27 Aralık 2016 Salı

Ortak Bilincin Tezahürü

 
Yüksek evrim tsunamisi içindeki ülke, Türkiye sizleri selamlıyoruz! Bizler yüksek ışık konseyiyiz. Sizlerin yüksel üstadlar olarak bildiği bir zamanlar geçmekte olduğnuz döngülerden evrimleşmiş varlıklarız. Sevdikleriniz, kaybettiğini sandıklarınız, yüksek benliklerinizin ortak enerjisi ile sizlerin onurlu varlığınız önünde eğiliyor ve sevinçle selamlıyoruz.

Bir süredir dişe dokunur mesajlar almadığınızı biliyoruz. Dualarınız, sitemleriniz, hatta küfürleriniz tarafımızca işitilmektedir. Ancak bir an durup derin bir nefes alıp var oluşa üfleyenleriniz ile derhal orada kenetlendiğimizi ve yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Bazılarınız bunu biliyor bazılarınız ise sadece umuyor… umut etme ancak edebiyat eserlerinde kaldı, dinleyin!

Bir çok vesileler ve kaynaklar bu zaman dilimindeki yoğun enerji değişimlerini sizlere bildirmiş olmanın sorumluluğu ile gözlerinizin içine bakıyoruz. Gerçekten bunların olacağını sizlere söyledik. Sizleri hep bu zamanların yoğunluğuna hazırlanmanız için teşvik ettik. Gerçekte sizlere kimse büyü yapmadı, müdahil olmadı, eliyle bir yöne ittirmedi. Hep içinizdeki o yüksek tanrının kıvılcımlarını artık tutuşturmanın zamanı geldiğini belirtti. Zor ve karanlık görünecek zaman portallarının içine girmek üzeresiniz dendi. Tanrı kıvılcımınız sizin yegane yol göstericiniz olacak dendi. Zihin pusulanız şaştığında bir tek bu size var oluşunuzun dayanılmaz hafifliğini hissettirecek dendi. İşte şimdi o portalın içindesiniz.

Mezapotamya! Neden bu kadar yoğun hissediyorsun? Neden neden neden? Sürekli bu soruların veçheleri ile emin olun evren dalgalanıyor. Ufacık dünya gezegeninin ufacık bir bölümünden yükselen enerji dalgalarını görmenizi isteriz. Muazzam enerji akışı! Muazzam! Bunun tam böyle olması gerekiyordu ve zihin veçhenizi rahatsız etse de söylemeliyiz ki bu günleri yaşarken sevinçten gözlerimiz dolmuş halde bizleri hayal edebilirsiniz! O dönüşüm yaşanıyor ve bunun belli bir 3b tanımı yok! O sadece oluyor. Tüm ihtişamı ile tüm görkemi ile ve tüm kaotik enerjiler ile dogmaları sarmalamış durumda! Dogma sıkışık enerjidir sevgililer ve fark ediyorsunuz ki yeni enerjide bunun formu artık bu illüzyonu taşıyamayacak yoğunluktadır. Hafiflemek zorundadır. Çünkü var olmak istiyor ne olursa olsun. Bu, dogmaların var oluş yolundaki en sıkıntılı sınavıdır, sizler için ise özgürleşme girdabının içidir!

Bir çoklarınızın dualarını işittik halen işitiyoruz! Dişe dokunur cevap istiyorsunuz! Yardım istiyorsunuz! Sizler ne dediğinizin farkında mısınız? Ne olduğunu ah bir görebilseniz!

Acılar sarmalında karanlık içinde ıssız okyanusların koynunda yapayalnız olduğunuzu mu sanıyorsunuz! Dış ve iç güçlerin sizleri elde etme yarışında bir adım öne geçtiğini mi sanıyorsunuz! Sizler devrim yapıyorsunuz!!! 15 bin yıllık karanlık ilk defa bu kadar ifşa oldu ve ilk defa can çekişiyor! Bunun ilk fasetleri enerji dalgaları olarak tezahür etti çünkü ortak bilinç bunun böyle olmasını istedi. Buna hepbirlikte karar verdiniz. Bundan sonrası da böyle olacaktır. Taş, dağın en yüksek yamacından karlı bir zemine yuvarlanmıştır. Bir çığ olup her yeri kaplamadan bu taş artık durdurulamaz!

Size söyledik değerliler. Kalbinize dokunmak için her an yanınızdayız. Yanıldığınız, hayal kırıklığına uğradığınız hiçbir şey yok! Bundan sadece 70 yıl sonra bugünleri anarken işlerin nasıl da uygun geliştiğini telaffuz edeceksiniz. Tam da bu olmalıydı başka çaresi yokmuş diyeceksiniz! Bu tarihin tekerrürü değildir. Bunu çok iyi anlamanız için farkındalığınıza getiriyoruz. Bu, daha önce hiç olmayanın başlangıcıdır!

Bizler atlanstis sonrasının kadim topraklarının enerjileri üzerine konuşuyoruz. Ulaşılan bilgelik, ulaşılan sanat, ulaşılan birikim, ulaşılan bilim, ulaşılan mimari yetisi başta Anadolu toprakları olmak üzere buralarda yeni hayat buldu. Üzerindeki baskılar hiç eksik olmadı çünkü burada yatan kadim bir enerjiydi. Her zaman bunu ilk bakışta herkes gördü. O oradaydı. Tarif edilmese de tam teşhis edilemese de oradaydı. Dünya planının insan birikimi bir anda yok edilemezdi ve bir şekilde tohum verdi. Buralarda çok çeşitli savaşlar oldu. Ah evet çok kan döküldü. Hep, o bilgeliği hırçın bir ilkellikle tırpanlamak isteyenler vardı. Bilgelik var oluşuna devam etti ve şimdi başını gökyüzüne kaldırmış durumda. Dünya’nın yüksek enkarneli çocuklarına selam veriyor!

Bu toprakların kadimliği hiç ama hiç kaybetmedi! Sevgili ışık ailesi bunu kendi içinizde teyit ediniz! Bu toprakların kadım bilgeliği hiçbir zaman yenilmedi! Ne kadar karanlık ve geri bilinç tezahürü yaratılmaya çalışıldıysa mutlaka üzerine güneş doğdu ve bilgelik galip geldi. Bu zamanda yine böyle olmayacak mı sanıyorsunuz? Bunu kimse engelleyemez çünkü binlerce yıl önce bunun tohumlarını bizzat sizler ektiniz ve şimdi tohumun yeşermesini seyrediyorsunuz! Topraklar içindeki zararlı bitkileri, hayvanları, insan görünümlüleri atıyor! Yemyeşil verimli ve sulak arazileri ile cennetin rüzgarını çağırıyor. Siz insanlar! Üzerine bastığınız toprağın bilgeliğine ve rüzgarına sadece harmonize olunuz! Bu zamanda başka bir şey yapmanıza emin olun gerek yok! Bu, size yolu gösterecektir. Çünkü burada olan yüksek benlikleriniz ve ortak bilinciniz ile müşterek bir düzlemde(aslında çemberde) akıştadır.

Yeni yıl 2017. Hayranlıkla anacağımız dünya tarihidir. Bundan bir önceki 2017 de böyle özeldi. Çünkü Türkiye topraklarında tarihin yeniden yazılmaya başlanacağı yıl 2017’dir. Çember tamamlanacak ve 2018’in serin bir sonbaharında işlerin nasıl ustalıkla işlendiğini daha iyi idrak edeceksiniz. 2019 yenilik enerjisidir ve 100 yıl önce olduğu gibi yarım kalanı tamamlamak üzere burada var olacaktır. Sizler, dünya’nın en özel zamanlarında en özel yerlerindesiniz. Yeni dünya’yı ilk hissedenler olacaksınız. Bu topraklar içinizde zaten var olan bilgeliği sizi göstermek için hali hazırda buradadır.

Olan bitenin umutla ilgisi yok. Boşuna umutsuzluğa kapılmayın çünkü ortada bir umut yok! Olması gereken zaten oluyor ve bunu hiç kimse engelleyemeyecek! Göreceksiniz ve bunu aslında şimdiden biliyorsunuz. Sizler yeni ışığın çocukları var olan güneşten parlak olanlarsınız. Sizleri bu sevgi çemberinde kucaklıyoruz. Hepinizi sonsuz sevgimizle kutsuyoruz ve tarihin yaşayan şanslı evlatları olarak gıpta ederek izliyoruz.

Ve öyledir.

Yüksek ışık konseyi adına Adamus.

24 Aralık 2016

0 comments:

Yorum Gönder