5 Nisan 2015 Pazar

Felineli Chintarou.

 
Rahmet, telaffuzlarınızda bahsettiğiniz sevgiden hatta şefkatten bile sarmalayarak dalga dalga var oluşu sarar. Genç evrenimiz, dönüşüm hızının tam katsayısı boyunca titreşime geçmiş vaziyettedir. Bu bildiğiniz bazı güneş sistemi, gezengensel hatta galaksisel boyutlarda gerçekleşen, astronomik anlam içeren enerjileri barındırmaktadır. Astronomik anlamı gözünüzde büyütmeyin lütfen; bire bir her birinizin ruh parçasının, o geometrik dizimde pay sahibi olduğunuzu bilin. Evren hizalanmasında temel değişikliklerin, dünya sınavınızda bile yansıdığını size basit şekilde göstermekten geri durmayacağım. Bu ki yüksek boyuttaki hallerinizde de deneyimlediğiniz değişim simetrisi ile aynı rezonansta olan bir etkidir. Bazen tarih sahnesine bakıp, sanki bu olay değiştirilmiş gibi, böyle değil gibi hissettiğiniz anları hatırlayın… Ne demek istediğimi bazılarınız biliyor. Diğerleri de hatırlamalıdır. Bu gibi değişim matrixi içinde yer alan enerjisel döngüler, aynı zamanda evren fizik kurallarının ve değişkenlerinin etki alanında, rezonansta etkiye alındığını ve bilinçli şekilde müdahil olunduğunu kanıtlar nitelikte ivmelerdir. Bunu bilim adamlarınız, özellikle bu sene içinde, galaksi merkezinden gelen titreşim frekansları çapındaki ölçümleri ile bire bir tanışma suretiyle yüzleşerek gördüler. 


Dahasını çözerek devam edeceklerdir. Cevabın kıstaslarını bile küçük ölçekte tutmanın kısıtlılığını aştıklarında, sizin de evren çapındaki adımınız büyük bir adım olarak lanse edilecektir. Bahsettiğim temel hususların bir kısmını zihniniz, ama tamamını ruhunuz özümsemiştir. Bu ki bilginin titreşimini dünyaya iletim yollarından birisidir. Buraya kadar ilettiklerimizin anlamı ise yine “rahmet” kelimesinin çıkış noktasındadır. Rahmetin rezonansına gün içinde ayrıca girmenizi tavsiye ediyoruz. Gözden kaçırdığınız o kadar basit o kadar güçlü hediyeleriniz var ki, bunları bizlere hatırlatın diye ısrarla söyleyerek dünyaya bedenlendiniz. Bunu kalplerinizin derinlerinde hissedeceksiniz, sadece bunun için buradayız. Size aslında yardım edilmiyor değerlilerim, yardım diye bir şey söz konusu bile değil. Bunu aklınızdan çıkarın; tüm olan biten zaten sizin kendinizin yarattığı yollardır. Benim burada, insan bedeninde şüphe dolu düşünceleriniz karşısında olmam bile, kendinizin yarattığı bir yoldur. 

Hepsi uygundu ve bizler bunlara onay verdik. Yaratımın rahmeti, tüm var oluşu sarmalasın diye, tarif edilemeyecek bir sevgiyle bu bütünlüğü yarattık. Yardım yok, kendi yarattığınız destek üniteleri var. Bunu özellikle bu kelime seçimi ile söylememizin nedeni ise ruhunuzun ihtişamının saygınlığı ve sorumluluğu ile öne çıkmasıdır. Gerçekten de başka bir sistem yoktur ve aslında olan biten bu kadar basittir. Sürekli bahsettiğiniz ve aslında bahsederken bile oyununu bizzat oynadığınız o illüzyondan çıkış rotanızdır. O kadar zor ve zor olduğu kadar kutsal bir döngü içindeki derslerinizi veriyorken, sırf siz yarattınız diye, bu kanallarla size gelip hatırlatmalarda bulunuyoruz. Yüceliğimiz, yüceliğiniz karşısında karşılıklı reveranstır. 


Şimdi derin bir nefes alıp bilgileri özümsemenizi istiyorum.
Kaldığımız yerden devam ediyorum. Bu konuşmaya ara verdiğimiz nokta değil, hayır çeşitli boyut frekanslarına bölünme ve enerji dengeleme deneyimleme oyununa girdiğiniz andan hemen öncesinden bahsediyorum. Irkları konuşuyorsunuz, alemleri söylüyorsunuz, melek evlerini telaffuz ediyorsunuz… Bu büyüklüğün ötesinde, bir bütünlük içinde nerede var olduğunuzu hatırlayın diye öne çıktım. Hemen oradaydık sanki 1 saniye önce gibiydi ama binlerce yıl öncesiydi. Nasıl bir huşu içinde belirlediniz, nasıl da kendiniz olarak geldiniz, nasıl adım attınız… O nasıl bir cesaretti hep söylene geldi, ama hatırlatmakta fayda var; boş yere övülmüyorsunuz. Bu övülme, ego bazlı değildir. Aşamalarınızın limitinden geri adım atma, kendi bütünlüğünüzü parçalayarak küçülerek daha da büyüme ve yaratımı büyütme adımınızdır. Bu muhteşemdir, muazzamdır ve gereklidir. Hep olmuştur, bundan sonra da olacaktır. 


Terra olarak Galaktik alemde bilinenin nereye gittiğini sanıyorsunuz? Bir sonraki adımda Terra benzeri sınavlar için yükselme deneyiminde sizler bizzat görevli olmayı seçtiniz. Bu harika bir deneyim döngüsüdür ve şimdide oluyor. Yeni bir galaksi yarattığımızı bilmiyor musunuz sanki? Yeni bir 3B deneyimi evet… Kendi dünyanızı yüksek boyuta taşırken, bir de bununla uğraşıyorsunuz. Orada da rahmetin ve rahmanın tohumlarını sevgiyle ekiyorsunuz. Kendi parçalarınız var ve her gece sevgiyle izlemek için orada bulunuyorsunuz. Dostlarım çok boyutlusunuz, ama sandığınızdan, algıladığınızdan çok daha fazlası… Bizler bu illüzyonel halinize selam vermek için öne çıkıyoruz ne sanıyorsunuz. Yardım mı? Tekrar söylüyoruz öyle bir şey yok. Kimse müdahil olamaz, bu yaratımda yasaktır. Negatifler dediğiniz ve yaratım görevlisi olan varlıklar da karışamaz; bu tamamen sizlerin yaratımı ve onayıdır. Bu kadar yücesiniz, bu kadar değerlisiniz ve bu kadar güçlüsünüz. Sizlerin enerjisini birlik içinde tanıyoruz ve bir çoğunuzla, genç evrenin başından beri çalışıyoruz. Derinlerinizde hissettiğiniz bilgelik budur. Egonuzdan muaf tutun, bizlerde ego yok, duygu benliği yok, zihin, sizin algı düzeyinizdekinden çok daha küçük parçalarda hizmet veren bir uzuv ve bütünün parçasıdır. Lütfen böyle algılayın…
Derin nefes zamanı ve enerjileri özümseyin…
 

Soru: Gaia tam olarak kimdir? Ya da nedir?
 

Yanıt: Gaia bir varlıktır genç evreniniz için kadim yaratım varlıklarındandır. Aslında eril dişil diye ayırt edilmemesi gerekir. Kökenine dair yorumlar ise boşlukta kalacaktır. Diğer evrenlerin yaratım gölgesinden sizlere akmış olan ruhlardandır ve büyük sevgiler içermektedir
 

Soru: Dünya ana ya da toprak ana deniyor bizi yaratan Gaia’mıdır ?
 

Yanıt: Bu dünyada yaşayanların, ilahi düzen talimatları vardır ve bunları yeri geldiğinde izin vererek, enerjileri davet etmek suretiyle uygulamıştır. Bu çok boyutlu sorulardan bir tanesidir, cevap tabii ki evet’tir. Ancak tek bir dinamik işin içinde yok ki! Bunu sizler de biliyorsunuz. Yaratımdan kastınızın tam olarak ne olduğunu sorgulamanız, belki de spesifik olarak belirtmeniz önem arz eder. Dünyadan hemen önce tiamat zamanında neler olduğunu sorgulamak istersiniz. Marstan gelen DNA ları öğrenmek istersiniz. Hangi göktaşları, ne amaçla, neler taşıyarak dünyanıza iletildi, bilmek istersiniz. Öteki güneşiniz nerede, bunu sorgulamak istersiniz. Bu anlamda kısıtlı kalan, ama çok boyutlu olan sorunuza yanıtım, Gaia, bu dünya yaratımının bir parçasıdır ve sevgiyle bu görevini yapmıştır, halen yapmaktadır. Sizlerin kalbini hüzünlendiren ayrılık hissidir.
 

Soru: Gaia bizden ayrılacak mı ?
 

Yanıt: Gaia belirlenen yaratım planı çerçevesinde dünyanızı terk ediyor. Bu ayrılık 3B şekilde görülmemelidir. Gaia 5B dünya planında gerektiği gibi enerji devrini yapıyor dostlarım. Bunu yaparken; çok daha önceleri Agartha adı verilen yerde yaşayan eski dostlarınıza, enerjinin bir kısmını devretti. Sıra sizlerde. Bu devrediş de başladı. Şüphesiz ki sizlerin içinde de Gaia ile bütünleşip, bu enerjileri ve güçleri koşulsuz sevgi ile devralacaklar var. Her zaman böyleydi. Pleiades yükselirken de böyleydi. Sistem benzerdir, neredeyse aynıdır. Bunu mistik karşılayabilirsiniz ancak dinamikleri sizin algınızla, güçleri elinize geçmeye başladıkça ne olduğunu anlarsınız. Belli frekans düzeyleri ve titreşim kalıplarının, belirlenen kontratlar düzeyinde aktarımı söz konusudur. Bizim bakış açımızdan bu basittir ve zamanındadır. Zaman olgusunu ayrı bir celsede anlatmamız lazım. Hala çok basit raddedesiniz ve sizleri geri tutuyor.
 

Soru: Galaksinin yansıma yaratacak olması ne demektir? iki aynı galaksinin farklı boyutta olacağı anlamı mı taşıyor?
 

Yanıt: Galaksiler de sizler gibi bir bilinç bir varlık halindedir; öncelikle bunu algılarınıza bir defa daha sunmak isterim. Galaksi yansımaları direkt değil endirekt etken olarak sizlere ifade edilebilir, çünkü bunun hem içinde hem de dışında etken olan dinamikler vardır. Bunun ifadesi için sizlere sunulan vizyonlara ve kanal mesajlarına uyumlanmanız önemlidir. Burada sizlere yansımanın tam olarak ne şekilde gerçekleştiği söyleniyor ve bunları biliyorsunuz aslında. Ötesinde galaksi dediğiniz samanyolunun Galaktik Federasyonca bilinen, altın gül’ün merkezine odaklanmanız önemlidir. Bu hem sipirütelliğini keşfedenler için, hem de bilim adamları için merkezi odak noktasını teşkil etmektedir. Bu gece de oradan gelen sarmal ışınlar benliğinizi sarıyor ve bu bizler tarafından kutsanıyor. Farkındalığınızı çok az genişletmeniz halinde bu gücü algılayabilirsiniz değerliler.
 

Soru: “Gaia’nın galaksinin tamamı olması” ne demektir onu anlayamadık, “Ben bu galaksiyim, bu galaksi de ben’dir! sözü…”
 

Yanıt: Basit bir şekilde Gaia varlığının ölçüsünü belirtmiştir; aynı zamanda sen de şunu söyleyebilirsin: “Ben bu evrenim ve bu evren de benim!” Bu dokuzuncu boyut bakış açısından verilen bir bilgidir bir kısmını alacaksınız.
 

Soru: Gaia nereye gidiyor?
 

Yanıt: Sevgili Gaia senin yaşam süren boyunca burada olacak. Kendi yüksek titreşim düzeyini tamamladığı anda genişleyecek ve sonraki aşama için seçim yapmak suretiyle yaratım kristali dediğimiz mutlak alanda belirecek. Bu bilgiler sizler için hem erken, hem de dikkat dağıtıcıdır. Gaia enerjisini bu gezegende bulunduğunuz müddetçe hissedeceksiniz.
 

Soru: Bizim yaşam zamanımızda 5. boyut geçişi tamamlanmış olacak mı? Öngörülen nedir?
 

Yanıt: Bunu kime sorsanız uygun olan zamandan bahsedecektir. Ancak size rakam telaffuz edeceğim görünen plan çerçevesinde 2024 yılından sonra bahsettiğiniz ya da hayalini kurduğunuz toplu aydınlanmanın olmasını umuyoruz bunun direkt olarak bize bağlı olmadığını tamamen sizlere bağlı olduğunu bir kere daha hatırlatmak isterim. Ama bu zamanlar için sizlere özellikle verilen zaman ise 2038 yılıdır, bu önemli bir zaman dilimidir
 

Soru: Dünya üzerinde kaotik bir yıkım yaşanacak mı 2024 e kadar? Yani kıyamet denilen şey bir yıkım mı ?
 

Yanıt: Kaotik yıkım bundan çok uzakta artık. Dünya, kıyamet senaryosuna göre 1999 yılında yok olmaya başlayacaktı, bunların bilgisi sizlere aktarıldı. Dostlarım, bahsedilen dinsel temelli negatif senaryolar artık yürürlükte değil ve bunu sizler belirlediniz. Çok arzu ederseniz, sizlere o senaryo şu an yürürlükte olsaydı, hangi potansiyel olacaktı onu anlatırım.
 

Soru: Bu sistem korunurken bir geçiş yaşanacak öyleyse?
 

Yanıt: Korunan sistem değil ortada bir sistem yok.
 

Soru: Mevcut yapılanma anlamında sordum.
 

Yanıt: İlahi düzenle titreşen bir etkileşimin temellerinin atılımı çalışmaları için buradasınız ki siz bunun için bile burada değilsiniz
 

Soru: bizim burada bulunuş amacımız nedir peki,
 

Yanıt: Kabal sistem diye bildiğiniz o varlığın etki ettiği sistemin temellerinin sökümü ve dönüşümü gerçekleşmekte 2018-2019 yılları yeni ilahi sistemin ifşaatı olacaktır
 

Soru: Enerjisel boyutta bir savaş hali dünyada yaşanacak mı? Bu daha önceki bağlantılarda söylenmişti hala geçerli mi?
 

Yanıt: 2024-2025 bunların somut olarak yansıyacağı yıllar olarak planlandı. 2038 senesi ise büyük atılım yani yeni Dünyanın demirlenmesi için gerçek anlamda yaratımın var oluşunun başlangıcıdır. Savaş halleri mevcuttur. Küresel ölçekte korktuğunuz ne varsa nükleer savaş tehdidi bunlara izin verilmeyecektir.
 

Soru: Bu yeni yapılanma, yine insan aynı insan popülasyonu ile mi yapılacak, yoksa buradan ayrılacak olan ruhlar da mevcut mudur? Yeni Dünya tahmini kaç kişi planlanıyor?
 

Yanıt: Hesaplanan rakamlar var. Bu dünya popülasyonun titreşim düzeyinin ölçümünden, popülasyonun kişi sayısına kadar var. Hepsi planlarda mevcut ve yaratımın gerçekliğine hazırdır. Bunun sizler için bir konu teşkil etmesi anlamsız.
 

Soru: büyük ölümlerin olup olmayacağını merak ediyorum bunun için sordum sevgili dostum. Daha önce dünya nüfusunun tamamının yok olmasını bile göze aldık.
 

Yanıt: Büyük ölümlerden kastınız 2-3 milyar insan olsa bile önemi yok ancak buna değer biçmeniz bile gereksiz ve yolunuzu tıkayıcı nitelikte.
 

Soru: Bir önceki hasatta 150 kişinin yükselebildiği belirtilmişti enerjiler artık daha güçlü ve daha potansiyeli yüksek birçok arkadaşımız aileleri ve sevdikleri için endişeleniyor bu sebeple bu soruyu sordum.
 

Yanıt: Ölüm diye bir şey yoktur enerji forumu değişimi vardır
 

Soru: Görevimiz konusunda bize açıklama yapabilir misin peki?
 

Yanıt: Göreviniz ve var oluşunuzun temeli doğrultusunda kazandığınız ivmenin değerini sizleri yaratımın rahmeti ile onurlandırarak veriyoruz bu doğrultuda kalbinizin rehberliğinizde devam ettiğiniz surette dünyevi dert dediğiniz şeylerin iliüzyonu sökülecek ve o doygunluğu yaşayarak var oluşunuzu kutlayacaksınız. Kutsal alanda daha fazla bir arada olacağız. Her bir ruhu gözetiyorum ve kutsal alanımda sarmalıyorum. Koşulsuz sevginin taneciklerini pay ediyorum hepinize. Tekrar bir araya geleceğiz. 

Felineli Chintarou.
Kanal: Tarafımdan bütünün hayrı için paylaşılmıştır. Sevgiyle...
05.04.2015

 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=808238425919071&set=gm.340030152873579&type=1

0 comments:

Yorum Gönder