24 Haziran 2015 Çarşamba

Bizler rahmaniyetiz. Rahman kelimesi affedicilik, bağışlayan anlamında kapsayıcı bir nitelikte sizlere verilmiştir. Titreşim düzeyini bu manada alabildiğinizi görebiliyorsunuz. Bu sunulmuş hali elbette ki kısıtlı bir bilinç düzeyini belli bir zaman periyodunda taşımak üzere sunulmuştur. Rahmaniyet, tam anlamıyla “kabulleniş” düzeyidir. Tanrısallığın üst veçheleri diyebileceğimiz tekamül kıstaslarındandır ve bu sizin şu anki algınızla yedinci boyuttan tam anlamıyla kullanıma açılır. Dokuzuncu boyutta rahmaniyete dönüşülür ve üzerindeki tekamül döngüsüne bu basamak çıkılarak devam edilir. Ben Chintarou.

Kabullenişin ilk veçhelerini deneyimlemeye başlıyorsunuz. Bunlar, zihinsel öğretilerinizin ve zekanızla harmanlanan analiz gücünüzün ötesinden gerçekliğinize var oluyorlar. Ruhaniyet keşfi ve “ol”ma halinizin yüksek parçaları ışık bedenlerinizle aktive olurken aynı kanalın sarmal enerji vorteksini kendinize çektiğinizi görüyoruz. Bu her zaman dairesel şekilde olmuştur. Dinamik yasasının ve kendine çekme portallarının tüm vorteksleri bu sarmallardan oluşur. Bir çoklarınız bunların uzantılarını keşfettiniz. Kullanmaya başladınız. Bunun üzerinde gün içinde daha fazla farkındalık vererek hayatınızın her adımında da aynı portalların rüzgarından ışık akışını anlamanız mümkün olacaktır. Buradan kendi parçalarınıza dair yeni gerçeklik bilincinizin ışıkları doğrudan DNA’nıza işlenmektedir. Kullanımı için bizleri ayrıca çağırabilir, rehberlik alabilirsiniz.


 

Zaman, hatta var oluşunuzun yüksek veçheleri kendi içinde paradoksun enerjilendirilmesi ve şifalandırılmasıdır. Farkındalık yolunda bunun idrakine ulaşmış olan ışık varlıkları sizi güden belli bir sistemin gerçekte var olmadığını fakat bu enerjilendirme paradokslarının hayatınızın akışında yolunuzu ışıklandırdığını fark ediyorlar. 3.Boyut dünyasına tekamülün parçalarını ruh renginize imzalamak üzere buraya geliyorsunuz. Bedenlendikten sonra bu işlemleri hatırlamıyorsunuz. Kendi yollarınızı, eşzamanlılıklarınızı ve hatta ölümün belirlendiği enerji yükselişlerinin vortekslerinden nasıl aktığınızı unutarak kendi gerçekliğinizi arıyorsunuz. Dualite, bu zıplama paradokslarından sadece bir tanesidir ve düşük bir seviyesidir. Rahmaniyet boyutuna geçtiğinizde kendi paradokslarınızı yazarak aynı tekamül yolunu ilerlemenin nasıl olduğunu görüyorsunuz. Aranızdan bazıları bu yüksek boyut veçhelerinden buraya bedenlenmiş varlıklardır. Dünya’nın bu özel zamanında bütün bu kutsal enerjilerin buraya odaklanmış olması bir tesadüf değildir.

Dünya’nın boyut atlaması demek aynı zamanda yeni enerji parametlerinin yaratılmasına yol açacaktır. Bu, şimdiden başladı. Sizlere sadece dünya tekamülü ile ilgili tanrısal yüksek fasetlerin yaratıldığını söylüyoruz. Bunun bilgeliği ve erdemi evrenin her köşesine hızla ulaşmaktadır. Bunu sadece belli bir gezegensel yükseliş olayı şeklinde görmenizden öte olduğunu farkındalıklarınıza sunmak adına dile getiriyoruz. Genel ifade bir metaforik ifade ile belirtirsek; Tanrı’nın kendisi bile dünya tekamülünden yaratıcılık dersi almış oluyor. Yaptığınız işin tüm yaratım açısından ne derece önemli olduğunu böylelikle kutsal kalplerinize sunuyoruz.

Sizler her şeyin ötesinde ilahi olanlarsınız. Bunun kelimeler ile bir tanımı olamaz. En yakın halleri sunulmuştur. Yüksek fasetlerinde bunu var oluş içinde deneyimlerken renklerini, seslerini, kodlarını bizzat görmeye başlarsınız. Ama ilahiyat, yaratımın her seviyesinde kendi kutsaliyeti içinde bilinir. İlahiyat, bilinmekle başlar. O nedenle üçüncü boyut tekamülündeki en yoğun sıçrama noktası bu biliş halidir. Sizler buna “aydınlanma” diyorsunuz. Bilme oluyorsunuz. Her şeyin sebebini o an sadece biliyorsunuz. Bu aynı kalp frekansından sunulan bir evren kütüphanesidir ki bunu zihninizle tek kelime dahi düşünmeden orada var ediyorsunuz. Odağını genişletmeniz ve geleni kabullenmeniz bu biliş için yeter düzeyde oluyor. Bunu şu anda deneyimliyorsunuz. Tam bir bilişten sonrasında her anın bu kanalla onurlandırılacağını söylüyoruz. Biliş hallerini arttırmak için farkındalığınızı genişletin. Bunu hayatınızın her alanında ve anında kullanmaya başladıkça etkisinin kat be kat artmaya başladığını göreceksiniz. Bunu bir oyun gibi görün. Ciddiyet vermek, beklenti enerjileri yaratmak ise sadece zihninizi bulandıracaktır. Kutsal zihniniz artık bu yorucu oyundan bıkmış durumdadır. Yoğunluğun arttığı zaman periyotlarında sizleri daha sık rahatsız etmesinin sebebi de budur. Yeni enerjiler var oluşunuz için yeni ayarlamalar getirir. Bunu etrafınızdaki her şeyden önce kendi bedeninize uyulmamanız uygundur. Bu sene bitmeden yeni enerjilerin bedensel uyulmamaları için daha fazla ışık akacaktır. Bunu dünya’nıza toprakladığınızda bu senenin tüm kutsal enerjilerine en yüksek fasetlerinizle uyumlandığınızı bileceksiniz.

Mevcut yoğunluklar spiritüel konularda bile artık eskimiş yol ve yöntemlerinizi kaldırmayabilir. Gerçekten yeni seviyelere izin vermeniz ve kendinizle buna göre bir yeni iletişim halini keşfetmeniz gereklidir. Neler oluyor diye sorduğunuz her soruda aslında bedeniniz şaşkınlıkla size geri bildirim yapıyor. Çünkü O neler geldiğini ve bunun  ne kadar kutsal olduğunu hemen anlıyor. Farkındalığından hemen sonra bu yüksek enerjilere izin vererek her parçanızla rezonansa girmenizi bekliyor.
Yoğun enerji zamanlarında kendinizle baş başa anlar yaratın. Bu, tüm diğer gelişmelerden daha fazla itibar taşımaktadır. Yaratacağınız ufacık bir an bile sizler için açılan portalın akışını başlatacaktır. Bu giderek arttığında ve uyumlandığınızda artık daha az rahatsız edici ve daha az yabancı gelecektir.

Bilincinizin yüksek fasetlerini gölgelemeye kalkan tüm kalkanları yırtıyoruz. Mutlak bir sevgi çemberi içinde ilahiyatın prizmasından süzülen ışınların renkleri içinde kutsanıyorsunuz.  Bu renklere kalbinizi açın. Orada çok daha fazlasının olduğunu artık görebilirsiniz. Farklı ve yoğun hissettirmesi yüksek gerçekliğinize uyanan tüm parçalarınızın kutlamasından başka bir şey değildir. Artık siz de kendi mezuniyetinize katılmaya hazır olun. Unutmayın dostlarım, nasıl diye sormak sis perdeleri arasında ilerlemenizi sağlar. Seçim yapmak ise sisleri de perdeleri de yok eder. Bugün kendinize bir iyilik yapın ve şunu seçin; var’ım …

Öyledir.

24.06.2015


 http://galaktikkanalmesajlari.blogspot.com.tr/2015_06_01_archive.html

0 comments:

Yorum Gönder