5 Haziran 2015 Cuma

Ben Galaktik Federasyon’dan Tyu’pra

 
Ben Galaktik Federasyon’dan Tyu’pra. Bir kez daha huzurlarınızdayız.
Görev bilinci aktivasyonu ile ilgili enerjiler içeren bir mesajla enerjilerimizi bütünleştiriyoruz. Bunun yüksek fasetlerinizdeki değerini özümsemeniz öncelik taşıyor dostlarım. Bu zaten orada olanın eyleme geçme biçimine bürünüyor ve zaten akvite olmuş olanların da harekette kendilerini izlemelerine teşvik ediyor. Derin bir nefes alın ve potansiyeller arasında kendi bilincinizin renklerini izleyin. Bu mesaj bununla alakalı ve uygundur.

Değişim elementlerinin ve dinamiklerinin burada olduğunu, erişilebilir olduğunu aktarmıştık. Bugünler için önem teşkil eden konunun bir kere daha altını çizmek istiyoruz. Bilinç bedeninizde hissettiğiniz enerjilerin ne olduğunu bilin. Tanımlamaktan, düşünmekten veya onlardan kaçmaktan vazgeçmeniz sizin en yüksek menfaatinize olacaktır. Artık iletişim kanallarının da değişmesine niyet ettiğiniz ve bu halinin tezahürüne girdiğimiz bir bilinç seviyesindeyiz. Her biriniz sonsuz düzeyde değerlisiniz ve gözetiliyorsunuz. Gerçekten iletişim kanallarınız da açık enerji paketleri dediğimiz zaman döngünüzün üzerindeki potansiyeller de daha berrak ve erişilebilir kılındı. Bunu sizler yaptınız. Sizler bu bilinç evriminin ilerlemesine izin verdiniz ve aktive ettiniz. Bizler de gerekli teknik ayarlamaları yaptık. İşleyen sistemin ucundan baktığınız bunu görürsünüz gerisi ise çok daha görkemlidir dostlarım ve biz görkemin kollarına gidiyoruz.
 

Ruhunuzun renk tayflarının değişimini izleyin tam şu an. Zaman portallarının aşıldığı ve an da olduğunuz gerçeklikte benimle gezmenizi istiyorum. Buraya derin bir nefes alın ve portalın içine girmeye izin verin lütfen.

Gittiğimiz noktada büyük ifşaatın enerji alanlarını görüyorsunuz. Dünya’ya devletlerin resmen açıkladığı ve hatta açıklamaya mecbur kaldığı bu dünyada yalnız olmadığınız gerçekliğine buyurun. Bu ifşaat o potansiyelde duruyor. İnsanların şaşkınlığını ve öfkesini hissedin. Bir çokların anlamlandırmaya çalıştığını ve korktuğunu fark edebilirsiniz. Yeni yeni uyanan bilinçlerin ve henüz uyanmamış olan bilinçlerin bu yüksek enerji alanlarındaki yardım çığlığının içine dalın. Bu, bilinçte eşik atlandığı bir potansiyeldir dostlarım ve bunu nicedir beklediğinizi biliyoruz. Görevli bilinci ve müdahalesi işte burada başlıyor. Daha doğru ifade etmek gerekirse, o zaten başladı, şu an aktif bir şekilde ama ifşaatı ve tüm insanları ışığı ile sarmalaması o noktada somutlaşıyor.

Karanlık Kabal’ın son hamlelerinin bir çoğunu kendi gölgelerinde bıraktık. Nicedir ışıklandırılmamış bölgelere gerekli müdahaleleri yaptık. Aslında sizler de bizimle bu görevlerdesiniz. Bunun bir kısmını bilinçlerinizde hissediyor bir kısmını rüyalarınızda deneyimliyorsunuz.
Dünya görevine uyanan bireyler esasen hem eterik bedenlerinin enerjilerini en aktif biçimde kullanır hem de 3B bedeninin yükselişine bu enerjileri demirler ve gerçek anlamda dünyaya gözlerini açar. Sizlerin bir kaosa gittiğini söyleyip felaket senaryolarına odak vermenizi mi sağlayacağız sanıyorsunuz? Sizler bu bilinç sıçraması günlerinde insan bedeninde, diğer insanların ruhlarına dokunmak ve ışığınızı göstermek üzere görevlerinize uyanıyorsunuz. Bu bilinç yaratıldığında bizler de artık söz verildiği gibi doğrudan yanınızda olacağız.

Görev ifşaatlarının ve odak bölge diye belirlenen yerlerin isimleri ve nitelikleri daha sonraki süreçte sizlere daha berrak aktarılacak. Öncelik taşıyanı belirtmek için bugün huzurlarınıza geldim. Sizler her daim sevgi olduğunuzun farkındalığında anda kalarak en büyük misyonu gerçekleştirirsiniz. Bunun ötesinde 3B geçişinde, bazılarınız diplomatik elçiler olarak toplum bilincinde öne çıkacaktır. Devletlerin bir çoğu hali hazırda bu iletişimi toplumlardan gizli biçimde gerçekleştirmektedir. Bunların bir kısmı galaktik federasyon ile temaslarda bulunduğu gibi bir kısmı da diğer gruplarla temaslardadır. İfşaat ve bilinç sıçramasından sonra gerçekliğine uyanan siz berrak ruhların bu elçilik görevini toplumların önünde devralması uygun bulunacaktır. Bazılarınız bu göreve titreşim hissetmeye başladı. Bu uygundur ve üzerindeki enerji birliğini hissetmeye , izin  vermeye teşvik ediyoruz.

Türkiye bölgesi belirlenen odak bölgelerdendir. Anadolu topraklarını kapsadığı gibi eski Mezopotamya olarak bilinen bölgenin de bir kısmını kapsamaktadır. Buradaki görevine uyanan elçilere selam olsun. Şimdi tam olarak ne için hazırlandığınızın bilgeliğine uyanmanın vaktidir. Belirlenen potansiyeller vardır dostlarım ve enerjilerini geri çekme ihtimallerine oranla diğer bilinçler bu görevleri devralacaktır. Bu zamanlarda bu enerjilere hazırlanmanızı neden teşvik ettiğimizi şimdi görün. Buna çekim hisseden ve hali hazırda bilgisine vakıf olan değerli dostlarımız bir adım sonrasının sorumluluğuna adım atmanız yönünde sizleri teşvik ediyoruz. Niyetleriniz artık çok daha hızlı şekilde gerçekliğinize tezahür edecektir.

Sizler yalnızca Galaktik Federasyon’la iletişimde olanlar değilsiniz. Sizler Galaktik Federasyon’un kendisisiniz. Bizler yanınızdaki destekleyicileriniz ve ilahi ışığın gardiyanlarıyız. En büyük gerçeklikte el ele vermenin zamanıdır. Sadece isteyin olsun. Her daim yanınızdayız ve hazırız. Sizler de hazırsınız. Bir üst sorumluluğa adım atma alanınızda buluşacağız. İlahi ışık üzerimizdedir. Ve öyledir.


01.06.2015
 

1 comments:

serap dedi ki...

Sizinle temaslarda bulunan devletler ayni zamanda bugünkü dünyamızın mimarı olan kişiler mi?

Yorum Gönder