28 Eylül 2021 Salı

Dostlarımız


 Mutluluk raporu yayınlandı! Türkiye kaçıncı sırada? - Memurlar.Net

Bulunduğumuz yerden, bulunduğunuz yere selamlar, merhabalar. Evet, bizlerden de sizlere selamlar, merhabalar aynı anda ama yerden yere söz edişimiz sözün gelişi değil. Yerlerin ister fiziki olsun ister fizik dışı, bir NE'LİĞİ - NİTELİĞİ - KİMLİĞİ vardır. Dünyanızda da - yani GAİA ANA'DA DA - bütünsel bir ENERJİ ALANI - TİTREŞİM DÜZEYİ - MURAT olmakla birlikte, ayrıca da her bir bölgenin de KENDİNE ÖZGÜ - bütüne rengini veren - BİR ENERJİ ALANI - TİTREŞİM DÜZEYİ - MURADI vardır.


Bölgeleri çok farklı ölçeklerde ve ölçülerle ele almak olası ise de, bizim asıl kastımız KITALAR ve ÜLKELERDİR. Her ne kadar hem kıtalarınızda hem de asıl olarak ülkelerinizdeki sınırlar YAPAY VE SAHTE ise de yine de GAİANIN ENERJİ VORTEKSLERİNDEN VE ENERJİ AĞINDAN VE GALAKSİNİN ENERJİ VORTEKSLERİNDEN VE ENERJİ AĞLARINDAN KOPUK değildir.

Bizim açımızdan özellikle de AFRİKA - AVRUPA - ASYA VE AMERİKA KITALARI İLE İSRAİL - FİLİSTİN - İSVEÇ VE TÜRKİYE ÜLKELERİ çok önemlidir. Yine OKYANUSLAR, bazı büyük DENİZLER, YAĞMUR ORMANLARI, BAZI BÜYÜK VE YÜKSEK DAĞLAR da özel önem arz etmektedir.



Yine bir yer anlamında KİMİ TARİHİ KUTSAL VE KÜLTÜREL BİNALARIN, MEKÂNLARIN BULUNDUĞU YERLERDE çok önemlidir.

Asıl konumuza doğru gelirken kısa, kısa belirtmek isteriz ki;

AFRİKA KITASI; Hem insanın hem insanlığın hem de Galaktik Uygarlıkların VİCDANI ile ilişkilidir. Afrikalı insanın KARA DERİSİ aslında, diğer IRKLARIN - DÜNYALI VE UZAYLI - vicdansızlığının dışa vurumu ile de ilgilidir. Yine AFRİKA KITASININ TARİHİNİN SÖMÜRÜ - KIYIM - KATLİAM - ŞİDDET tarihi oluşu, günümüzde de AÇLIK - HASTALIK - YOKSULLUK üçgenin de kıvranıyor oluşu, hem İNSANIN VE İNSANLIĞIN VİCDANSIZLIĞININ ÜRÜNÜDÜR HEM DE VİCDANSIZLIĞININ VİTRİNİDİR. Ki bu vitrin, göreni VİCDANA DAVET EDEN bir KOMPOZİSYONDUR.

Aslında kıta Afrika’sı, İNSANIN ATLANTİSTEN BU YANA RUHSALLIKTAN KOPUK GÜÇ ARAYIŞININ SOMUTLANDIĞI TOPRAKLAR OLUP, her bir taşında, kayasında, kristalinde, ağacında ve hayvanında BU BİLGİ SAKLIDIR. Kıtanın Enerjisi de bir yandan RUHSALLIKTAN KOPUK GÜÇ PEŞİNDE OLANLARI KENDİSİNE ÇEKERKEN bir yandan da GÜÇTEN YOKSUN RUHSALLIĞIN DENGESİZLİĞİNİ deneyimleme ihtiyacındaki varlıkları kendine çekmektedir. Uzaydan bakıldığında ise bu kıta, çeşitli Irklar ve Medeniyetler için YAŞAYAN BİR UYARI ALANI olarak VİCDAN VE UYUM ALARMI vermektedir.

AVRUPA KITASI; Bu kıta zenginliğini ve refahını esas olarak, AFRİKA KITASININ SÖMÜRÜLMESİNE VE KÖLELİŞTİRİLMESİNE borçludur. Ayrıca bilim ve teknikteki gelişkinliğinde de, hem bu kıtadan hem de Ortadoğu’dan alınan ve çalınan KÜLTÜREL VE ZİHİNSEL değerlerin büyük payı vardır. Bugün Avrupa kıtası, tüm MADDİ ZENGİNLİĞİNE VE REFAHINA rağmen, BİR MORAL VE İNSANİ KRİZ İÇİNDEDİR. Huzur, uyum, paylaşım, dayanışma, sevgi, ilişki, iletişim ve diğer moral ve insani konularda ciddi açmazlarla karşı karşıya olup, insanları YAŞAM MOTİVASYONLARINI yitirmektedirler. Bu kıta, hem insan ve insanlık için hem de Galaktik uygarlıklar için, BÜTÜNDEN KOPUK, BENMERKEZCİ, ZORA DAYALI VE RUHSALLIKTAN UZAK ZENGİNLİĞİN VE TEKNOLOJİNİN, İnsanı getireceği RUHSAL SEFALETLE ilişkilidir.

Ayrıca her İKİ DÜNYA SAVAŞININ DA BAŞLADIĞI VE ESAS OLARAK YAŞANDIĞI bu topraklar, Zorbalığı, Şiddeti, Ruhsallıktan Kopuk Gücü ve aynı zamanda bunlara karşı üretilecek İNSANİ DEĞERLERİ - BİLİM, FELSEFE, SANAT - deney imlemek isteyen varlıkları kendine çekmektedir. Avrupa kıtasının her taşında, kayasında, kristalinde, ağacında ve hayvanında FETİH ÜRÜNÜ TAŞIMA ZENGİNLİĞİN VE DEĞERLERİN İNSAN RUHUNU NASIL YOK EDECEĞİNİN BİLGİSİ SAKLIDIR.

ASYA KITASI; Asya kıtası gizemler, yabanıllık, ruhsallıkla bağlı olarak güç, dinginlik, geniş zamanlar, doğanın güçleri, toprağın, suyun ve havanın yaşanması, Gaia ile bütünleşme ile ilgilidir. Genellikle kadim kültürel topluluklara GENÇ RUHLAR ENKARNE olmak suretiyle DÜNYA VE FİZİKİ OLANLA TANIŞMA VE YAKINLAŞMA sağlanmaktadır. Asya kıtasının her taşında, her kayasında, her kristalinde DOĞALLIK, RUHSALLIKLA BAĞLI GÜÇ, DÜNYAYI VE MADDEYİ ANLAMA, İNSANLAŞMA VE TANRILAŞMA ile ilgili bilgiler saklıdır.

Asya Kıtası, bir yandan FİZİK ORTAMLARA AŞİNALIK KAZANMAK İSTEYEN GENÇ RUHLARI kendine çekerken, BİR YANDANDA TANRILAŞMAK ÜZERE OLAN YAŞLI VE BİLGE RUHLARI, genç ruhlara da hizmet etmek üzere kendine çekmektedir.

AMERİKA KITASI; Amerika, Dünyanın ve Uzayın ÖZ LABORATUVAR MEKÂNIDIR. Uzun yıllar boyunca KADİM VE BİLGE YERLİ HALKLARIN RUHSAL ENERJİLERİYLE YOĞRULMUŞ BU KITA, hem dünyalı hem de uzaylı genç, kâşif, bilgiye ve güce aç güçleri kendisine çekmiş ve IŞIK İLE KARANLIĞIN, BİLGİ İLE BİLGELİĞİN, MADDE İLE MANANIN iç içe geçtiği, " savaştığı ", " barıştığı ", " bütünleştiği" bir kıta olmuştur. Aslında bir anlamda YER İLE GÖĞÜN de " savaştığı", " barıştığı " ve " bütünleştiği" bir YAPAY SAHADIR.

Amerika kıtası, uzaydan en çok METEOR VE GÖK TAŞI düşen toprak parçasıdır. Uzaydan düşen - diğer kıtalara oranla oldukça fazla olan - BU GÖK TAŞLARI VE METEORLARIN Amerika Kıtasında yarattığı, diğer kıtalarda olmayan bir " galaktik enerji alanı " söz konusudur ki, bu hem Işıklı hem Karanlık UZAYLI MEDENİYETLERİN AMERİKA ile yakından ilgilenmesine neden olmuştur ve olmaktadır. Aslında Amerika için, " LEMURYA İLE ATLANTİS UYGARLIKLARININ YENİDEN ÇATIŞTIĞI AMA AYNI ZAMANDA BU SEFER BÜTÜNLEŞMEYE DE ÇALIŞTIĞI " topraklarda diyebiliriz.

Dostlarımız,

Aslında verilebilecek bilginin ucu bucağı yok. Ama bir anlamı da yok. Verdiğimiz az ama öz bilgileri de aslında, konuyu Ülkenize TÜRKİYEYE getirmek için verdik.

Türkiye’ye gelmeden önce belirtmek isteriz ki,

Filistin ve İsrail Ülkelerinin bulunduğu KUTSAL TOPRAKLAR, hakikaten de GAİA ANANIN KALP ÇAKRASI diyebileceğimiz bölgeler olup, bu nedenle ÇOK GÜÇLÜ BİR ENERJİ VE TİTREŞİME sahiptirler ve de BİRÇOK DİNİN VE PEYGAMBERİN bu bölgede ortaya çıkışı hem bunun sonucudur hem de bu durumu beslemiştir. Ancak bu nedenle bir anlamda bugün GAİA ANANIN KALBİ PARÇALIDIR VE BU NEDENLE DENGESİZDİR. Filistin ve İsrail arasında OLUŞMASI ZORUNLU BARIŞ-UYUM-İŞBİRLİĞİ, aslında sembolik olarak GAİA ANANIN KALP SAĞLIĞI için olmazsa olmaz bir koşuldur. Gaia ananın kalp sağlığı da elbette ki, onun YÜKSEK ÂLEMLERE UYUMLANABİLMESİ için olmazsa olmaz bir koşuldur.

İsveç’se, esasen dünyanızla çok ilgili KADİM BİR UZAYLI MEDENİYETİN dünyanıza ilk ayak bastığı toprak oluşu ve bu toprağa bu uzaylı medeniyetçe yüklenen ENERJİ-MANYETİZMA-BİLGİ- İSTASYON nedeniyle önemli bir ülkedir. Ancak bunu şimdilerde sadece NOBEL BARIŞ ÖDÜLÜ ile karikatürize bir şekilde ifade etmek dışında, aktive edilme gereksinimi içindedir.

Ülkenize gelince;

Dostlarımız,

Anadolu Genetik Bütünlüğü ( Türkiye ) çok özel ve önemli bir TOPRAK BÜTÜNLÜĞÜDÜR.

1- Tarihi boyunca çok çeşitli MEDENİYETLERE EV SAHİPLİĞİ YAPMIŞTIR. Yani çok çeşitli KÜLTÜRLERE, DİNLERE, GELENEKLERE vs. Yani çok çeşitli ENERJİLERE - TİTREŞİMLERE- MURATLARA ev sahipliği yapmıştır.

2 - Bu çok çeşitli medeniyetler zaman içinde BÜTÜNLEŞMİŞLERDİR. HER BİRİ BİR DİĞERİNİN İÇİNDE DEVAM ETMİŞTİR.

3 - Tarihi boyunca birçok ULULAR - VELİLER - BİLGELER - İLAHİ İNSANLAR - HAK VE GÖNÜL İNSANLARI bu topraklarda yaşamışlardır.

4 - Tarihi boyunca ve halen birçok ırk, topluluk, halk, dil, din bir arada yaşamış ve bir şekilde birbirleriyle birleşmiştir.

5 - Tarihi boyunca her alanda – askeri, idari, sanatsal, bilimsel, dinsel - zirveleri ve en aşağıları yaşamış bir topraktır.

6 - Tarihi boyunca çok büyük DOĞA OLAYLARINI yaşamış bir toprak parçasıdır.

7 - Tarihi boyunca özellikle de SİRİUS VE ORİON YILDIZ MEDENİYETLERİNİN SÜREKLİ İLİŞKİ VE ETKİLEŞİM içinde olduğu topraklardır.

8 - GAİA ANANIN BİRÇOK ENERJİ VORTEKSLERİNİN VE ENERJİ AĞININ DÜĞÜMLERİNİN OLDUĞU BİR BÖLGEDİR.

9 - BİRÇOK UZAY - ZAMAN - MEKÂN BOYUT KAPILARININ BULUNDUĞU BİR BÖLGEDİR.

10 - Birçok Dünyalı ve Uzaylı Genin çocuklarının bulunduğu ve bu GENLERİN BÜTÜNLÜK DE ARZETTİĞİ bir bölgedir.

11 - Siklus yörüngesi sonucu, bu geçiş ve değişim dönemi boyunca EVRENSEL BÜTÜNLÜĞÜN ENERJİ KANAL VE ALANININ İZ DÜŞÜMÜNDE BULUNAN bir bölgedir.

Dostlarımız,

Tüm bu ve başkaca nedenlerle, Türkiye ( Anadolu Genetik Bütünlüğü ) çok önemli bir bölgedir. Ve bu nedenle TÜRKİYE ve üzerinde yaşayanlar, bu GEÇİŞ BOYUTUNDA DİREKT İLAHİ GÖREVLİLERDİR. Türkiye, kendinde LEMURYA VE ATLANTİS ENERJİLERİNİ BÜTÜNLEMEKLE VE AŞMAKLA GÖREVLİ BİR ÜLKE OLDUĞU gibi, Türkiyelilerde LEMURYA RUHSALLIĞI İLE ATLANTİS FİZİKSELLİĞİNİ KENDİLERİNDE BÜTÜNLEŞTİRMEK VE AŞMAKLA GÖREVLİLERDİR.

İşte dostlarımız,

Bu nedenle siz dostlarımız ( ki hemen hepiniz ya LEMURYALISINIZ ya da ATLANTİSLİ ), bu dönemde TÜRKİYEDE BEDEN ALMIŞ GALAKTİK GÖNÜLLÜLERSİNİZ.

Aynen bölgeler gibi, insanlarında kendilerine özgü bir MANYETİK ALANLARI VE AMAÇLARI vardır. Her insanda özgün bir titreşim ve frekans olup, yine her insanda GAİANIN BİLGELİĞİNİN BİR PARÇASI SAKLIDIR. Tek başına hiçbir insan, BÜTÜNÜN BİLGELİĞİNE VE İNAYETİNE SAHİP DEĞİLDİR. Ancak insanlar, diğer insanlarla GÖNÜLLÜ-UYUMLU- KARDEŞ BİR BÜTÜNLÜK oluşturduğunda, her birindeki anahtarların bir araya gelmesiyle GEÇİŞ KAPILARINI AÇACAK BÜTÜNSEL ŞİFRE ORTAYA ÇIKAR VE HEP BİRLİKTE GEÇİŞ GERÇEKLEŞTİRİLİR. Geçilecek yerse ASLİ DOĞANIZ VE ASLİ YUVANIZDIR.

O nedenle TEK BAŞINIZA -BÜTÜN KIYMETİNİZE RAĞMEN- BİR DEĞERİNİZ YOKTUR. YALNIZLIKTA ISRAR, BATAKLIKTA NİLÜFERLİKDİR. BİREYSELLİĞİN KORUNDUĞU BÜTÜNLÜKSE, SİZLERİ ÇAYIRLAR DA PAPATYALAR KILACAKTIR.

Hatıralarınıza, kalbinize, bilgeliğinize sunarız.

Aşkla Kalın. Hayata ve onun tüm ifadelerine aşkla.

0 N L A R ( O' n dan gelenler - ON ON gelenler - O'n larla gelenler - O' nunla gelenler - O' na gelenler )

2/13 – 13.10.2005

0 comments:

Yorum Gönder