30 Nisan 2015 Perşembe

BM MİKAİL: EVRİMLEŞEN İNSANLIK İÇİN SPİRİTÜEL FELSEFE

a7b712d6f0ac23037ff70ae8aa325d14
BAŞMELEK MİKAİL’DEN MESAJ - LM-05-2015

Ronna Herman kanalıyla
Sevgili üstatlar, birçoğunuz sanki uzun, zor bir yarışın sonundaymışsınız ve enerjiniz ve coşkunuz azalıyormuş gibi hissediyorsunuz. Dünyasal varoluşunuzun büyüsü daha da fazla gözden düşüyor ve sizi heyecanlandıran şeylerin donuklaştığı ve sıkıcı olduğu görülüyor. Bunun nedeni sizin aynı anda iki engin şekilde farklı gerçekliğin veya bir çok boyutun içine girip çıkmanızdır. Ayrıca, alt dört beden sisteminiz (fiziksel, zihinsel, duygusal ve eterik) hızlanmış, düzenli bir temelde bütünleştirmekte olduğunuz Yüksek Benliğinizin bir çok fasetlerine ayarlanmaya ve yetişmeye çalışıyor. Bu dünyasal bedeninize çok fazla stres ve gerilim getirdi.
Çok büyük sayıda insan Beşinci Boyut bilincine kuantum sıçrama yapmaya hazırlanıyor, Beşinci Boyut bilincinde Olma Halinizin eski dünyası, yeni, yüksek frekanslı varoluşunuzun saflaşmış enerjilerini/titreşimlerini ve kavramlarını bütünleştirebildiğinizden daha hızlı gerilemektedir. Neler olup bittiğinin farkında olurken, çok fazla stresli olmayacaksınız ve kafanız karışmayacak. Lütfen “Rahatlama yakında” dediğimiz zaman bize inanın. En büyük arzularımızdan biri, geçişinizin kolaylık ve zarafetle gerçekleşebilmesi için süreçte size yardımcı olmaktır.
 
Bu son geçmiş  yıllarda, size verdiğimiz bilginin, meditasyonların ve uygulamaların çoğu eski negatif enerji kalıplarının dönüştürülmesine ve ayrıca bilinçli farkındalığınızı genişletmeye ve saflaştırmaya odaklanmaktaydı. Yaratıcı Işığın (Mutlak Yaratıcının saflaşmış alemlerinden yayılmakta olan Bireyselleşmiş İfadenin yüksek frekanslı, güçlü yeni Işınları) arıtılmış hücrelerinin sızmasına ve bütünleştirilmesine yol açmak için bu süreç gereklidir.
Bu eşi görülmemiş zamanlarda, şu anda yürürlükte olan evrim sürecinde size yardımcı olmak için çeşitli yüksek hakikatleri sunuyoruz. Bu ileri öğretilerin bazıları daha önce verildi, ama bunlar tekrarlanacak kadar önemli. KENDİNİN ÜSTATLIĞI için Yeni SPİRİTÜEL FELSEFENİZİN bir parçası oluncaya kadar bunları bilincinize sağlam şekilde yerleştirebilmeniz için, her gün bir veya iki kavrama odaklanmanızı öneriyoruz.
* Yüksek Dördüncü – Boyut Ruhsal Benliğinizin geri kalan Fasetleri ile giderek birleşirken, bilincin yükselmiş halinde yaşamayı öğreniyorsunuz. “Tanrısal Gücünüzün” ŞİMDİ anında yaşamayı öğreniyorsunuz. Net – görüş ve saf niyet geliştirdikçe, illüzyon sisi artık sizi etkilemeyecek. Yavaşça birlikte yaratıcı yeteneklerinizi saflaştırırken, tezahür etmemiş potansiyelin İlahi Tohum düşüncelerinin ambarından en büyük vizyonlarınızı ve arzularınızı biçimlendirmeye ve yaratmaya başlıyorsunuz. Gittikçe İNSAN FORMUNDAKİ birleşmiş, ışıltılı RUHSAL VARLIĞA – RUH AŞILANMIŞ KİŞİLİK – evrimleşiyorsunuz.
* Baba/Anne Tanrımızın erdemlerinin, vasıflarının ve niteliklerinin daha fazlasını bütünleştirmeyi öğrenirken, kendinin – üstatlığı hiç bitmeyen bir süreçtir.
* Neden Dünyada olduğunuzu hatırlamanızın zamanıdır. Hatırlayın, siz Mutlak Yaratıcının daha büyük Fasetleri olan Baba/Anne Tanrımızın bir uzantısı veya Fasedisiniz. Kişisel dünyanızda daha da büyük uyum yaratırken, yeni gerçekliğinizin coşkusunu kucaklayın. Yeni armonize olan ve yükseltilen gerçekliğinizden yararlanmak için çaba gösterin – yüksek alemlerin güzelliğinin, harikalarının ve sihrinin keyfini çıkarırken, Dünya planının sunduğu duyumsamaların ve ödüllendirici deneyimlerin tadını çıkarın.
* Işık, ses ve renk şifa türleridir ve bilincinizi genişletmekte ve kişisel gerçekliğinizi saflaştırmakta size yardımcı olmak için gerekli araçlardır. Yüksek farkındalığa giden Yolda spiritüel olarak odaklanmış bir öğrenci/inisiye Kendinin Üstatlığının bazı ana araçlarını kullanmayı öğrenmelidir, çünkü bunlar Kutsallığınızın ve doğuştan gelen hakkınızın bir parçasıdır. Tonlama ve Kutsal sesleri ve mantraları kullanmayı öğrenmek şu sıralarda deneyimlemekte olduğunuz rahatsızlık veya hastalık belirtilerinin çoğunu iyileştirmekte size yardımcı olacaktır, çünkü bunlar eterik, duygusal ve zihinsel bedenlerinizi daha uyumlu bir Var Olma haline dönüştürmek için size yardımcı olurlar.
* Her biriniz insanlığın ve Dünyanın geleceği için tasarlanmış olan İlahi Mavikopyaya kişisel ve eşsiz bir şeyi katkıda bulunma yeteneğine sahipsiniz. Sizler Anne/Baba Tanrımız tarafından olağanüstü bir armağan verildi – kendi kaderinizin yaratılmasına katılma İlahi ayrıcalığı. Sizler çok fasetlisiniz ve bu zamanda kavrayabileceğinizden çok daha fazla seviyelerde bilince sahipsiniz. Fani zihni ve bedeni olan Ölümsüz bir Ruhsunuz. Daha da yüksek Işık frekansı aşılamalarını bütünleştirme yeteneğini kazandığınız, Ruhsal genişleme sürecindesiniz.
* Akışkan ve şekillendirilebilir kozmik zaman vardır ve lineer, yapılandırılmış ve olaya – yönelik fani zaman vardır. Kozmosun akışkanlığına ve ihtişamına erişebilen Ruhsal Beşerler olarak yaşamayı öğreniyorsunuz. Çalıştığınız ve ifadenin yüksek alemlerini geçme yeteneği kazandıkça bir kez daha erişebileceğiniz Kozmik Felsefe okulları vardır.
* Sizi yönlendiren ve yolu gösteren Kader Koruyucuları vardır. Onların yardımını isteyin, size adanmış hizmetkarlar olurlar. Işık Varlıkları bir çok farklı bakış açılarını temsil ederler ve çok çeşitli kişisel deneyimlere sahiptirler. 
* Gerçek ruhsallık özel ritüeller veya katı inançlar talep etmez; içten adanma ile en yüksek gerçeğinizi yaşama modudur. En yüksek entellektüel, duygusal ve Spiritüel hayat Felsefenizi harmanlamayı aramalısınız.
* Siz İlahi Olanın Kıvılcımısınız ve kendinizi ve başkalarını onurlandırmalı ve en yüksek değeri vermelisiniz. Bunu yapmadığınız zaman Baba/Anne Tanrımızı onurlandırmıyorsunuz. Her zaman kendiniz ve başkaları için özgürlüğü ve gerçeği aramalısınız.
* Ne zaman İnayet Haline girdiğinizi nasıl bileceksiniz? Başkaları Ruhunuzun güzelliğini size geri yansıttığı zaman bilirsiniz. Bolluğunuzun ne zaman akmaya başladığınızı bileceksiniz. Kalbinizin ne zaman tüm Yaradılış için sevgiyle genişlediğini ve Ruhsal Şarkınızın Varlığınızda ve dünyaya ve yüksek alemlere ne zaman yankılandığını bileceksiniz. Ne zaman sessiz kalamayacağınızı ve neşeli deneyimlerinizi dinlemeye istekli olan başkaları ile paylaşmaya zorunlu hissedeceğinizi bileceksiniz. Ve sessiz bir tanık olmanın ne zaman uygun olduğunu bileceksiniz.
* Her gün ve her gece meditasyon yapın, daha iyisi, her uyanık anın herkesin en yüksek hayrına odaklanmış olması için yaşayan bir meditasyon olun. Sonra, kuvvetinizin fiziksel bedeninizde dolaşması ve sonra Solar Güç Merkezinizden yukarıya cennetlere, dışarıya tüm insanlığa ve aşağıya Dünya Ananın merkezine yayılması için, Işık meridyenleri ve odaklanmış enerji yaratmak üzere sevginizi ve gücünüzü birleştirin.
* Üstatların yüce görünüşlerini üstlenmelisiniz; sakin, nazik, sevgi dolu, gözlemleyici, mümkün olduğu zaman yardımcı, ama izin veren, yargılamayan, çünkü olan biten her şeyin bir nedeni olduğunu ve gerçekleşen her şeyin yüksek bir amacı olduğunu biliyorsunuz.
* Sevgi dolu Işığınızı mümkün olduğunca uzaklara yayın, sevgiler. Size gelenlere öğüt verin. Eylemlerinizle tanınırsınız ve Işığınıza ve bilgeliğinize gereksinimi olanlar size çekilirler.
Asla unutmayın, siz ebedi ve ölümsüzsünüz. Fiziksel bedeniniz Tanrının İlahi Fasedinin oturduğu geçici bir tapınaktır. Kutsal Kalp Ruhun tapınağıdır. Orada gerçek Sevginin oturduğu ve Sonsuzluğun farkındalığının başladığı Yaşamın Özü vardır. Kutsal Kalbinizdeki Elmas Çekirdek Tanrı Hücresi, bu Alt – Evrensel deneyim için Tanrı Bilincinin On İki Işınını içerir. Bu Kutsallık Kıvılcımları güçlü BEYAZ ATEŞ TANRI – TOHUMU ATOMLARIDIR – bu Alt – Evrende Anne/Baba Tanrımızın Yaşam/Sevgi Özünü sürekli şekilde yayan, IŞINLAR adı verilen kırılmış Işığın eterik kristal prizmaları.
Hayallerinizi, vizyonunuzu tezahür ettirmek ve kişisel cennetinizi yaratmak için, Ruhunuzun ve Yüksek Benliğinizin fısıltılarına uyanık olmalı ve bunlara uyumlanmak için çaba göstermelisiniz. Bu, ÜstRuhunuzun/Yüksek Benliğinizin frekanslarına erişerek ve en yüksek potansiyelinizin farkına vararak gerçekleştirilir. Kendinin üstatlığı yaşamınızı ve kaderinizi kontrol etme gücüdür ve bunu herkesin en yüksek hayrı için kullanma bilgeliğidir. Bunu yaparken, Üçüncü/Alt Dördüncü Boyut gerçekliğinde işlev yaparken, kabul edilmiş dualite aralığında sağlam şekilde topraklanmış ve dengeli kalmanız çok önemlidir. Ayrıca, Alt Beşinci Boyut ortamının zihinsel planına alışmaya gayret ederken, yüksek Dördüncü Boyutun illüzyon dünyasında duygusal uyum ve dinginlik oluşturmak için çabalamalısınız.
Tanrı Tohumu Atomunuza/BEN’İM Varlığınıza ana bağlantınız olan kişisel Tanrı Işığı Hayat Çizginizi – eterik Işık tüpünü – genişlettiğinizde  kendinin üstadı olmaya dönüşümünüz, ayrıca Yükseliş süreci büyük ölçüde hızlandırılır. Sizler aynı zamanda Yaratıcı Işığın Adamantine Parçacıkları adı verilen Yaratıcı Özü içeren kişisel Antakarana’nız (Gökkuşağı Işık Köprüsü) aracılığı ile Yaşam Nehrinize bağlantınızı yeniden oluşturma sürecindesiniz. Bir çok geçmiş çağlarda, insanlık Işık/Yaşam Nehrine bağlantıyı azalttı, çoğu insanda sadece küçük bir sızıntı haline geldi, buna kadim insanlar tarafından “GÜMÜŞ KORDON” adı verildi.
Her biriniz fiziksel formunuzun etrafında, Aura Alanınızdaki ve Kozmik Ruhsal Şarkınızdaki titreşim kalıpları tarafından üretilen ışıltılı bir küreye sahipsiniz. Yükseliş toplam beden çakra sistemini dengeye getirmek anlamına gelir, bu Eterik Bedenin/Aura Alanının temizliğini, arınmasını ve dengelenmesini kolaylaştırır. Yükseliş amacınızın önemli bir parçası Eterik Bedeninizi ve Aura Alanınızı kendi orijinal İlahi Mavikopyasına geri döndürme sürecine odaklanmaktır, bu İlahi Mavikopya Adem/Havva Kadmon Işık Bedeni adı verilen orijinal bedensel formunuzun insan mavikopyasıdır. Çağlar boyunca bir çok yaşamlarınızda düşünceleriniz, eylemleriniz ve fiilleriniz tarafından yaratılmış olan çoklu beden sisteminizdeki – fiziksel, zihinsel, duygusal ve eterik – renk bantları aracılığı ile sizi gözlemliyoruz. 
Sevgili kalpler, kendinizi beslemenizi, fiziksel bedeninize ve bilge beden Elementali tarafından size yansıtılan sinyallere ve mesajlara daha önce olmadığı kadar dikkat etmenizi istiyoruz. Değerli fiziksel bedeniniz canlı ve sağlıklı değilse, sevgi, neşe ve bolluk dolu güzel dünyanın keyfini nasıl çıkaracaksınız?
Cesurlarım Işık Piramidinizde bize katılın ve süreçten kolaylık, zarafet ve büyük neşe ile geçmenize yardımcı olmamıza izin verin. Baba/Anne Tanrımızın ışıltısı üzerinize yağsın ve sizi Ebedi Yaşamın Işığı ile doldursun. Size rehberlik yapma ve korumak için her zaman yanınızda olduğumuzu bilin.
Ben Başmelek Mikail’im.
(Çeviri: Saffet Güler)
 www.RonnaStar.com

0 comments:

Yorum Gönder