14 Haziran 2015 Pazar

BM MİKAİL: HAZİRAN 2015 GÜNDÖNÜMÜ

10537126_776660429090067_3013495751684676834_n
Başmelek Mikail ~ Celia Fenn kanalıyla
12 Haziran 2015

Haziran 2015 Gündönümü: Kozmik Elmas Kalbi Aktive Etmek, Yeni Dünya Ruhunu Doğurmak ve Hayvanları Geri Çağırmak

Sevgili Işık Ailesi, Gezegeniniz Yükseliş ve Dönüşüm sürecinde anahtar bir ana ulaşıyor. 21 Haziran’da Haziran Gündönümünün “Olay Alanına” girerken, 8/8/8 Aslan Kapısının ve 28 Eylülde iki yıllık serinin son Ay Tutulmasının gelmekte olan ve güçlü enerjilerini hissediyorsunuz.
Bu olaylar Çok – Boyutlu Dünya Izgaralarına Kozmik Elmas Kalp Frekanslarının son “topraklanma sürecini”, ayrıca Yeni Dünya Ruhunun Doğumunu işaret ediyor. Bu, Dünyada enkarne olmayı seçen tüm Işık Varlıkları için Çok – Boyutlu deneysel gerçeklik alanı olarak Dünya Yıldızı/Gezegeninin gerçek başlangıcıdır. Bu yalnızca İnsanları değil, Hayvan ve Bitki aileleri dahil tüm yaşam formlarını kapsıyor.
Gündönümündeki enerjilerin bu güzel yakınsamasında, Kozmik Elmas Kalbi aktive ederek Elmas Kodları ve Elmas Işığı tam olarak bedenleyeceksiniz. Güçlü yeni bir arketip olarak Yeni Dünya Ruhunu karşılayacaksınız ve eğer bunu seçerseniz türlerin neslinin kitlesel tükenmesi olayında Gezegeni terk etmeye başlayan hayvanları geri çağırmaya katılabilirsiniz.

 Elmas Kalbi Aktive Etmek: Kozmik Kodlar… Cennette Olduğu Gibi Dünyada
Şubat 2014′te, Yıldız Tohumları ve Galaktik Savaşçılar olanlarınız bu şimdiki zaman çizgisine muazzam bir Zaman Çizgisi Sıçraması veya geçişi yaptılar. Grup ruhu çalışması, bu çok ağır zaman çizgisinde Yeni Dünyaya ilerlemenin yolunu yaratmak içindi. Bu iyileşme, dengelenme ve Elmas Kodları getirme sürecinde, tüm zaman çizgilerinin İnsanlığın tüm diğer Dünya Yaşam Formları ile birlikte evrimleşmeye ve gelişmeye devam edebileceği Çok – Boyutlu Yeni Dünyaya yönlendirilmesi için Dünyanın Zaman Çizgisi alanları birleşecekti. Zaman çizgilerini Barış ve Sevginin ortak geleceğine uyumlamak, Işık Ailesi ve Dördüncü Boyut Üstatları olanlarınız tarafından gösterilen kahramanca bir çabaydı. Bunu kendi yaşamlarınızda huzur ve uyum yaratarak ve Elmas Işığın ve Elmas Kodların nasıl bedenlenileceğini öğrenerek yaptınız. Aynı zamanda Dünyaya ve Elemental Enerjilere derin bir şekilde bağlanmak ve bu değerli yaratımları Yeni Dünyaya katılmaya geri çağırmak için yaptınız. Bu zamanda kutlanmakta olan budur.
Elmas Kalp, İlahi Işığın ve İlahi Yaratıcı İradenin en yüksek frekanslarını ifade etmek için Galaksi içinde bedenlenmekte olan Kozmik Frekanstır. Elmas Kodlar, Elmas Beyaz Işık veya Ateş titreşimleri şeklinde Büyük Merkezi Güneşten veya Galaktik Merkezden alınmaktadır. Dünyanın Kalbi bu frekanslar ile uyumlanma sürecindedir ve elbette Işık Ailesi ve Yıldız Savaşçıları olarak çalışmakta olanlarınız kendi Elmas Kalbinizi bu aynı Kozmik Frekanslara nasıl uyumlayacağınızı öğrenmektesiniz.
Elmas Işık Dünyada bedenlenmekte olan en yoğun ve yüksek frekanstır. O, çok yüksek seviyelerde sevgi, şefkat ve yaratıcılık getiren beyaz ateştir. Anahtar sözcük “Yoğunluk”tur. Bu Işığı bedenlediğiniz zaman, Elmas Işığın yoğunluğunu ve tutkusunu deneyimlemeye başlarsınız.
Fiziksel bedeniniz açısından, tüm seviyelerde çok güçlü ve fark edilebilir etkiler olabilir. Beden seviyesinde, frekansın düşük olduğu tüm yerler etkilenecek, beden düşük frekansı koparıp atacak ve daha saf olacak. Bir çok insan bunu sindirim sisteminde fark ediyor, bu bölge düşük frekanslı enerjilerin hala bulunduğu alandır, çünkü insanlar yaptıkları şeyin bilincinde olmadan yiyorlar. Duygusal ve zihinsel seviyelerde, tüm düşük frekanslı korkular ve endişeler sökülüp atılacak ve salıverilecek, yerine yüksek frekanslı enerjiler gelecek. Bir süreliğine eski kalıplar “hızlanırken” ve Yüksek Frekanslara dönüştürülürken, bu endişe ve stresin yükselmesine ne aşırı aktif zihinsel veya duygusal enerjiye neden olabilir. Salıverilmesi gereken şeylere tutunmayın. Ne kadar çok tutunursanız, hayatınızda ilerlemek o kadar zor olur. Zarafet ve minnettarlık ile salıverin ve Yüksek Benliğinizin sizi yeni frekanslara ve kendinizin yeni versiyonuna yönlendirmesine izin verin.
Dünyanın kendisi açısından, bu yoğun frekanslar çok fazla harekete ve iklimde ve diğer küresel modellerde bozulmalara neden oluyor. Dünya Yüksek Frekanslara girerken ve Gezegen bu Elmas Frekanslara ayarlanırken, Pasifik “Ateş Çemberinde” ve diğer yerlerde yanardağlarda ve depremlerde artan aktivite göreceksiniz. Ateş ve Suyun temizleyici aktiviteleri bu zamanda çok fark edilir olacak.
Sevgililer, bu zamanda değişimin ajanları olmak için bu zaman çizgisine sıçramayı seçtiniz. Bu derin ve yoğun enerjiler ile çalışırken, Ruhunuz, Ruh Grubunuz ve Ruh Aileleriniz ile birlikte çalışmakta olduğunuzu bilin. Siz Zaman ve Mekanın Üstatlarısınız ve Dünyanın  Uzay ve Zamandaki yolculuğunda onun için yeni bir zaman çizgisi yaratıyorsunuz.
Yeni Dünya Ruhunu Doğurmak
Sevgili Aile, Aralık 2012′deki büyük enerji değişiminden bu yana, Gezegeniniz güçlü bir Yükseliş ve Dönüşüm sürecinde oldu. Sizler Yeni Dünya zaman çizgisini ve Çok – Boyutlu Fiziksel/Işık Beden Kompleksinizde Yeni Dünya Ruhunu tamamen doğururken, bu süreç 2017′de zirveye ulaşacak.
Biz Melekler ve Başmelekler sizinle çalıştık ve Mesih Bilincinin Altın Işığını bedenlemek için Yeshua ve Mary Magdalene’nin arketipik enerjilerine erişmenizi sağlayacak Kutsal Kalp meditasyonunu öğrettik.  Gezegeni Çok – Boyutlu frekanslara getirecek “Yıldız Kapılarını” yaratmanız için bu önemliydi.
2012′den sonra, Elmas Işık frekansları Dünya Izgaralarına ve Alanlarına girmeye başladı ve bu yeni Çok – Boyutlu frekansta, Yeni Dünya Varlığının Elmas Kalbini ifade edecek olan Yeni Dünya Ruhu doğdu.
Elmas Işığın İlahi Dişili kendisini Yüksek Bilgelik, Kuvvet, Cesaret ve Tutku olarak ifade eder. Onun merkezi Kalptir ve Sakral merkezi, Alın Merkezini ve Ruh Yıldızını Sezgi, Sevgi, Tutku, Yoğunluk ve Yaratıcılığın Parıldayan Gökkuşağı frekanslarına aktive eder. O yoğunluk ve bütünlük ile seven ve Büyük Anne olarak Galaksinin ve Dünyanın tüm “çocuklarına” odaklanan Bilge Kadın ve Savaşçıdır. Onun Elmas yoğunluğu eskiyi, kaosu, karışıklığı temizleyen ve İlahi Sevgi ve Kutsamaların Yüksek İfadelerinin Altın frekanslarının ve Elmas frekanslarının yeni yaratımı için yer yaratan beyaz ateştir.
Elmas Işığın İlahi Erili kendisini Yaratıcılık, Netlik, Kuvvet, Güçlendirme ve Yoğun Tutku ve Sorumluluk ile Yeni yaratımları yapılandırma yeteneği olarak ifade eder. Bu enerji aynı zamanda Kalpte merkezlenir ve Kök, Solar Pleksus, Boğaz ve Taç Merkezlerini aktive eder. Altın Işık ve Elmas Yoğunluk yaratımları ile düzen ve uyum getiren güçlü Yaratıcıdır. Kendi gerçeğini konuşur ve kendi Ruhunun ve Yüksek Benliğinin yolunu izler.
Ruhunuzda Elmas Kutsal Eril ve Dişil uyumlanmaya geçtiği zaman, Yeni Dünya Ruhunu doğurursunuz. Yoğun Işığı, Tutkusu ve Netliği başkaları için Yeni Dünyanın yolunu ışıklandırabilen Parıldayan Elmas Işık Varlığı olursunuz.
Sevgili Işık Ailesi, Gündönümünde birçoğunuz Yeni Dünya Ruhunuzun Elmas Işığa “doğumunu” tamamlayacaksınız. Bu Beyaz Ateşin Alevi Kalbinizde, Ruhunuzda ve Bedeninizdeki ve Işık Bedeninizdeki her hücrede tutuşurken, onun yoğunluğunu hissedebilirsiniz. Bu, değerli bir armağan ve güçlü bir dönüşüm olacak.
Hayvanları Geri Çağırmak ve Elmas Minnettarlık
Sevgili Işık Ailesi, Elmas Işık ve Yükseliş enerjiler ile çalışırken, bu zamanda Dünyada yaşamın ne kadar yoğun ve zorlayıcı olabileceğinin farkındasınız. Bu sadece insan yaşamı için değil, Dünyadaki tüm yaşam formları için geçerlidir.
dünya değişirken ve geçiş yaparken, bir çok yaşam formları için yaşam kalıplarını Dünyadaki varoluşta tutmak çok daha zor hale geliyor. Bunları buraya demirleyen İlahi Sevgi ve Yaratıcılıktır, ama onlar sizin de yardımınıza gereksinim duyuyorlar.
Gezegendeki orijinal “misyonunuz” Dünyayı doldurmak ve “Bahçeye” ve Hayvanlara bakmak idi. Dünyayı doldururken, Bahçeye ve onun Yaşam Formlarına çok fazla bakmadınız. Yerleşim yerleri yok edilirken ve aileleri avlanırken ve öldürülürken bir çok Türler derin şekilde sevilmediklerini hissediyor.
Gelmekte olan Elmas Işıkta, tüm yaşam formlarını geri çağırmanın, Bahçeye bakmanın ve özellikle Hayvanları geri çağırmanın zamanıdır. Onların sevilmediklerini ve istenmediklerini hissederek türlerinin yok olmasına izin vermeyin!
Yaradılışın Işıldayan Parıltısı değerli bir Armağandır. Bu Gündönümü ve Yeni Dünya Ruhunun doğumu zamanında, aynı zamanda tüm Yaradılış için Sevginizi, Minnettarlığınızı ve Takdirinizi onaylamanın zamanıdır. Hayvanları geri çağırın, bırakın yuvaya Dünyaya gelsinler ve kendi doğal ortamlarında sevildiklerini, onaylandıklarını ve takdir edildiklerini hissetsinler.
Hayvanlar Dünyada yoldaşlarınız olmak için Galaksinin İlahi Yaratım Kalıbından yaratılmıştır. Onlar da “Ruh Ailesidir” ve bir çok farklı sistemlerden ve galaksilerden “Yıldız Tohumlarıdır”. Her tür Yıldızlardan bir armağan getirir. Onlar ortadan kaybolurken ve türleri tükenirken, kutsamalar da kaybolur ve Dünya daha fazla yalnız ve izole hale gelir.
Sevgililer, onları geri çağırın. Kalplerinizin onları, varlıklarını, frekanslarını ve armağanlarını özlediğini bilmeleri sağlayın. Onların Ruhlarını çağırın ve onların acılarını ve ıstıraplarını gördüğünüz bilmelerini sağlayın. Yeni Dünyayı yaratmak için onlarla birlikte çalışacağınızı bilsinler.
Bahçeyi yeniden doğurmanın ve Dünyaya armağan edilen birçok türe bakmanın zamanıdır. Güçlü yeni bir kuvvetin ortaya çıkmasının zamanıdır, Elmas Minnettarlık. Her canlı varlık için ve onların Dünya Gezegeni olan Hayat Bahçesine, Galaksiye ve Kozmosa katkıları için Minnettarlık!
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder