28 Eylül 2021 Salı

Şu an sizinle Andromeda Konseyi Savunma ve Gözlem Birliğinden Komutan Veroncea bağlantıya geçiyor.

 Önümüzdeki altı aylık süreçte Türkiye - Astroloji haberleri

Merhaba Dünyalı Kardeşlerimiz,

Dünyada olan askeri ve savunma birliklerinin çok daha gelişmizi evrensel boyutta da varlığını sürdürüyor. Kaos ve kargaşa deneyimi yaşayan gezegenlerin dengesini sağlamak adına bu birlikler varlığını sürdürüyor. Dünyayı ve dünyanın tekamülüne benzer sistemdeki gezegenler sürekli olarak gözlem altında tutuluyor. Sizlerin bedenli tekamülünüzde kendi özgür iradenize evrensel yasalar çerçevesinde müdahale gerçekleştirmiyoruz. Ancak evresel sistemde ortaya çıkabilecek her hangi dengesizlik olması halinde müdahalelerimizi gerçekleştiriyoruz. 


Müdahaleler fiziksel boyutta olabildiği gibi daha çok kanal bağlantıları şeklinde yapıyoruz. Olaylarda kısa da olsa bir süre varsa o zaman kanal bağlantıları ile insanları bilinçlendirip seçim potansiyellerini değiştirmeye teşvik ediyoruz. Dünya tekamülünü yolundan saptıracak durumlar ortaya çıktığında yani askeri savaş çıkmaması gereken bir yerde savaş çıkma ihtimali ortaya çıkacağı zamanlarda fiziksel müdahalelerde bulunuyoruz. Bizim yaptığımız bu müdahaleler askeri personel tarafından görülse de kendi gizli planlarını deşifre etmemek için basına bu müdahaleler bildirilmiyor.


Şu an dünyada yeni bir plan devreye girdi. Bu plan dahilinde bulunduğunuz ülke Türkiye çok daha önemli bir dünyasal görevi aldı. Sizlere bütün planı şu an açıklama yetkim bulunmuyor. Söyleyeceklerim kısıtlı olacaktır. Türkiye aydınlığın odağına alındı, bu da karanlık güçlerin daha çok saldırısına maruz kalacağınız anlamına geliyor. Karanlığın müdahalesini sınırlamak ya da ortadan kaldırmak bu ülkede yaşayan sizlerin görevi. Ülkenizin geçmişten getirdiği ağır bir yükü var. İçinde negatifin yoğun olduğu bir yük bu. Bu yükten ülkenizi kurtarmak ve yükselişe geçmek için ışığınızı arttırmalısınız. Işığınızı nasıl arttırabileceğinize dair bilgi vermek benim görev alanımda olmadığı için şu an ancak bunları size hatırlatıyorum.

Ülkenizin Doğu Anadolu Bölgesi için karanlığın yuvalanması için yeni oluşumlar üzerinde çalışılıyor. Karanlık sizin yumuşak karnınızın terör olduğunu biliyor. Bunu yeniden ortaya çıkarmaya çalışacaklar. Bizlerin sizinle bağlantıya geçme nedenimiz onların oyununa gelmeyin. Biz kardeşleriniz her zaman sizinleyiz. Sizler sorumluluğunuzu aldıkça bizler sizlerin yardım çağrılarında eyleme geçeceğiz. Türkiye’de kalıcı barışın ortaya çıkması için büyük küçük yaşınız ne olursa olsun. Yaratan’a inancınızı saflaştırın. 


Daha önceden sizlerin yükselişinizi engellemek için ortaya çıkardıkları tuzaklardan uzak durun. Siyasi kargaşa en sık kullandıkları yöntem. Dünya nüfusunda duyguları en çok inişli çıkışlı olan ülkesiniz bu da sizi karıştırmak için kullandıkları başka bir alanınız, kendinizi ruhen yani dini olarak ve dünyasal yani ilmen için yeterince geliştirmediğiniz için bu yönlerle sizi sömürmeye çalışıyorlar. 

Sömürüde amaç sizin dengenizi bozarak gücünüzü elinize almanıza engel olmaktır. Çoğunuz farkında olmadan uyuşturucunun bağımlısı oldunuz ve bu şekilde akıl melekelerinizi kullanamıyorsunuz. Bu uyuşturucular üstelik sizlere ilaç adı altında yasal yollardan veriliyor.

Bulunduğunuz coğrafya tarihin kısa aralıklarında büyük değişimleri gerçekleştiren sizin farkında bile olmadığınız görevli ruhlar bedenlendi. Şu zaman diliminde de Türkiye’de olan sizler büyük bir görev için burada olmayı seçtiniz. İçinizdeki karanlığı aydınlığa çevirip dünya insanının ışığa geçişine liderlik edeceksiniz. 


Çoğunuz içinizdeki bu güçten habersizsiniz. ‘Muhtaç olduğunuz kudret damarlarınızdaki asil kanda mevcuttur’ söylemini ülkenizin kurucusu Işık varlığı sizlere her an hatırlamanız için söyledi. Siz buraya bu gücü aktive edip ortaya çıkarmak için geldiniz.

Türkiye topraklarında yaşayacaklarınız ne kadar zorlu görünürse görünsün odağınız ışık ve sevgi olsun. Siz dünyada sevgi ve ışığı arttırdıkça yardımlar size hiç beklemediğiniz; imkansız diye gördüğünüz anlarda ulaşacak. Değişimi gerçekleştirmek için arttırabildiğiniz kadar ışığınızı arttırın.


Bağlantıyı şimdi sonlandırıyorum. Asla yalnız olmadığınızı her zaman hatırlayın.💥
Bağlantı: Yasemin Metin
18.08.2016

 Kaynak: https://www.facebook.com/feryal.paradis

0 comments:

Yorum Gönder