29 Nisan 2015 Çarşamba

Merhaba ışık dostları. Ben Chintarou.

 
DNA’nız bütünleştiğinde altın sarmala dönüşecektir. Bunu şimdiden içinizde imajine edebilir ve kundalinizden boyutlararası çakranıza kadar bu sarmalın hareketini izleyebilirsiniz. Her dalga boyu titreşiminiz ile artarak tüm hücresel yapınızda ışıma hissi yaratacaktır. Aslında aktivasyon yolunda ve deneyiminde olan da budur. Bu halin tam uyumunda titreşeceksiniz ve artık karbon bedenlere veda ettiğinizi sadece bileceksiniz. Altın sarmal tümüyle ancak kristalize bedenlerinizde doğru yönde ve tam performansta çalışacaktır. Bunu biliyorsunuz çünkü daha önce yine bu gezegende deneyimleyenleriniz oldu. Bu da bizi esas konumuza getiriyor.
 


Merhaba ışık dostları. Ben Chintarou.

Zaman sözcüğünün bile sizlerin bedenlerinde değişik titreşimlerde yansıma yaptığını söylüyorum. Eterik bedeninizde ayrı bir etki, zihinsel bedeninizde ayrı bir etki, duygusal bedeninizde ayrı bir etki yapmaktadır. Zaman kargaşası dediğiniz olay tam bu yüzden meydana gelmektedir. Aslında olan nedir diye sorduğunuzda içinizi ferahlatacak bir yanıt istiyorsunuzdur. İçinizi ferahlatmak için gelmedim. Bu ifade bile başlı başına zihinsel düşüncelerin ve soruların tatmini yönünde çalışmaktadır. Hayır. Tam anlamıyla kalbinizi yüksek gerçeklik farkındalığına açmanız için ruhunuzun titreşimini hatırlatmaktır bulunma sebebim.


Zaman yoktur. Ancak zaman enerjisi vardır. Zaman algısı vardır. Zaman ve buna dair plan dediğiniz enerji yolları vardır. Bütün bunlar kutupluluk sınavı deneyimleyen yerler için yaratılmıştır. Aslında bu daha da karışıktı. Basit ama bir o kadar zorlayıcıydı. Sarmal bir yolda ilerlediğinizi düşünün. Bu yol üzerindeki paketler halinde sunulmuş enerji istasyonları perdenin var olduğu sınavlar için tasarlanmıştı. Yolun dümdüz olduğu ilkel evren dönemleri de oldu. Paketlerin sadece bir tane olduğu evren dönemleri de oldu. 


Aslına bakarsanız bu algının bile geliştirilmiş halini deneyimliyorsunuz. Zaman kavramını hep birlikte deneyimledik ve geliştirdik. Sınav için en mükemmel haline doğru genişlettik ve bunu birlikte yarattık. Her şeyde olduğu gibi zaman da sadece size hizmet etmek için buradadır. Merak ediyorsunuzdur evet ZAMAN bile ayrı bir bilinçtir ve her birinizden parçalar taşımaktadır. Tıpkı egonuzun dengeye gelmesi ve kendi sessizliği içinde müdahalesiz biçimde size en yüksek hizmetini vereceği gibi zaman da yüksek farkındalığınız ile sessizliğe büründüğü noktada size en yüksek hizmetini verecektir. 

Esasen 3B planının en kritik ve zorlayıcı parametrelerinden birisi olarak hayatınıza dahil ettiğinizi sanıyorsanız da bu etkiyi dengelediğinizde sizin için tarif edilmez bir gücün doğuştan hakkınız olarak yanınızda olacağını göreceksiniz.
Neler olacak diye merak ediyorsunuz çoğu zaman. Bu, dördüncü devinimden sonraki dönemde de sık sık insanoğlunun görüş alanı içindeki dürtülerden birisi halinde yer aldı. İlk zamanlar yardımcı olacak aparatlar sevgiyle sunulduysa da bir süre sonra katılaşan 3B içinde bunun da zihinsel bir kalıp olarak enerjinizi tıkamaya başladığı görüldü. Bu gibi tıkanıklıklara çare olarak harika planlar yaptık. Zamanın hızlı aktığı tarihlerden bahsediyorum. 


Öyle yıllar geçirdiniz ki sanki 5 yılın değil 100 yılın ağırlığını taşıdığını düşündünüz. Size tam bu noktada söylüyorum, aslında yapılan zaman tortularının enerjisini harekete geçirmektir ve gerçekten bunlar başarılmıştır. Her defasında zaman parametrelerinin enerji ayarlarını tartıyoruz ve yeni bir yaratım görüldüğünde bunu sevgiyle kabul edip düzenliyoruz. Kişisel hayatınızda da bu böyledir. En güzel zamanlarınız zaman kavramını unuttuğunuz anlarınızdır. Sevdiğinin gözlerinin içine bakıp aşk akışının titreşiminde hanginiz geçen dakikaları saymayı düşündü? Zaman yoktur tezinin başlı başına kanıtıdır bu anlarınız. Murat edilen ise geriye kalan tortuların da önümüzdeki 185 yıl içinde silinmesi ve bu zamansızlık anına geri dönmenizdir.

Başarılı olacak mı diye sorduğunuzu duyuyoruz. Yüksek bilincine uyananların bile çokça şüpheye düştüğü ve korku taneciklerini temizlemesine rağmen davet ettiği enerji çıkmazının bir diğer vehçesinden bahsediyorum. Şunu bilin ki dostlarım çoktan başardınız. Bunun için şu an yanınızdayım. Çünkü aydınlanmış insan deneyiminden geçen varlıklarınızla birlikteyim. Tam yanımda duruyorsunuz ve kendinize bu mesajı bile iletmemize hayranlıkla ve şefkatle bakıyorsunuz. Bu iş bitti. Aydınlandınız bile. Size sunulan hediye ise bu yolu yürürken seçeceğiniz potansiyellerdir, o kadar. Şunu bilin ki bu başarılmış olmasaydı “ne zaman” diye sormak bilincinize gelemezdi. Bu dediğimi kalbinizde tartın ve doğruluğunu veya yanlışlığını hissedin. Orada bir cevaptan çok yaratıcının kendisi bulacaksınız. Aslında cevap yoktur. Çünkü soru yoktur. Var oluşun hazineleri içinde oturmayı hak eden değerli yaratıcı ışıkları vardır. 


Kendi öz ışığınızın işaretlerini takip etmeniz önerilir. Bu bir tarih te olabilir bir kişi de olabilir. Orada aydınlanman ile ilgili hatırlaman veya alman gerekeni almanız önerilir. Hikaye bundan ibarettir ve dünyanın en karanlık sandığınız zamanlarının şafağını böyle söküyorsunuz. İzlediğiniz yol tam olarak kalbinizin yolu olmalıdır. Bunu ayırt edecek olgunluk seviyesindeki bilince evrildiniz ve ilk basamaklarındasınız. Mucizeler ve farkındalıklar size göz kırpmıyor artık coşkuyla akıyor. Bu akışın önünü ancak içinizdeki tortular tıkayabilir. Bu tortu etkileri dışarıdan gelse bile içinize yerleşmesine izin veren sizler oluyorsunuz. Öyleyse birilerini ve bir şeyleri suçlayarak sadece kendi aydınlanmanızı GECİKTİRME noktasında yaratım yaptığınızı size sunuyorum. Yaratımınızın her türlüsü kutsanmıştır ve evren tarafından o döngüde onaylanmaktadır. Bunun bilinci ile derin bir nefes alın.


Zihninizin berraklığına niyet ettiğinizde bir sonraki aşama başlar. Kutsal zihninizin berrak sularını en fazla bulandıran yine ZAMAN değil midir? Sürekli bir muhasebe içinde olan zihninizdir. Geçmişteki olayları düşünerek belki bir zaman önce bıraktığınız yükleri geri çağırdığınızın ve bu yaratımınızın evren tarafından onaylandığını tekrar söylüyorum. Ya da geleceği düşünüyorsunuz. Artık tüm sorunlarımı hallettim, geçmişimle hesaplaştım ve gelecekteki o harika şeyleri istiyorum diyorsunuz. Hayal kurarak bunu gerçekleştireceğim onay vereceğim diyorsunuz. Bu teknik bir yere kadar işe yarar diyorum sizlere çünkü bu da zihinseldir. Gelecek mutlaka iyileştirilmiş geçmiş olmalıdır. geçmiş iyileştirildi ise geleceği düşünmenin yersizliğini farkındalığınıza sunmama izin veriniz. Anda odakladığınız en ufak bir enerji bile gelecek hayalinizden katlarca yüksektir. Aradaki farkı zihinlerinize değil bilincinize sunuyorum. 


2015 diye adlandırdığınız senenin içindesiniz. Bu senenin muazzam hediyelerini almak için anda kalarak farkındalığınızı genişletin. Tanrısal şefkati yani rahmeti kalbinizde büyütün. Bu titreşimlerle her basit anınız bile tanrısal bir vecd titreşimleri taşımaya başlayacaktır. Belki psişik yeteneklerle ilgili kaygılar duyuyor veya geri kalmaktan korkuyorsunuz. Size diyorum ki rahmetinizin görkeminde odaklı kalmak nesneleri hareket ettirmekten çok daha iyi hissettirecektir. Sizi size hissettirecektir. Perde aralandı, bu enerjiyi tanıyorsunuz. Bunun bizzat siz olduğunuzu söylüyorduk ve artık siz olduğunuzu biliyorsunuz. Çok azını deneyimlemiş halinizle bile bilincinizin sıçramasını gördünüz. Daha fazlasının dışarıda olduğunu mu sanıyorsunuz? 


Odağınızı neden kutsal kalbinizden ayırıp başka şeylere veresiniz ki? Size sadece siz lazımdır dostlarım. Ne eksiği ne de fazlası… Bir bütün olarak yaratıcı tahtınıza oturmaya niyet ettiniz. Işık dolu yaratıcı tahtınızdan sizi herhangi bir şeyin kaldırmasına izin vermemenizi öneriyoruz. Kalbinizin saflığı ile titreşen sadece sizin parçanızdır. Geri kalan her şey dikkat dağıtıcıdır ve zihinselliğin bir türevidir.

Öyleyse gelin rahmetin erdeminde altın sarmalımızı tüm 3B kavramlarının gölgesinden alıp kalbimize ekelim. Yarın size ne mi getirecek? Kalbinize ektiğinizin yeşermesini izlemek… Ve gerçekten öyledir.
Kanal: M.H.
29.04.2015

0 comments:

Yorum Gönder