19 Eylül 2021 Pazar

Kryon - Lee Carroll

 Bir doğa ve okyanus görseli olabilir

Aynı anda iki alemde yaşayabilir miyiz?
Ruhsal Çoklu Görev Bilincini Kucaklamak...
Çok güzel bir Işıkişçileri topluluğumuz var ve ruhlarınızın her biriyle bağlantı kurmanın enerjisi somut. Muhteşem Kryon Soul Ailemizin bir parçası olduğunuz için çok heyecanlıyız ve minnettarız.
Almanya, Berlin'deki Anna'dan gelen yeni bir sorumuz var. "Kryon, bir ayağınız fiziksel alemde, diğer ayağınız da perdenin ötesinde, sislerin ötesinde alemde yaşamak zorunda olduğunuzdan bahsetti. Ama bu şekilde, hala ayrısınız."
Anna soruyor, "Aralarında geçiş yapmak yerine burada iki alemi nasıl gerçekten birleştirebilirsin? Aynı anda iki alemde nasıl olabiliriz?"
 
Eh, bu testin can alıcı noktasıdır. İşte bu yüzden buradayız. Anneler telefona cevap verir. Çocukların kendilerini düğmelemelerine yardımcı olun. Yürüyün ve ocağı kapatın ve başka ne gerekiyorsa yapın. Buna çoklu görev denir. Özellikle bunu sürekli yapmak zorunda kalan anneler için bu konuda bir sıkıntınız yok.
İş yerindeki adamlar için, her zaman, belki üç veya dört kereye kadar aynı şeyi yapmak zorundasınız. Bunu hepimiz yapıyoruz. Bu, herhangi bir İnsan Varlığı için o kadar sıra dışı değildir. Aynen öyle. Bir ayağınız manevi dünyada ve bir ayağınız pratik dünyada olabilir. Bunu kolayca çoklu görev yapabiliriz.
Bunu da öğrenmem gerekiyordu. Aslında, Kryon'un bana söylediği şeylerden biri, ayrılmak yerine bunun olmasını sağlamaktı, "Tamam, ben burada kanallık yapacağım ve şimdi burada olacağım, başka bir şey yapacağım." Buna kaynaşma denir ve bu bir bilinç karışımıdır.
Ruhsal benliklerimiz hakkında bildiğimiz her şeyi, öğrendiğimiz her şeyi pratik yaşamlarımıza çekiyoruz. Bu, buraya bir şey koymanız ve oraya bir şey koymanız gereken doğrusal bir bulmaca değil.
"On İkiler Çemberi" sırasında, köprüyü bir yerden başka bir yere geçerken yaptığımız tüm bunlar, bilinenden bilinmeyene gitmek çok ama çok farklı.
Kryon, "Yaptığımız tek şey, köprünün olmadığı bir günün provası" diyor.
Ve işte bu gerçekten Anna, sorunun cevabı. Onları bir araya getirdin. Ayrı gibi görünseler de ayrı olmaları gerekmiyor.
kutsamalar,
lee carroll
1989'dan beri "Orijinal Kryon Channell"
Monika Muranyi
Araştırmacı ve Kryon arşivcileri
****
Lee, Monika ve Kryon'dan gelen daha fazla mesajı doğrudan gelen kutunuza almak için buradan kaydolabilirsiniz: kryonmasters.activehosted.com/f/5

0 comments:

Yorum Gönder