12 Mart 2015 Perşembe

KRYON: İNSAN RUHU İFŞA EDİLDİ

awakening



Bu canlı kanallık San Rafael, Kaliforniya’da verildi. 
13 Aralık 2014 
Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Ekibin gelmesi ve buradaki hassas olanların bunu hissetmeleri için bir an duraklamak istedik. Beklediğinizin ötesinde bilgiler vermek çok zor. Bilgi verildikten sonra bile, zihinlerinizde kalıp kalmadığı bilinmiyor, çünkü bazı bilgiler ileridir.
Bu, 2014 yılının son mesajıdır. Önünüzde oturduğum son iki sefer, size özetler verdim; ama, bu gerçekten hiç de özet değildir. Bu “sonraki adım”dır. Bu mesaja “İnsan Ruhu İfşa Edildi” adını veriyorum. Bilgi gerçekte açıklanamaz olan bir şeyi açıklamaya başlıyor, ama bunu bir araya getirmeliyiz ve bunu bu yıl yapmak istedim.
 
İletişimin Zorluğu
Yapmaya çalıştığımız şeyin örneği ile başlamak istiyorum. Size Ruhu anlatmak istiyorum. Size daha önce hiç yapmadığım anlamda anlatmak istiyorum, ama anlatamam. Bunu ilişkilendirecek sözcüklere, deneyime veya enerjiye sahip değilsiniz. Ek olarak, nereye gittiğinizin kavramına sahip değilsiniz – pek sayılmaz – ama bu çok güzel! Bir örnek: Bir an için diyelim ki başka bir gezegenden gelen bir gemi inmiş gibi düşünün-  sadece varsayın. O dost bir gemi ve içinden insansı bir çift çıkıyor! Size isimlerini ve nereden geldiklerini söylüyorlar ve sizin dilinizi konuşuyorlar. Ama onlara gözünüzü dikerken, içlerinde sizin kendi içinizde sahip olduğunuz Tanrı tohumuna sahip olmadıklarını çok iyi biliyorsunuz. Bu onların senaryosunun parçası değil, yine de zekaya sahipler ve İnsanlar ile ilgileniyorlar. Ama bunun daha çok akademik olduğunu ve gerçek şefkat olmadığını görebiliyorsunuz. Bir anlığına onların güvenli olduklarını ve bir keşif misyonunda olduklarını ve sizin onlarla konuşabilen tek İnsan olduğunuzu varsayın. Sadece mış gibi yapın. Sizden insanlık ile ilgili her şeyi öğrenecekler. Size ne sorabilirler? Varsayım yapalım.
İnsan tarihiniz ile ilgili her şeyi biliyorlar ve yine de sadece bir İnsanın yanıtlayabileceği cevabı merakla beklenen soruları var. Size şunu söylüyorlar: “İnsanlığı gözlemekte ve incelemekte olduğumuz zamandan beri, bizim için tek bir büyük gizem var. Anlamadığımız tek bir şey var. Lütfen bize sevgiyi anlatın.”
Nerden başlarsınız? Sonra, ne tür sevgi? Gezegene sevginizi, partnerinize sevginizi, hayatınızdaki hayvanlara sevginizi, atalarınıza sevginizi, anne ve babanıza sevginizi anlatır mısınız? Kaybettiklerinize olan sevginizi anlatır mısınız? Nasıl başlardınız? Kaç tür sevgi var? Farkları nedir? Bunda bile, denemeye ve onlara anlatmaya başladığınız zaman, bol bol zamanınız olsa bile, nereden başlardınız? Sevginin görünmez duygusal alanını nasıl tanımlardınız?
İstediğiniz her şeyi söyleyebilirdiniz ve onlar dinleyebilirlerdi, ama anlamazlar. Görüyorsunuz, bu kavrama sahip değiller. Aşık olduğunuz zaman, ruhun bir yoğunluğu, hoşa giden, yine de görünmez, kanıtlanamaz ve ölçülemez olan bir şey vardır. Yeni doğmuş bebeklerin gözlerine bakarsınız ve sevgi vardır ve anında iletişim vardır. Sevginin kendi etrafında güzel olan bir alanı vardır ve o titreşir. İki insan birlikte bir bağ oluşturur ve aslında biraraya geldikleri zaman üçüncü bir enerji yaratırlar. Sevgi uzun mesafelerde anında iletişim kurar. Dilden çok daha fazlasıdır. Bunu nasıl tanımlayacaksınız?
Diyelim ki oraya oturup sizi dinliyorlar. Onlarla konuşmak istediğiniz sürece, notlar alıyorlar. Gitme zamanı geldiğinde, size teşekkür ediyorlar, elinizi sıkıyorlar. Minnettarlar. Araştırmaları tamamlandı ve uçup gidiyorlar. Birbirlerine ne söylediklerini hayal edebiliyor musunuz? Sevgi hakkında inmelerinden önce bildiklerinden daha fazla bir şey yok! Bunun nedeni söylediğiniz her şeyin görülebilir olmamasıdır. Hiç deneyimlemedikleri bir şeyi tam olarak kavrayamıyorlar. Sadece bunu duyuyorlar ve bunu akademik olarak “biliyorlar”.
Bu akşamın bulmacası budur ve sizin için sahip olduğumuz tek şey, alabileceğiniz şeydir. Bu nedenle üçüncü dile gidiyoruz – kalp seviyesinde sezgi ve ruhsal anlayış dili. Yapabildiğiniz kadar çok anlamanızı istiyoruz.
Gözden Geçirme
İnsan Ruhu hakkında söylediklerimizi gözden geçirelim. Ruh maddesel olan şeyin parçası değildir, yine de maddesel seviyede içinizde oturur. O kimya değildir, (beynin yarattığı) sinaps değildir ve sezgi değildir. Araştırmış olduğunuz şeylerin hiç biri değildir. Henüz anlayamadığınız bir şeydir, çünkü 3B biliminizde kendiniz için yarattığınız herhangi bir kutuya uymaz. Ruh Yaratıcının bir parçasıdır – “tüm var olan”dan sorumlu olan Yaratıcı Kaynağın parçasıdır.
Çok uzun zaman önce, Yaratıcı Kaynak güzel, iyiliksever bir sistem oluşturdu ve bunu gerçekleştirmek için bir Evrene gereksinim duydu. Şimdi galaksileriniz, gezegenleriniz ve yaşamınız var. Tüm bunlar zamanla bir araya getirildi, doğru şekilde gerçekleştirildi, tesadüfen değil. Gezegeni oluşturan Yaratıcı Kaynak hala sizi çevreliyor. İçinde olduğunuz galaksi de sizin içinizde, ve saklanıyor. Saklanıyor, çünkü orada olan şeyleri özgür seçimle keşfetmeniz için gezegendeki testin bir parçasıdır. Onu daha da fazla saklamak için, üstesinden gelebileceğiniz bilginin sadece belirli bir yüzdesi vardır, her şeyi bilmediğinizin farkında bile değilsiniz. Bunun muhteşemliğinin veya ne olduğunun farkında değilsiniz, ama bunun sezgisel olarak farkındasınız, çünkü sezgisel olarak her İnsan daha fazla bir şeylerin olduğunu “hissediyor”.
Sevgili İnsan Varlığı, tarihinize bakabildiğiniz kadarıyla, gezegene geldiniz ve Yaratıcıyı aradınız. O içinizdeki bir sezgiydi. Bunun nedeni Pleiadeslilerin gelmesi ve size değiştirilmiş DNA vermeleri ve ışık ve karanlık bilgisini vermeleriydi. Bu yaradılış hikayesidir ve bu farkındalık her şeyin kaynağını aramanızı sağlıyor. 
İnsan Ruhu sizinle ilgili her şeye nüfuz eder. İnsan Ruhu bir yere yerleştirilebilir değildir ve saf çok boyutlu enerjidir – şimdiye dek ölçebildiğiniz her şeyin ötesindeki kutsal enerji. Gördüğünüz bir ölçekte değildir. Onun için bir sözcüğünüz yok. Onun için renkleriniz de yok, çünkü o herhangi bir İnsanın sahip olacağı herhangi duyusal algılamanın çok çok üzerindedir. Ama sizin hissettiğiniz ve duyumsadığınız sevgi parçasıdır. Onu hiç açıklayamazsınız. Kavramsal olarak düşüncenizin ötesindedir. Ruhunuzu açıklayamazsınız, Yaratıcıyı açıklayamazsınız. Ama orada olduğunu bilirsiniz.
Ruhunuzun cinsiyeti yoktur. O üretkendir, güzeldir ve ihtişam ile doludur – ve herkesin içindedir. Sevgililer, o benim içimde. Ben İnsan değilim, yine de benim içimde! Sizlerle onur ve minnettarlık konumundan konuşuyorum. Ben hiç İnsan olmadım ve bazen nelerden geçtiğinize inanamıyorum. Bunu imzalamış olmanız beni şaşırtıyor! Ama Ruh hayal edebildiğiniz her şeyden büyüktür. Ruh Evren için şefkatin motorudur.
DNA Bağlantısı
Ruh DNA’nızın parçası mı? Evet, elbette. DNA’nız  her bir İnsanda, Ruh enerjinizin belirli bir şekilde taşınmasını sağlar. İçinde oturduğu katmanları tanımladım, ama hepsi bu değil. O bedeninizdeki her kimyasaldadır. Bilincinizin enerjisinde bilmediğiniz şekillerde oturur. Bilmediğiniz şekillerde erişilebilirdir ve sizi ölçünün ötesinde sever. Bunun nedenini size söyleyemem, yine, bunu anlamak için kavramlara sahip değilsiniz. Ama görmüş olduğunuz en güzel renkleri bir an düşünebilseydiniz, bu onun ambalajı gibi olurdu. Şimdiye dek hissettiğiniz en iyiliksever kuvvet, ruha açılan kapı olurdu. Herhangi birine karşı sahip olduğunuz veya herhangi birinin size hissettiği sevgi, onun sizinle konuşmasının açılış sözcükleri olurdu. O, gezegende şimdiye kadar deneyimlediğiniz her şeyi aşar ve Pleiadesliler bunu biliyordu ve anlıyordu. Yaratıcı Kaynaktan izin alarak, çok uzun zaman önce bunu size verdiler. DNA’nız değiştirildi ve bu nedenle şu anda 23 kromozoma sahipsiniz.
Sevgililer, bugün sizlere verdiğim şeyler birçoğunuza saçma, tuhaf ve garip gelecektir. Buna hazırız, ama birçoğunuz bu şeyleri duymalısınız. Yaşlı Ruhlara konuşuyorum, hem dinleyicilere hem de burada olanlara. Hepiniz ilişki kurmayacaksınız, ama birçoğunuz gerçeği hissedebilirsiniz. Kim olduğunuzu size söylemek istiyorum ve eğer bu bilgiyi daha önce bu şekilde vermediysem, bunu şimdi işitmeye gereksiniminiz var.
Başlangıç
İnsanlık Pleiadesliler tarafından tohumlanmaya hazır olduğu zaman, sizler sadece, olduğunuz evrimsel aşamada olmak için tasarlanmış gezegendeki hayvanların parçasıydınız. Aslında evrim merdiveninin tepesindeydiniz. Mağara insanının ötesindeydiniz ve hazırdınız. Şu anda göründüğünüz gibi görünüyordunuz ve şu andaki gibi davranıyordunuz. Ama plana göre, hazırdınız. Evrim şemasında, bu aslında o kadar uzun zaman önce değildi. Siz, sadece bir kaç gezegenin sahip olduğu bir şeyi almaya hazır olan İnsan Varlığı idiniz ve 24 kromozomunuz vardı (evrim ölçeğinde hemen altınızdaki maymunlar gibi).
Bu sürecin başlangıcı 200,000 yıl önceydi. Diğer hayvanların sahip oldukları gibi bir çok tür yerine, sadece tek bir İnsan türüne ulaşmanız için, onların yüz bin tanesi sürece hazır hale getirildi. Biliminiz bile, doğanın başka her şeyle ürettiği gibi neden İnsan çeşitleri olmadığı sorusunu soruyor. Ama ezoterik olarak işte soru: Lemurya’yı kurma zamanı olduğu ve tohumlama gerçekleştiği zaman, tohumları almak için burada kim olduğunu düşünüyorsunuz? Bunun sadece Dünyanın biyolojik evrim sürecine gelmiş olan normal İnsanlar olduğunu mu düşünüyorsunuz? Bu sadece, tesadüfen gezegenin Adem ve Havva’sı olan başka hayvan mıydı? Yanıt hayırdır. O sizdiniz ve bu an için Pleiades’ten enkarne oldunuz!
Size bir şey söylemek istiyorum. Reenkarnasyona gelince, bu, sadece bu gezegen ile sınırlı değildir. Bunun farkındaydınız, değil mi? Başka bir yerden gelmiş olmalıydınız. İnsanlığın üssel büyümesine sahip olduğunuz zaman, Ruhların havuzunun nereden geldiğini düşünüyorsunuz? Yanıt başka yerler olmalı. Ruhsal yaşam hiç bir yerden ortaya çıkmaz. Ruhlar bekliyor ve bu gezegenin parçası olmaya hazırlar.
Reenkarnasyon 200,000 yıldan çok uzun süre önce başka gezegenlerde milyonlarca yıldır gerçekleşmekte. Sizler Pleiadeslilerden geliyorsunuz! Evrimleştiğiniz şeye düşmeyi, temel olan bir forma geri gelmeyi ve tohumları almayı kabul ettiniz. Bunun nedeni, Ruh hatırlayışı adı verilen belirli türde kimyasal hazırlıkta olmak zorunda olmanızdı. Tohumların alınması için hiç duymadığınız tüm bu şeylerin doğru olması gerekiyordu. Çünkü DNA’nın 23 kromozoma birleştirilmesi sizin için işe yaramalıydı ve onunla bunalmayacağınız biyolojik bir bedene gelmeliydi.
Yaradılış Hikayesi
Söylediğimiz gibi, bu sizin yaradılış hikayenizdir. Zamanınızın mitolojisi ile ilişkilendirebilmeniz için bunu basit terimlere koyalım. Adem ve Havva özeldi; onlar sizdiniz. Onlar, ışık ve karanlık bilgisini almaya hazır olarak başka bir yerden geldiler (enkarne oldular). Bu süreç tesadüfen değildi ve kutsal metinleriniz bunu size anlattı. Bu sizin kim olduğunuzdur. Sizler sadece yaşlı Ruhlar değilsiniz. Sizler çok özel yaşlı Ruhlarsınız. Sizler inanamayacağınız yıldızlar sistemi olan Pleiades’ten geldiniz. Her şeyden neredeyse hiç bir şeye geldiniz ve bugünün potansiyelini gördüğünüz için bunu yaptınız. Son 100,000 yılda kaç hayat yaşadınız? Bugüne gelmek için nelerden geçtiniz? Bu engindir.
Bunun nereye gittiğini ve nereye gidebileceğinin potansiyelini anlatmak istiyorum. Sonra sizin için bazı zaman dilimleri betimlemek istiyorum ve bunun ne kadar süreceği ile sizi korkutmak istemiyorum. Ama, neler olabileceğinin potansiyellerini göstermek istiyorum ve tuhaflaşmaya başladığı yer burasıdır.
Galakside Yaşam
Galaksinizde başka yaşam olduğuna inanıyor musunuz? Eğer bunun kanıtını bekleyenlerden iseniz, okumayı bırakmalısınız, çünkü gereksinim duyduğunuz kanıtı elde etmeniz zaman alacak. Ancak, bazı şeyler kendi kendini kanıtlar. Siz gençken ve sahile gittiğinizde, gezegende başka yerlerde sahiller olup olmadığını varsaydınız mı? Eğer öyleyse, bu nedenle “Bunu kanıtlayıncaya ve gidip hepsini görünceye kadar hiç sahil yok” dediniz mi? Hayır. Bunun yalnızca okyanusların işlediği şekil olduğunu anladınız… her yerde. Binlerce sahil var, sadece bir tanesini görseniz bile – bu sağduyudur. Pekala galaksideki yaşam da  bu şekildedir… her yerde. Dünyada olduğu gibi yaşam var, aynı süreçle. Yaşayanların sadece sizler olduğu düşüncesi kesinlikle sağduyuya karşıdır. Yine de, “Tüm bu fikirle sıkıntım var” diyebilirsiniz. Eğer öyleyse, o zaman bilimsel olasılığın üzerine yaradılış mitolojisini kabul etmek için programlanmış olan insanlardan birisiniz. Bunda yargılama yok, ama bu kendini gerçekleştirmenin muhteşemliğini geciktirebilir.
Pleiadesli dediğim zaman, kimi düşünüyorsunuz? Neyi resmediyorsunuz? Belki insansı şekli olan bir yaratık, sadece biraz daha uzun ve çok bilge? Belki buraya araçlarla veya araçsız anında geliyorlar? Eğer anında geliyorlarsa (gerçekte yaptıkları gibi), bu size sizin sahip olmadığınız, onların sahip oldukları şey hakkında ne anlatabilir?
Yedi Kızkardeş
Size tohum ebeveynleriniz hakkında bir resmi betimleyeyim: Pleiades yıldızları, Yedi Kızkardeş Yıldıztakımı gerçekte dokuz güneşten oluşur. Dokuzundan, üç ana oturulabilir gezegen vardır (Hepsine en sonunda Pleiadesliler yerleşti). Bunlar iki milyon yıldır aydınlanmış insansıların topluluğu oldu. Bir an düşünün – sizin 200,000 yılınız var ve bunun 100,000 yılı aslında doğru şekilde tohumlandığınız süre. Elli bin yıl önce Lemurya’da ve diğer ilgili yerlerde her şeyin başladığı yerdir. Pleiadeslilerin iki milyon yıldır bunda olduklarını biraz önce söyledim!
Bu nedenle, sizinkinden sekiz kat yaşlı olan bir topluma bakıyorsunuz – sekiz kez! Onlar sizin geçtiğiniz şeylerden geçtiler. Onlar sizin gibi büyüdüler ve olgunlaştılar ve onlar için de bir zaman dilimi vardı. Mezun statüsüne geçtiler, aynen şu anda sizin yaptığınız gibi ve onlar için herşey değişti. İki milyon yıldır ortadalar ve bunun büyük bölümünü, yaklaşık 10,000 yılı birbirlerini öldürerek geçirdiler. Tanıdık geliyor mu? Birbirlerini öldürerek! Aslında, karanlıkta iken olgunluğun zarafeti olmadan, küfrederek bilincin oyun alanında idiler. Bunlar içinden geçmekte olduğunuz aynı sorunlar. Onlar işaretleyici geçtiler ve bilgi almaya başladılar. Aynen sizin gibi.
Pleiadeslilerin Özellikleri
Sevgililer, onların DNA’sı sizinki gibi yapılandırılmıştır, sadece kimyasal kapsam farklıdır. Siz muhtemelen bunu biliyordunuz. Bunu tüm galakside bulacaksınız, çünkü burada bunu yaratan prensipler her yerde bunu yarattı. Bu yaşamın galaktik yapı taşıdır. Güneş sisteminizde bile mevcuttur ve gözlediğiniz tüm o yerlere gidebildiğiniz zaman, bir gün bunu göreceksiniz. DNA’yı bulacaksınız! O zaman “aha”! Bunun her yerde doğal olarak gerçekleşen bir süreç olduğunu anlamaya başlayacaksınız.
Onlar olgunlaşır ve büyürken, Pleiades DNA’sı daha uygun, filizlenebilir hale gelmeye başladı. DNA etkililiğinin yüzdesi artmaya başladı – 44%, 54%, 55%, 66%, 77%, 88%. %88′de ne olduğunu size anlatayım. Bu noktada, Ruh ile bütünleşmeye başlarsınız. İlahi olmak için tasarlandınız, bunu biliyor muydunuz? Size bir şey söylemek istiyorum: Ebediyen yaşamak için tasarlandınız! Tasarımınız yenilenebilir biyolojidir. Her hücre devam eder, özellikle içinizdeki ilahilik. Daha etkili olmaya başladığı zaman, hücresel yenilenme kök hücre mavikopyasından yeni hücresel yaratır, şu anda olduğu gibi kopyalamaz. Bu hücresel yapı gerçekte asla yaşlanmaz. Asla yaşlanmazsınız! “Kryon, bu güzel görünüyor, ama uygarlık hiç yaşlanmadığı zaman, aşırı nüfus artışını ne yapacaksın?”Size bir ipucu vereyim: Pleiadeslilerin üç gezegeni var. Bu size bir şey anlatıyor mu? Gezinmeyi öğreniyorsunuz ve Evren hakkında öğreniyorsunuz. Bu bir sorun değil ve problem değil. Bu güzel, kolay bir seçim oluyor. Ek olarak, ürememe ilahi bilgeliği var – nüfusu serbestçe ve kollektif bilgelik ile kontrol etme özgür seçimi.
Bir Pleiadesli hayatınızda bir melek görmeye en yakın şeydir. Onlar %88′de çalışıyorlar. Fiziği kontrol ediyorlar ve bu doğaldır, cihazlarla yapılmıyor. Kendilerini dolaştırmak istedikleri her şeye dolaştırdılar [kuantum dolaşıklık]. İnsan Ruhu ilahidir, her şeyin üzerinde bilge kontrol ile fizik bunun çekirdeğindedir. Yaratıcı Ruhtadır. Yaratıcı Kaynak Evrenin üstat fizikçisidir. Eğer siz bunun %88′indeyseniz, her şey üzerinde kontrole sahip olursunuz. Bu sizin içinizde sahip olduğunuz tohumdur. Bu size tanıdık geliyor mu? Bunu yapan gezegenin üstatlarının bazıları o kadar olağanüstü ne yaptılar? Sağduyuyu kullanın – bu onların fizik üzerindeki kontrolleri idi. Mucizeler? Belki üstat – benzeri yetenekler sadece %88′de işleten DNA’dır.
Pleiadesliler başkaları tarafından tohumlandılar. Orion ve Arkturus’tan konuştuk. Bu isimler sizin tohum büyükanne – büyükbabalarınızdır. Bu isimlerden önce olan bile var, ki onları hiç duymadınız. Zaman ölçeğini düşünün, bunun anlamı olmalı. Gezegeniniz dört milyon yıldan biraz daha yaşlı. Siz neredeydiniz? Siz buraya yeni gelenlersiniz! Siz gerçekten yenisiniz. Dünya soğurken galaksinizde neler olup bittiğini hayal edin. Bir milyar yıl ne kadar uzun biliyor musunuz? Neler olduğunu hayal edin, kendi döngülerinden geçen yaşamı hayal edin.
Bu, bu anda bu galaksideki tek özgür seçim gezegenidir sevgililer ve her seçilmiş gezegen bu niteliğe sahiptir – teker teker. Siz büyük bir işaretleyiciyi henüz geçtiniz ve bu galaksideki ilahi DNA’ya sahip olan tüm yaşam sizi tanıyor. Sinyal Aralık 2012′de gönderildi. Bunun ne yaptığını size söylemek istiyorum. Bu kutlama, umut, ziyaretçiler ve yardım getirir. Gerçek olgunluk sistemi başlıyor. Bu sizin olabilirliğinizde “verilmiş” değildi. Aslında, siz son anda bunu çektiniz.
Ruhsal Evrim
Partnerim bedeninizin hücresel yapısındaki ruhsal evrim ile ilgili sizinle konuşarak günü geçirdi. Bu evrim DNA’nız, Akashınız ve sezginiz arasında simbiyotik bir ilişki yaratmaya başlıyor. Tüm bu şeyleri anlattı, ama aslında Ruh hakkında hiç konuşmadı. Bunun nedeni, bunu ona henüz vermemiş olmamızdır. Ruhsal evrim sistemi Ruh vasıtasıyla gelir. Epifiz veya beyin vasıtasıyla gelmez. Epifiz Yüksek Benliği duyumsar. Sezgi Yüksek Benliği duyumsar. Ama Ruh bilgiyi aktaran enerjidir. Ruh ızgaralar ile bağlantılıdır. İnsan Ruhunuz katalizördür ve her zaman sizin şu anda almaya hazır olduğunuz mezuniyet enerjisi için hazırdı. Bu yükseliş enerjisi hücresel yapının İnsan bölümüne gelmez. Gelemez. Bir çok gezegen başarısız olur ve kendini yok eder, çünkü tüm bir uygarlığın “büyüme” ve olgunlaşması hücresel – olmayan sistemler vasıtasıyla özgür seçim sürecidir.
Farklı Türde “Hatırlayış”
Pleiadeslilerin aktive ettiği, açılmakta olan zaman kapsülleri birçok parçanız tarafından “görülecek”. Bazıları, ızgaralar vasıtasıyla, ama bazıları kendinizin Ruh bölümünüz tarafından görülür. Siz %44′e (DNA’nızın etkililiği) yaklaşırken, Ruh parçanız sadece bağlanılabilirdir. Bu, onun tam olarak ortaya çıkmasının sinyalidir. Ruhsal evrim sözünü hiç etmediğimiz, ama sizin hissetmeye başladığınız bir şeyde artış olacak. Buna Ruh hatırlayışı adını vereceğiz. Dünyanın ötesindeki şeyleri hatırlamaya başlıyorsunuz!
Ana Akaşanız sadece Dünyadan deneyimleri barındırır. Size bununla ilgili bir şey söyleyeyim. Uzun zaman önce, siz perdeyi geçtiğiniz zaman Akaşik hatırlayışınıza ne olduğu ile ilgili bilgi verdik. O burada Dünyada kalır. O Yaradılış Mağarasında, her şeyi hatırlayan veya saklayan kristal maddededir. Bu sanki kendi kristalinize sahipmişsiniz ve o dünyada kalıyor gibidir. Ruhunuz geri geldiği zaman, bilgiyi toplar, onu DNA’nıza koyar ve başka bir reenkarnasyon macerasına gider. Başka deyişle, Akaşanız burada gezegende kalır.
Size şunu sorayım: Eğer bu böyleyse, o zaman neden bazılarınız başka bir gezegende kim olduğunuzu hatırlıyorsunuz? Yanıt, bazılarınızın Pleiades enerjisini hatırlıyor olmanızdır. Bazılarınız aslında bundan daha önce geçtiğinizi hatırlıyorsunuz! Bazıları için, bu size umut veriyor, çünkü neler olduğunu biliyorsunuz. Uzun zaman önce DNA’nızda %88′i gördünüz, bu nedenle buradasınız. Burada bunun olma şansı aslında bu hatırlayışı gerektirir ve siz bunu kaçırmayacaksınız! Bunun ne kadar zaman alacağını kim bilir? Bunun önemi yok, çünkü tüm zaman burada olacaksınız. Bu, Ruh hatırlayışıdır, hücresel DNA Akaşa hatırlayışı değildir. Ruh hatırlayışı her yerdeki tüm yaşam ile ilgilenir. En sonunda, ebedi olduğunuzu bile hatırlayabilirsiniz.
Beş milyon yıl önce kimdiniz? Bu da sizin için ortaya çıkacak. Ruhunuzun gerçekte nereden geldiğini bilmek istiyor musunuz? Yanıt, mezun olmuş olan tüm özgür seçim gezegenlerinden. Onlar gökyüzünden gelmiyor. Bundan geçmiş olan diğer yerlerden geliyor, sevgililer. Kim olduğunuz budur. Ancak, odadakiler ve dinleyenler ve okuyanlar, zaten işbaşında olan Ruh hatırlayışının belirli niteliğine sahip olmadıkça burada olmazlardı.
Geleceğin Çekimi
Ruhsal olgunluğun bu niteliği o kadar çekicidir ki, onu tek başına bırakamazsınız. Tanrı ile bir olduğunuz bir yere gelmenin ne hissettirdiğini BİLİYORSUNUZ. Orada bulundunuz ve bunu yaptınız ve gezegende tohumu alacak ilk kişiydiniz. Şimdi uyanmaya ve bunun neye benzediğinin birazını hatırlamaya başlıyorsunuz – sadece birazını. İnsan olmanın aykırılıkları ile mücadele ediyorsunuz, ama aynı zamanda önünüzde ne olabileceğini ve ne yapabileceğinizi biliyorsunuz. Hayal kırıklığı ve bazen kimyasal dengesizlik gerçekleşiyor. Son iki yılda, birçokları vefat bile etti. Belki bunların bazıları sizin dostlarınız oldu? Buna hazır değildiniz. Belki partnerleriniz idi? Size bir şey söylemek istiyorum, eğer daha önce duymadıysanız: Onlar geri geliyor! Ayrılmalarının nedeni, şimdi enerjinin yenilenmesinde yeni boş bir sayfaya sahip olmaktı. 2012′de gerçekleşen şey nedeniyle, sizin geri dönüşünüz için yol açmak üzere ayrılmak zorundalardı sevgililer. Erken ayrılmaları, sizin geri gelişiniz için yolu açmaları planlandı.
Görüyorsunuz, burada iyilikseverliğin ötesinde harika bir sistem var. Burada Yaratıcı Kaynağın en büyük sevgisiyle kokan bir sistem var ve siz bunu hayal edemezsiniz. Sizin için onurla damlıyor, Tanrı ile bir olmanızı bekliyor. Bunun bile ötesinde, DNA’nızın etkililiğinin yüzdesini artırırken, Ruhunuz Merkezi Kaynaktan daha fazla yaratıcı enerji getiriyor. Bu İnsan ruhunun evrimidir. Sizler Evrenin Yaratıcı Kaynağı ile tokalaşırken, bu biyolojinin ötesindedir, bilincin ötesindedir.
Zamanlama: Her Zaman Sorun
Ruhun bu basit hikayesini bitiriyorum. Şimdi neler olduğunu biliyorsunuz. “Bu ne kadar zaman alacak?” sözcüklerini gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Çok uzun [Gülümseme]. Sevgililer, bu yalnızca başlangıç. Siz iki yılındasınız [2013 yeniden ayarlanma yılıydı; 2014 birinci yıldı]. Şimdi İnsanların ruhta olgunlaştığını görmeye başlayacaksınız. Bunu tekrar tekrar söyledik. İnsanlıkta bugün o kadar çok denge dışında olan şeyler dengelenmeye ve zamanla olgunlaşmaya başlayacak. Tam şu anda karanlık enerji kendi yaşamı için çarpışıyor. En sonunda, her yerde her yönde değişimi göreceksiniz – politikada bile.
Denge, şefkat ve bilgelik görülmeye başlayacak. Sonraki kez yeniden enkarne olduğunuz zaman, kim olduğunuzu hatırlayacaksınız, bu benim sözüm. İsminizi veya hangi İnsan olduğunuzu hatırlamayabilirsiniz, ama burada bulunduğunuzu ve geri geldiğinizi hatırlayacaksınız. Bıraktığınız yerden ilerleyeceksiniz. Bugün tanıdığınız her çocuğun ötesinde bilge yaşlı bir çocuk olacaksınız ve bu zamanda yapmış olduğunuz hataları yapmayacaksınız – hiç birini.
Bu yeni bilgeliktir ve sizinle geliyor. Normal Akash’tan çok daha fazlası, Ruh hatırlayışı sizi güvende tutacak ve çocuklarınız sizin taşıdığınız şeyi taşıyacak. Bunun işleyeceği yol budur. Temel Ruh hatırlayışı bunu Dünyada barıştan mezuniyete sevk edecek! Bu sizin için çok mu ezoterik? Bu tamamdır. Bunu anlamanız için zamanım var. Bunu benimle kontrol edin – yaklaşık bir milyon yılda.
Ve öyledir.

(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder