30 Nisan 2015 Perşembe

DÜNYANIN ETRAFINDA ÜÇÜNCÜ BİR TOROİD ŞEKLİNDE HALKA KEŞFEDİLDİ

thrive_3
Enerjiyi veya kutsal geometriyi araştırdıysanız, tüm yaşayan şeylerin etrafındaki toroid şekline aşina olabilirsiniz. Son zamanlarda Kolorado Üniversitesindeki araştırmacılar  dünyamızı çevreleyen güçlü bir kuvvet alanı türünde enerjiyi keşfetti.
Dünyamızın 11, 585 km üzerinde ‘Elektron katili’ adı verilen şeyi oluşturan görünmez bir kalkan keşfedildi, bunlar gezegenin etrafını ışık hızına yakın hızla dönüyorlar ve yoğun güneş fırtınaları sırasında astronotları tehdit ettikleri, uyduları kızarttıkları ve uzay sistemlerini aşındırdıkları bilinmektedir.
Bu enerji alanı, dünyanın üzerinde yüksek enerjili elektronlar ve protonlar ile dolu olan iki geniş toroid şekilli halka olan Van Allen Radyasyon kuşaklarında keşfedildi. Profesör Daniel Baker’a göre, Van Allen radyasyon kuşağı dünyanın manyetik alanı tarafından yerinde tutuluyor ve güneşten yayılan enerji seviyesine bağlı olarak periyodik olarak şişiyor ve büzülüyor.
Van Allen radyasyon kuşakları 1958′de Profesör James Van Allen ve ekibi tarafından keşfedildi. 2013′te Baker iç ve dış Van Allen radyasyob kuşakları arasında üçüncü, geçici bir “depolama halkası” keşfetti, bu halkanın uzay ikliminin yoğunluğu ile gidip geldiği görünüyor.
Onun keşfettiği şey, elektronları bloke eden ve  dünyayı bu yoğun enerjilerden koruyan dış kuşağın iç kenarında son derece keskin bir sınır idi.
“Bu elektronların uzaydaki bir cama çarpmasına benziyor. Bir şekilde Star Trek’te asi uzaylıların silahlarını püskürtmek için kullanılan kuvvet alanları tarafından yaratılan kalkanlara benziyor. Bu son derece anlaşılmaz bir fenomen.”
Orijinal olarak bilim insanları dünyaya doğru saniyede 160,000 km hızla yolculuk yapan son derece yüklü elektronların, üst atmosferdeki hava molekülleri ile karşılaştıkları zaman parçalandığını düşünüyorlardıç Ama şimdi bunların henüz yaklaşmadan bile bu enerjisel kuvet alanı tarafından durdurulduğunu açıkça görebiliyoruz!
Araştırmacılar bu kuvvet alanının oluşmasına neyin neden olduğunu araştırmaya başladılar. İki kuşağın dünyanın manyetikleri ile bağlantılı olduğunu biliyorlardı, ama bu kalkan farklıydı.
Bir teori, toroidal alanı yaratan plazma küresi adı verilen soğuk, elektrik yüklü gaz bulutunun var olduğudur. Gaz bulutu dünyanın 580 km üzerinde ve dış Van Allaen kuşağına kadar uzanıyor. Baker’in bunun kuvvet alanının yaratılmasında rol oynayabileceğini söylemesine rağmen, daha fazlasının olduğuna inanıyor.
Belki bu enerjisel alanın gizeminin çözülmesi, kendi bedenlerimiz dahil tüm yaşayan şeylerin etrafındaki enerjiyi araştırmamıza yol açabilecek bir keşif olur. 
http://thespiritscience.net/2014/12/02/earths-toroidal-field-has-be

0 comments:

Yorum Gönder