21 Aralık 2016 Çarşamba

OY ÇALMAK YETERLİ OLMAYACAKTI

 
Trump’a oy verecek çok sayıda kişi Soros'a ait olan oylama makinesinin arızalanacağını ve seçimlerin çalınacağına dair beklenti içindelerdi. 
Hillary için kilit eyaletlerdeki 100 oydan yaklaşık birinin değişmesinin yeterli olacağını hesapladılar ve yanlış yaptılar.
Az önce söylediğim gibi Soros'un şu anda ayaklanmaların çoğunu finanse ettiği söylendi. Ayrıca Kabal tipi gruplardan Rusya'ya karşı yapılan intikam saldırıları da var.
Şu anda İttifak ve Kabal arasında çok fazla inişli-çıkışlı şeyler olduğunu ortaya çıkardım. POTUS pozisyonlarını kaybetmemeliydiler.
ÇOK RAHATSIZ EDİCİ BİLGİLER
David’in Birinci Bölümde paylaştığı gibi Dr. Steve Pieczenik, İttifak'ın Pizzagate e-postalarının arkasında olduğunu açıkladı. Onları sızdırdıklarında tam olarak neleri bulabileceğimizi biliyorlardı.
Toplum, ABD Hükümeti'ndeki tüm seviyelerde olan bitenler hakkında bazı çok rahatsız edici bilgiler için hazırlanıyor.
ABD’de (her iki Siyasi Parti'den) ve AB'de pek çok etkili kişinin bu büyük pedofil halkasının bir parçası olduklarını göreceğiz.
Bu seks-kölesi halkası aynı zamanda, güçlü insanları büyük miktarlarda para ödemek ve politik kararlar alma biçimlerini etkilemek için şantaj aracı olarak da kullanıldı.
Bu rahatsız edici gerçekler ifşa edildikten sonra, toplum sadece gerçeğin daha fazlası için hazır olmayacak, onu talep etmek için sokaklara döküleceklerdir.
Yüzeyin altında ne kadarının saklandığını gördüğümüzde ve bunun sadece "buzdağının ucunu" oluşturduğunu gördüğümüzde, herhangi bir güç grubunun halkı kontrol etmesi o kadar kolay olmayacaktır.
İNSANSIZ HAVA ARACI (DRON) TARAFINDAN ZİYARET
Bu irtibatları yeniledikten kısa bir süre sonra karım, saat 13.00’da arka kapıdan geldi ve evin çevresinde insansız bir hava aracının (dron) uçtuğunu söyledi.
Koşarak dışarı çıktım ve evin çevresinde ve otopark noktasında uçarak evimizi gözetleyen beyaz renkli bir dron gördüm.
Sonra aniden, çok uzakta olması gereken kalkış noktasına doğru çabucak uçtu.
Son zamanlarda, dronların çalışma ve denetlenme biçimleri bakımından uçaklarla benzerlikler taşıdıklarını öğrendim.
Ayrıca, bazılarının oyun denetleyicilerini veya radyo uzaktan kumandalarını taklit eden uçuş kontrol sistemlerine sahip oldukları bildirildi.
 
KISMİ İFŞAATIN BİR PARÇASI OLARAK TAM BOYUTLU DRONLAR GÖKYÜZÜMÜZDE BELİRECEKTİR
Bana yakın gelecekte, gökyüzümüzün şu anda çok popüler olan araçlara çok benzeyen üç ve dört rotorlu uçaklarla dolduğunu göreceğimiz söylendi.
Ayrıca bu Tri ve Quad-Copters'ların çarpışma önleme sistemleri ve otomatik pilot özellikleri gibi gelişmiş özelliklerle neredeyse tamamen otomatik olacağı söylendi.
Bu senaryo, sınırlı ve kısmi ifşaat programının bir parçası olacaktır. Kabal bunun insanlığa anti-yer çekimi teknolojisinin anlatılmasının daha uzun bir süre sonraya ertelenmesine neden olacağını ummaktadır.
Bu uçakta bulunan rotorların ve motorların gizlilikleri kalmadığı zaman anti-yer çekimi teknolojileri ile yer değiştirebileceği söylendi.
Ordu ve polisin yanı sıra çeşitli sivil endüstriler tarafından da çokça kullanılacaktır.
İLGİMİ ÇEKTİĞİ İÇİN KENDİ DRONUMU SATIN ALDIM
Bu dronlara ilgim o kadar arttı ki kendi dronumu satın almaya karar verdim.
GPS'i olmayan ucuz bir dron satın aldığım için tek yaptığım şey tekrar tekrar çarpmak oldu.
Kendi dronumu satın aldıktan kısa bir süre sonra başka bir dronun evimin çevresinde keşif yapmasının tesadüf olduğuna inanmıyorum.
Bu ziyaret, yerel bir elektronik oyuncak mağazasından ucuz bir dron satın aldığım aynı hafta ve en son raporumu yayınladıktan sadece on iki saat sonra gerçekleşti.
GÖLGE BİR DEVRİM
Son raporumu okuduysanız Amerika'da bir gölge devriminin olduğunu ve Dünya İttifakı tarafından desteklendiğini duymuşsunuzdur.
Bu savaşın çoğu arka planda ve internet üzerinden gerçekleşiyor ve şu anda sadece ortaya çıkan hava kabarcıklarını görmeye başlıyoruz. 
Sanırım insanlık için yumuşak bir geçiş ve tam ifşaat için meditasyon yapmalıyız.
Gözlerimizin önünde pervasızca ortaya çıkan bu yozlaşmadan daha önce kitleler hiç bu kadar haberdar olmamıştı.
Büyük bir geçiş döneminin başlangıcına tanıklık ediyoruz. Herhalde artan sıkıntılar olacaktır, ancak nihai sonuç buna değecektir.
Bu zaman dilimi boyunca onurlu bir şekilde yol alabilirsek, binlerce yıldır bizden çalınmış olan Bilinçlilik Rezonansı için kendimizi hazırlayacağız.
ANTARKTİKA VE KABALIN TESLİMİ
Geçtiğimiz yıl içerisinde dünyadaki farklı siyasi ve dini liderler Antarktika'ya getirildi.
Yeni arkeolojik buluntular bunun önemli bir nedeni. Heyecanla bu bulguları geziyorlar.
Kaynaklara göre, Kabal, Yeni Zelanda'daki bir adaya, Güney Amerika'nın bazı bölgelerine ve Antarktika'ya kaçmayı planlıyor.
Eğer öyleyse, bu toplantılar İttifak'a, bu Gizli Dünya Birliği'nin kilit üyelerinin öfkeli Amerikan halkının adaletinden kaçmaya hazırlandığının bir işareti olabilir.
Kabal seçimi çalabileceklerini ve kaderlerinden bir kez daha kaçabileceklerine inanmıştı. Onlar yanıldılar.
Belki de en garip gelişme, ABD'li üst düzey diplomat John Kerry'nin seçim gününde Antarktika'ya doğru uçtuğu zamandır: http://www.rferl.org/a/us-top-diplomat-kerry-…/28098262.html
Buzz Aldrin de bu kalıntıların olduğu yerleri ziyaret etti ve bir şey onun hastalanmasına ve planlandığı zamandan önce bölgeyi terk etmesine neden oldu.
SON BÖLÜM (DAVID WILCOCK TARAFINDAN GİRİŞ)
Corey, okuduğunuz her şeyi en son Gaia TV çekimlerinden hemen önce koymuştu. Aslında yazılar, röportajlarımızdan önce düşünceleri düzenlemek bakımından önemliydi.
Çekimlerden eve döndükten kısa bir süre sonra hem Corey hem de benim için şaşırtıcı deneyimler oldu.
Daha önceden sadece birkaç saat süreceği söylenen ancak ben yatağa girene kadar devam eden bir elektrik kesintisine oldu.
Elektrik olmadan ev soğuk ve karanlıktı ve rahatça yaşamak için "hazırlık malzemem" e güvenmek zorunda kaldım.
OLDUKÇA UZUN SÜREBİLECEK BİR ELEKTRİK KESİNTİSİ MEYDANA GELEBİLİR
Bunun, Kabalın indirilmesinin son safhasına girerken oluşacak kitlesel bir elektrik kesintisinin senkronize bir uyarısı olabileceğini gördüm.
İttifakın kilit Kabal operatörlerini tutuklamalarının son aşamalarına gelindiğinde, yaklaşık iki hafta ya da biraz daha fazla sürebilecek bir elektrik kesintisinin olabileceği uzun süredir devam eden söylentiler arasındadır.
Bu öncelikle kaçmalarını önlemek ve tutuklama süreci boyunca panik ve sivil kayıpları en aza indirmek için hazırlanmıştır.
Elektrik kesintisinden kısa bir süre sonra, Corey ve ben Skype metni üzerinden konuştuk ve makalemizi aramızda geçen bir söyleşi ile kapatmaya karar verdik.
Bu noktaya gelindiğinde, Corey hikayemize eklenebilecek yeni deneyimler yaşadı - ancak henüz yazmak için zamanımız olmadı.
Söyleşimizi bazı belirli bölümlerde daha okunaklı hale getirmek için yeniden düzenleyip geliştirdik.
COREY VE DAVID ARASINDAKİ SÖYLEŞİ
[12/3/16, 2:14:11 AM]
D: Sadece bir günlük elektrik kesintisi yaşadık. Her şey zifiri karanlıktı ve gece yarısından sonra, herkes soğukta uyuduktan çok sonraya kadar da elektrik gelmedi.
İki haftalık elektrik kesintisi senaryosuyla ilgili düşüncelerin neler? Bu, beş alarm seviyeli bir yangın uyarısı gibi görünüyordu ve bana bir geceden daha uzun süre hazır olmam gerektiğini söylüyordu.
C: Bu nedenle mesajda en az iki haftalık erzak bulundurulması konusundan bahsettim. Ben kesinlikle hazırım.
ÇOK HIZLI BİR ŞEKİLDE AÇIĞA ÇIKIYOR
D: Kabalın, başka hiçbir işe yaramadığında Trump'u mahvetmeye çalışmak için finansal bir çöküş oluşturacağı da görünüyor.
Pizzagate, dün İnternet'te bir numaralı hikayeydi; bunun bir içerik toplayıcı olan Digg'in en üst sıralamasında olduğu ortaya çıktı. Ben bunu fotoğrafladım.
Bütün bunlar çok çabuk bir şekilde açığa çıkıyor.
Ana akım medya, "hiçbir delil ve mağdur yoktur" diyerek devam ettikçe bu durum bunu yapan çocukların uyanmasına ve daha da savaşmalarına neden oluyor. Bu çok ilginç.
SÖZLEŞMELERİN ÇOĞU YAPILDI
C: Şu anda arka planda olan bitenler kaplumbağa hızında hareket ediyor.
İttifak ve Kabine arasında görüşüldüğünden bahsettiğimiz şeylerin hepsi şimdi çoğunlukla kabul edildi.
Bu arada, elitle bağlantılı çok sayıda insanın işlerinden istifa ettiğini görmeye hazırlanın. 
Tabii ki ülkeden kaçamayacaklar, ancak Trump’ın başkanlığının protesto edildiği yerler dışındaki daha güvenli bir bölgeye "göç edecekler”.
D: Vay canına. Seçimden bu yana ne kadar geçtikten sonra tam bir anlaşmaya varmışlar?
C: Bu anlaşmaların çoğu, seçimlerden önce finale yaklaşmıştı ancak pek çoğu da seçim sonuçları belirginleştikten sonra ortaya çıktı.
D: Bu veriler güncellenebilir ve güncel olmalıdır. Bu kadar güç kaybetmeleri, benim için büyük bir kozmik yeniden başlama noktasıydı.
Kabalın neler olduğunu gördükten bir anlaşma yapması mantıklı geliyor.
Bununla birlikte, temel öğretileri "ihanet, emrin ilk kuralı" dır, bu nedenle, herhangi bir anlaşmayı kabul edip gerçekte bu anlaşmaya uymaları olası değildir.
ANTARKTİKADAKİ KEŞİF
C: Şu anda, Antarktika'da gerçekten büyük bir keşif yapıldığına dair bir düzine teyitim var.
Gerçekten de, tüm kıta ve adalar boyunca ve ayrıca buzulla kaplı arazinin altındaki yeraltı tesislerinde yığılmış birçok türde kalıntı ve eser bulunmaktadır.
D: Çok güzel.
C: Güncellemenin geçerli olabilmesi için yeni bir güncelleme gerekecek. Ama ben onunla ilgilenebilirim.
D: Bu Antarktika keşfi, kazıyla birlikte buzulların erimesiyle mi ortaya çıktı ya da sadece kazıyla mı açığa çıktı?
C: Bir miktar erime vardı ancak çoğu yıllar boyunca süren kazı işiyle ortaya çıktı.
Kazıları yapmak ve inşa etme gereği ortaya çıktığında yeni alanlar yaratmak için "Buharlı Üfleyiciler" kullanıldığı söylendi.
ÇOK GENİŞ ALANLAR BOYUNCA YENİ KALINTILAR
D: Buhar üfleme makineleri kulağa mantıklı geliyor. Binaların ve teknolojik kalıntıların bulunduğu Manhattan büyüklüğündeki bir alandan mı bahsediyoruz? Bu kadar büyük mü?
C: Çok büyük metrekarelerdeki kalıntılar keşfedilmiştir ancak şu ana kadar sadece küçük bir yüzdesi kazılmıştır.
D: Dolayısıyla, buz altında bir tür kubbede korunarak kalmış kalıntılar şeklinde değil .
Orada hala çıkarılacak şeylerin olduğunu düşünüyorum. Hasar görmemiş şekilde kalan bina var mı?
C: Bölgede aniden ortaya çıkan buzlanma nedeniyle hepsi düzleşmiş, ezilmiş ve yıkılmıştı.
Tüm vahşi yaşam, tonlarca ağaç/bitki sanki durdurma düğmesine basılmış gibi donmuş durumda bulunmuş. Ayrıca Adem öncesine ait pek çok insan bedeni de bulunuyor. 
D: İlginç. Bazı çok özel durumlar olmadıkça, her şeyin tamamen çökertileceğini umuyordum.
Bir sürü dev hayvan var – değişik otçul memeliler, mastodonlar, toksodonlar, kaplumbağalar ve daha neler. O zaman biyosfer çok farklıydı.
C: Bu kesinlikle doğru. Zaten aniden donmuş tarih öncesi hayvanların da bedenlerini çıkartıyorlar.
COREY RÜYA SEMBOLÜ OLARAK KULLANILIYOR
C: Ka 'Aree’nin bana birçok insanın yeraltı üslerinde ve uzay gemilerindeki küçük sınıflarda onlara bir şeyler öğrettiğime dair rüyalar gördüklerini söylediğini hatırladım. 
Bunun nedeni, birkaç farklı "grup" un beni rüyalarda avatar olarak kullanmaları ve insanların da beni bilinçaltında bu konuma yerleştirmeleridir.
Bunlar çok garip şeyler ve bundan hoşlanmıyorum. Bir avatar rüya halinde her şeyi yapmak için kullanılabilir.
D: Bu duyguyu biliyorum. İkimize de binlerce kişi rüyalarında bizi gördüklerine dair mesajlar yazıyordu. 
Onlara, tam anlamıyla oralarda olmadığımızı ve ne deneyimlediklerinin farkında olmadığımızı hatırlatmalıyız.
Rüyalar doğaları gereği sembolik ve metaforiktir ve yaptığımız çalışmaya dayanarak bu semboller genellikle Jung'un terimleriyle insanların "aşkın yönü" nü temsil eder.
C: İç Dünya gruplarının yanı sıra ET'lerden ve hükümet tipi örtülü operasyonlara kadar pek çok gerçeküstü iletişim şekilleri bulunmaktadır.
İnsanlar şu an ne hatırladıklarına kesinlikle dikkat etmelidir.
KABALIN SONUNDA POZİTİF HİSSEDECEK BİR ŞEYLERİ OLUYOR
C: Son istihbarat bilgilerimin çoğunda eski teknolojiler ve kalıntılarla ilgili keşiflerin "elit" topluluklarda büyük bir vızıltıya neden olduğuna dair bilgiler var.
Kolektif olarak nasıl bitireceğimize karar verdiğimiz bu en büyük zaman diliminde, tarih öncesi zamanımıza geri dönmemiz çok ilginç.
D: Belki elitlerin nihayetinde olumlu hissedecek bir şeyleri oluyor. İttifakla bir anlaşma imzalamak ve belki de bir kereliğine de olsa yalan söylememek kendilerini daha iyi hissettirebilir.
KEŞİFLER HERKESİN DİKKATİNİ ÇEKTİ
C: Bu gruplar şu anda geçici bir sessizlik halindeler ve son keşiflere odaklanmış durumdalar.
D: Bu gruplar zaten pek çok ilginç şeye erişiyor, ama belki de bu keşif daha çok dünya kaynaklı grupların hoşlarına gidebilecek türden bir şeydir. Bu grup gezegen dışı bir şey görmemiş olan bir gruptur. Bu nedenle bu kadar çok heyecan olması mantıklı görünüyor. 
C: Bu, buzun altında ve dünyanın çeşitli bölgelerinde var olduklarını bildikleri ya da duymuş oldukları kalıntılardır.
Yaklaşık olarak on ila onsekiz bin yıl boyunca ilk defa birileri bunlara ulaşabildi. Yani evet ... pompalandı.
D: Buzz da bunları görebilmiş ve bu nedenle de sağlık sorunları ortaya çıkmış görünüyor .
C: Yaşlı kalbi muhtemelen Mars Görevi gömleğinden dışarı fırlayacaktı.
NE BULACAĞIZ?
D: Binalardan herhangi biri, içinde yürünebilecek kadar sağlam ve dik duruyor mu? Herhangi bir güç sistemi hala fonksiyonel bir şekilde çalışıyor mu?
C: Yerin yüzeyinde tamamen yassılaşmamış bazıları varmış gibi geldi.
Kalıntıların çoğu mağaralarda yerin altında. Yerin altında Adem öncesi zamanlardan kalan daha da fazla eski kalıntılar mevcut, sanki ufak bir kazı yapsak bir şehir bulabilecekmişiz gibi. 
Böylece yüzeyde kazılar yaptıkları gibi bu eski gruplara ait yerin altında kalan mağara şehirlerde/askeri komplekslerde de kazılar yapıyorlardı.
BUNLARI HALKA AÇIKLAYACAKLAR
C: Eski Yabancılar bu şeylere delirecektir.
D: Bunu beklenenden daha önce kısmi ifşaatın bir parçası yapacaklar mı?
C: Öyle olacağını sanıyorum, çünkü bu bulguları çok gizli tutmaya çalışmıyorlar ve kısmi ifşaat için mutabakata varılan bir gündem var.
D: Vay canına. Bu son derece heyecan verici olacak.
Muhtemelen, gezegenin dışıyla ilgili bir şeyle başlamak yerine önce dünya kökenli bir şeyle başlamayı tercih ederler. Bu çok mantıklı.
TÜM İYİ ŞEYLERİ ÇIKARIYORLAR VE TEMİZLİYORLAR
D: Muhtemelen daha açılmadan önce tüm "iyi şeyleri" kaldırmak için uğraşıyorlar. Bu şekilde, sadece onların izin verdikleri şeyleri "keşfetmemize" izin veriyorlar.
Yani en iyi teknoloji muhtemelen orada olmayacak.
C: Evet, daha önce bahsettiğim rift sistemi ile dev elektro-maglarla büyük eserleri taşıyorlardı.
D: Gördüğüm kadarıyla, bu grubun nasıl çalıştığını çok fazla biliyorum yıllarca çalışmanın verdiği bir alaycılıkla.
C: Evet, taktikleri yüzlerce yıldır değişmedi. Arka planda devam eden şeylerin tümünü bilerek olumlu olmak zor, ancak elimden gelen her şeyi yaparım.
TÜM BUNLAR NE ZAMAN BAŞLADI? VE NE BULDULAR?
D: Farklı zamanlarda oraya üst düzey Kaballar gezmeye gidiyorlar mı? Ve keşif ne zaman hissedilebilir bir hale geldi?
C: İlk keşifler bir süre önce gerçekleşti, emin değilim. Uzaydan çok ileri teknolojilerle taramalar yaptıktan sonra buzun altında ne olduğuna dair fikirleri oluştu.
Bir bölgede kazı yapıyorlardı ve kuru toprak olarak görülen yerlere dağılmış bir şekilde daha başka pek çok kalıntıyı keşfettiler. Bu zamanla oldu.
Çeşitli gizli örgütlerden çeşitli önemli kişileri getirmeden önce, bulduklarının ne olduklarını inceliyorlar ve bir kısmını dışarı çıkarıyorlardı.
Sonra Ohio'daki staz çemberindeki gibi "Kabal Disneyland"ı şeklinde turlar düzenlediler.
Kazı yapmaya devam ediyorlar, ancak buzu temizledikleri alanların çevresinde neler olduğunu biliyorlar.
Tüm buharlı kazıların buz tabakasının yüzeyinin ortaya çıkardığı alanlarda çökmesine neden olabileceğinden endişe ediyorlar.
Bence bu kazıları daha da ilerletmek ve genişletmek için bir takım yollarla halka açıklamaları gerekecek.
Çeviri: Lora Ateş



2 comments:

Unknown dedi ki...

Türkiye olarak , antartika kazılarına gözlemci göndermeliyiz ordaki tarih belkide türk tarihi

ersin obay dedi ki...

Türkler mu kıtasından dünyaya yayılmıştır bazı ülkelerde uygarlıklarını devam ettirmiştir, Uygurlar mayalar aztekler amerika yerlileri..

Yorum Gönder