31 Mart 2015 Salı

BAŞMELEK MİKAİL: RUHSAL FARKINDALIĞINIZA İNCE AYAR YAPMAK

10253927_10152756522238098_5266907539656120560_n
BAŞMELEK MİKAİL’DEN MESAJLAR * LM-4-2015
RONNA HERMAN
RUHSAL FARKINDALIĞINIZA İNCE AYAR YAPMAK
Sevgili üstatlar, konuşmamıza başlamadan önce bir an duraklayalım. Gözlerinizi kapatın ve zaman ve uzay duygusunun uzaklaşmasına izin verin. Kalp merkezinizin pınarından Sevgi/Işık akımlarının yayıldığını tasavvur edin ve bunların Dünyadaki herkesi ve her şeyi kucaklamak için ileri aktığını görün. İçsel görüşünüz aracılığıyla, milyarlarca çeşitli boyuttaki Işık akımlarının Dünyadaki her duyarlı Varlıktan size geriye yayıldığını izleyin. Tüm dünyadaki kardeşlerinizin Çekirdek Özüne bağlanırken, korkunuzu, yargılamanızı ve farklı inançlarınızı bırakın.
Dünyadaki her insan eşsizdir ve buna rağmen, Kalp Özünüzün derinlerinde, hepiniz aynısınız. Her Duyarlı Varlık Baba/Anne Tanrımızın ki gibi aynı maddeden oluşur: Mutlak Yaratıcının saf İlahi Özünden. Işığın tezahür etmiş fiziksel Kıvılcımı olan sizler, şu andaki dünyasal kaderinizi gerçekleştirmek için spesifik titreşim kalıpları ve yeterli İlahi Işık Maddesinden oluşan İlahi Mavikopya ile kodlusunuz.
 
Bilincinizin yükseklerde süzüldüğünüz, ışıldayan Işık Varlığı olduğunuz, bu güneş sistemindeki her diğer Işık Varlığına bağlı olduğunuz görkemli yere yükseltilmesine izin verin. Ayrılık yok. Yaratıcının Kalp Merkezinden ne kadar uzaklara yolculuk yapmış olursanız olun ayrılık olamaz. Çağlar boyunca hangi görevi kabul etmiş olursanız olun veya üstlendiğiniz beden örtüsünün görünüşü nasıl olursa olsun; ruhsal Işınınızı daha da küçük parçalara kaç kez bölmüş olursanız olun, siz Tanrı – Tohumu Atomunuza, İlahi BEN’İM Varlığınıza ve en sonunda Yaratıcıya her zaman bağlıydınız. Ayrıca sizi birbirinize bağlayan Yaratıcı Işığın minik bir Akımı vardır. BAĞLANTI HİÇ KOPMADI VE ASLA KOPMAYACAK.
Sizi çevreleyen Sevgi/Işık ile ve Baba/Anne Tanrımızın erdemleri ile dolu olan çok renkli, parlayan Işık dalgalarını duyumsarken, derin ve yavaş nefesler alın. Bu görkemli Işık akımlarında rüyalar alanınızı oluşturmak; Benliğin Üstatlığını geri kazanmak üzere Yeni Çağ için kişisel temelinizi oluşturmak için gereksinim duyacağınız tüm enerji ve bileşenler var. Aramızdaki engellerin artık var olmadığını bilin, gerçekte hiç ayrılmamış olsak da. Yıllardır ilerlemede olan önceden belirlenmiş evrim süreci nedeniyle, andan ana, günden güne her birinizle bağlantımızı kuvvetlendirmekteyiz.
Artık hiç bir yere çıkmayan bir yolda karanlıkta tökezlemiyorsunuz. Uyanıyorsunuz ve hepinizin büyük deneyin parçası olduğunuz bir çok geçmiş dünyasal deneyimleri hatırlıyorsunuz. Geçmiş binlerce yılın oluşturduğu çağın hızla sona yaklaştığının farkındasınız. Artık kaderin piyonlarıymışsınız gibi hissetmiyorsunuz. Birlikte yaratıcı olarak Tanrının verdiği hakları tam olarak sahiplenirken, artık acı ve ıstırap getiren şeyi yaratmayacaksınız. Kolayca neşe, huzur ve bolluk yaratabilecekken, neden acı ve ıstırap yaratacaksınız? Tek yapmanız gereken hayatınızın bütünsel bir parçası olmak için bize izin vermektir. Bizim gerçek olduğumuz ve Evrensel Yasa sınırları içinde size rehberlik yapmaya, yönlendirmeye , ilham vermeye ve korumaya hazır ve istekli olduğumuz olasılığına kalbinizi ve zihninizi açacak mısınız?
Artık negatif enerjiyi, Üçüncü ve Dördüncü Boyutların Astral Plan kuvvet alanını beslemeyeceğiniz, zararsızlığın sihirli alemine girmeyi hedefiniz yapın. Bunun yerine, canlı, sevgi dolu enerjinizi Dünyayı çevreleyen Sevgi/Işığın aura alanına – Aydınlanmanın Gökkuşağı renkleri olan Kristal Izgarasına- katın.
Eski dünyanız ve sınırlı gerçekliğiniz hızla süzülüp gidiyor. Alt Astral (duygusal) Planlarda sıkışıp kalmış kitlesel bilinç inanç yapısının negatif düşünce formları hızla çözünüyor. Sizler yavaşça denge ve uyuma geri dönerken, gölge benliğinizin pençesi gevşerken – bu daha fazla Işığı karanlığa yansıtmanızı sağlar- , dualite/kutupluluğun geniş spektrumlu oyunu giderek üzerinizdeki etkisini kaybediyor. Siz aydınlanma Yolunda ilerlerken, oyunun kuralları da değişiyor. Buna çoğu zaman dar Yol adı veriliyor ve bu doğrudur. Her biriniz farkındalık seviyenize göre sorumlu tutuluyorsunuz (yargılanmıyorsunuz). Koruyucu Melekleriniz ve Yüksek Benliğiniz uyanış sürecinizde yardımcı olmak için sürekli olarak size fırsatlar veya zorluklar sunuyor. Sizler gözlemci olurken ve Yaradılışın Evrensel Yasaları içinde ve neden ve sonuç kuralları içinde işlev yapmaya başlarken, hayatınızda gerçekleşen her şeyde bilgeliği ve adaleti görmeye başlıyorsunuz.
Kendinizin ve dünyanızın üstadı olacaksanız, ruhsal farkındalığınıza ince ayar yapmaya başlamalısınız. Sürekli olarak, size bir çok seçim seviyeleri sunulacak. Size veya başkalarına zarar vermedikçe hiç bir seçimin yanlış olmadığını bilin. İyi seçimler, daha iyi seçimler ve en yüksek/en iyi seçimler olduğunu göreceksiniz. Sizler yüksek farkındalık spiralinde yükselirken, seçim spektrumunuz değişecek.
Size bir kaç örnek vermemize izin verin. Seçimlerin aralığını (veya seçim spektrumunu) yüzde birden yüzde yüze kadar düzenleyeceğiz. Kaderinizin üstadı olmak, seçimlerinizin daha süptil olduğu ve kolayca tanımlanmadığı anlamına gelir. Bu nedenle, ayırt etmenizi ve objektifliğinizi keskinleştirmelisiniz ve daha büyük bir görüşe ve daha net bir resme sahip olmak için bir durumun üzerine yükselmek zorunda olabileceğinizi göz önüne alın. Şefkatli kendini ayırma da gereklidir.
Birinci örneğimiz, yoksunluk var oluşunu seçmiş olan bir insan olacak, bu insan Üçüncü ve alt Dördüncü Boyutların derslerini öğrenmek için mücadele ederken ve hayatta kalmak için mücadele ederken çoğunlukla içgüdüsel doğa/bilinçaltı zihnin frekanslarında işlev yapar. Onun olumsuz seçimleri %50 ye kadar yükselen titreşim hızına sahip olacaktır ve olumlu seçimleri %51 ile %70 aralığında olacaktır.
Sonraki örneğimiz Dünyasal Planın zenginliklerini deneyimleme fırsatı olan bir hayatı seçmiş olan bir insandır ve o ruhsal uyanış sürecine başlamaya hazırdır. Yüksek farkındalık Yoluna adım atmıştır ve bir süre önce Altın Vaat isimli bir mesajda açıkladığımız gibi, Benliğin Özünden daha fazla miktarda çekmiştir, Yüksek Benliğinin çoklu Fasetlerini bütünleştirmeye hazır oluncaya kadar onun Tanrısal Benliği/BEN’İM varlığı Benliğin Özü rezervini taşır. Bu nedenle, zamanla giderek onun seçim spektrumunun saflığı ve titreşimi artar, %70 ile %85′e kadar.
Daha büyük farkındalık daha büyük fırsatlara yol açar, ama aynı zamanda daha fazla sorumluluk gerektirir. Yuvaya spirallenen yolculuk kademeli bir tırmanış veya hızlı bir tırmanış olabilir; ama, yeteneklerinizi en yüksek elde edilebilir potansiyele zenginleştirmek için çabalarken, şu andaki aydınlanma seviyenizde doğru seçimler yapmayı zorunlu kılar.
Son örneğimiz mesajlarımızla rezonansa giren bir çoğunuzu kapsayacak. Bu grup kişiliğinizin bilenmesi ve disipline edilmesi için ve bir kez daha Ruhun hizmetkarı olmak için ego – arzu bedeni ile bir çok sınavlar, çatışmalar ve sınanmalar deneyimlemiş olan, sağlam şekilde Yol üzerinde olanlarınızı kapsar. Sizler şimdi gerçekleriniz olarak kabul ettiğiniz şeyleri aradınız, sınadınız, reddettiniz ve arıttınız, böylece yol boyunca yeni gerçekliğinizi yarattınız. Deneme ve yanılma ile, Evrensel Tezahür Yasalarının kullanılmasında becerikli olmayı öğreniyorsunuz. Seçimlerinizin sonuçları hızla farkındalığınıza getiriliyor, böylece neden ve sonuç yasalarının değişmez olduğunu ve gerçekte realitenizin ve etrafınızdaki dünyanın yaratıcısı olduğunu bileceksiniz. Benliğin ve dünyanızın Üstadı olurken,  seçim frekans aralığının en yüksek düzende olması için seçim frekansınız değişir: %85 ten %100′e. Bunu başardığınız zaman, Baba/Anne Tanrımızın kutsamaları kesinlikle üzerinize yağdırılacak.
YÜKSEK BİLİNCE GİDEN KÖPRÜ KALPTİR. YÜKSEK BİLİNCİN ÜÇ PLANI AŞAĞIDAKİ GİBİ EVRİMLEŞİR:
* DUYGUSAL BEDEN DUYULARI RUH/KUTSAL KALP MERKEZİ ARACILIĞI İLE EVRİMLEŞİR
* ZİHİNSEL BEDEN BİLİNCİ KUTSAL ZİHİN/RUHSAL BİLİNÇ ARACILIĞI İLE EVRİMLEŞİR
* RUH VE ÜSTRUH/YÜKSEK BENLİK ARACILIĞI İLE RUHSAL FARKINDALIK ÜÇÜNCÜ BİLEŞEN HALİNE GELİR.
Siz yüksek Işık frekanslarına uyumlanırken, Yaşam/Sevgi/Işık Nehri adı verilmekte olan Kutsal Ateş Nefesinin akışına alışık hale geleceksiniz. Bu Canlı Yaşam Nehrinde kodlanmış saklı, güçlü, parlak bilgi akımı vardır. Bu yaratıcı dahi kodudur; ama, bu doğuştan gelen güce erişmek için Kutsal Zihnin ve Ruhsal Benliğinizin bilgeliğine erişmelisiniz.
Ayrıca ellerinizin beyninize en yüksek şekilde gelişmiş bağlantılardan biri olduğunu hatırlatmayı diliyoruz, çünkü ellerin avuçlarına gömülü eterik üreteç kristaller vardır. Bunlar fiziksel bedenin en kuvvetli, elektromanyetik itici güçlerinin bazıları olmak için tasarlanmıştır. Ellerindeki şifa gücünü aktive etmiş veya geliştirmiş olanlarınızın şifa sanatlarında bu kadar etkili olmalarının nedeni budur. Gelecekte, dokunma ile bilinçli ve bilinçaltı bilgilere erişebilmeniz için parmak uçlarınızdaki hafıza hücrelerini yeniden geliştirme potansiyeline sahipsiniz.
İyi bir egzersiz, ellerinizin avuçlarındaki iyileştirici yetenekleri aktive etmeye odaklanırken, ellerinizin birinde üreteç şifa kristali olarak kendinizin programladığı bir kristali tutmak olacaktır. Sonsuzluk Nefesi egzersizi ile, avuçlarınızdaki Adamantine Işık Parçacıklarını göndermeye/hissetmeye yoğunlaşın. Avuçlarınız çok ısınabilir veya karıncalanmaya başlayabilir. Duyumsaları hissetmeniz zaman alabilir; ama, giderek kendi bedeninizin belirli bölgelerine iyileştirici Yaratıcı Işık gönderme yeteneğini kazanacaksınız. Gelecekteki şifa hastalarına neredeyse lazere benzeyen İlahi Işık demetleri gönderme yeteneğine sahip olan aydınlanmış, dinamik şifacıları kapsayacak. Reiki ve diğer enerji teknikleri bu kadim, ezoterik bilgiye dayanır.
Siz, Yıldız Tohumları Atom Tohum Kristallerinde kodlanmış olan ve Kutsal Zihninizde saklanan Göksel Mirasınızın farkındalığına uyanıyorsunuz. Ayrıca, insan evriminin şiddet dolu ve  çoğu zaman usandırıcı yolculuğuna dokunmuş/örülmüş olan cesaret ve mükemmelliğin ihtişamlı tarihinin olduğunun farkında olun. Çağlardır uykuda olan duyular dışı yeteneklerin ve yüksek bilinç yeteneklerinin yeniden ortaya çıkmasını deneyimliyorsunuz. Ama, içsel bilgeliğinize, Kutsal Zihninize açılan mühürlü kapıyı açmak adanma ve çaba gerektirir. Kendi içsel rehberliğinize bir kez daha güvenmeyi öğrenmeniz çok önemlidir. Sevgi dolu ve minnettar bir kalp bilinci saflaştırır ve dinginlik ve zihin huzuru yaratır. Bu, sürekli bir Var Oluş haline gelişir, ara sıra ortaya çıkan bir uygulama olmaz.
Tanrı bilincinin yenileyici Işığı tüm Yaradılışa nüfuz ederken, dünyasal var oluşun her fasedinde insanlığın geçmiş çağların yanılsamalı rüyasından uyanmakta olduğu ortadadır. Siz gelen değişim yılları için temeli döşüyorsunuz. Biz gözlerken, olası geleceklerinizi oluşturan enerjileri ve bu enerjilerin özgür iradenizin kullanılmasıyla nasıl değiştiğini görebiliyoruz. Hiç kimsenin, tekrarlıyoruz hiç kimsenin geleceği kesin bir şekilde tahmin edememesinin nedeni budur, çünkü özgür iradenin kullanılması her zaman belirleyici faktördür. Size hevesli bir şekilde soruyoruz. “Tanrının verdiği özgür irade armağanınızdan tam yararlanmaya istekli misiniz?” Sizin için elde edilebilir olan en yüksek seçimleri yapmak için gayret etmeye istekli misiniz?” Bunu yaparak, tüm insanlık için en yüksek potansiyel geleceğe enerjinizi katarsınız. Sizler kavradığınızdan çok daha güçlüsünüz. En yüksek hayır için dualarınızda bir araya gelirken, savaşları başka yöne çevirme, Dünyanın harap edici yıkımını durdurma ve herkes için barış ve bolluk yaratmaya yardım etme potansiyeline sahipsiniz.
Her biriniz İlahi Yaşam Maddesinin Kozmik Bankasından, Yaratıcı Işığın Adamantine Parçacıklarından çektiğiniz enerjiden sorumlusunuz. Ruhsal mirasınızı nasıl harcıyorsunuz? Evrimin bu önemli aşamasına birlikte atılırken, lütfen kendinize ve ruhsal ailenize taahhütlerinizi tanımlamak için zaman ayırın.
Zaman/uzayın prangalarının ve alt Boyutların yoğunluğunun çöküp gitmesine izin verdiğiniz zaman, vizyonlarınız keskin ve net hale gelir ve vizyonlarınızın nasıl ve ne zaman tezahür edeceğine beklenti veya kısıtlama koymazsınız. Çözümünüz kuvvet kazanır ve güvenli bir şekilde kolayca ilerlersiniz, çünkü sabit mantranız şudur: “Herkesin en yüksek hayrını arzu ediyorum.”
Gelen Çağ için Yaratıcının İlahi Planında en yüksek seçimleri tezahür ettirmede bize katılın Sevgililer. Bu yolculuğa birlikte büyük neşe ve beklenti içinde başladık ve zafer kutlamamızda tekrar bir araya geldiğimiz zaman, ekleyeceğiz: Helal size, cesur Işık savaşçılarım, helal size!
Ben Başmelek Mikail’im ve size bu gerçekleri getiriyorum.
(Çeviri: Saffet Güler)

1 comments:

Unknown dedi ki...

yazın baya uzun ve baya yorgun olduğum için kısa okudum ama tek bir sorum var hocam hap falan mı aldın baya kafa yapmış ışığın baş meleğı falan inancınızı unutun falan baya kafan güzelken yazmışsın

Yorum Gönder