17 Aralık 2016 Cumartesi

KRYON: “ALAN – BÖLÜM İKİ”


15390816_10211109739999836_6928838098958916148_n 
Bu canlı kanallık Anchorage, Alaska’da verildi
 Lee Carrol kanalıyla 7 Ağustos 2016
 Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Bu sabah bir mesaj verdim ve bunu bu kanallıkta daha sonra özetlemek istiyorum. Mesaj gözden geçirmeyi dilediğimiz bir kavramı anlatıyordu. Bu birçoğunuzun işitmediği bir kavramdır ve bunu anlatmak ve ayrıca buna başka bir şey eklemek istiyorum.
Alan, Bölüm 2
Bir süre önce, fizikte çok garip ve görünürde yeni olan bir şey hakkında konuşmaya başladık. Alan adı verilen bir şey hakkında konuştuk. Bu fenomen fizikte bir çok isimle bilinmektedir ve yine de söyleyeceğiz, kenetlenme veya dolaşıklık sözcüğünü kullananlar hikayenin sadece bir parçasına veya bölümüne sahipler. Alan, çok gerçek olan bir şeydir ve gezegendeki yeni enerjide öncekinden daha büyük bir rol oynuyor. Alan, şakayla “tutumu olan fizik” adını verdiğimiz şeydir.
Fizikte bir dengenin olmasını beklersiniz, öyle değil mi? Yanıt her zaman evettir. Fizik ve biyolojinin, her zaman iyi işleyen şeyler yaratmak için uyum içinde birlikte çalışmasını beklersiniz, öyle değil mi? Yine, yanıt evettir. Ayrıca doğanın temel elementleri ve fizik arasında gerçekleşen spesifik bir tür armoni, bir simbiyoz olduğunu bilirsiniz. Bir niteliği bozmaya çalışırsanız, onların hepsini bozarsınız. İnsanlığın fizikte veya doğada denge dışı olmuş bir şeyi dengelemesi çok zordur, çünkü onu İnsanlar değiştirdi. Doğanın belirli türde dengeyi çok istediğini biliyorsunuz ve buna İnsanlar ister burada olsun ister olmasın ulaşır. Bilim bir sistem olduğunu kabul ediyor. Siz de kişisel olarak metafizikte bir sistem olduğunu biliyorsunuz. Ama Alan tüm bunların üzerinde ve ötesinde olan bir şeydir ve geçiş nedeniyle Alan bu gezegende kendisini daha büyük bir şekilde sunmaya başlıyor.

İşaretleyici Geçildi
Sevgili insanlık, bu 2012 geçişini yaptığınız zaman, bu neredeyse “Kalıyorum” dediğiniz bir bildiri yapmış olmanıza benzer. Gerçekleşmeye başlayan bir evrim süreci var ve bunu tekrar tekrar tartıştık. Ama bu süreçte, ayrıca gerçekleşmeye başlayan bir katalizör de var. Bu, etrafınızdaki temel fiziği etkileyen bir katalizördür ve üzerinde çalıştığınız uyumlu şeyler ile işbirliği yapar. Daha önce bir çok kez söyledik, “Bu yeni enerjide rüzgar arkanızda.” Bundan daha fazlasıdır.
Daha önce tanımlandığı gibi, alan armoni yaratmayı dileyen etrafınızdaki iyiliksever enerjidir. Armoni yaratmak için şeyleri biraraya iteler. Tam şimdi şöyle dersiniz, “Bekle bir dakika. Fiziğin mutlak ve statik olan bir şey olması varsayılıyor. O, şeylerin nasıl çalıştığını tanımlayan kurallar setidir. Bilinci olan bir şey değildir.” Aslında, bu öğrendiğiniz şeydir; ama, burada size şeyleri biraraya getiren bir niteliği olan fiziksel yasa olduğunu söylüyorum. Bu olabilir mi? Sevgililer, bu Doğa Ana veya Gaia’dan farklı değildir. Bu basitçe başka türde sembiyotik ilişkidir, sadece bu ilişki İnsan Varlıklarının yaratıcı kaynağa bağlantısı veya ilişkisidir. Bu, şeyleri bir araya iten, onların farklı çalışmasını sağlayan ve armoninin kapılarını ve caddelerini açan bir şeydir. Buna Alan adı verilir. Bundan daha fazla konuşacağız, ama tam şimdi Alan belirginleşiyor ve daha fazla görünür oluyor ve bekleyebileceğinizden farklı türde şeyler yaratmaya başlıyor.
Bu Sabah Erken
Bu sabahın mesajına dönelim: İnsan Varlıklarının bu gezegenin savaş görmeyen bölgelerinde yaşamalarının nedenleri olduğunu anlatmaya başladım. Eğer son 25 yılda kanalların çoğunun nereden geldiğine bakarsanız, savaş görmeyen bölgelerdendir. Bunun nedeni, bu gezegenin Kristalin Izgarasının İnsanların yüzyıllardır yaptıkları şeyleri hatırlaması ve bunları şimdi orada yaşayanlara gerçek zamanda sunmasıdır. Bu nedenle gezegende taze olan, drama ve savaş ve ölüm ve üzüntü katmanları olmayan bölgelerde yaşamak için yerler bulanlar gerçekte bakir bilinç topraklarında oturuyorlar – kitlesel İnsan katlinin karanlığının dokunmadığı yerler.
Yaşlı Ruh Bağlantısı
Bu tür topraklar ayrıca Alanın şu anda daha fazla kullandığı bir şeyi yaratır. Bir çok insan tüm gezegende belirli yerlere çağırılıyor ve neden oraya çağırıldıklarını, neden orada yaşadıklarını merak ediyorlar. Sıcaklığın ne olduğu önemli görünmüyor [Bu mesaj Alaska’da verildi]. Bir yere gelirsiniz ve oranın sizin yeriniz olduğunu hissedersiniz ve kaldığınız yer burasıdır. Ayrılsanız bile, sürekli olarak geri çekilirsiniz. Tüm gezegende bu doğada yerlere nüfuz eden belirli türde bilinç vardır. Bu, konuşmak istediğim bir şeydir.
Partnerim son zamanlarda Patagonya adı verilen yerde idi – güzel, uzak, dokunulmamış. Orada çok az insan yaşıyor, ama orada yaşayanlar size orada kalacaklarını söyleyeceklerdir. Onlar için, gezegende buna benzer bir yer yoktur. Belki orada olmak için çağırıldıklarını bile hissediyorlar. Hatta bazıları orada yalnız yaşıyor. Büyük savaşlar, kitlesel yıkım olmayan ve temiz olan tarihin katmanlarına sahip olan buna benzer başka yerler var. Orada yaşayanlar bunu hissediyor. Bu yerler aynı zamanda Gaia ve doğaya gezegendeki çoğu yerden daha fazla bağlıdır. [Patagonya; Arjantin ile Şili’nin arasında dağlık bölge]
Bu açıklama dinleyen ve okuyanlarınız için, bu yerlerde yaşayanlarınız ve neden orada olduklarını merak edenleriniz için yararlı olacaktır. Çöllerde, ıssız yerlerde, adalarda ve dağların tepelerinde iken bunun hakkında konuştuk. Bunu gezegenin her yerinde, bu tür yerlerin var olduğu yerlerde konuştuk. Sizin için gerçekleşmekte olan bir şeyler var. Eğer bu yerlerden birinde yaşıyorsanız, bu yeni enerjide, Alan nedeniyle, sizinle tüm insanlık arasında daha kuvvetli bir bağlantı olduğunu söyleyeceğim! Bir münzevi olduğunuzu düşündünüz, öyle değil mi?
Yaşlı ruh olanlarınız, yaşlı ruh olan diğerleri ile bağlantılıdır. Bunu biliyor muydunuz? Bağlantı ezoteriktir, fiziksel değil. Bu sizin ezoterik ailenizdir. Dinleyin, saf olmayan ve hiç taze olmayan yerlerde bir çok yaşlı ruh var. Orta Doğu’da durumun her iki tarafında olanları düşünün. Onlar her zaman sıkıntı ile dolu topraklarda oturuyorlar. Katman katman dehşet üzerinde yaşıyorlar. Ne kadar derin kazarlarsa, büyük keder ve ölümle fethedilmiş ve ele geçirilmiş başka şehirler buluyorlar. Meditatif hale girdikleri zaman hangi şansa sahip olurlar? Bilincin nötr olduğu yere nasıl gidebilirler? Saf enerjiyle gelen huzurlu bir yüz ifadesini yaratmaya nasıl başlayabilirler? Yanıt? Size ilk kez söyleyeceğim: Alan onları biraraya armonize ediyor.
Meditatif hale girebilir ve bölgenizde olan şey ile bağlantıya geçebilirler, çünkü siz orada bunu tutuyorsunuz. Arazinin mutlak güzelliğini, tazeliğini ve bakirliğini hissedebilirler. Bu yerlerdeki Gaia ile olan bağlantı onlar tarafından kullanılabilir ve onlar orada bile değiller! Bunun nedeni, o yerlerde olanların, bunu bilmeden bile bunu onlara aktarıyor olmalarıdır. Bu, yaşlı ruhların yaptığı yeni ve çok ezoterik olan şeyin parçasıdır. Bu nedenle eğer gezegende herhangi bir yerde bu yerlerden birinde yaşıyorsanız ve bu şeylerin farkındaysanız, siz ışık feneri dediğim varlıksınız – onların sahip olmadıkları, ama umutsuzca gereksinim duydukları şeyin aktarıcısı. Bunu bilmeniz önemlidir. Tüm gezegende sıkıntılı yerlerde, onlara yardım ediliyor, çünkü siz o bölgelerden birinde yaşıyorsunuz ve bu enerjiyi onlar için taşıyorsunuz.
Bu oldukça yeni bilgidir, çünkü Alan her zaman var oluşta oldu, ama 2012 den sonraki bu yeni enerjide, değişmeye ve geçiş yapmaya başlayan Gaia’nın fiziksel niteliklerinden biridir. Alandaki bu değişim sadece siz geçişi yaptığınız için gerçekleşmiyor, aynı zamanda boşluklar ve düğümler tarafından tetikleniyor, ki bunu daha önce bir çok kez tartıştık. Bu, Kristalin Izgarada gerçekleşen bir şeyin tetikleyicisidir. Bu 12 çift boşluk ve düğüm zamanla bağlantılı olunca, Kristalin Izgaraya daha iyi bir duruşla hizalanacaklar, bu yüksek İnsan bilinci ile işbirliği yapacak. Gaia gerçekte burada öncesinden daha fazla dahil, bu nedenle buna sahip olmayan bir yerde oturup Gaia’nın güzelliğini ve saflığını hissetmeyi dileyenler için bu iyi bir bilgidir.
Bir çok yaşlı ruh çok zor bir yerdedir. Belki büyük bir şehrin ortasındalar, bağlantılı değiller. Her tarafta mekanik şeyler, hayata müdahale eden manyetik alanlar olabilir. Onlar Gaia’nın güzelliğini ve muhteşemliğini nasıl hissedecekler? Onlara diyorum ki, sadece uyumlanın, çünkü tüm gezegende güzel olan ve Doğa Ana ile sağlam ve ebedi bir şekilde bağlantılı olan bu saf bölgelerde aktarıcılar ve ışık fenerleri var. Bunu hissetmeleri için onları davet ediyorum. Bu yeni şeylerin sadece bir tanesidir. Yaşlı ruhlar birbirlerine aktarım yapmaya başlıyorlar. Bu tür şeylerin gerçekleştiğine şaşırmamalısınız.
Başkaları İle Etkileşim
Başka bir nitelik de var. Bundan konuşmak zor, çünkü bunun İnsan doğası, kişilik, eski kötü alışkanlıklar ve korkular ile ilgisi var Bu kişiseldir, ama öne çıkarmak gereklidir. Size sorayım: Tam şu anda dinleyen veya okuyan biri için, başkaları ile nasıl konuşursunuz? Doğal, nötr nokta nedir? Dinleyenlere ve okuyanlara soruyorum. Belki şöyle derdiniz, “Pekala, Zor bir yerde yaşadığım için, gereksinim duyduğum şeyi almak için biraz zorlayıcı olmak zorundayım. Bu nedenle olaylara belki çoğu insanın yaptığından biraz daha fazla saldırganlık ile yaklaşıyorum. “Size şu soruyu sorardım, “Bu, onlara karşı kaba olduğunuz anlamına mı geliyor?” Yanıt: “Kaba olmayı amaçlamıyorum, ama bazen kaba olduğumu söylüyorlar. Ama bu sadece gereksinim duyduğum şeyi alabilmemin tek yolu.” Ve diyorum ki, “Gerçekten mi?”
Yakında bir şey olacak ve bunun Alan nedeniyle olduğunu söylemek istiyorum. Sevgililer, yıllardır bu yeni enerjide artık kararsız kalmanın olamayacağını söyledim. Bununla demek istediğim şey, bir şey olmayı iddia edip sonra gidip başka bir şey olamayacağınızdır. Bunun bir çok ismi var, ama kararsız kişi en iyisidir. Örneğin, mesajımı seversiniz, ama mesaj bittiği zaman bu ezoterik şeyleri zorunlu olarak yapmak istemezsiniz. Akşam yemeği yediğiniz zaman masanıza gelen garsona nasıl davranırsınız? Bu insan bir hizmetkar mı yoksa aile mi? Yolda yolunuzu kesenlere nasıl davranırsınız? Gelmedikleri zaman başkaları hakkında ne söylersiniz? “Pekala bu iyi bir tavsiye. Teşekkür ederim Kryon. Daha nazik olacağım.” diyebilirsiniz. Size söylediğim şey bu değil. Size süregiden bir şeylerin olduğunu söylemek istiyorum. Görüyorsunuz, Alan armoni ister. Şeyleri bir araya getirmeye çalışır ve etkisini artırmaya başlıyor. “Ne?” diyebilirsiniz. “Nasıl olur da fizik bir şeyler ‘ister’?” Su yokuş aşağı akar. Fizik bunu mu ister? Bilinçli seviyede değil. Yerçekimi yasası nedeniyle bunu yaratır. Ayrıca ilave armoni yasaları olsaydı ne olurdu? Kabalık istenmeyen sonuçlar yaratırsa ne olurdu? Benimle kalın.
Alan her tarafınızda. Belki Kryon’u dinliyorsunuz ve belki ezoterik toplantılara katılıyorsunuz. Şefkatin güzelliği hakkında ve nasıl şefkat çağına girdiğiniz hakkında söylemek zorunda olduğum her şeyi işittiniz. Şefkatli eylemin ne demek olduğunu bile işittiniz. Dinliyorsunuz, dinliyorsunuz, kafanızı sallıyorsunuz, sonra gidip ne isterseniz onu yapıyorsunuz.
Birileri sizi memnun etmediği zaman, onlara kaba oluyorsunuz. Neden? Alışkanlık. Bu sadece daha önce yaşamış olduğunuz şekil. Belki insanları küçümsemek ve sert olmak size sonuçlar veriyor ve sizin için işe yarıyor? Sizin için, bunun tek yolu bu. Sonra toplantımıza geri geleceksiniz, Kryon’u dinleyeceksiniz ve çok iyi hissedeceksiniz. Toplantıdan çıkana kadar çok spiritüelsiniz. Sonra alışkanlık devam eder. Bu artık hiç işe yaramayacak. Neden olduğunu size söyleyeyim.
Sevgililer, Alan armoni yaratmak ve şeyleri bir araya getirmek ister. Eğer Alan şeyleri bir araya getiremezse, şeyler öncesinden çok daha dengesiz hale gelir. Eğer su bir oyukta tepeden aşağıya doğru akamazsa, yerlere taşar ve seller ve yıkım yaratır. Hızla yaşlanmak ve daha çabuk ölmek ister misiniz? Eğer istediğiniz buysa, o zaman devam edin, çünkü hücresel yapınız Alan tarafından armoniye doğru sıkıştırılacak, ki siz alışkanlıklarınızdan dolayı reddediyorsunuz. Bu reddetme kimyanızda dengesizlik yaratır. Bu kişiliğinizde dengesizlik ile sonuçlanır. Bu dengesizlik için yine başka bir nitelik vardır ve bazılarınız bunu hissedecek ve her zaman neden bu kadar yorgun olduğunuzu merak edeceksiniz. Siz bir şekilde kararsız kişi misiniz?
Bu o kadar derindir, yine de bir çoğunuz bunun gerçekleşmekte olduğunu bile bilmiyorsunuz. Size, şefkati öğrenmiş olanların çok daha uzun yaşayacağınızı söyleyeceğim. Tam şu anda, eğer işaretleyici geçerseniz olabileceğini söylediğimiz şeyler oluyor. 26 yıl önce buraya geldiğim zaman, bu şeylerin bazılarını beklemenizi söyledim ve şimdi bunlar gerçekleşiyor. Bunlardan biri şudur: Kararsız olamazsınız. Ya Ruha bir şekilde bağlısınızdır ya da değilsinizdir. Mış gibi yapamazsınız, çünkü bedeniniz bilir.
Sevgililer, bu bir cezalandırma değildir, daha çok fiziksel sistemdeki bir dengedir. Güzellik sistemidir. Yaptığınız şeyi armonize etmek ister ve çok iyiliksever bir sistemdir. “Pekala Kryon, seni duyuyorum. Şunu yapmak isterim; Daha fazla armonize etmek isterim, ama bu alışkanlığa hayatım boyunca sahiptim. Sadece bu şekilde oluyor. Ne yapabilirim?” diyenler olacaktır. İşte size söylemek istediğim şey: Bu yeni enerjiyle, belirli bir bilince çok daha yüksek reaksiyon geliyor. Daha şefkatli bir insana değişmek için niyetiniz ve onaylamalarınız mucizeler yaratabilir. Bedeniniz bunu işitsin ve Alan bunu işitsin. Niyetiniz enerjidir. Alan enerjidir. Bu fiziktir ve Alan sizin için bu sürece yardımcı olur. Alan arkanızdaki rüzgar olacak ve kendinizi şeyleri farklı düşünürken, başkalarına farklı bakarken, farklı sözcükler kullanırken ve alışkanlıklarınızı değiştirirken bulacaksınız.
Birçokları bu tazeleyici değişim nedeniyle daha fazla enerjiye sahip olduklarını bildiriyor. Daha önce hiç olmadığı gibi, hücresel yapı iyileşmenizi hissedeceksiniz. Bedeninizdeki yaralar daha hızlı iyileşecek, bunu biliyor muydunuz? Bu gerçektir. Saçlar daha hızlı büyüyecek, tırnaklar daha hızlı büyüyecek. Nedeni? Çünkü burada çok uzun zamandır olmamış olan bir armoni vardır. Suyun akması için, daha önce hiç orada olmayan bir oyuk yaratıyorsunuz. Yıllardır size anlattığım her şeyi alıp sonunda, daha şefkatli bir insan olmanız için ve öfkeye karşı daha yavaş olmanız için bunu kişiliğinize uygulamak ister misiniz? Tüm bunlar mümkündür, çünkü Alan sizin tarafınızdadır. Onu olmak istediğiniz her şeyde – daha şefkatli, daha üstada benzer – size yardım etmeye hazır olan muhteşem meleksi bir varlık olarak düşünün.
Size zaten sonuçları söyledim ve bu sadece uzun yaşayacak olmanız değildir. İnsanlar değişiminizi fark edecekler, insanlar etrafınızda olacaklar. Eğer yeterince genç iseniz, çocuklarınız fark edecek. Hayvanlarınızın bile fark edeceğini söyleyebilirim! Daha önce yapmadıkları gibi yanınıza gelecekler, çünkü şimdi Merkabah modellemenizde huzur yayıyorsunuz; daha önce olan modelden tamamen farklı olan çokboyutlu modelleme. Hayvanlar bunu hissedebilirler. Öfke yok, çok az drama, huzurlu bir yüz ifadesi – siz aslında şefkati davet ediyorsunuz!
Sevgililer, eğer böyle olmasaydı size bu bilgiyi vermezdim. Bunun daha fazlasına hazır olmanızı istiyorum. Gezegende her yerde gerçekleşmeye başlıyor, ama özellikle kararsız olan ve değişmeyi dileyen yaşlı ruhlara konuşuyorum. Gelin ve enerjinin keyfini çıkarın! Başkalarında yeni şefkatin sonuçlarının, eski alışkanlıklarınızın sonuçlarının yapabildiğinden çok daha büyük olduğunu göreceksiniz.
Tüm bedeninizde uyanış enerjisi olan yaratıcı kaynak ile uyuma girmenin zamanıdır. O sizin için burada ve her zaman buradaydı. Yapabileceğiniz en basit şey, gevşemek ve her zaman orada olan şefkati bulmaktır. Bunlar size bugün söylemek istediğim şeyler. Bunlar söylenmesi gereken şeyler. Geçişte meydana gelen şey budur. Bunu bir çok şekillerde göreceksiniz ve bunu izleyebilirsiniz, çünkü gezegende spiritüelliğe yatırım yapmayanlar bile şefkati uygulayarak benzer sonuçlara sahip olacaklar. Dinleyin sevgililer, eski enerji ve karanlık yollar uzun süre sizinle birlikte olacak, kendilerini yeniden oluşturmaya çalışacaklar. Bazıları size nazik bir insan OLMAMANIZI bile söyleyecek. Size nezaketin zayıflık olduğunu söyleyecekler ve “Zayıf olmak ister misin?” diye soracaklar. Bu sizi geçmişin yollarına geri gitmek için oyuna getiren eski bir taktiktir ve birçokları bunu benimseyecek. Sonuçlar nedir?
Nazik olmayanlar kabalık getirecekler; onlar dengesizlik getirecekler; kendi yıkımlarını tezahür ettirecekler. Nazik ve şefkatli olanlar güzel olan şeyleri çekecekler ve bu işe yarar. Bunu izleyin. Ayrıca, düzenbazları izleyin, çünkü hala bir savaş var. Bu gezegende nasıl davranmış olduğunuz nötr idi. Şimdi değil. Şöyle soracak olanlar var, “Bu insan nasıl var olabiliyor ve başka insanlara bu kadar çirkin olabiliyor? Gece nasıl uyuyabiliyorlar?” Bunu daha önce duydunuz. Size bir şey söyleyeceğim. O günler sona erdi ve onlar gece uyumayacaklar. Kendi yıkımlarını yaratacaklar. Bunlar size bu şeyleri gösterecek olan, ortaya çıkan durumlardır.
İşte ödül: Gezegende öncesinden çok daha fazla ışık var. Bu bir çok şey yaratıyor ve bunu daha önce söyledik. Sizinle hiç daha önceki gibi savaşmayan karanlığı izleyin ve armoni Alanının her şeyi istila etmesini izleyin. Neredeyse Doğa Ananın güzelliği insanlığı da etkilemeye başlıyor gibi. Alan şefkat ve güzellik ile birlikte çalışan sembiyotik bir sistem yaratmaya çalışıyor. Bu İnsan doğasını değiştirecek ve bunu da daha önce söyledik. Yaşlı ruh, dişini sık ve gördüğün veya geçmişte beklediğin şey ne olursa olsun iyi şeyler bekle.
Ben insanlığı seven Kryon’um,
Ve öyledir.
KRYON
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder