8 Nisan 2015 Çarşamba

DÖVMELER & İNSAN BEDENİ

4704673573_83d84c1a08_z
SAİ BABA, DÖVMELER & İNSAN BEDENİ
Amarjit Singh
Hollandalı bir arkadaşım oğlu için dua edip edemeyeceğimizi sordu. Lütfen onun için dua edin, uyuşturucu, alkol kullanan yeni arkadaşlar edindi.
Kalplerimizi açtık ve Sai Baba’dan yardım istedik. Sait Baba materyalize oldu, ellerimizi tuttu ve bizi kadının Danimarka’daki oğluna götürdü.
Sai Baba kadının oğlunun omuzunda açık bir kapıyı işaret etti, Şeytanların bu Kapıdan girip çıktıkları bize gösterildi.
Şok oldum, kadına şöyle söyledim,” Oğlunun Sağ Omuzunda açık bir kapı var ve oğlun şeytanlar için bir istasyon olarak kullanılıyor.” Şeytanlar onu Dünya boyutuna girmek için bir Kapı olarak kullanıyor.
Sessizce bana baktı, “Oğlumun omuzunda bir Kapı dövmesi var, bu onun gururu ve sevinci. Bu dövmeyi göstermek için soğuk havalarda bile atlet giyiyor.”
“Baba, bu kapı/kadının oğlu/ ve şeytanlar arasındaki bağlantı nedir? diye sordum.
Baba, “Bu kapı karanlığın bir ajanı tarafından dövme olarak yapılmış. Bu ünlü Dövme sanatçısının kendisi saf değil ve dövme yaptığı binlerce insana boyutlar açmak için karanlık taraf tarafından bir araç olarak kullanılıyor.
Bu dövmeci bu Şeytan varlıklar ile bir Anlaşma yaptı.
Bu Şeytanlar İnsanların enerjilerinden besleniyor.
Bu Şeytanlar enerji ile yaşıyorlar ve insanları şiddete manipüle ediyorlar, bu onların besini.
Etrafınızda bir çok boyut var, bunları görememeniz, var olmadıkları anlamına gelmiyor.
Bu nedenle dikkatli olun ve başkalarına Kutsal Tapınağı, “İNSAN BEDENİNİ” kötüye kullanmamalarını, kirletmemelerini öğretin.
Bedeni kötüye kullanmanın/dövmelerin travması ayrıca sonraki yaşamlara geçen tüm bedenlerde karma/travma yaratır.
Sai Baba’dan kadının oğlu için yardım istedik.
Baba şöyle dedi, “Bu boyuta bir açılış olarak kullanılamaması için kapıya Kutsal sembollerin konulması için dua edin & onun ruhunun temizlenmesi için dua edin.” Şeytanları uzaklaştırmaları için Başmelekleri çağırın.
Dua ederken, Kutsal Sembollerin, Kutsal Haçın, Om ve diğer Kutsal sembollerin kapının içine ve etrafında yerleştirildiğini gördük. Kapının kapatıldığını gördük.
Annesi bir ay sonra gözlerinde yaşlarla aradı, “Oğlumun hayatı değişti. Bir mucize oldu, artık uyuşturucu, alkol ve kötü arkadaşlar yok, tamamen değişti. Teşekkürler Tanrım, Teşekkürler Sai Baba”
(Çeviri: Saffet Güler)
Resimdeki dövmede ormanı temsil eden ağaçlar, altında bir kuyu var, kuyu başka boyuta açılmayı temsil ediyor.


0 comments:

Yorum Gönder