7 Eylül 2021 Salı

Koyunların Koyun Olmasına Neden Olan Nedir?

 What Causes Sheeple to be Sheeple - Prepare For Change

Bu makale 2012 portal blogunda bahsedilen insan implantları ile ilgilidir ve teorik olarak kabul edilebilir.)
İmplantları tasarlayan Kimera olduğundan, onların kötülüğü yüzey popülasyonunun içindedir. İnsanlar belirli bir farkındalık düzeyine ulaştığında, implantlar insanların 'karanlık tarafını' harekete geçirerek tekrar uykuya geçmelerini sağlıyor. Çok aktif bir 'karanlık taraf'a ('canavar kodunu' aktive eden implantlar) sahip insanlar kendilerinden korkarlar, bu yüzden rehberlik için otorite figürlerine giderler. İnsanların yetkilerini devrettikleri başlıca iki kurum din ve 'devlet'tir.
 
'Devlet', temelde kurumsal medya/derin devlet olan laik otoritedir. Din, Hıristiyanlıkla sınırlı olmayan, birçok farklı biçim alan seküler olmayan bir otoritedir. Bununla birlikte, din, başlangıçta yüzey nüfusunu tekrar uyku moduna geçirmek için tasarlanmış olsa da, birçok durumda modern zamanlarda tiranlığa direnmek için bir ilham kaynağı olmuştur.
Din, Yüksek Benliğin yalnızca kısmi yönlerini içeriyordu ve Yüksek Benlikle bağlantıyı olumsuz amaçlarla manipüle etmek ve çarpıtmak için kullanıldı. Modern zamanlarda birçok yönden din, 'devlet'e karşıdır ve şimdi en fazla anormalliği içeren 'devlet'tir. 'Devlet' şu anda insanların akın ettiği ve en büyük zararı veren otoritedir.
İmplantlar geri tepebilir. Bazı insanlarda, implantlar 'hayvan kodunu' etkinleştirdiğinde, 'onları hizada tutmak' için 'devlete' ya da dine gitmek yerine, implantların içlerinde yarattığı kötülüğe rağmen uyanış sürecine devam ederler. Bu insanlar, karşı önlemleri uygulamak ve Kabalın nasıl çalıştığını anlamak için implantlarındaki kötülüğü kullanırlar. Bu kişiler, meditasyon gibi araçları kullanmanın yanı sıra, kendilerini kontrol ederek 'canavar kodunu' aşarlar ve kötülüğü ortadan kaldırmak için kötülüğün sırlarını öğrenirler.
İmplantlar çözülmüş olsa bile, ki bu kaçınılmazdır, yine de bir tür rehberlik olması gerekir. İmplantlar çözülürse bu rehberlik zahmetsiz ve otomatik olacaktır, çünkü o zaman 3B zihinden ve Yüksek Benlikten hiçbir engel/bozulma olmayacaktı. Bu 'rehberlik' kişinin kendisi (Tanrı Benliği) ile bir olması olacaktır ve daha fazla içsel çatışma ve ikilik olmayacak, bunun yerine sadece içsel esenlik ve sonsuz, tanımsız, mutasyona uğramamış ifadeler ve deneyimler olacaktır.

0 comments:

Yorum Gönder