2 Nisan 2015 Perşembe

PLEİADESLİLERDEN MESAJ

77093f3ee656b6c1f74e44a2ad34f451
PLEİADESLİLERDEN MESAJ
Christine Day
1 Nisan 2015
Herkese merhaba,
Umarım gezegenimizdeki bu çok yoğun zamanda iyisinizdir. Pleiadesliler bana bunun deneyimimizi bilinçli şekilde seçmemiz gereken, her anda deneyimimizin ne olacağını seçmemiz gereken zaman olduğunu söylemeye devam ediyorlar.
Ya 3 ncü boyut dramasını seçmeli ya da illüzyondan çıkıp kalbimizle Gerçeğin daha büyük yerine bağlanmalıyız. Bu seçim bizi sınırlı algılarımızdan veya egonun değerlendirmesinden salıverir. Bunu tekrar tekrar işittiğimizi biliyorum, ama, Pleiadesliler bunun sonraki adımımız olduğunu söylüyorlar.
Zorluğumuzun bir parçası gezegenimize gelen, insan yanımız için karışıklık ve kırılganlık hisleri yaratan aydınlatıcı enerjilere ayarlanmaktır. Aynı zamanda, bizler elektriksel sistemlerimizin yeniden ayarlanmasına ilerlerken, içimizde daha fazla çözülme yaratarak gezegenimize akan bu çok boyutlu akımlar var. Bu dönüşüm süreci çok fazla zorluklar yaratıyor, çünkü 3 ncü boyut yaşamlarımızda yoğunluk oluşması devam ediyor.
Ne oluyorsa olsun salıvermeye devam etmemiz ve kalp bağlantımıza açılmak için bir çağrı var. Bunu her seçtiğinizde, sizi yaşamlardır yerinde tutan 3 ncü boyutsal örgüyü parçalamakta başka bir adım atarsınız. Yarattığınız örgü başka bir boyutsal seviyede kendinizi özgürleştirmek için gevşemeye başlıyor.
Sevgi ve Kutsamalar
Christine
PLEİADES MESAJI
Sevgililer sizi selamlıyoruz
Dünya planınızda bu anda, her birinizin almanız için kutsal bir fırsat açılışı mevcut. Bilinçli seçimle, sizi yüksek alemlere daha derin bağlantıya sokacak olan enerjisel yola uyumlanabilirsiniz. Sizlere 1 Nisan’da bu enerjisel yola erişim sağlanacak. Kalp merkezinizde doğmaya başlayacak bir akışı bekleyin.
Bunu şu şekilde yaparsınız:
Sessizce oturun ve farkındalığınızı kalbinize getirerek kalbinize uyumlanın. Elinizi kalp bölgenize koyabilirsiniz. Sonra nefesinizi yumuşak bir rüzgar gibi elinizi tuttuğunuz yere verin.
Kalp merkezinizde açılan bir frekans, bir hareket algılama başlayana kadar bekleyin.
Sonra INDAHEE sesini kullanın, bu sesi deneyimlemekte olduğunuz bu harekete veya enerjiye yönlendirin.
Sesi söylerken, farkındalığınızı bu sesin yarattığı enerji dalgacığına getirin ve sadece nefes alıp verin ve dalgacıklarla akın.
Siz salıverirken, kalp yerinizde olan ve yüksek alemin yoluna uyumlanmış olan bu enerjisel yola giriyor olacaksınız.
Hissettiğiniz kadar sesi kullanmaya devam edin ve her seferinde, bırakın. Sesinizle yaratılan dalgacıklarla ilerlerken, yüksek alem bağlantılarınıza daha derin girersiniz.
Sizler bu yüksek alem bağlantılarında çalışırken, sizi destekleyebiliriz. Bu dönüşüm süreci sırasında eriştiğiniz ve sistemlerinize demirlediğiniz ışık frekanslarınız bütünleştirmekte sizi desteklememize izin verin. 
Size tanık oluyoruz.  
Kutsamalar
Pleiadesliler
 

0 comments:

Yorum Gönder