19 Kasım 2022 Cumartesi

DOĞUM TARİHİNİZ VE SEN

 

Hediyenizi öğrenmek için tek haneli numaranız olana kadar doğum tarihinizin, ayınızın ve yılınızın rakamlarını ekleyin.
Örneğin 1 Eylül 1975 doğumlu olsaydınız bir hanenin toplamı 5 olurdu. (1 + 9 + 1 + 9 + 7 + 5 = 32 , 3 + 2 = 5)
Tek haneli sayınızın önemi paha biçilemez. Doğum numaranızı bilerek kendinizi yaşam amacınıza daha yakın bulursunuz.
* Numara _ 1: "Sihirli Olan" *.
İlk sayı yaratma sayısıdır. Onun etkisi altında doğanların büyük cadılar olduklarına inanılır, çünkü bu krallıkta iradelerini yerine getirebilecek güce sahipler. Ve siz çocuklar güçlü iradelisiniz. Ancak etrafındakileri manipüle etmeye ve kontrol etmeye çalışmamalısınız.
Sihirli mesleğin: ortaya çıkma ve cesaret
* Numara _ 2: "o empati" *.
Etrafınızı saran enerjilere karşı çok hassassınız. Yani büyüdükçe başkalarının yaptıklarını hissetmeyi ve hissetmeyi öğreniyorsun ve bu yüzden bu kadar şefkatli oldun. Etrafınızı saran enerji akımlarını sürekli hissettiğiniz için sihirli hediyeniz kalbinizde ve üçüncü gözünüzde. Başkalarının acısını hafifletmek için kullanmalısınız, aynı zamanda yeryüzüyle bağlantı kurarak ve doğayla iletişim kurarak enerjinizi hızlı bir şekilde geri kazanmalısınız.
 
Sihirli mesleğin: hayaller ve sezgiler
* Numara_3 :" üçlü ay *".
Bu sayı ayın üç evresini temsil ediyor. İşte bu yüzden cadılar sizin "üçlü Tanrı ve/veya üçlü tanrıça"nın bir "enstrümanı" olduğunuza inanıyorlar. yani içinizde yaratma ve yok etme güçleri yatıyor. Eski kural, "ne dilediğine dikkat et" senin için geçerli, çünkü sihirli yeteneğin, düşüncelerinin ve arzularının hızlı bir şekilde gerçeğe dönüşebilmesidir.
Büyülü mesleğin: yaratma ve yıkım
* Sayı _ 4: "Elementalist" *.
4 sayısı TOPRAĞIN 4 ELEMANI ile anlaşır: Ateş, Su, Hava ve Toprak. Özün dört element veya yeryüzü ile dengede ve bu yüzden güçlü bir zihinle çok mantıklısın. Sürekli elementlerden enerji çektiğinizde, birinin size küfretmesi çok zordur. Ateş, su, hava ve toprak etrafında sihirli bir güç alanı oluşturduğunda olumsuzluğu saptır.
Sihirli mesleğin: Elemental Sihir
* Sayı _ 5: "Ruh" *.
4 sayısı doğanın dört elementini (ateş, hava, su ve toprak) simgelediği gibi, 5 sayısı beşinci elementi simgelemektedir: Ruh (Antik Yunan büyüsünde diğer). Onun etkisi altında doğanlar ruhsal alemle temas halindedir ve güçlerin ötesinde kolayca büyü yapabilirler. İşte bu yüzden mükemmel ruhları yaratıyorlar, çünkü beşinci element tarafından yönetiliyorlar: Ruh!
Sihirbazlık mesleğiniz: ruhlarla ve ataların büyüsü ile bağlantı
* Sayı _ 6: "güneş çırağı" *.
6 rakamı güneşi ve ışık kaynağımızdan gelen her şeyi simgeler. Bu nedenle içinde güçlü bir enerji akışına sahipsin. Büyülü hediyen güneşten geliyor. Bu nedenle, hayatın tüm nimetlerini ve gücünüzü simgeleyin. Sen bir şifacı ve bir lidersin. Ama büyük güç büyük sorumluluk getirir. Muhteşem gücünü en etik şekilde kullanmayı öğren.
Sihir mesleğiniz: Ritüel sihir, tüm büyüler ve şifa
* Sayı_7: "ayın çırağı"*.
7 sayısı ayı ve Gecenin Büyük Kadımı'ndan gelen tüm büyüyü sembolize eder. Senin sihirli hediyen ayın saf yenilmez büyüsü. İçgüdüsel olarak ne yapacağını bildiğinde ritüelin büyüsünü takip etmen çok garip. Ve genellikle aynı şeyi iki kez yapmazsın. Son derece aktif sezgileriniz için sıkıştırıyorum. Ayrıca sihirli hediyelerinden bir diğeri de kehanet rüyaları görmektir. Doğru yorumlayıp güvenirsen mucizeler başarabilirsin!
sihirli mesleğin: kehanet vizyonları ve rüyalar
*Numara_8 :"geleneksel cadı*".
Bu sayı en sihirli sayılardan biri olarak kabul edilir.
Cadıların 8 Sabbat gününe 8 numaralı KÖŞE, DÜNYANIN 8 KÖŞESİ. Eğer doğum günün 8 ise, içinde geçen büyük sihirli bir gücün var demektir, ancak Şabat günlerini ayarlayıp kutlayabilirsen daha da aktifleşecektir. Çok hassas bir iç pusulanız var ve bu yüzden doğruyu yanlıştan ayırabilirsiniz.
Onun sihirli mesleği: enerji ve simya manipülasyonu
* Numara _ 9: "şaman" *.
Son rakam, öncekilerin birleşmesini simgeliyor. Herşeyin bittiği ve her şeyin yeniden başladığı kapıdır. Bu yüzden başka bir şeye benzemeyen şeyleri görüyorsun. Onun sihirli yeteneği sanatsal ve yaratıcı doğasıdır ve genellikle durumları çok ilginç bir perspektiften görürsünüz. Böylece iyileşebilirsin
Sayı ölüm ve yeniden doğuma karşılık geldiği için, hayaletleri ve ruhları algılama konusunda doğal bir yeteneğe sahipsiniz, ancak bu beceriyi kullanmayı öğrenirseniz, tüm şamanların yaptığı gibi dünyayı bile aşabilirsiniz
 
 https://www.facebook.com/groups/310404919579859

1 comments:

Adsız dedi ki...

her iki dogum sayılarıda ilki 1 degiştikten sonra 2 olduysa ve rüyalarla haberler alıyorsa ne oluyor

Yorum Gönder