22 Mart 2015 Pazar

Merhaba ben Sirius Misyonundan Miranda Sirian

 
Sizi sevgililerim sonsuz ışık ve sevgiyle selamlıyorum. Canlarım değerlilerim, kutlama zamanıdır. Kapı açıldı ve sizin zamanınız başladı. Şimdi kendinizi tüm renklerinizle güzelliğiniz ve canlılığınızla göstereceğiniz zamandır. İşte şimdi bunca zamandır illüzyonun içinde yaşamanızın, derslerinizi geçmenizin tüm ödülü sizin üstünüze yağacaktır. 

Sizleri her anınızda bu deneyimler için onurlandırmaya çağırıyorum. Nasıl güzelliklerle dolu olduğunuzu keşfetme zamanıdır. Kendi varoluşunuzu ve kendi gücünüzü görme zamanınızdır. Olacak olan her şeyi sevgiyle karşılayınız canlarım. Sizler değerlilerim şimdi gerçekten görmenin ve gerçekten adımlar atmanın keyfine varın lütfen. Evet bir bebeğin ilk adımlarından bahsediyorum sevgililer.


 Bu adımlar sizin bu enerjideki ilk adımlarınız sendelemeniz normaldir, size bazı anların ağır gelmesi normaldir. Yaşanan deneyimi tüm yönleriyle onurlandırın. Tüm yaşadıklarınızın sizin yaratımınız olduğunu lütfen unutmayın ve isterseniz, inanırsanız en kolay şekilde atlatabileceğiniz bir süreçtir. 

Korkmamanız ve tüm anları onurlandırmanız en geçerli şeydir. Sevgililerim sizin yanınızda olmaktan ve bu adımlarınızı attığınızı görmekten bir annenin heyecanı kadar heyecan duyuyoruz. Size olan yakınlığımız sizin düşündüğünüzün de ötesinde, tüm aile bireyleriniz kadar size yakınız ve sizi o denli seviyoruz.

 Bizlere tam temas sağlayamasanızda bizim enerjimizi talep etmeniz bile almanıza yeterlidir sevgililerim. Olanların sizi korkutmasına ve yolunuzda cesurca ilerlemekten alıkoymasına izin vermeyiniz. Sizler her anını büyük bir coşkuyla yaşamayı hak ettiğiniz bu sürecin tadını çıkarın. Farkında olmayan dostlarınızı uyumlanmış olduğunuz enerji sistemleriyle yıkayın. 

Eğer bir uyumlanmanız yoksa sadece kalbinizden çıkan bir ışıkla onları yıkadığınızı hayal etmeniz bile yeterlidir. Sık sık kalp çakranıza yoğunlaşın ve onun farkında olun. Sizi yeni sürece geçiş kapısında destekleyecek olan bu çakranız, bu özelliğinizdir. Sevgililerim bizler her zaman sizin yanınızdayız bazılarınız kontratlarınız gereği bizi daha net görüyor temas ediyor olabilirsiniz ama diğerlerinizde yüreğinin bir köşesinde bizi bulacaklardır. 

Sadece istemek yeterlidir ama bu isteğinizi uyanış yönüne çevirmeniz sizin için daha uygun olanıdır sevgililer. Çünkü uyanış geldiğinde biz tam orada sizi kucaklamak için bulunuyor olacağız ve sizler şu an pek azınızın gördüğünüzü sandığınız yeteneklerle sarmalanmış olacaksınız. Sizden önce bu yeteneklere uyananların sizden hiçbir farkı yoktur sadece görev alma konusunda öncü olmuşlardır. 

Gideceğiniz yerde hepiniz zaten bu enerjilere uyumlanmış olacaksınız. Bu yüzden odağınızı uyanıştan ayırmamanızı öneriyoruz. Sevgililerim sizlerin her daim yanınzda olduğumuzu ve desteklediğimizi bir an bile unutmayınız. Sonsuz sevgilerimle. 21.03.2015 Tanya Jaziri Kanalıyla.
https://www.facebook.com/groups/287200371489891/

0 comments:

Yorum Gönder