11 Mart 2015 Çarşamba

2-DENEY

 
Başlangıçta bir deney tasarlandı ve bu deney için bir evren yaratıldı . Bu evren deney alanı yani oyun alanı oldu . Bu bizim içinde yaratılmış olduğumuz evren . Ve gerçek bir evren . Yani orijinal tasarım ile yapılmış olan Tanrının tasarımı " Yaşam Çiçeği " nin tasarımı . Bu gerçek deneyde herşey ve her malzeme gerçek . Ama bu deney yaşanırken çok fazla kayıp ve yıkım yaşandı!! 

Gezegenler yok edildi ruhlar bile parçalandı . Bu deney 3 kere tekrar tekrar denendi. Yani insan ırkı 3 kere yeniden yaratıldı!!! Son yıkım Atlantis yıkımı oldu. Bu 26 .000 yıl öncesi . En parlak olan Lusifer bu konuda bir teori sunar . Daha fazla yıkım olmadan bu deneyi nasıl tamamlayabileceğimize dair bir plan sunar . Ve bu plan 4. İnsan ırkı olarak oynanmaya başlanır . Bu oyunun başlangıcında insan olan ve farklı olan ırklar vardı . 4. Aşamada yine insan ve farklı ırklar var ama bu sefer tek bir tür olarak görünüyorlar çünkü genetik olarak karıştılar . Zaten deneyin amacı onlar ve insanlar değil . Deneyin amacı Basit olarak Barış ı ve Bütünlüğü keşfedebilmek . 


Bu deneyde Lusifer ,ki atlantis sonrası ismi Marduk tur . Orijinal Gerçekliğe alternatif bir "Yapay Gerçeklik " tasarlar . Bu yapay gerçeklik yani Matriks te maddenin Yapay , Sentetik hali yaratılır . Yani kısaca Orijinal Gerçeklikte gerçek silahlarla savaşırken çok kayıp oldu ama bu Yapay Gerçeklikte elimize Oyuncak silahlar verildi !!! Ki deney devam etsin ama kayıplar olmasın . Bu yüzden de insanlık bir karantina altında gibi Dünya nın dışına hiçbir gezegene çıkamadı !!!!! (Uzaya çıktı , Ay a bir kaç deneme oldu ama başarılı olunamadı )Ki başka gezegen ve evrene zarar verilemesin !!!

Bu sefer deneyden başarı sinyalleri alındı . Ve tüm evrenin gözü bizim üzerimizde . Bu Dünya da başarılacak olan deney tüm evreni etkiliyor !!! Buradaki barış evrendeki diğer varlıklarında barışını sağlıyor !!! Galaktik federasyon evrenin herbir yanında barış ve ittifakta . Evrenin tamamının barış ve birlikte buluşmaya birleşmeye tamamlandığının müjdesini veriyor . Bu son deneyde ölüm yerine enkarnasyon vardı . Atlantis öncesi Lemurya döneminde ölümsüzlük vardı ve insan bedeni yarı eterikti yani ışık bedenleri vardı . Atlantis batışı ile bir radyasyon oluştu ve bedenler yani DNA zarar gördü . Ölümlü oldu beden .


Bu yüzden (ölümsüz ruh) reenkarnasyon ile tekrar tekrar bedenlenildi. Ölümsüzlükte , kişi istediği kadar aynı bedende yaşar , sıkılınca başka bir beden alabilir ve geçiş yapar . Bilinci tam olarak yeni bir hayata veya boyuta geçer gelişimini devam ettirir .
Ölümlü olduğumuzda ise yeni bedene geçtiğimizde bilincimiz bilinçaltına dönüştü ve eski hayatı hatırlayamaz olduk . Şimdi deneyin sonunda olduğumuzdan uyanış başlıyor . Deney umulandan başarılı durumda )) deneyin sonu da galaktik bir foton kuşağının döngüsüne denk getirilmek olarak tasarlanmıştı . Yani bir zamanlaması da vardı . Şimdi o zamanlardayız . Bu yüzden insanların son enkarnasyonlarını yaşadıkları zamanları yaşıyoruz . Bu son enkarnasyonda daha önce oluşturulmuş karmalar tamamen temizlenmek zorunda !!! 


Temizlemiş olanlar uyanıyor . Ama çok karma biriktirmiş olanların işi zor . Bu yüzden onların karmalarını temizlemelerine yardımcı olunuyor . Neticede hepimiz Biriz ve Bütün olarak hepimizin ortak karmaları sayılır !!. Ama en önemli kuralı çiğneyemeyiz !!! Özgür irade Yasası !!! Kimseye zorla yaptıramazsın ancak tavsiye edebilirsin . Direkt olarak bir şey yaptırılamaz ama dolaylı olarak sadece Sevgi gönderebilirsin . Yani uyan diyemezsin ama uyanabilmesi için Işığı açabilirsin . Son enkarnasyon dönemi olduğundan yeni gelen çocukların çoğu ya eksik kalmış birkaç karmasını tamamlamak için geliyor , yada yeni galaktik nesil Dünya ya farklı enerjileri getiriyor . İlk uyananlar tahmın edilebileceği gibi uyandırmak için gelmiş olanları uyandırıyor!!! İlk uyananlar uyandırma görevi ile gelenler !!!! 

Bunlar büyük ihtimal Dünyalı değil . Yani dünya da doğmuş ruhlar değil . Farklı boyut ve bilinçten gelmiş tecrübeli ruhlar . Bunlar uyanınca tek yapabilecekleri görev Sevgi enerjisini yaymak ve gerekli yerlere bölgelere göndermek . Toplu olarak gönderilen enerjiler , Barış , Şifa veya Sevgi enerjileri aynı anda yönlendirildiğinde Lazer etkisi yapar . Yani yoğun bir enerji oluşur . Bu yüzden bir an önce daha fazla kişinin uyanması bekleniyor !!! 

Deney tamamlanması uyanışın bedenli olması amaçlı olduğundan yarı eterik bedene geçişimizi fiziksel semptomlarla hissediyoruz .
Geçiş gerçekten fiziksel olarak görüp hissedeceğimiz bizzat yaşayacağımız bir süreç. İlk dalga için hazır olanlar var . Bunlardan biri ilk geçiş te görevli olduğunu ve 27 eylül 2015 tarihini vermiş .

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=671726589599206&set=a.457682717670262.1073741827.100002856144157&type=1&fref=nf

0 comments:

Yorum Gönder