19 Eylül 2021 Pazar

DÜNYA INSANLIĞINA KARŞI BÜYÜK SOYKIRIM

Bir gökyüzü görseli olabilir

 

Küresel güçler ve Kabal, onların karanlık planlarıyla ilgili kollektifin ve halkın uyanmalarını istememekteler ve bunu engellemek için de herşeyi yapmaktadırlar.
Kabal’ın, ‘DÜNYA INSANLIĞINA KARŞI BÜYÜK SOYKIRIM’ Planı’nın uygulamaya koyulduğunu ve ardındaki gizli planlarıyla ilgili tüm detaylı açıklamalarımızı ve yaşanacakları, bu yapay ve sahte salgının ilk olarak ortaya çıktığı Mart 2020’de yayınladığımız 3 çok önemli Youtube videomuzda detaylarıyla açıklamıştık. Ve tüm söylediklerimizi tek tek gerçekleştirdiler!..
Öncelikle, nihai planlarının ve bunları uygulamak için kullandıkları araçların ne olduğunu anlamanız açısından, devreye soktukları bu yapay salgını ve gerçek amaçlarını detaylı biçimde açıkladığımız, Youtube kanalımızda Mart 2020'de yayınladığımız ‘CORONA’ başlıklı 3 ayrı videomuzu mutlaka ama mutlaka izleyiniz!...
 
Ayrıca, bu ay sonu itibarıyla; chemtrails, mikro dalga zihin kontrolü, insan algı manipülasyon programları, Haarp, nano teknolojiler, çipler, iğneler, diğer salgın projeleri, gizli uzay programı, negatif genetik ajandaları, portal tele-transportasyon programları, yapay zeka, klonlama ve yeraltı askeri üslerde Kabal/Reptilianların birlikte yürüttükleri tüm gizli projeleri ve ana amaçlarıyla ve ajandalarıyla ilgili çok önemli bilgiler paylaşmaya başlayacağız!.
Şu anda insanlık, negatifi ve karanlığı temsil eden Reptile yönetimindeki Kabal ve yüzlerce yıldır kurdukları ve dayattıkları kontrol sistemlerinin tüm üst ve alt kollarıyla ve güçleriyle bir ‘Varoluş Savaşı’nın içindedir dostlarımız.
Ve bu, tüm insanlığa karşı başlatılmış olan bir ‘SOYKIRIM’ operasyonudur.
Ve, bildiğinizden ve tahmin ettiğinizden çok daha önemli ve çok daha üst boyutlu ve katmanlıdır.
Bu, aynı zamanda ‘Karanlıkla/Işığın’ çok önemli bir mücadelesidir!. Ve bu sebeple de her zamankinden daha fazla ‘Yıldız Tohumu’nun ve İnsan Irkı'nın Uyanması’ çok önem kazanmıştır.
Bu arada unutmamanız gereken en önemli şey; içinde bulunduğumuz bu 3B’nin sadece 'sanal bir simülasyon' eğitim alanı olduğudur.
Her şey ve tüm oynanan oyunlar, ruhların ve bilinçlerin tekamülü için buradaki ruhlar ve bilinçlerce kurgulanmakta ve planlanmaktadır.
Işıltınıza sahip çıkın!..

0 comments:

Yorum Gönder