5 Mart 2015 Perşembe

PLEIADESLİLERDEN MESAJ

994659_10152378250643098_867028409_n
Christine Day
4 Mart 2015
Sevgililer sizi selamlıyoruz,
Bu zamanda dünya planınıza kuvvetli güçler giriyor. Bunlar 3 ncü boyut illüzyon perspektifinden, Hakikatin 4 ncü, 5 nci boyut perspektifine ilerlemede geçişinizde yardımcı olmak için buradalar.
İnsan deneyiminize sahip olmak için sizi demirleyen, sizi yerinde tutan 3 ncü boyut dokusunun hükmünü parçalamak için tasarlanan bu özel enerjileri beklemekteydiniz. Bu illüzyonu etrafınıza dokudunuz ve şimdi kendinizi bu ağdan salıvermenizin zamanıdır.
Şimdi 3 ncü boyut illüzyonunun ötesine ilerleme zamanı, bildiğiniz şeyin ötesindeki hakikat ve anlayış alemlerine girmenin zamanıdır. Bu yoksunluk, mücadele ve küçük, önemsiz hissetme deneyimini tamamladınız. Şimdi kısıtlamalardan çıkıp gerçekleştirmenin ve yaratımın ışığında ortaya çıkmanızın zamanı.
Ego zihniniz sizi bu illüzyon ağında tutan çapadır. Kalp bağlantınız sizi bu ağın ötesine kendini gerçekleştirme ve yaratıcı olma özgürlüğü yerine götürür. Kim olduğunuzu ve içinizde ne taşıdığınızı hatırlamaya geçişinizde sizi desteklemek için burada olan bir çok enerjisel kuvvetler var. Evrensel ekipte rolümüzü oynadığımızı, gezegeninizde gerçekleşen bu geçişi desteklemek için çalıştığımızı bilin.
Şimdi size düşen rolü bilinçli şekilde oynamanız isteniyor. Anda size neşe getiren şeyi bilinçli olarak seçmek, anda kalp bağlantınızı seçmek, ne kadar çıkmazda hissederseniz hissedin, şeyleri farklı yapmak için her zaman seçime sahip olduğunuzu hatırlamak. Rutin sıradan eylemlere razı olmayın. Bir şeyi nasıl yaptığınızın tek bir veçhesini değiştirin; bir şey yaptığınız zaman sırayı, düzeni değiştirin. Değiştirmeyi ve bir küçük ayrıntıyı farklı yapmayı her seçtiğiniz zaman, 3 ncü boyut ağınızın dokusunda bir değişim olur.
Şeyleri yapma şeklinizde 3 ncü boyut ağınızdaki bu çapayı yıpratmaya başlatacak olan basit değişimler yapmanızın zamanı. Kendinizi anda hissedin. Sadece durun, nefes alın ve nefesinizi hissedin. Etrafınızdaki şeye açılın ve sadece durun ve nefes alın.
Bu uyanma ve yaşama zamanınızdır!
Sizinleyiz,
Kutsamalar,
Pleiadesliler.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder