20 Mart 2015 Cuma

BM METATRON: MEGA EKİNOKS & TUTULMALAR – ASTRO POTA

2495

Selamlar Üstatlar, ben Işığın Başmeleği Metatron’um. Sizi sevgi vektöründe selamlıyorum. Üstatlar bu toplantıda önemli bilgiler paylaşıyoruz. Şimdiki zamana özel bilgiler. Bir kaç gün içinde gerçekleşecek inanılmaz tutulma ve ekinokstan söz ediyoruz. Her zaman olduğu gibi, rezonansa giren ve girmeyen şeyleri ayırt etmek size kalmıştır.
Sevgililer 2015 astrolojik olarak büyüleyici bir yıl. Yeni Dünya Gezegeninin bu başlangıç aşamasında bu tür astro – olayların bu şekilde olması tasarlanıyor, çünkü inanılmaz bir geçiş yerinde. Ve değişimlere astronomik modeller ve solar radyasyon vasıtasıyla yardım ediliyor, donatılıyor ve gerçekleştiriliyor. Tutulmalar, gün dönümleri, ekinokslar, gezegensel hizalanmalar, kuyruklu yıldızlar ve meteor olayları gibi yıllık olarak gerçekleşen olaylar, 2009 Kozmik Tetikleyicisinin başlangıcından kristalin geometrik kodlar almaya başlıyor ve bu donatılar 2015′te, Yeni Gezegen dünyanın Üçüncü Yılında momentum kazanıyor!
 

Yıl Üç

Maya Takvimi yeni bir zamanı  önceden haber verdi, 2012′nin sonunda başlayacak Yeni Dünyanın, beşinci ‘dünyanın’ başlangıcını. Ve aslında Kristal Izgara o zamanda, 12-12-12′de ortaya çıktı. Gezegensel ızgara ve gezegen 12-21-12 den hemen sonra yeniden başlatıldı.  Ölçümümüz insanlığın geçişe adapte olma hızı değil, Yeni Dünya matriksinin zamanlamasına dayanıyor. Çünkü gerçekte tüm insanlar yeni kalıba geçiş yapmayacak ve geçiş yapanların kalibrasyonu sayısal değil, nitelikseldir. Her bireyin ışık içeriğine ve odağına bağlıdır. Bu oldukça mantıklı, öyle değil mi? 2012 Yükselişi Gezegensel mezuniyet idi; İnsanlığın Yükselişi gelecekte yıllar sonradır.
Bu perspektiften şu anda Yeni Gezegenin Üçüncü Yılıdır. 2015 yeni kristalin enerjilere yeniden ayarlandığınız bir zamandır. Ne kadar hızlı ayarlandığınız her bireyin ışık içeriğine bağlıdır. Üstatlar, Edgar Cayce’nin ifade ettiği gibi astrolojik bilimi ima eden astronomi geçerli bir uğraştır. O en saf formunda bir bilimdir, ama doğru yorum spiritüel bir sanattır, bilimde olduğu gibi gerçek adanmış çalışmayı gerektirir. “Günlük burçlar”dan söz etmiyoruz, adanmış çalışma ve sezgisel netlik ile yorumlamanın eşlik ettiği trendler biliminden söz ediyoruz. Çalışma sanatı bilimi dönüştürür.

Geçiş Kodları

Tek başına astronomik modeller geçişlerin tam kapsamı ifşa etmez. Ama astro – modeller sokulan ‘güncelleme kodlarının’ kalıbını ve matriksini sağlar… ve bu tür kodlar ekinokslar, gün dönümleri, güneş patlamaları ve özellikle tutulmalar vasıtasıyla eklenir. Buna göre paylaştığımız şeylerin bir kısmı sadece gezegensel açılar ile tam olarak görülemeyen şeyi kapsar. Çünkü size ‘Yeni Dünya’ astronominizde görülmeyen bir element olduğunu söylüyoruz ve bu, Ruh Kodlamasının birliği ve İnsanlığın Kollektif Yüksek Niyetidir. Gezegeninizde olan biten hiç bir şeyin yolunuzda olmadığını temin ederiz. Birçokları bundan şüphe duyuyor, ama tekrar yüzeye çıkan ‘temizliğin’ 2038′de gelecek olan şey için gereklilik olduğunu temin ederiz.
Son 12 ayda güneş ve ay tutulmalarını deneyimlediniz ve bunlar 20 Mart ekinoksundaki Tam Güneş tutulmasında doruğa çıkıyor, bunu 4 Nisan’daki Dolunay Tam Tutulması ve Haziran Gündönümü izliyor. Mart Ekinoksundan Haziran Gündönümüne kadar, sizler aslında tek bir enerji içindesiniz. Eylül – Ekim 2014 Ekinoks ‘Ardışık Tutulmalar’ ve Eylül – Ekim 2015 Ekinoks/Ardışık Tutulmalar arasında sıkışmış enerji. Bunlar kesinlikle sıradan değil. Ve bunlar Kova Çağı geçişi adı verilebilecek şeyde Yeni Dünyanın ‘kodlaması”nı teşvik eden Solar Rüzgarlar aracılığıyla muazzam radyasyon püskürmeleri tarafından daha fazla büyütülüyor.

Arınmanın Astronomisi – Yıldızlara Ait Pota

Şu anki ayda, üç adet çok büyük Koronal Kitlesel Püskürme (CME Güneş Patlaması) oldu, biri 7 Mart’ta, 11 Mart’ta süper X2 Sınıfı güneş patlaması ve 17 Mart’ta X Sınıfı – C. Bunların ‘dolunay X20′ enerji yükseltme etkisi vardır. Güneş Patlamaları yeni dünyayı kodlama için kalıp sağlar ve gezegenin iyonik oranını çözülmemiş duyguların gerekli temizlik için yüzeye çıkmasını sağlayacak şekilde modifiye eder.
Kodlar vites büyütme ile ilgilidir ve vites büyütme ‘temizlikler’ olmadan gerçekleşemez. Gezegende gördüğünüz çılgınlık temizliğin parçasıdır. Bu makroda ve mikroda gerçekleşiyor, eşit olarak kişisel yaşamlarınızda çözülmemiş sorunlar vites büyütmede yüzeye çıkıyor. Gezegendeki şu sıralardaki kargaşanın hızla sona ermesini beklemeyin, ama gerçekleşmekte olan şeylerin daha yükseğe ilerlemek için çözülmesi gerektiğini anlayın. Umut dolu bir mesaj bekliyorsanız, hayal kırıklığına uğramayacaksınız, çünkü şu anda olan biten şeyler çözüme yol açacak.

Mart 2015 Süper Tutulma & Ekinoksu

Bu haftanın Ekinoksu/Tutulması hem Küresel hem de bireysel seviyelerde Gerçeğe uyanış için çok güçlü bir zamanı temsil eder. Bu tümüyle yoğun bir astro – frekanstır ve ilişkilerin, partnerliklerin ve aslında 3B dünyası ile ilişkinizin bağlamsal değerlendirilmesi için fırsat sağlar. Son mesajımızda Küresel durumdan söz ettik ve bu mesajın odağı bireyseldir.
Sizi geride tutan veya daha iyi benlik olmanızı engelleyen ilişkilerin değerlendirilmesini ve önceliklendirilmesini düşünmenin zamanıdır. Eğer ruhsal çalışmanızı hoş görmeyen ya da sürekli olarak sizi çekiştiren biriyle ilişkiniz varsa veya partrenizin ise. Bu, bunları düzene koymanın zamanıdır, bu ya anlaşmayı değiştirmeniz ya da teması bitirmek anlamı anlamına geliyor. Tutulmalar geçişi ifade eder ve bu zamanda bu alanlarda çok derin ifşaatlar deneyimleme potansiyeline sahipsiniz. Buna uygun olarak bu aşama aynı zamanda kendi eylemler – ideallerinizdeki çarpıklıkları ortaya çıkarır. Bu, algılama, değerlendirme, yargılama ve eyleme geçme şeklinizi düşünmek için mükemmel yoğunluktur. Yüksek idealler ile çatışma içinde olabilen değer sistemlerini gözden geçirmenin zamanıdır. Bu, ilişki anlaşmalarını ve bağlılıkları kapsar. Bu, Uranüs – Pluto dinamiğini tetikleyen Oğlak’taki Pluto’ya kare yapan Venüs/Uranüs’te yüzeye çıkmak için itilir… ve ekinoks ile daha fazla yükseltilir, Tam Güneş Tutulması ve Güneş Patlamaları ile üssel olarak büyütülür.

Yeni Başlangıçlar

Buna göre, Ekliptik Yeni Ay yeni başlangıçların mükemmel zamanıdır; Uranüs – Pluto kare hizalanmasının öngörülemezliğinde, zayıflayan ay çekiminde uyuşukluğu yenmek için cesaret ve kuvvet gerekli olabilir. Ekinoksa kadar, melasa (şeker pekmezi) yapışıp kalmış gibi hissediyor olabilirsiniz, ama bu cesur ve dirayetli arayıcı için yeni ay tam güneş tutulmasında ileri sıçrama olabilir. Jüpiter Gerilemesindeki Venüs/Uranüs, Büyük Ateş Üçlüsü yaratır. Bu aslında bu enerjiyi büyütür ve ileri gitmeyi aramakta azmedenlere kuvvet verir. Bu enerjiler geçmiş başkalarına bağımlı özellikleri bırakmanızı destekler.
Bu astro – tutulma olaylarında gezegensel frekans açısından titreşim ‘çubuğu’ üssel olarak yükselir. Bunlar muazzam indirmelerin olmasıdır. Yerküre zirveye, tepe noktasına yükselirken ve astrolojik şok edici hareketlerin ağır sağanakları yağarken, çoğu empatik olanlar zirveye ulaşmaya başlayan, böylece duygusal kabarma yaratan yoğunlukların dalgalarını hissediyor.

Rolünüz – Değişim Olun

Mart 20 Süper Ekinoksu kendi kendine yeterli olurdu, ama 2015′te Ekinoks taşma noktasına kadar donatılıyor, 2 Tam Tutulma ile yanyana ve güçlü Koronal Kitlesel Püskürmeler ile üssel olarak büyütülüyor. Sevgili İnsan, enerjinin sizi ezmesine izin vermeyin, enerji idare edilebilir. Evet, bol bol kareler ve huzursuz edici astro – hizalanmalar var, ama aynı zamanda oyundaki bazı parlak Üçlüler var. Kontrolden çıkıp çakılmaya gerek yok, tam tersine; biraz odak ile bu parlak bir şekilde yönlendirilebilir. Tekrarlıyoruz, sizler sadece bu yoğunlukları en iyi şekilde idare etmeyi öğrenebilmiyorsunuz, bu bunu yapmanızı gerektirir, çünkü bunlar sonraki yıllarda devam edecek. Bu güçlü astro – oluşların hiç biri tam olarak tek taraflı değildir. Aslında, bu ekinoks yin-yang ile dopdoludur, dualitenin mükemmel yansıması… ve farkında olan arayıcının iyiliksever bir şekilde kavrayacağı & kullanacağı bir çok alet vardır. Hem insanlık & hem gezegen bu olaylarda tüm Kozmik Güçlerden destek alıyor.
Görüyorsunuz, Güneş Patlamalarının & Tutulmaların kodları sadece yüzeye çıkan ‘çözülmemiş enerjilerin’ tohumlarını içermiyor. Ayrıca bunu gerçekleştirecek aletleri sağlayan kodlar da var. Emilebilecek ve sizi kuvvetlendirecek ‘enerji paketleri’ denilebilecek şey var. Sadece yoğunlukları yenmenizi sağlamayacak, aynı zamanda yüksek seviyede gelişmeyi sağlayacak cesaret ve içgörü kodları var. Bunlar daha iyi olmanın aletlerini içeriyor. Ve türler olarak insanlığın geçişi önce ‘değişim olarak’ bireysel seviyede gerçekleştirilecek. Ve bu sizin rolünüz Sevgililer, ‘Değişim Olmak’.
Güneş dünyayı ve insanlığı hayırseverliğin yeni ışınları ile yıkıyor. Kristalin bilişin kıvılcımları parlaklık içinde çağırıyor. Yerküre yeni kodlarla, yeni enerjilerle dopdolu ve genişlemiş boyutsal matriksini esnetiyor. Elbette bu yoğundur – bu kozmik adrenalindir. Ve gezegendeki yüksek perdedeki yoğunlukla, her birinizin enerjisel kısa devrenin tehlikelerinden kaçınmak için Aura kalkanınızı sağlam tutmanız kesinlikle zorunludur. 

Jüpiter ve Satürn

Şu sıralar gerilemekte olan iki büyük gezegen var (Satürn & Jüpiter) ve Merkür sadece son zamanlarda Mart’ın başında direkt idi, Merkür retrosu hala oyunda. Ama gerilemelerin hepsinin olumsuz olduğunu düşünmeyin, çünkü bunlar potansiyellere odak sunar. Şu andaki retrolarda, hayatın amacını ve ilişkileri düşünmek için fırsatlar var. Ve karışımda sorunlarla yüzleşmede kuvvet sağlayacak solar ve ekliptik yüklemeler var. Anahtar sorunlarla yüzleşmek ve yeniden ayarlanmaktır.
2014′te, gezegenin ifade edilmemiş hayal kırıklığının ve olumsuzluğun gerekli yüzeye çıkışı için spesifik olarak amaçlanmış olan eşsiz bir aşamaya girdiğini söyledik. Bu çözümlenmemiş enerjidir Ve her tarafınızdadır. Savaşlar, kargaşalar, isyanlar ve protestolar var… ve bunlar yüzeye çıkıyor ve kaynama noktasına kadar sızıyor. Ve bazılarınız bu problemleri direkt olarak deneyimlemiyor olsanız bile, sadece haberlerde görüyor olsanız bile, en yüksek hayra odaklanarak ve bunu birlikte yaratarak çözümün aktif şekilde parçası olabilirsiniz. Size dokunan sorunları çözmede rolünüzü oynayabilir ve etrafınızdakilere yardımcı olabilirsiniz.
Gerileme olarak gördüğünüz şey cesaretinizi kırmasın. Kurşunu altına dönüştüren simyacı olun. Gerçek şu ki astro olaylar; bu kristo – elektromanyetik ‘kokteyl’ tam olarak yapması beklenen şeyi yapıyor. Anahtar dengede kalmak ve dengeye odaklanmış kalmaktır ve daha iyi bir insan olmak, daha iyi bir hayat yaşamak, en yüksek hayra odaklanmak için payınıza düşeni yapmaktır.

Tutulma Penceresi

Şu andaki tutulma penceresinin frekanslarının 28 günlük çerçevesi var, ama uzatılmış yoğunluk Haziran gündönümüne kadar devam edecek. Tutulma penceresinin 28 güne yayıldığını aklınızda tutun, 20 Mart zirvesinden 7 gün önce ve 7 gün sonra… ve sonra 4 Nisan’daki Dolunay tutulmasından 7 gün önce ve 7 gün sonra yeniden aktive oluyor. Dört zirve tarihleri 20 Mart, 4 Nisan, 27 Mayıs ve 21 Haziran. Ama gerçekte Mart’tan Haziran’a kadar bu aşama karışmış frekans birliğe sahiptir. Enerjisel çekim dalgaları bu periyotta benzerdir.
Duygular oldukça büyütülür ve çarpık izlenimin talihsiz aşırı ifadesinin uygunsuz saldırgan eyleme dönüşmesine neden olabilecek gerilim var. Başkalarının niyetini yanlış yorumlamak veya aşırı tepki göstermek kolay; önemsiz şeyleri büyütmek. Diğer taraftan, saklanmayı ve uyuşukluğa veya eylemsizliğe teslim olarak yoğunlukta güvenli sığınıkta ‘beklemeyi’ aramayın. Eldeki çekilmiş etkilerin farkında olmak bunları en iyi şekilde idare etmenizi ve kaçınılabilecek rahatsız edici duygusal çatışmaları önlemenizi sağlayabilir. Sorunlar yüzeye çıkarsa, onlarla baş edin, çözüm arayın. Onları gömmeyin, irin toplarlar ve bu zorlu enerjide belki de daha az idare edilebilir ‘kontrol edilmez & uygunsuz’ başka bir salıverilme bulurlar. Çünkü bu aşamada, çözüm en iyi seçenektir, çünkü size hizmet etmeyen şeyler duygusal & zihinsel alanlarınızın yüzeyine itiliyor. Olumsuzluğu barındırmak yerine, onu tamamlamanın, çözüm vasıtasıyla onu netliğe dönüştürmenin bir yolunu bulun. Üstatlar, daha iyi bir hayat ve bunu yaparak daha iyi bir dünya yaratmaya odaklanın. Ve Sevgili kalpler bu, bu ihtişamlı enerjiyi kullanmanın kesinlikle en iyi yoludur.
Bu gündönümü ‘yaşam gücünün’ yeni akışıyla dopdolu ve bunu bilgece kullanabilirsiniz ya da odağınızı almayacak olan senaryoları güçlendirebilirsiniz. Gerilemeler ters dalga – akışını yansıttığı için, kendini kınamaya veya depresyona düşmeyin, bunun yerine bunu içinize gitmek ve daha harika size yeniden ayarlanmak için kullanın!
 Aura alanınız & duygularınız en iyi şekilde idare edilmez veya dengede tutulmazsa, bu zor bir zaman olabilir, yoğunluklar oldukça aşırıdır. Ama bilge biri bu şaşırtıcı enerjiyi niyete odaklanmak için kullanabilir, çünkü bu enerjilerdeki ‘yaşam gücü birimleri’ kesinlikle şaşırtıcıdır. Hayırsever arzularınızı ‘yaratmak’ için mükemmel bir zamandır. ‘Mükemmelliği’ aramak için mükemmel bir zamandır!

Kutsal Çark

Sevgili kalpler, daha önce ‘Dünya Üniversitesinde’ üstat olmak için Sevginin gerekli olduğunu söyledik.. ve bu sevgi kuvvet olmadan tamam değildir. Çünkü Yaratıcı Sevginin İlahi Bilimi onur, bütünlük, şefkat, bilgelik ve kararlılık olarak düşündüğünüz her şeyi kapsar. Çünkü siz yaratıcı olmayı öğreniyorsunuz.
Kutsal bilimsel olanı ve bilimsel olan kutsalı içermelidir. Bir inanç insanı olarak akitiniz bütünsel çembere bağlı olmaktır, bir bilim insanı olarak Sonsuz Torusta görünmeyen İnanç Yasasını kucaklamalısınız. Sevgili İnsan sen SEVGİNİN Fiziğini öğrenen Kutsal Bilim Adamısın!

Bitirme

Dünya planının tamamlamaya, tek başına kuvvet ile değil, sebat ile ulaşılır. Sebat etme 10 nuncuda başarmadan önce, 9 kez başarısız olmayı içerir. Üstatlar, Dünya planının amaçlı bir illüzyon olduğunu asla unutmayın. İnsanlığın kollektif olarak birlikte yarattığı bir illüzyon. Dünya Üniversitesi sertifikalı bir kurstur. Büyük değeri vardır ve tüm değerli müfredat programları gibi, tamamlamak çaba gerektirir. Fiziksel dünyanın serabındaki insanlık sizi yüksek benliğinizden ayıran filtreler taşır. Çoğu zaman kaybolmuş, çok ayrı düşmüş, çok yalnız hissediyorsunuz. Tüm arayışınızda en sonunda tüm bunları katlanabilir kılan tek şeyin birbirinizi sevmek olduğunu göreceksiniz. Sevgi! Özgür iradenin ilginç dünyasında, çok güzel rüyalar ve çok korkunç kabuslar görebilirsiniz. Ama bu, kutsallığınızı, büyüleyici gerçekliğinizin sorumlu yaratıcıları olarak gerçek rollerinizi keşfetmenin yoludur. Dünya planı bir illüzyondur, ama çok gerçek bir illüzyon. Duygular, acı, ders çıkarmalar çok gerçek hissettiriyor, çünkü öyle olmasaydı, büyümezdiniz. Ama bu en güzel anlardır, anılarınızı tanımlayan ve vurgulayan sevgi. Ebediyen süren sevgidir.
Tüm bunların mutlu son ile biteceğini söyleyelim ve zamanla her şeyin bir nedeni olduğunu bileceğinizi temin edelim. Zamanla, dünya planının size olağanüstü bir deneyim sağladığınızı kavrayacaksınız. Öğrenilen bir ders, sonra başkası ve başkası. Çıkarılan filtreler ile, bu olağanüstü yolculuğun her adımını seveceksiniz, koşulsuz seveceksiniz. Mükemmel gündoğumlarını, bir ağaçtaki yaprakların simetrisini, sonbaharın renklerini, çocukların kahkahalarını hatırlayacaksınız. Sevgili İnsan seni onurlandırıyoruz. Zamanın çağları boyunca bu şekilde oldu, yuvanın yolunda küçük hareketler, bir zamanda bir adım. Kavradığınızdan daha yakınsınız. Ve Melek alemindeki bizler sizi bekliyoruz ve geri dönüşünüz için ışıklar bırakıyoruz.
Üstatlar sizi onurlandırıyoruz & size neşe diliyoruz. Sizler seviliyorsunuz.
Ve öyledir…
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder