23 Mart 2015 Pazartesi

Merhaba ben Sirius Misyonundan Miranda Sirian

 
 Sizleri sevgililerim ışığın ve sevginin sonsuz akışıyla selamlıyorum. Değerlilerim size olan sevgimizi ve güvenimizi bilseniz şu anda gözleriniz dolardı. Biz sizleri en yakınınızdakinden bile daha yakından seviyoruz. Sizleri her an kuşatıp gözetiyoruz. Her an yanınızda ve her kararınızda arkanızdayız. Değerlilerim bu zaman artık yol alma zamanıdır. Durup duygularınıza takılma zamanınız geçti. Şimdi artık duygularınızın arkasında yatan sebepleri iyi ayırt ediniz. 

Bir çoğunuz dualite içerisinde öyle uzun zamanlar geçirdiniz ki, buradan çıkmakta zorlandığınızı biliyoruz ve sizi anlıyoruz. Biraz daha gayret sevgililer. Adım atmanın ilerlemenin zor olduğunu biliyoruz ve görüyoruz. Sistem bu kadar üzerinize gelirken ve duygusal bombardımanlar bu kadar yoğunlaşmışken şiddetle esen bir fırtınaya karşı yürüyormuşsunuz hissini duyduğunuza eminiz. Ama bir çoğunuz artık uyanışın eksenine girdiniz burada geri dönmeniz tekrar dünyaya çapalanmanız zordur. Artık yola çıktınız sevgililer, o yolun sonundaki yerin enerjisini hissettiniz artık sizler için dönüş yoktur. Bazılarınız bu yola hiç çıkmamayı seçtiler, onlarında kararlarını sonsuz bir sevgi ve şükranla kutsuyoruz. 


Bazılarınız ise henüz çıkıp çıkmamakta kararsızlar, bu yola çıktığınızda geri dönüşün olmayacağını ve yolun sonunun güzel bir kutlama ve parti mekanı olduğunu biliniz. Çünkü sizin varoluş amacınız budur ve bu amacı onurlandırmak sizin şimdi tam bu anda bulunma nedeninizdir. Sevgililerim yaşanan illüzyonlar sizi bunaltıyor olsa da kişi odaklı düşünmemeye çalışmanızı ve bakış açınızı genişleterek bütüne odaklanmaya çalışmanızı öneriyoruz. Kişi odaklı her davranış ve oluş sizi illüzyonun tam ortasına geri çekecek ve yoldaki ilerlemenizi kısa bir süreliğine de olsa durduracaktır. 

Sizleri çok sevdiğimizi ve her biriniz için kenarda tezahürat eden bir yakınınız gibi sizi gözlediğimizi lütfen unutmayın. Ve unutmayın ki bu bir yarış değildir. Bazıları önden gitse de onlar bitişe vardıklarında sizler için geri dönecek ve açtıkları yolda sizlere ışık tutacak kadar sizleri seviyorlar. Bu sebeple sizden birazcık bile önde gittiğini düşündüğünüz birisi var ise bu kişilere en büyük desteği lütfen yine siz veriniz. 

Gidiş aynı yeredir, zaman yanılmasından dolayı mertebeler varmış gibi gözükse de bunların hepsi bitişte eşitlenecektir. Hiç birinizin birbirinizden bir farkı yoktur. Ve her biriniz birbirinize bir çekim hissedeceksiniz, duygusal olarak sizin çekiminizde olmayanlara karşı bile bir çekilim hissedeceksiniz. O kişilerden bahsediyor olmanızın sebebi budur. Çünkü hepinizin aynı yolda olduğunuzu siz bilmeseniz de ruhunuzun bir köşesi bilmektedir. 

Sizler yol bittiğinde kimliklerinizden sıyrılacak ve birbirinizi tanıyacaksınız o vakit içinizde bir hüzün ve üzüntü oluşmasını engellemek şimdiden mümkündür. Bunu da şimdiden o kişileri fark edip onları onurlandırarak yapabilirsiniz. Sevgililerim tam şimdi artık farkındalığı yükseltmenin, destek olmanın ve bir arada bulunuşunuzun gerçek sebebini hatırlamanızın zamanıdır. Sizler uyanışınızı birbirinize hatırlatmak için bir aradasınız. Bundan başka hiçbir şey geçerli değildir. 

Bu amaç doğrultusunda hareket edilmediği sürece bir grup olmanın bir arada bulunmanın size faydadan çok zarar getirebileceğini unutmayınız. Sevgililerim sizi tüm zamanların en şahane zamanını birlikte kutlamaya ve bunun sevincini yaşamaya çağırıyorum. Şimdi kalp çakranızı açınız ve benden size akan bu sevinç titreşimini kabul ediniz. Sizi Sonsuz sevgi ve şükranla kucaklıyorum. 23.03.2015 Tanya Jaziri Kanalıyla.

0 comments:

Yorum Gönder