12 Mart 2015 Perşembe

Merhaba ben Sirius Misyonundan Ashtar

 Ashtar ile ilgili görsel sonucu
 Sizi bütünün sevgisiyle selamlıyorum. Karışık dönemlerden geçiyorsunuz. Bu süreçte görünenin ötesinde de bir sürü gelişme yaşandı. Yolunuzu ve yönünüzü kaybetmiş gibi hissetseniz de yol ve yönde birlik sürmektedir. Acele etmeye gerek duyulmamalıdır, heyecanınızı ve ilerleme isteğinizi anlıyoruz. Ancak acelecilik sizi yolunuzdan asıl saptıracak şeydir.
 Gelecek olanı sakinlikle ve üst bilinçle karşılamanız yapmanızı önerdiğimiz şeydir. Zaman akmakta ve geçiş günü yaklaşmaktadır. Bu geçiş sizin için illüzyondan çıkışı, bir olana daha yakından bakacağınız tüm zamanları içerir. Henüz geçişler perdenin arksına bir bakmaktan ibarettir. Çoğunlukla gördüğünüz ve deneyimlediğiniz yine illüzyondur. Bu süreçte perdenin arkasını görmenin hızlandığı kadar, illüzyona dalışta güçlenmiştir. Uyanık olduğuna, bildiğine güvenenlerin yanılsamaya düşmemesi için uyarmak istiyoruz. 

Çünkü illüzyon değişken bir özellik gösterir, sizin hissettikleriniz bu noktada gördüklerinizi tanımlamaya yetmeyebilir. Buna dikkat etmenizi ve en ehil olanlarınızın bile yanılsamaya düşebileceğini unutmamanızı öneririm. 
Bunu reddetmek ego geliştirmektir ki, her bunu yapışınız daha fazla yanılsamaya düşmenize sebep olur. Her bir boyut için gerçekler başkadır ve sizin hala sınırlı olan bakış açınız ve hala gelişme yönündeki kanal bağlantılarınızla bu gerçekleri net olarak algılamanız her bir an için mümkün olamamaktadır. Bu noktada kişisel disipline önem vermeniz ve zihin, beden, ruh üçlemesine bu disiplini yaymanızı öneririz. 

Enerji çalışmaları önemlidir ama beden ve zihniniz ruhunuzu kanal eden bu çalışmalarla uyumsuzluk gösterirse bu yanılsamalarınızın artmasına sebep olur. Tam uyanış bu üçlüyü dengeye getirmekle mümkündür. Tam görevlerinizi bu bütünlemeyi başardığınız ve uyanışınızı tamamladığınızda alacaksınız. Sizi bütünün sevgisiyle selamlıyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum. 
12.03.2015 tanya jaziri kanalıyla.

https://www.facebook.com/groups/287200371489891/

0 comments:

Yorum Gönder