7 Eylül 2021 Salı

MEVCUT DURUM HAKKINDA ~ FM144

 Situation Update (29.08.2021)

Bu yazının başında özellikle sel olmak üzere son iki ayın kaotik hava koşullarına kısaca değinmek istiyorum. Bunun 3 nedeni var: Önce gezegenin dönüşüm süreciyle, sonra tabii ki teknik jeomühendislikle ilgili ama asıl sebep geçmişte ve bununla Atlantis'i kastediyorum.
Karanlık güçler, o zamandan günümüze sel felaketlerini tezahür ettirmek için Atlantis'in kadim kıyamet zaman çizelgesi ile enerjik bir geri besleme döngüsü yarattı.
Her zaman olduğu gibi, amaç yüzeyde mümkün olduğunca çok tahribat ve hasar yaratmaktır. Kısmen başarılı oldular, ancak tüm sellerin gerçekte olduğundan çok daha kötü olması gerektiği söylenmelidir. Bunun nedeni, ışığın güçlerinin bu negatif su manyetizmasını süptil planlardan yeniden pompalamakla meşgul olmalarıydı. Bu manyetizma, aynı zamanda, ruhsal yeteneklere sahip birçok yıldız tohumunun, gerçek fiziksel taşkınlar meydana gelmeden önceki son birkaç ayda büyük su kütleleri ve taşkınları ile ilgili rüyalar veya vizyonlar görmesinin nedenidir.
 
Yüzeydeki durum söz konusu olduğunda, şimdi gerçekten işin özüne indi. Artık ışık (yani ışığın kuvvetleri) yüzeye daha yakın ve daha yakın bir şekilde çalıştığına , anormalliğin katman katmanını ortadan kaldırdığına göre, yavaş yavaş bataklığın dibine ulaşıyoruz ve aşağıdaki tüm pislik ve kötü yaratıklar gözle görülür hale geliyor.
Kabal, NWO'sunu uygulamak için bu kadar acele ederken, bu grubun ve onun kuklalarının kötü niyetliliği ve totaliterliği giderek daha belirgin hale geliyor. İnsanlık kitlesinin davranışlarından yola çıkarak, bunu ve diğer sayısız gezegeni bu kadar uzun süre kontrolleri altında tutmayı nasıl başardıkları da görülebilir. Bununla birlikte, baskı her zaman karşı baskı yaratır ve nüfus arttıkça direnç gösterir. Dolayısıyla devrim için gerçek bir şans var.
Önümüzdeki birkaç ay çok önemli. Karanlık, olumsuz NWO zaman çizelgelerinin temelini atmaya çalışacak. Işık güçleri bunu etkisiz hale getirmeye çalışacak ve yükseliş zaman çizgisini/çizgilerini tutacaktır.
Halihazırda olumsuz olarak etkilenen kolektif bilinç tarafından aşağı çekilmemek önemlidir. Kukla hükümetlerin moral bozucu taktikleri, sürekli karantinalar ve tüm medyayı korkutma taktikleri yoluyla nüfus üzerinde psikolojik etkilerini yarattı. Yüzeydeki tüm enerji bir tür depresyon, korku ve öfke karışımıdır.
Ayrıca Chimera ve enerjik örümcek yaratıkların şu anda özellikle geceleri çok aktif olduklarını da belirtmekte fayda var. Örümcekleri veya örümcek ağlarını hayal ediyorsanız, o zaman sizin peşinizdedirler. Eğer eterik örümcek ağlarına sarılmışsanız, enerjik olarak donmuşsunuz demektir. İçinde çok uzun süre kalırsanız, özgürleşme süreci konusunda zayıf iradeli, motivasyonsuz ve pasif olacaksınız. Karanlık olanların zaman çizelgelerini uygulamak için tam olarak ihtiyaç duyduğu şey bu olurdu.
Bu tür rüyalardan sonra hemen meditasyona girmeli, kendinizi bu ağlardan kurtarmalı, örümcek yaratıkları etkisiz hale getirmeli (onları bir ışık sütunu ile merkezi güneşe ışınlamalısınız) ve kendinizi ve odanızı/evinizi korumalısınız. Plazma örümcekleri için portal görevi görebilecekleri için, kapatılan akıllı telefonları ve bilgisayar ekranlarını örtün.
Önümüzdeki birkaç ay içinde, kollektif bilinçteki anormalliği, paniği ve tüm depresyonu azaltmak için zaman zaman tüm gezegeni bir ışık sütunu ile enerjisel olarak temizlemek de yardımcı olabilir.
Ek olarak, düzenli aralıklarla, karanlık olanların NWO zaman çizelgesinin nasıl silindiğini ve pozitif yükseliş zaman çizelgesiyle değiştirildiğini hayal edebilirsiniz.
Dünya çapında artan protestolara ek olarak, polisin bazı bölümlerinde Archonlar tarafından tetiklenen enerjik işgalleri ortadan kaldırmak için hem protestocuları hem de polisi enerjik olarak korumak ve özellikle polis birimlerini enerjik olarak temizlemek tavsiye edilebilir. .
Yüzey ley hatları sürekli olarak negatif tıkanıklıklardan temizlendiğinden protestolar daha da büyüyecek. Bunun nedeni, ışığın güçlerinin, daha sonra Atlantis'te yüksek kilit pozisyonlarda bulunan enkarne Pleiadeslileri uyandırmak üzere olmasıdır. Karanlığın istilası sırasında zamanında kaçamadılar, ikiz alevlerinden ayrıldılar, öldürüldüler ve o andan itibaren, nüfusun geri kalanı gibi, hafıza kaybı da dahil olmak üzere bu hapishane gezegeninin reenkarnasyon matrisinde kapana kısıldılar . Bu Pleiadesliler yüzey nüfusunun bir parçası olarak kabul edilirler ve uyanmış Varlıklar bütün bir ülkenin ley hatlarını güçlendirebilir. Bu nedenle, kısıtlamalar veya protestolar bazı ülkelerde diğerlerinden daha güçlüdür.
Fiziksel kabal bunu anlamıyor, ancak Archonlar anlıyor, bu yüzden enerjiyi tekrar belirli alanlarda tutmak için enkarne olmuş kölelerinin bazılarını yüzeyde bir noktadan diğerine hareket ettirmek zorundalar.
Örneğin: Afganistan ile ilgili tüm jeopolitik çatışmalar dışında, rejim değişikliğinin tek bir ağır basan nedeni var: Tanrıçanın enerjisini bastırmak:
Kabil, Taliban yönetimiyle yüzleşirken saldırıya uğrayan Kabil'deki kadınların görüntüleri, Taliban yönetimi zemininde tahrif edildi
Ancak karşılığında, örneğin Fransa'da ortaya çıkan protestoların bu haritasında gösterildiği gibi, gezegenin diğer bölgelerinde pozitif enerji salınır:
Yani şu anda enerjik bir satranç oyunu ...
Ancak köşeye sıkıştırılmış karanlık güçler bunu daha çok bir "Köstebek Vurma" oyunu olarak görüyorlar 😊 spam e-postaları silmek gibi sürekli tekrar eden sonuçsuz faaliyetler) ... ve tempo giderek artıyor ... çekiç yüzüne çarpar.
Mevcut durum bu kadar, belki önümüzdeki iki hafta içinde 2021'in son çeyreği ve sonrası için ufak bir tahminde bulunabilirim.

0 comments:

Yorum Gönder