUZ?
Kozmik ifşaat sadece büyük bir şaka ise, Gaia neden Kabal’ın yasakladığı 200 listesine girdi?
Medyanın elitlerini nasıl tehdit ettik ki, bizi bulmanızı sağlayacak her şansı ortadan kaldırıyorlar-arkadaşlarınız size Facebook ya da Gmail ile link göndermiş olsa bile?
İçinde çalıştığımız dünyada, cevap basittir. En yüksek siyasi seviyelerde çocuk kaçakçılığı ve "ruh pişirme" sadece bunların başlangıcıdır.
UFO'lar, eski uygarlıklar, ileri teknoloji ve ET'ler ile alakalı herşey bu çok negatif Kabal tarafından sıkı sıkıya denetleniyor.
Bu gizli bilgilerin çoğu inanılmaz derecede olumlu ve neşe vericidir - birçoğunun Yükseliş olarak adlandırdığı yaklaşan toplumsal insan evrimi fikri dahil.
Kabal, efsanelerdeki devasa miktardaki altın ve hazineyi ve muhteşem bakireyi koruyan ejderha gibidir.
Bu grup bilgiye erişimimizi kısıtlamasaydı, şu anda çok daha fazla teknolojiyle çok daha ilginç bir dünyada yaşıyor olurduk.
 
COREY DOĞRUYU MU SÖYLÜYOR?
Corey ile son iki yılda her altı haftada ortalama bir hafta süre ile birlikte çalışarak, - gördüğü ve yaşadığı gibi - doğruyu söylediğine dair yeterli kanıtlar gördüm.
Ölüm tehditleri, ihanet, mali sıkıntı ve son derece zehirli tacize maruz kaldık. Bu yolculuk ne onun ne de benim için hiç eğlenceli ya da kolay değildi.
Bu sadece fiziksel bir savaş değil, aynı zamanda spiritüel bir savaş da. Kabal son derece negatif ve çevremizdeki insanları etkileyebilecek çok gerçek kuvvetlerle karışmış durumda.
Hata yaparak bahsi geçen bu kuvvetlerden gelecek saldırılara izin vermek çok kolay.
İçinde en başta başkalarına müdahale edilmesi de var. Bu son derece zor ve yorucu, ancak hepsi dünyevi anlamda oldukça sıradan şeyler.
 
Corey, çok sayıda insan ya da ET grubu tarafından kaçırılma da dahil olmak üzere paranormal kabul edilebilecek çok korkunç fiziksel deneyimler yaşamakta.
Kendimizi koruyabilmemizin tek yolu olabildiğince olumlu ve sevecen bir tutum sergilemeye çalışmaktır. Başka hiçbir şey yeterli değil. Bu, an ve an yaşanan birşeydir.
 
YARDIM TALEP EDEN BEŞ FARKLI GRUP KATEGORİSİ
Ayrıca şu anda bize bilgi veren ve bizden yardım isteyen beş farklı ana grup kategorimiz var. Bu güncellemede her biri hakkında daha fazla bilgi edineceğiz.
Bu grupların her biri, gezegenimizi kurtarmak için ellerinden geldiği kadar savaşıyor ve bu yolda büyük kayıplar veriyorlar.

Dünya İttifakı: Dr. Piekzenik, birinci bölümde bahsedilen ve bu grup adına konuşan adam. ABD istihbaratının 15 organizasyonunda ve birçok uluslararası fraksiyondaki cesur savaşçılardan oluşuyor.
MIC SSP (ordu endüstri kompleksi gi
zli uzay programı):Bunlar yakın zamana kadar "kasabada tek kendilerinin" olduğuna inanan grup. Kamuya açıklanmaya çalışılıyorlar.
SSP İttifakı (Gizli Uzay Programı İttifakı): Bu, MIC SSP kesiminden çok daha gelişmiş, SSP’den ayrılmış bir gruptur. SSP Kabal tarafından kontrol edilir, ancak SSP İttifakı kesinlikle Kabal tarafından kontrol edilmez.

İç Dünya İttifakı: Dünya yüzeyinin altında büyük mağaralarda yaşayan bazı farklı insan ET uygarlığı grupları vardır. Yeryüzünde gördüğümüz her ırk türü bu gruplarda görünür.
Küre Varlıkları İttifakı: Bu, "Koruyucular" olarak adlandırılan ve tüm güneş sistemlerinin spiritüel ve fiziksel meselelerini yöneten süper gelişmiş ET'lerin bir grubudur.
Bu farklı grupların beşinden de sürekli olarak bize “her zaman yeni bilginin acil açıklanması gerekli” şeklinde gelen taleplerin olması kolay değildir.

Bu beklentileri karşılamaya çalışırken engellerle ve zorluklarla cebelleşiyoruz.
Her ikimizin de üretkenlik seviyemizdeki periyodik kesintilere rağmen, Kozmik İfşaat her hafta yeni bir bölümle kesintisiz olarak yayınlanmaya devam etti.
Şimdi internet kara listesiyle bizi yok etmeye çalışan Kabal'ın doğrudan saldırısı altındayız.
Gaia’da, yenileri yolda olan, düzenli bazı haftalık şovların yanı sıra 7000'den fazla benzersiz ilham kaynağı ve gerçeği anlatan medya bulunmaktadır.
Gaia sitesinin hızı ve işlevi önemli derecede gelişti ve ayda on dolara kaydolmayı düşünürseniz şu an size ihtiyacımız var. Teşekkürler!
Ucuz bir Roku kutusu olan AirPlay ile, bir Google Play, bir Playstation veya bir Xbox ile, büyük ekran TV'nizde net, temiz ve neredeyse hiç gecikmeden izleyebilirsiniz.
 
KABALIN NİHAİ KURTULUŞ PLANI
İçeriden değişik kimselerden şu anda duyduğumuz şey, Kabal'ın tüm küresel tarihimizde ilk kez tam yenilginin eşiğinde olmasıdır.
İttifak, giderek daha fazla sayıda insan katıldığından giderek güçleniyor.
Kabal, zamanlarının bittiğini biliyor ve şu andan itibaren, nasıl teslim olacağı konusundaki görüşmelerini büyük oranda tamamlamıştır.

Aynı zamanda, Kabal'ın, Dünya İttifakı'nda, halka açıklanmasını görmek istemediği şeyler var. Bu nedenle bu bilgilerin nereden geleceği ve hepsinin ortaya çıkmaması konusu gündemde.
Bizim Kısmi İfşaat dediğimiz işte budur. Biz bu duruma karşıyız ve herkes için çok daha iyi olacak olan tam ifşaat için savaşmaya devam edeceğiz.
Milyonlarca olmasa da, yüzbinlerce insan, ifşa ettiklerimizin farkında ve kimse bu konuda kontrolünü kaybetmiyor. "Gerçekle başa çıkamazsın" bahanesi saçmalıktır.
SSP İttifakı, İç ve Küre İttifakı, geleceğimiz için "Optimal Zamansal Gerçeklik" olarak adlandırdıkları Tam İfşaatta ısrar ediyor.
 
ŞEKİLLENEN KISMİ İFŞAAT NEYE BENZEYECEK?
Kısmı ifşaat planı, bir miktar yanlışın kabul edilmesi, orta düzey Kabal yönetiminden suçluları ortaya çıkarma ve cezalandırma ve faydalı bir küresel mali sıfırlama içeriyor.
Planın kozmik yönü, belki de farklı seviyelerde ortaya çıkacak, üç farklı aşama içeriyor gibi görünüyor:
MIC SSP'nin resmi ve kamuya açıklanması. Söz konusu olan iki adet büyük, gizlenmiş yörünge platformları, uçan siyah üçgen araçları ve güneş sistemimiz boyunca seyahat etme yeteneği var.
Antarktika'daki yeni kazılan antik, yüksek teknoloji ürünü kalıntıların açığa çıkarılması. Bu, "Atlantis" in çok gerçek olduğunu ve düşündüğümüzden çok daha ileri olduğunu ispatlayacaktır.
Dünyada ve güneş sistemimizde - 1.8 milyar yılın üzerinde - son derece eski, çoğunlukla kristalimsi saydam bir alüminyum alaşımından yapılmış kalıntıların ortaya çıkması.
Bu güzel ve çok iyi bir sıçrama olmasına rağmen, bu hala sadece "Kısmi İfşaat" olup, tüm resmi anlamamızda boşluklar bırakmaktadır.

"İsteğe bağlı" kategorideki başka bir potansiyel plan, "Uzun Beyazlar" olarak bilinen tek bir ET grubunun olası ifşaatını içeriyor. Bu grup, Charles Hall'un ve diğerlerinin karşılaştığı gruptur.
Kabal bizi bu gruba tanıtmaya, uzunca bir süre orada olduklarını açıklamaya ve bu varlıklar tarafından sunulan mistik bir yeni dini takip etmemizi sağlamaya çalışabilir.
Bu kesinlikle insanlığın yararına olmayacaktır.
Üst düzey elitin insan ticareti zincirlerinin hızlanan ifşaatı bu konuları ön plana getiriyor. Kabal'ın zamanı doldu - ve bunu biliyorlar.
Uzun yıllar boyunca, suçlarının tam niteliğinin bilinir hale gelmesini engellemek ve halkın dikkatini başka yöne çevirecek bir kısmi ifşaatı planlıyorlardı.
 
DETAYLAR PLANLANDI
İttifak gruplarına yardım etme çabaları dahilinde, bu tarihin çoğu ve bu veriyi destekleyen bilimsel araştırma Tam İfşaat versiyonu ile beraber yeni kitabım Yükseliş Gizemlerinde yazıldı.
Kısmı ifşaat senaryosu, bugün çevremizde faaliyet gösteren herhangi bir ET(Dünya dışı) varlığını içermeyebilir.

MIC SSP ifşaatının kapsama çizgisi, eski ziyaretçilerin dışında ya da belki de ara sıra "Gri" ya da "Uzun Beyaz" olacak şekilde şekillenecektir.

Yakın zamanda yeniden yayınlanan X-Files TV şovunun ilk iki bölümü, MIC SSP'nin ve onların tüm inanç sisteminin "kısmen ifşa edilmesi" için gerçek bir plan oldu.
MIC SSP, güneş sistemimizin dışına çıkacak teknolojiye sahip değildir, bu yüzden hala bir kutuda saklanacağız - sadece biraz daha büyük bir versiyonda.
SSP, gezegenimizi iyileştirebilecek çok daha büyük bir teknolojiye sahiptir. Kısacası 50 ila 100 yıllık bir süre boyunca olacak bir kısmı ifşaatta, Kabal yine dünya nüfusunu azaltma gündemini gizlice takip edebilir.

Kabal, kısmı ifşaat senaryosu kapsamında kendisini "iyi adamlar" olarak yeniden markalamayı umuyor. Gündemlerini kurtarmak için bu onların son ve tek şansı.
Daha fazla uzatmadan mikrofonu Corey'ye teslim edeceğim, Corey, hikayemize buradan beraber yazdığımız yazıyla devam edecek. Bu, neler olup bittiğini öğrenmek için vakit ayırmanıza değer.
GİZLİ UZAY PROGRAMI (COREY GOODE VE DAVID WILCOCK TARAFINDAN YAZILMIŞTIR)
Şimdiye kadar Corey Goode olarak benim, dünyada gördüğümüz her şeyden çok daha üstün teknolojiye sahip Gizli Uzay Programında (SSP) 20 yıl çalıştığımı biliyorsunuzdur.
David Wilcock’a, Ekim 2014'te bildiğim her şeyi açıklamaya başladığımda, kendisi neredeyse 20 yıldır içeriden kişilerden ifadeler topluyordu.

Kozmik En Gizli seviyesinde ve üstünde diğer üst düzey içerdeki kişilerden birçoğundan aynı şeyleri duyarak tanıklığımı doğrulamayı başardı.
Bu içeriden tanıkların çoğunluğu tamamen kamuya açık değildi ve hiçbir yerde görünmüyordu ya da kamusal alanda herhangi bir kurguda yer almıyordu.
Çok sayıda korelasyon noktası vardı, yaklaşık 60 farklı çok özel örnek belirledikten sonra bir yerde saymayı bıraktık.

David'in en yüksek seviyede sınıflandırılmış bilgi hakkındaki bilgisi, aynı dünyayı, sahip olduğum dünyayı tecrübe etmiş insanlarla temas halinde bulunduğuna beni ikna etti.
Kendisi bu irtibatları, UFO'larla ve alternatif bilim ile alakalı oldukça kamuoyunda bulunan bir kişi olarak uzun yıllar boyunca gizliliğe olan titizliği ile kanıtlamıştır.
 
HAYAL ETMEK ZOR
İçerdiği gizlilik derecesi o kadar yüksek ki, çoğu insan SSP'nin dünyasını hayal edemez bile.
Dünya'da ya da güneş sistemimizdeki başka bir yerde, gerçek bir SSP üssü içindeki bir deneyim, "Men in Black" ya da "Guard of the Galaxy" filmindeki bir sahneye çok benzerlik gösterecektir.
Giderek artan sayıdaki görünüşte hayali filmler, televizyon ve video oyunları bizi nihai bir ifşaat için hazırlıyor.

Yerküredeki bazı gruplar, yalnız olmadığımızın farkındalar ve binlerce yıldır dünya dışı varlıklarla aktif şekilde irtibat halindeler.
1930'lu yıllarda Almanlar ET (Dünya Dışı Zeki Varlık) desteğiyle uçan tabak teknolojisi geliştirdiklerinde daha çok kişi ET ile kontak haline geçti.
O tarihten beri büyük ölçüde birbirine bağlı bir "ayrılmış uygarlık" genel halkın haberi olmadan gelişti.
 
WILLIAM TOMPKINS BAĞIMSIZ OLARAK ONAYLANDI
William Tompkins, “Selected By Extraterrestrials”'i (Dünya Dışı Varlıklarca Seçilmiş) yazarken benden veya tanıklığımdan habersizdi.
Bizimkisi sadece internette yayınlanmış bir hikaye idi ve Tompkins, internette olmayan 94 yasında eski bir askerdi.
İkinci Dünya Savaşı boyunca, o zamanlar Alman SSP'sine yerleştirilmiş 29 farklı ABD casusunu dinledi.
İkimizin söyledikleri arasında şaşırtıcı derecede yüksek korelasyon noktaları var - yine şans olasılığının çok ötesinde.

Tompkins benim tanıklığımdan haberdar olmadan önce Gaia röportajları düzenlendi, fakat tüm söyledikleri benim anlattıklarım ile uyum içindeydi.
Bu bilgileri karşılaştırdığımız birkaç bölüm var ve sonuçlar çok şaşırtıcı.
 
İLETİŞİM YENİDEN KURULDU
1990'li yıllarda ve 2000'lerin başlarında, çok kısa görev için olan karşılaşmalar dışında, 1980'lerin sonlarından beri SSP ile temel olarak "iletişimde" değildim.
David'le notaları karşılaştırmaya başladıktan yaklaşık dört ay sonra sürpriz bir şekilde bu dünyaya geri döndüm.

Ay'ın üzerinde, Ay Operasyonları Komutanlığı veya LOC olarak bilinen, zaten tanıdık bir üsse götürüldüm.

Bu noktada, David ifademin çoğunu toplamıştı ve hikayem hakkında Gaia'nın üst düzey yönetimine kapsamlı bir şekilde bilgi vermişti.
Dikkat çeken teknolojilerini Dünya'nın genel nüfusuyla paylaşmak isteyen SSP içinde bir İttifak kurulduğunu keşfedince çok şaşırdım.
Bu İttifak kısmen Solar Warden olarak bilinen benim de çalıştığım SSP kesiminden çıktı.
Orada toplam beş farklı SSP var ve Solar Warden bunların mensuplarının beşinin hepsinden oluşur.
"Solar Warden" kod adı hacker Gary McKinnon tarafından da keşfedildi ve bağımsız olarak William Tompkins tarafından doğrulandı.
 
KÜRE VARLIKLARI İTTİFAKI BÜYÜKELÇİSİ
SSP, hali hazırda 900'den fazla medeniyetle düzenli, daha seyrek olarak da pek çok başka medeniyet ile ticaret halindedir.
Ben SSP İttifakının, o zamana kadar gizemli kalmış bir grup olan, son derece güçlü pozitif ET'lerle irtibat kişisiyim.

Bu varlıklar, güneş sistemimiz boyunca park edilmiş yüzlerce dev küre ile geldi. Küreler 1990'li yılların sonundan bu yana geliyor ve o zamandan beri gizlenmiş durumda kaldılar.
David, NASA'nın kendi SOHO uydusunda görülen ve "Güneş Kruvazorü" olarak adlandırılan bu kürelerin ilk geldikleri zamanlardan beri farkındaydı.
Hiçbir başka ET grubunun bu büyüklükte herhangi birşeyleri yoktu, bu yüzden doğal olarak oldukça büyük ilgi kaynağıydı.
 
GONZALES ANAHTARDI
Beni bu dünyaya yeniden getiren "içerdeki adam"a güvenlik nedenleriyle Yarbay Gonzales takma adı verildi.

Ben ABD’de benzer kontak tecrübeleri yaşarken, Yarbay Gonzales SSP'de bulunduğu sırada Küre Varlıkları ile kişisel olarak kontak halindeydi.
Gonzales, bu karşılaşmaları bir süre komuta zincirine bildirmedi. Ben de ne yaşadığım hakkında kimseye bilgi vermedim.

2015 Şubatının sonlarında, Küre Varlıkları, Gonzales aracılığıyla beni adımı vererek talep etti. Gonzales benim kim olduğumu bilmiyordu ve üstleri beni araştırıp bulmalıydı.
"Küre Varlıkları" tarafından ismim ile talep edilene kadar SSP İttifakıyla etkileşime girmeyi tamamen reddettim - İttifak insanlık için olumlu bir şey yapmaya çalışıyor olduklarını düşünse de.
Negatif ET'ler, zulüm, diktatörlük ve kendi kendine hizmet mesajını desteklemek için yeryüzündeki en varlıklı ve güçlü seçkinlerle bir araya gelmeye çalışır.
Pozitif ET'ler, başkalarına hizmet mesajlarını paylaşmaya yardımcı olabilecek kişilerle iletişim kurmaya çalışır.
 
ORTAYA ATILDIM
Böylece SSP İttifakı ve Küre Varlıkları arasındaki tartışmanın ortasına efektif bir şekilde atılmış oldum.
Dahası, Küre Varlıkları, yalnızca SSP İttifakı ile değil, dünyadaki genel halkla perspektiflerini paylaşarak büyükelçi olarak görev yapmamı istedi.
Küre Varlıkları pekçoğunun Yükseliş dediği epik insan evriminde bize rehberlik yapmak için buradadır.
Bunun bana, DNA'da ve bilinçteki ilerlemeleri tetikleyen, Güneş'ten büyük bir enerji salımını içereceği söylendi.
 
Wilcock'un yeni kitabı Yükseliş Gizemleri, birçok farklı kültürden böyle bir olayın eski kehanetlerine atıfta bulunmaktadır.
Dev küreler, bu geçişin olabildiğince pürüssüz olmasına yardımcı olmak için kullanılan canlı bir teknoloji biçimidir.
Bu kürelerin yardımı olmadan, böyle bir geçiş büyük ihtimalle felaket gibi ve büyük ölçüde öngörülemez olurdu.
 
MAVİ KUŞSU VARLIKLAR
Etkileşimde bulunduğum ana ET grubu, iri gözleri ve vücutlarında kuş gibi mavi tüyleri olan insan yapısında Mavi Kuşsu varlıklardır.
O zamandan beri, bu varlıkların, Ra ve muhtemelen Thoth gibi kuşlara benzeyen "insan tanrıları” yoluyla Mısırlılara gözüken grup olduğunu keşfettik.
Onların başlangıçta pozitif öğretileri, Birin Yasası serisinde anlatıldığı gibi, olumsuz olarak değiştirildi.
William Henry, Kozmik İfşaatta belirtildiği üzere, Mavi Kuşsuların eski Mısır ve diğer kültürlerdeki tasvirlerini buldu.
 
Kuş kafalı insansılar, Babil ve Güney Amerika yazıtlarında ve Mısır'daki yazıtlarda görülüyor.
Bazı İncil bölümlerinde Başmelek Cebrail’in kuş benzeri bir görüntüsü olduğu açıklanır.
Yerli Amerikan kültürleri ayrıca "Kuş Kabileleri" ile temas kurduğunu ve Japonlar geçmişte "dağlarda Tengü kuşları" olduğunu bildirdi.
Mavi Kuşsular, dev kürelerle ilişkili beş gizemli, son derece gelişmiş ET ırklarından biridir.



0 comments:

Yorum Gönder